pluggpluggplugg

Nu Ska plugga ihjäl mig, men först äta lite. Prov på torsdag och fredag!, men det ska gå bra, har jag bestämt.  så hörs vi senare, kisses!


Haha rolig dag!

Godmorgon sötnosar! Förlåt så jättemycket för den superdåliga uppdateringen igår , men ibland hinner man inte med liksom. Det får ni stå ut med, jag brukar ju vara duktig på dJag e ledsen att jag uppdaterar så "värsta sällan" som en läsare tycker, men den här helgen har jag faktiskt inte hunnit så mycket! ...
Idag är det måndag,vilket innebär bara 4 dagar kvar tills fredag whiie =)   Jag vaknade  runt kvart över sex... Hoppade direkt in i duschen och gjorde mig fräsch. Sen gick jag upp till mitt rum och klädde på mig, sminkade mig & fixade håret!  vi skulle tydligen åka skridskor USCH!  idah så pappa skulle skjusa miig och sen ringer jessica och säger att vi inte ska åka   för att jenny (idrotts läraen) säger eftersom det regnar så går det inte att åka! =) ganska skönt liksom hatar lockit hår  plus att det regnar ute och vi skulle åka ute  kul liksom ;) haha! så pappa skjusar mig till skolan ist  och när vi har hämtat jessica och  kommer upp dit tiill skolan  och ska gå in kommer några ifrån våran klass  och säger att vi inte har någon skola alls? och att alla har gått hem jag baa ? ja vi har inga lärare alla är sjuka typ haha rolig dag liksom så det va bara att ringa pappa igen så att han fick hämta miig haha ganska naacie liksom ? =), så nu ska jag faktiskt gå och lägga miig och kolla på en film I think så vi hörs sneare =) kisses!

(låten är faktiskt sjukt braa =))

*

Hej bloggen! Längesen jag skrev, I know... Men min data gick sönder lr en sladd satt inte i ordentligt haha! men de kunbde liksom inte jag veta (aa`-  Menmen that's life.. whatever kollade på filmen ensam hemma som gick på 3an haha klockren fiilm =) och juste  en läsare undrade om jag kunde ladda in en bild på miig utan lösis och självklart kan jag de =) hoppas du blir nöjd bättre biilder kommer imorgon men hade ingen braa på denna data typ har inte hunnit fixa de =) kisses!


(utan lösis men har uppsat hår annan biild kommer imorgon)



(med lösis hadei ngen bättre biild just nu)
 


sunday!

 
Godmorgon bloggen! Hur mår ni? Själv är det jättebra, lite trött bara söndag indag känns väl sådär eftersom det är skola imorgon då suck..! men whatevrer ligger i min säng nu och lyssnar på lite musik..Jag vaknade för mer än en timme sen ska ner och äta strax tror jag =) Idag är det första advent. vilken innebär bara fyra veckor kvar till jul ;)Tiden går så jäkla fort... men  nu ska jag snart torka mitt hår.. För duschade för inte så länge sen. Vi hörs senare, kisses!


(biilden är lite söt endå )




...

hejj bloggen! Blogg.se har inte funkat för mig ikväll , därför har jag inte uppdaterat! Ledsen för det, men det var ingenting jag kunde göra åtefter det whatevrer =) efter de senaste inlägget som jag skrev gick jag ner och åt det vart någon wock (stavning) super gott mums =) sen efter det blev det att kolla på robinson och äta mitt natur godis love it..., ingen aning om vad jag ska göra ikväll faktiskt :O PANIK.. men nu ska jag iaf snacka i tele =), ska ta nya biilder i veckan också plus att köpa en webkamera naaaaice  vaaaaah ;) så det kommer bli as naaice juh kisses!

 




Yesterday...!

Hej mina söta bloggläsare! Längesen jag skrev, I know... Kan berätta vad jag gjorde igår eftersom jag inte bloggade då? Gick till skolan först som vanligt och som jah hann skriva hos jessica sen va de juh contiga cupen som vikollade. där uppe träffade vi madde och bea, så kollade vi på fotboll typ sen åkte vi hem runt 11 lr nått xD.
whatevver idah är det lördag vilken känns skit braa =) vaknade runt halv 10 då hoppa jag in i duschen och sen sminkade jag miig och fixade håret sen drog jag och elli och min familj och hennes till roden för det va öppenhus där om vad man ska välja efter 9an nu :O shiiit är helt snurrig men jag ska f*n välja hotell & resturang det verkar as naaice :O eget gymmm plus som ett mini badhus där man kan simma och allt skit kul juh =)..
två bilder ifrån gårdagen iaf mer kommer sen =) kisses!






(typ skit söööt (aa` )

my day in words..

hur mår ni idag? Själv är det jättebra, lite trött bara.FREDAG IDAG, whiie.. seriöst har längtat efter det hela veckan.Har ni planer för denna underbara dag?, själv så spenderade jag dagen med att gå till skolan först hade typ en lektion sen skrev jag klart  svenska uppsatsen whiiie duktigt soofie =) sen hände det inte så mycket faktiskt whatever;) sitter hemma hos jessica just nu vi ska dra klockan 18:00 och kolla på contiga cupen (fotboll) hatar det med kul att träffa alla som ska dit och den finns sjukt snygga killar där så det kommer massa biilder sen naaaice ;), men nu ska jag börja fiixa miig kisses!


colossal volym!


en läsare undrar vad jag använder för mascara =)
Alltså, så här är det - iallafall för mig. Det spelar ingen roll vilken mascara man använder, bara den inte håller på att ta slut så det är pyttelite kvar. Men det jag menar är att, det beror på hur man sätter på det! Jag försöker få med varenda liten frans, sen tar jag faktiskt jättemånga lager, utan att det ska bli för klumpigt. Man ska helst låta det torka inann man sätter på nästa lager - men det brukar jag inte ha tålamod med och det funkar ändå!  Men om du verkligen vill veta så använder jag just nu, Colossal Volume, den är tjock och gul typ. Skitbra! jag brukar också använda fler än bara en men colossal volym är sjukt bra =)
jaja nu ska jag se på tv hoppad u blev nöjd =) kisses!







torsdag =)

Tja bloggen! idag är det torsdag vilket inebär just only one day left to Friday whiiie =)  Skolan var faktiskt níce idaglite ovanligt? Hm, nej inte nu för tiden. Bara man ser allt positivt klarar man det mesta! whatevrer efter luchen gick jag jessica bea och julia gick ner till norrköp och köpte tuggumi och sen skulle jessica ha muffins tydligen så då åt vi de också sjukt gott men orkade faan inte hela mådde typ illa  efter de USCH!,  Iaf, direkt efter skolan gick jag hem och pluggade... lr skulle börja plugga men somnade typ haha! är sjukt trött när jag kommer hem nu från skolan det är typ bara för det blir mörkt tidigt lr nått? funderar på att göra ett videoinlägg senare lr ;) =) ?


Godnatt

Nej nu ska jag  kolla på tv sen  ska jag ta och försöka sova Brukar ju gå rätt bra =)! Imorgon börjar jag vid åtta, lr 10 över åtta? whatevrer Men jag kanske går upp bara en timme innan jag börjar imorgon? det vore så skönt...  Tror det, men vi får se! kisses =)


Hm....

  pluggade nyss...  Så har pluggat i minst 2 timmar nu.. Det är superbra ju! duktigt sofie (Y) =)  Just nu gör jag ingenting,  Min data har fuckat sönder totalt, blir galen haha! och har cp ont i armen sorry :/ men de gör verkligen ont haha! har hittat en sjukt snygg kamera jag vill ha men vet inte vilken färg hihi rosa lr ljusblå =) ? har juh wn kamera men det är typ silver/grå inte så snyggt så vill ha någon av dessa ist =) men vilken ? =)
  

Onsdag!

Hej mina söta bloggläsare! Har inte hunnit blogga idag, hm.. vill ni veta varför? Jo, först var jag ju i skolan. Det var sådär idag.. Var skittrött.  man blir det av GRIS sprutan tror jag har jätte ont i armen så måste typ sitta och skriva med en hand jobbigt men det funkar nog (Y) plus att jag hatar onsdag det är den jobbigaste dagen ppå hela veckan, vi har sämst lektioner då haha! Whatever idag gick jag upp runt halv sex... Hoppade direkt in i duschen och gjorde mig fräsch. Sen gick jag upp till mitt rum och klädde på mig, sminkade mig & fixade håret! Bättre i verkligheten än på bilder, men jag försökte. Fan, fastnar verkligen inte på bild idag.. men ska ladda in biilderna senare i promise måste bli bättre med det men får med webbkamera snartt plus en ny kamera då kommer jag ladda upp massa biilde whiiie ;) men nu ska jag iaf kolla på one tree hill love it så bloggar mer efter de kisses!
(gammmmmal biild shiiit :O!!!)

Sofie want`s

Hm.. Ja, detta ska bli mitt! Vill jag iaf, får väl se till att det blir så. Lätt att säga, svårt att fixa. Måste kolla på kontot först, höhö.. men får juh pengar i morgon naaaaice ;) så dom ska bli mina haha tycker seriöst att dom är as snygga/balla även om typ alla har dom nu men so what ? dom är sjukt snygga liksom =) bilden kanske inte är bäst men dom sitter juh tajta nere lr hur man ska förklara jah ni vet ;) =) men vilken färg svart eller blå ? =) whatevrer Sitter just nu och kollar på one tree hill =) haha! ska snart duscha och så I think =) 
kisses!





Tisdag!

hejj bloggen! Saknat bloggen faktiskt.. Skrev ju bara på morgonen igår  Tisdag idag, vilket inte brukar kännas så lockande.. Men jag kör pår och tänker att om tre dagar är det fredag. Visst är mitt tänkesätt så sjukt jävla grymt? Jag vet... Kom hem från skolan för en stund sen, trodde det skulle vara värre idag men det var faktiskt okej.fick tillbaka teknik provet fick G känner miig stolt eftersom jag inte är duktig på de men whatevrer  Dagen gick rätt snabbt..iaf =) Tog gris sprutan idag :O det gör sjukt ont faktiskt just nu känner jag inte min arm och den är svullen kan knappt skriva :/, USCH hatar sprutor höll seriöst på att svimma  men whatevrer hellre tar jag en spruta en få GRIS sjukan =) ;)haha! kisses!







*

JAG kommer snart att dö, om inte jag får färga mitt hår snart.. Tänk er såhär. Vad ni än gör, alltså hur snyggt ni än sminkar er, hur fina kläder ni än har på er, och hur man än fixar det där jävla håret så blir man inte snygg.. Vill ni veta varför?! Jag har för ljust hår... jag gillar mitt mörk/ljusa bruna hår men börjar tröttna på de faktiskt  Vill färga nununu 
vilken hårfärg passar jag bäst i den till vänster lr dom två till höger det är den färgen jag har nu =)

wohow

godmorgon bloggen!Har inte kunnat blogga igår , för internet har varit sär!... Menmen, så blir det ibland.Idag är det måndag, det brukar kännas sådär men idag är det faktiskt OKEJ! Hm... Varför? Jo jag är juh ledig eftersom det är sttudiedagar lr vad de heter wiiie =),Känns som att det är helg, men ändå är det bara måndag Det är väl bra ändå? Whatever iaf Ligger i min säng just nu vakande för några minuter sen faktiskt så  och kollar tv och så ska snart ner och äta frukost I think mums =) här kommer en låt så länge kisses!


Visste ni?

I vanliga fall skulle detta kännas som en allmänt deppig dag eftersom det är söndag, men imorn är vi lediga så jag kan fortsätta njuta av helgen! kände bara för att skriva lite. Men vad ska jag göra idag då? Jo.. Det är så att det vet jag inte riktigt än. Men ibland är det skönt att inte ha något planerat, bara ta det som det kommer liksom.
och hitta en jätte söt webbkamera och en ny data som jah vill ha I think ?(aa hade en webbkamera förut men det gick sönder för jag tappa den självklart i golvet haha ;) men whaterer hitta ingen biild på den webbkamera jah vill ha men kolla datan whiiie =) kisses!



söndag!

Hej bloggen!Jag e ledsen att jag uppdaterar så "värsta sällan" som en läsare tycker, men den här helgen har jag faktiskt inte hunnit så mycket! .. iaf  Ligger i min säng just nu, och är skittrött.. Kom hem runt halv 3 igår lr nått i think! =) Vad gjorde jag innan då? Joo.. jag åkte in till norrtälje där träffade jag och elli jessica då gick vi först hem till henne och fiixa oss sen dorg vi ner på staan naaaice ;) va faktiskt inte så mycket folk :/ men whatever  sen hitta vi en kundvagn lr vad man ska säga så den körde vi runt meed haha! sen gick vi hem till henne igen ingen aning vrf men? då va de två sjukt snygga killar där dom hette typ jocke och något mer =)(fick deras nr (aa`) så elli och jag spannnna in dom ;) och den sista bussen hem skulle gå kl 01:00 den missade vi självklart! så dom två fick skjusa hem oss.. vi satt och dunka musik hela vägen hem plus att det gick sjukt fort haha =) lyckad kväll lr vaad =) men nu ska jag ner och äta scones mums kisses! =)
(sorry mitt smink ser fuckad ut men det vart konsigt när jag tog kortet =) )

  

woho!

efter det senaste inlägget så hände det inte så mycket kom hem från sjukhuset jag hatar sjukhus måste bara säga de! USCH höll serriöst på att dö.... men whatevrer Nu har jah precis fiixat klart så ska dra in till norrtälje nu=) så vi hörs senare ikväll lr imorgon kisses!


Godmorgon bloggen!

Godmorgon bloggen! Lördag idag, vilket känns skitbra. Snart ska pappa göra scones, mums Hur mår ni idag? Själv är det superbra!   jag har jag precis vaknat, ska snart duscha & raka benen osv :) sen så är det bara sminket & håret kvar -=) sen blir det att åka till danderyds sjukhus och  hälsa på min morfar faktsikt. han hade ramlat med hunden när han va ute och giick och hade brytit nått i benet så han har legat ner sövd i nästan ett dygn shiiit :O:/, whatever nu ska jag iaf hoppa in i duschen sen ska jag  smörja in mig med min stora kärlek Dove Summerglow! Det är därför jag är så brun fuckers =) love it =) kisses!

*

Nu ska jag börja fixa mig ;) Hörs senare! =)

Friday!

hur mår ni idag? Själv är det jättebra, lite trött bara.FREDAG IDAG, whiie.. seriöst har längtat efter det hela veckan.Har ni planer för denna underbara dag?, Nu är jag hemma efter en lång skoldag, usch. längat verkligen till lovet nu =) men iaf idah hände det typ ingeting faktiskt hade matte prov hoppas de gick braa men alltid när mn säger att de gick bra så går de dåligt så säger faktiskt ingeting om de ;) annars hände det inte så mycket speciellt i skolan vad jag kommer ihåg,=)whatevrer  ska snart börja fiixa miig lite sen blirde att dra till kusinerna och så naaaice   men ska försöka hinna blogga innan jah åker dit annars upptaterar jag mer när jah kommer hem lr imorgon =)Kisses from me!
hitta typ en sjukt gammmal biild :O! (bilden togs för 1 år sen shiiit)

   

Ser det här roligt ut eller?



Ja.. det här har jag  sysselsättat mig med de nästkommande timmarna. har matte prov imorgon suuck!Eller. Aa typ, men jag förstår inte. Vad har jag för nytta av fysik när jag inte ens ska bli nått med de liksom ?  Vad har jag för nytta av växter  liksom haha! Matte förstår jag ändå,men liksom protenser vem behöver kunna de liksom ? men man  måste ju räkna pengarna hehe ;)

ohyeah ...

Hej bloggen! Today.. It's Thursday. Veckan går ju snabbt alltså, imorgon är det fredag! Har inte hunnit blogga idag, hm.. vill ni veta varför? Jo, först var jag ju i skolan. Det var sådär idag.. Var skittrött. plus att jag va tvungen att stannna kvar i skolan och göra omprov i biologi men de gick braa så hoppas på G nu =). sen gick mina älsklings jeansleggins söder :O men man ser inte de så mkt så kommer fortfarande att ha dom ;) men endå haha! Whatever idag Jag vaknade  runt halv sex... Hoppade direkt in i duschen och gjorde mig fräsch. Sen gick jag upp till mitt rum och klädde på mig, sminkade mig & fixade håret!  fastnar verkligen inte på bild idag... Men ni får stå ut med det haha! kisses!


 sorry sitter på mammas data så har typ inga biilder =)

skor love it!

Ligger i min säng just nu, Har inte kunnat blogga idag, för internet har varit sär!... Men men, så blir det ibland men whatever =)Kollade igenom lite skor och så på internet! finns verkligen skit snygga skor, men dom snyggaste hittade jag på en speciell hemsida (som jag länkar lite längre nere!) Dom finaste högklackarna man kan tänka sig.. iaf i vinter =) mycket finare än dinsko  tex! Ju dyrare desto bättre brukar man ju säga! ;) Man kan verkligen säga att jag har fasnat för klackskor! dom finna på skopunkten faktiskt ,love it  det skulle vara ett par till skor med nitar men det funka inte i paint men den va med på reklamen iaf =)  http://skopunkten.se
Ser ut som värsta klacken men den är inte så hög faktiskt =) kisses!
 



onsdagonsdagonsdag!

hejj mina fina läsare! Hur mår ni idag? Själv så är det jättebra. Faktiskt inte trött alls även fast jag gick upp klockan 6.. då fiixa jag miig och så jaag hade tänkt att locka löshåret idah men orkade faktiskt inte haha! =)  Onsdag..onsdagonsdagonsdag mina kära läsare! Jag tror ni själva kan inse vad det betyder? Hello, just 2 days until friday!!! whiiie =) iaf Nu är jag hemma efter en lång skoldag, usch händer typ ingeting i skolan idah  men innan sista lektionen som va musik så vart de lite roliga biilder vi har typ som en trappa upp till våran musik sak lr vad man ska säga ;) och där finns de ett räcke (stavning) så där lägger siig alla killar på rad haha ganska kul =) biild kommer senare I promise ;) dålig uppdatering går och idah :/ iknow, men hallå dagen är inte slut än! men nu blir det att kolla på one tree hill kisses! =)


Tisdag - bara 4 dagar kvar till helgen

Hej! Idag är det tisdag, känns väl sådär eftersom det bara är början på veckan.. Menmen,Idag gick jag upp klockan 6, och jag hann  tvätta håret, föna det, platta det, ätit en lugn frukost, sminkat mig, noppat ögonbrrynen,  valt kläder osv.. Visst är jag snabb! Yes I know ;)Iallafall, hemma nu från en lång skoldag! Eller lång och lång.. gick bara till halv 2 typ bara för vi hade teknik proov idah x)) men det kändes som det... idah när vi kom till skolan hade vi tydligen håltimme i två timmar för idrotts läraren va sjuk Suck.. vad ska man göra i två timmar liksom? men vi hitta typ en "hemlig gång" enligt några ;) men de visade siig vara typ ett rum när de blir krig lr nått så ska man gå ner där, det va först en trappa ner till ett vanligt rum sen fanns de en till rum och där va det ;) haha whatevrer nu blir det att kolla på one tree hill (aa`  här är en biild från igår iaf =) kisses! 

yeah, that's right?

Jag hade bara lust att skriva av mig lite, det är skönt ibland Dålig upptatering idah I know men har pluggat i 45 min whiiie duktigt sofie (aa`  men Jag har pluggat som en idiot! Men det är värt det har tekink prov imorgon uusch... men nu ska jah ta och duscha sen göra smoothie I think här kommer en låt iaf=)  kisses!


Måndag! - only 5 days until the weekend

Tja bloggen! Haha, tror nästan jag ska göra om min blogg till engelsk.. Så mycket roligare att skriva på det. Whatevah Hemma nu! iaf Jag borde säga "äntligen" men.. Nej det gör jag inte. Det var rätt så nice i skolan idag, alltså inte kul men inte uttråkande liksom. Kanske  Whatever, )Jag gick upp kvart i sex idag då kollade jag vad jag skulle hapå miig sensen så började jag fixa mig.. tog typ 35 min idah coolt;)  När jag stog och skulle ta outfit bilder, så ramlade kameran i golvet.. Så men den funkar whiiie =) Men nu måste jag ta och plugga.. Suck. .. Menmen man får se det positivt.. Vetefan hur det går till men :D ! kisses! bild från tidigare idag.



godnatt¨!

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, eller ja lägga mig och smsa. och kolla på en fiilm som skulle gå på 4an naaaice =)  Imorgon ska jag upp halv sex... Shit! Men det behövs, skola imorgon :/  kommer aldrig kunna välja vad jag ska ha på mig. haha! GODNATT puss :)





plugg plugg plugg

PLugg plugg plugg! faktum är att jag har prov på tisdag  så jag kanske helt enkelt får sätta igång och plugga lite på de...
Aja, snart spyr jag typ på allt mitt pluggsnack.... men va fan, jag gör ju typ inget annat ^o)
Jag måste verkligen vara sämst i världen på att plugga. Jag kan vara jätte engagerad till en början och sätta mig på nått bra pluggställe och ta fram allt jag behöver för att ha de så bekvämt som möjligt. Men sen när själva pluggandet ska starta så kommer jag alltid på så bra ursäkter till att inte plugga kisses!


 älskar biilden! ;)

yees!

,Godmorgon..? Kanske inte läga att säga det nu eftersom jag vakande typ nyss men Sov faktiskt ut idag eller vad man säger. ligger i min säng nu och lyssnar på lite musik..ska snart ner och äta frukost mums! sen ska jah sminka mig, och såFörlåt så jättemycket för den superdåliga uppdateringen igår, men ibland hinner man inte med liksom. Det får ni stå ut med, jag brukar ju vara duktig på det annars? plus att mitt inernet fuckade upp sig. Hoppas det var okej!  Whatever... NU ska ner och äta frukost så bloggar mer efter de I promise kisses!

Resturang!

Efter jag skrivit senaste inlägget, hoppade jag in i duschen och fixade mig  fick panik hade ingen aning om vad ja skulle ha på miig de är sämst väder ute med whatevrer   Just nu sitter jag bara och väntar på att nagellckacket ska torka... haha! ikväll blir det att åka in till norrtälje och gå på resturang med några kompisar =)vi ska gå på ett glas naaice ;)  så upptaterar mer när jah kommer hem kisses!


biild från i fredags hinner inte fiixa alla hann bara fiixa denna dom andra kommer imorgon ..


life is good

Goodmorning sunshines ;) !Haha, tror nästan jag ska göra om min blogg till engelsk.. Så mycket roligare att skriva på det. Whatevah Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;)ligger i min stora säng med datan nu! Sköntskönt, Aja, jag vaknade för några minuter sen faktiskt, Lördag idag, vilket känns skitbra. Snart ska pappa göra scones, mums! och nu ska jag godkända  kommentarer såg  att det var några jag måste svara på ikväll. Så det ska jag! jätte dålig upptaering igår I know men orkade verkligen inte sitta vid datan igår typ :/ va sjukt trött och så men  idah bli de mycket upptaering I promise  men nu ska jah ner och äta scones kisses!



 


Frdah whiiie!

Wohow, det är fredag sötnosar! Har ni planer för denna underbara dag?? Själv så  spenderade  jag en tid i skolan tror vi hade två lektioner lr nått ganska onödigt men men ;)sen skulle vi gå på bio igeen.. och kolla på the fighter tror jah de hette? hm den va ganska braa faktsikt lite lång tråkig om jah ska vara ärlig... men whatever ;) så vi skutade nästan en timme tidigare whiiie  då gick jah & några kompisar  ner på stan (norrtälje) jah va tvungen att köppa nytt smink min brundkräm va nästan slut (panik) men whatever..
 Idag gick jag upp 06.30 faktiskt... Men jag var tvungen iaf då rakade jag benen, noppade ögonbrynen och lite såntdära. Sen så sminkade jah miig och platta  löshåret  och platta mitt hår =) sen fixa håret och så sen var jag klar =) biilder kommer senare ikväll lr imorgon =) kisses!


Hitta två biilder (inte ny direkt klicka på bilderna om dom ska bli större)

 


visibly clear

En besökare undrade hur jag kunde hålla min hud så fräsch varje dag, samtidigt som jag sminkar mig mycket. Och ett tips om ni vill göra det, änvänd " neutrogena visibly clear " varje kväll! Jag rekommenderar verkligen, man får bort allt smink plus att huden blir jättelen & inga finnar typ =) ingen aning om vart man köper den men min håller ganska länge faktiskt hihi (aa`  me nu blir de att göra min smoothie ikväll igen hihi sen blir de att kolla på filmen på 4an efter mammas pojkar kisses!

 

torsdah!

Aj aj aj vad ont det gör att bränna sig på plattången... Jag har värsta märket på handen, det ser ut som ett ärr alltså som om jag har skärt mig eller något - fett läskigt .. men whatever ni kanske inte bryr er ;) iaf vakande kl  6, och va så sjukt trött.. Men jag va tvungen, så ah jag gick upp och fixade mig hade ingen aning om vad jah skulle ha på miig (panik)  men hände typ inget speciellt i skolan idaah vanliga lektioner och så =)  iaf är Hemma från skolan nu! Ska plugga ihjäl mig, men först äta lite I think ? . , .  så hörs vi senare, här är biilden jah lovade igår kisses!




beeah & ullis haha!





smoothie tiime ;)

Åh så skönt.. Har precis pluggat klart son tills imorgon!Jag är inte så för att plugga, men när jag väl gör det kan det vara ganska kul ibland, speciellt om det går bra;). Och det är så skönt efteråt! Men iallafall, jag är inte klar med pluggandet än.. och jah måste verkligen bli bättre på att ladda upp oautfits biilder =) ska börja med de nu I promise =), de kommer biilder sen från resturangen och så =) men nu ska jah faktiskt göra smoothie love it kisses 

(KKV - Ska du med (med Estet)




The begin of tuesday was okay..

Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;) Today.. It's Thursday. Veckan går ju snabbt alltså, imorgon är det fredag! Jag gick upp kvart i sex idag,  sdå platta jah håret plus löshåret som jah gör varje morgon men whatevrer , ah sen så började jag fixa mig..fixade miig faktiskt på 40 min coolt =), Iallafall, hemma nu från en lång skoldag! Eller lång och lång.. gick bara till 1 kändes som det.men vi hade iaf framtiddag idag alla 9or och dom från rådmasö sen någon skolla till, så vi fick typ en mapp när vi kom tll skolan och så sen skulle vi sammlas i aulan sen efter de sulle man gå på sina saker som hade valt jah  jessica bea & ullis  fick typ Pilot och polis sak sen en sak till men han/hon va tydligen sju så fick en halv timmes håltimme, sen efter de drog vi ner och åt på resturang va sjukt sugen på sallad så tog kycklingsallad sjukt gott! sen va de typ någon fiilm som man skulle kolla på sjukr tråkit men men whatever nu ska jah göra någonting annat kisses

Tisdag - bara 4 dagar kvar till helgen!

Hej sötnosar!Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;) Idag är det tisdag, det betyder bara 3 dagar till så är det fredag - wiiihoo! Visst tänker jag smart ;) ? Yes I know. Förlåt för dålig uppdatering idag, men så blir det när man har ett liv utanför bloggen..!Hemma nu! Jag borde säga "äntligen" men.. Nej det gör jag inte. Det var rätt så nice i skolan idag, alltså inte kul men inte uttråkande liksom. Kanske bara för jah inte hade bågra lektioner idaah (aà` vi i 9F (som min klass heter) va domare och så till 7orna och 8orna som spelade fotbollstunering lr aa inte hela klassen då men aa whatevrer ni fattar ;)så jah satt i secikaratet (stavning) och snacka i mick och fixade poängen lr de gjorde bea ;) så jah började typ 10 idah så fick sov morgon typ till halv 9 sen fick ja hskjus till skolan (aa` slutade typ två idah whiiie =)Och jag gillar att statistiken höjs också, snart är jag uppe i 1000 unika igen =) .. Fast ska jag vara ärlig så är jag inte "statistikgalen",Tänker inte på det! Whatever här är iaf en biild kisses






Smoothie

Nu har jah duschat så känner miig freeeesch! och Jag har smörjt in mig med min älsklingsbrunutansol
(dovesummer glow) precis, gash iloveit! Det är så sjukt snyggt när man är brun tycker ni inte? Iallafall nu blir de att göra hallon smoothie sjukt gott love it.. och sen kolla på ullared haha! upptaterrar mer efter kisses!



Ciao

Hej mina söta bloggläsare..!  Idag är det måndag, det betyder en heel ny vecka.. Men vad kan man göra liksom? Det är bara se det positivt så går det säkert bra - bara 5 dagar kvar till helgen, wihow..!ocih kom på att jag inte uppdaterat på hela dan ju.. Men iallafall, imorse gick jag upp kvart över 6  och det var bara 45min  hinnan jag skulle dra iväg... men jag hann och blev rätt snyg ändå! Kom hem från skolan precis, fick sluta en timme tidigare.. lr bara för vi hade prov tror de gick braa hoppas VG ;)men kom hem nyss endå  Härligt! Iallafall så började vi dagen med idrott whiiie =)...  menmen.   Sen hade vi matte fick reda på mitt matte prooov fiick G sjukt duktigt (aa` (hatar matte)  men vem gör inte de ;) men whatever se hade vi typ fysik usch!! sen hade vi prov typ och så ;) Nu har jag iaf  kommit hem och har tagit av mig löshåret precis.. Alltid lika skönt! Jag gör det varje dag jag kommer hem haha! men nu ska jah göra något annat kisses



 (ingen biild på denna data nya kommer ikväll ;) )

Tack mami, du är bäst!




jeansleggins, borste, linne anstiktkräm,rosa skärp
hitta faktiskt inte så mycket men. kanske har glömt något menmen! skitmysig dag med mami, =)


*



Nu ska jag dra och shoppa med mami och Precis när jag satte på kameran och skulle börja ta oautfit biilder  så ser jag att det står "Low battery.." Och så stängs den av. Helvette! så den är på laddning så biilder kommer när jah kommer hem kisses!

söndag!

Godmorgon! söndag  idag, vilket känns sådär skola imorgon suck!.whatever,Ligger i min säng nu med datan och kollar tv och  Snart ska pappa göra scones, mums! Efter det ska jag bara fixa mig , sen ska jah och mammi  dra och shoppa. Det ska bli nice!sen måste jag plugga... skittråkigt men aja det måste göras! kisses



this is life

blev inte så bra uppdatering idah , i know. men dagen är inte slut än liksom =) men nu har jah faktiskt ätit det blev potatisgratäng & oxfil...  Mmh delicious. och håller på att ladda in biilderna nu från i fredags whiiie, de är typ 100 biilder så alla kommer jah faktiskt inte ladda upp ;) men sen ska jah fiixa med videoinlägget som vi gjorde också så den kommer nog upp imorgon I think? ;)  Och jag gillar att statistiken höjs också, snart är jag tillbaka på 1000 unika igen =) .. Fast ska jag vara ärlig så är jag inte "statistikgalen", jag kollar kanske besökarna en gång var fjärde dag haha... Tänker inte på det! Whatever,iaf här får ni en bild jag tog i fredags lr beeah tog i fredags =) kisses

vi i rött (jah är inte med på bilden jah tar kortet (aa`)



 från vänster Gustav victor chrisoffer  ;)

godmorgon bloggen!

Godmorgon bShit, det säger jag nu? Tjugo över tolv? Ja... Jag vaknade faktiskt för bara några minuter sen. Såhär länge har jag nog inte sovit på jätte länge hii (aa` Skönt var det iaf! Snart kommer pappa hem med frukost till mig, från donken I guess. Fan, jag börjar känna mig sjuk.. Men jag orkar inte bli det! Har ont i halsen och så. och nu ska jah iafgodkäna kommentarer såg jag att det var några jag måste svara på ikväll. idah kommer biilder och videoinlägg från fotbollstungeringen ska ladda in filmen och de starax men min mammi hade lånat kameran igår för hon typ åt på någon resturang med sina gammla klass kompisar och så hlömmer hon min kamera :O smidigt!!
men nu hade dom ringt så hon har åkt och hämtat den nu ;) så de kommer senare whiiiw =) Men nu ska jag göra någonting annat, kisses

godnatt =)

Efter jag skrev senaste inlägget gick jag ner ner och åt lite middag med min familj., Det blev tacos faktiskt sjukt länge sen jah åt de :O Mmh delicious.sen efter de vart de att kolla på idol såklart love it..  Snart så ska jag väl sova tror jag, haha.lr kolla Tv och smsa I think ;). så vi hörs imorgon kisses

 
typ inga biilder på denna data:



MIn dag

Hej mina söta bloggläsare..!  FREDAG IDAG, whiie.. =)seriöst har längtat efter det hela veckan. Iallafall´, dagen började med att vi hade språk första timmen vi kollade typ på någon fiilm, sen efter de hade vi 9or fortbollstunering så vi sprang och böt om och så vi är tvunga att ha röda tröjor ingen aning vrf? och dom andra klasserna som går i 9an fick ha en annan färg och så jah ni fattar! sen skulle vi spela första matchen och alla va typ lite nervösa I thnk! eftersom ingen i våran klass vill liksom förlora. (idrotts klass) så hatar alla att förlora så. men vi van iaf den första och alla andra så vi kom faktiskt till final whiiee (aa` sen skulle vi då spela final och alla va juh ganska nervösa eftersom vi vill liksom   vinna men de gjorde vi såklart så för tredje året irad vann vi pokalen (stavning) naaaice vaaaaah  Hm ;) ? whatever, Nu har jag precis kommit hem och har tagit av mig löshåret precis.. Alltid lika skönt! Jag gör det varje dag jag kommer hem haha. biilder kommer in imrgon då blir de även ett videoinlägg från idah då också whiiie  Kisses from me



onsagkväll... that means only 1 days until friday!

blev inte så bra uppdatering idah  i know.men har haft sjukt ont i magen ni kanske inte bryr er men. iaf Nu har jah duschat och  kollt på mammas pojkar haha! och gjort hallon smoothie love it... whiie  =) Hihi, men nu ska jag lägga mig faktiskt och kolla på Tv och smsa I think? Vi hörs imorgon sötnosar. kisses!

Oooooooooooooh

Hej bloggen! Oj vad länge sen det var jag skrev det.. Hur mår ni idag? Själv är det bra. Jag vaknade kvart över sex idag, då rakade jag benen, noppade ögonbrynen och lite såntdära. Sen bara sminket och löshåret på sen var jag klar =)  vart klar på 45 min idah med sminket och håret coolt (Y)
! Är skittrött idag, vet inte varför, men jag ska klarade mig igenom skolan! hade kemi prov/förhör idah hoppas de gick braa (aa`plus att jah har haft sjukt ont i magen hela daan "/ men whatever nu blir de iaf att lägga siig i soffan och kolla på Tv kisses



not the best picture but anyway...

hallon smoothie

Nu har jah faktiskt  pluggat i 45 min whiiie duktigt  Sofie (aa` nu blir de att kolla på oskyldig dömd och  göra hallon smoothie mums...! kisses



Today.. It's wednesday.

 Onsdag..onsdagonsdagonsdag mina kära läsare! Jag tror ni själva kan inse vad det betyder? Hello, just 2 days until friday!!! Hemma från skolan nu, det var rätt okej idag hände typ inte så mycket...de typ snöa iddah!! bara så alla vet (aa` ehm jag gick faktiskt upp sju idag, en timme senare än vad jag brukar.. Men det var för att jag  vi hade typ sovmorgon lr nått så gick upp och fiixade miig tog typ 45 min coolt.. men nu ska jah göra något annat kisses


ANDRA AVENYN!


Ikväll blir de att kolla på ANDRA AVENYN  whiiie men nu blir de att kolla kläder tills imorgon (PANIK) ingen aning om vad jah ska ha på miig  iaf kisses.



Tisdag!

Hejj bloggen! Tisdag idag, vilket inte brukar kännas så lockande.. Men jag kör pår och tänker att om tre dagar är det fredag. Visst är mitt tänkesätt så sjukt jävla grymt? Jag vet...sluta klockan två idah typ ganska skönt eftersom sista lektionen hade vi teknik och skulle svara på massa frågor som inte ens´hade nått med att teknik att göra! de va någon som kom och snackade i 3 min sen fick va nått papper att fylla i typ 5 sidor lt nått! Whatever..´
annars va väl dagen okeej haha! men nu blir de att kolla tv kisses


plugga Neeejtaack!

PLugg plugg plugg! faktum är att jag har engleksa läxa tills imorgon om att skriva nått om canda ex någon känd artiist lr nått haha! iså jag kanske helt enkelt får sätta igång och plugga lite på de... fy fan!!!
Aja, snart spyr jag typ på allt mitt pluggsnack.... men va fan, jag gör ju typ inget annat ^o)
kisses


4 dagar tills det är fredag!

Hej mina söta bloggläsare..! Idag är det måndag, det betyder en heel ny vecka.. Men vad kan man göra liksom? Det är bara se det positivt så går det säkert bra - bara 5 dagar kvar till helgen, wihow..!!Visst tänker jag smart ;) ? Yes I know Jag vaknade kvart över sex idag,Sen bara sminket och löshåret på sen var jag klar =) tog typ 45 min (aa`Coolt. idah hände de inte så mycket i skolan hade matte proov suck! men tror de gick braa =).
men nu blir de att kolla på gossip giirl kisses.




That's true

skola imorgon suck!  Nu ska jah ta och hoppa in i duschen och så sen ska jah raka benen noppa ögonbrynet  osv  sen ska jah ta och välja kläder tills imorgon vad faaan ska man ha på ssiig? (panik)  sen ska jah ta och kolla på gossip girl & ensam mamma söker love it  kisses   


 inga biilder på denna data,

Dagens låt!


sunday

 Goodmorning sunshines ;)!Shit, det säger jag nu? kl 2 typ ? Ja... Jag vaknade faktiskt för bara några minuter sen. Såhär länge har jag nog inte sovit på flera vevkor typ.. Skönt var det iaf! Somnade med mascaran igår.. Usch det är inte trevligt men iaf Ligger i min säng nu med datan& kollar tv är fortfarande sjukt trött.Snart ska pappa göra scones mums. men  tror jah gick och la miig vid halv 5 på morgonen lr nått :S, typ.. Med andra ord, en lyckad kväll!
men nu blir de att äta faktiskt så upptaerar mer efter. här är två biilder från igår när vi sjöng sing star! 
kisses









RSS 2.0