Tisdag ! - only 4 days until the weekend

hejj mina söta bloggläsare! Idag är det tisdag, känns väl sådär eftersom det bara är början på veckan.. Menmen, lov kommer ju efter veckans slut! Då har man ju något att se fram till iaf. Idag gick jag upp klockan halv 6 och jag hann med att tvätta håret, föna det, platta det, ätit en lugn frukost, sminkat mig, och fixa håret coolt =)
idah hade vi typ inga lektioner :S, polisen kom till våran klass vi fick typ gå upp tre och tre och ha på oss polis kläder och en mössa som dom har x) sen skulle vi stoppa och kunna prata med dom som hade gjort något och i detta fall va de polisnerna som va ex tjuvar lr två som bråkade haha! jah fick va med pontus och victor haha jah va juh då sexigast i polis kläder I know ;) biilder kommer in lite senare haha! dom som jah va med vi skulle typ stoppa ett bråk mellan en tjej och en kille ? där tjejen hade fått reda på att hennes kille hade legat men granen så dom typ höll på och bråka och massa haha ganska kul haha man kunde typ sjäv inte sluta skrata! sen fick vi typ presenter som dom kallade de haha de va typ en penna där de står poilis.se lr nått sen va de en feflrx och´något man kan ha runt halsen vet inte vad de är men x) Whatever
sen hade vi typ en lektion sen skulle vi kolla kolla på 9hs teyater (stavning) och den ägde haha alex va juh bääst seriöst! men den vart sjukt braa =) sen hände de väl inte så mycket haha!

så nu ska jah typ se gossip girl sen ladda in biilder så vi hörs senare bitches kisses






Biilder



 
aladin =) haha!
 

Kommentarer
Postat av: carro =)

din blogg är jätte bra läser den varje dah =)

2009-10-20 @ 17:31:23
Postat av: elin

gossip girl är braa =)

2009-10-20 @ 17:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0