Nyårs outfit!

Så nu har jag precis fixat klart mig och ska packa ner det sista sen drar jag till bussen och mot jessi där jag ävn ska möta kiia sen drar vi till johanna och massa andra folk och äter tjejmiddag sen blir det FESTA hela natten så vi hörs antingen ikväll elr imorgon annars GOTT NYTT ÅR '

 


MUSIC!


Godmoron gullungar!

Godmorgon bloggen! Idag är det nyår, skönt som f*n! Äntligen! Nu är det slut på det här jävla året… Nej jag skoja! Det här året har varit så jävla bra år! Jag har blivit så jävla mycket mognare, större i bloggen, och sen har jag förändrats så mycket också!

Hur som haver.. Imorgon är det ett nytt år och då blir det en massa ny uppdate!! Det här nyåret kommer att bli som aldrig förut!  Vad har vi för planer föresten? Jo jag, jessi,kiia,matilda,johanna och massa andra brudar ska äta tjejmiddag nu på kvällen, och senare vid 10 så blir det att dra på fest en  Min början på 2011 kommer börja super bra , lovely! men nu ska jag ner och äta hörs snart kisses!

(bild i repris)
  


victoria secret fashion show 2010

Har precis kollat på victoria secret fashion show 2010 min dröm är att gå där nej men haha! och mina mamiie har fixat mina naglar tills imorgon ;)
resultat konstigt kort men svårt att ta själv (bättre sen)


MUSIC!


You, biatch.




I gave me away
I could have knocked off the evening
But I lonelily landed my wants in his hands
In a way I felt you were leaving me
I was sure I wouldn't find you at home
And i let you down.

I gave me away
I could have knocked off the evening
But I was lonelily looking for someone to hold
In a way, I lost all I believed in
And I never found myself so alone

You could've called if you'd needed
But you lonelily got yourself locked in instead
And i let you down.

fotografering!

Okejs sa ju i inlägget innan att jag skulle berätta något?
och det ska jag den 27e januari om 1 måndag ungefär ska jag bli fotograferat som modell
dom ringde min mamma här om dagen och berättade det är skit glad att jag fick komma med..
eftersom det är ganska många som vill det så är det ju inte lättast att komma med och jag brukar alltid ha otur i sånt här men inte denna gång. jag ska ha med mig 3 outfit plus smykcen som jag vill ha sen sminkar dom och fixar håret på mig hur NICE är inte det..?

 

Godmorgon på er!

Godmorgon världens bästa bloggläsare!

Haft en bra morgon? själv så vaknade jag för ett tag sen så ska kolla klart på top model sen ska jag fixa frukost osv.. och börja fixa naglarna tills imorgon.. och kommer även avslöja en sak sen som jag ska göra den 27e januari woho ni får se senare.. hörs snart kisses!

(osminkad & söt? )

Awesome music!


Så mycket jag vill säga, men inte kan

Godmorgon sköningar, hur mår ni idag? Känns så jävla gött att vakna upp och redan ha såpass många läsare, ni är bäst.. efter mej  Hehe, så yes ska snart dra mig ner mot stan. och möta matilda sen blir det att sola.. fattar inte själv hur jag kan vara vaken så är tidigt men Yepp, här får ni en bild så hörs vi snart igen det vet ni... Puss!


MUSIC OF THE DAY !!


you are so amazing!

Gaaah, nu vill jag verkligen utomlands! Saknar att sola, bada, shoppa,allt... Ni då? Vore det inte perfekt att bara dra någonstans nu? Jag skulle lätt vilja åka till någon av EFs beachclubs! De finns i kalifornien, malta, florida, brighton, st raphael osv.... Där kan man verkligen njuta av sol och bad!




Nytt i garderoben!













sen köpte jag en t-shirt med tryck på men den är bara borta....

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Vaknade precis haha, är fortfarabde hemma hos jessi så har inga bilder på denna data på det jag shoppade igår me det kommer när jag kommer hem..  iaf igår så kollade jag på gossip girl till typ halv 2 kanske ?
men nu ska jag fortsätta att kolla på det så vi hörs sen kisses!

ingen rubrik!

Hej bloggen! förlåt för dålig upptatering men dirtekt efter stockholm drog jag hem tiill jessi sen dråg vi upp på innebandy träning.. så laddar upp allt jag shoppade imorgon när jag kommer hem. hörs snart kisses!

(saknar sommaren)


Dagens outfit!

Nu drar jag hörs när jag kommer hem!

                     

Godmorgon!

Godmorgon älskade bloggläsare!

Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! Fan va jag är smart (a). Ska iallafall in till stan med jessi och sen kanske träfaf sebastian om han nu orkar...

Aja ska skynda mej lite annars tar det ju typ 3 timmar haha. men hinner nog slänga in dagens outfit innan jag drar kisses!

I love shopping!

I can feel it, it's hurting in my hole body. I need it now...

Herregud vad jag längtar efter att shoppa!Ibland är shopping som att få vatten när man är törstig, som att se solen efter 10 år av mörker, som att leva i ständig lycka, som att.... Nä. Det är som att shoppa bara, och alla vet väl vilken lycka det ger? Mellandagsrean - HERE I COME!!!!!!! med andra ord imorgon blir det shopping med min vän jessi


MUSIC!


Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Allt bra med er? Själv är det asnice, vaknade för en stund sen av att sebastian har riingt mig typ tusen gånger snacka om svårväckt  aja vad ska ni hitta på idah dåe? själv så ska jag övningsköra med min pappa sen ville typ alla hitta på nått med mig? snacka om populär ;) nej men vi får se. nu ska jag iaf ner och äta frukost så vi hörs efter kisses!


Godnatt bloggen!!?

Den häääär killen ville va me i min blogg för han är typ mitt största fan. (a) men nu är det dags för ett gondatt inlägg ska strax stänga av datan och lägga mig i min säng och smsa lite med en söt sak och kolla på tv så vi hörs imorgon kisses!


MINA JULKLAPPAR!

Underbara julklappar har jag fått! ♥  Check it out!

minneskort till mobilen & ett nytt batteri till datan

En bok-blondinbellas egoboost.


 Hårspray från Bobbys

Pengar.. sen fick jag även pengar till en ny Ipod eftersom jag ville välja själv

fjäderörhängen.ett halsband från egypten och armband


Underkläder Björnbörg, sen en puch up BH

strumpor & knästrumpor


Jag är jättenöjd med mina julklappar! Vad fick ni sötnosar? Puss!


Dagens outfit!

Så nu har jag precis fixat klart mig mig ska strax åka till mormor & morfar på julmiddag så vi hörs när jag kommer hem då slänger jag även upp vad jag fick för julklappar så vi hörs om en stund kiss   


Övningsköra!!

Nu drar jag ut i snön och övningskör med min pappa hörs snart!



Godmorgon på er!

Godmorgon mina älsklingsbloggläsare! Hur mår ni idag? Hoppas allt är bra med er iallafall, med mig är det jättebra. Hm, idag är det juldagen.. Brukar man göra något speciellt då? Har inte riktigt koll på alla dom här dagarna emellan, vet bara om Julafton och Mellandagsrean hehe ;) idag ska jag iaf övningsköra med min pappa sen ikväll ska hela familjen åka till mormor och äta mer julmat usch har redan tröttnat men nu ska jag ner och äta frukost hörs snart  JUSTE laddar upp alla mina julklappar sen. kisses!
  
(Bjuder på en nyvaken bild)
  


Jul-outfit!

så här ser jag ut idag på julafton!


MUSIC!


24 DECEMBER!

Sötnosar! Det är julafton idag! Whie, vaknade för en stund sen, gick upp och fick min julstrumpa. och nu ska vi äta frukost som består av mammas hembakade julbröd sen julskinka och te/juice osv
Har ni också justrumpa btw? Hihi så mysigt!  vi hörs snart GOD JUL puss♥



Natt inlägg!

Dax för ett godnattinlägg. Sorry att uppdateringen är ..boring. Så, detta är det sista inlägget för idag. Jag är inte trött, men jag ska nog lägga mej i sängen och kolla tv.. så vi hörs imorgon godnatt!


23 December!

Hejj bloggen! vs har ni för er ? själv så har jagHar städat nääästan hela huset plus min ogen toa haha, gjort det lite fint inför julen samt ställt fram lite tomtar och annat smått och gott  för idag är det fan dan före dopparedan! 23 december då med andra ord, det här året har gått så fruktansvärt jävla fort.. ska försöka göra någon års resumé eller något kanske om jag orkar ;) Menmen. aja hemma hos oss kan man inte missa att det är jul iallfall.








Oooooooooooooh

Förlåt för dålig upptaering men mitt bredband trasslar p.g.a för att det är så kallt ute. men skriver snart kisses!


Godmorgon!

Godmorgon sköningar, hur mår ni idag? Känns så jävla gött att vakna upp och redan ha såpass många läsare Bring it on, ni är bäst..  efter mej Nejmen vaknade bara för några minuter sen så ska snart ner och fixa frukost...  Har ingen fantasi just nu på morgonen, men återkommer med bättre inlägg senare mot dagen
hörs snart kisses!

(I miss the time)



MUSIC!


Gossip Girl!

Tänkte göra detta inlägg tidigare men varje gång jag började skriva tog jag bort det för ingenting lät bra.
Nej men what's sofiel been up to? Har precis kollat de 3 första avsnitten nu av gossip girl säsong 4... Oh my god, vad bra det är?! Serena är lätt min förebild, så sjukt grym och snygg. Chuck är så charmig så man dör... Och Dan skulle man ju inte banga på? Nate tycker jag dock inte om så mycket faktiskt men ser sjukt bra ut, vet inte varför. Blair är sååå ball... haha, sorry men är lite besatt bara... Något mer gossip girl freak här? än bara jag? ;)


Vad vill ni läsare läsa i min blogg...

kära läsare vad vill NI se mera av i min blogg?! skriv gärna och kom med egna förslag

Goodmorning sunshines!

Hur mår ni idag? Själv mår jag urkasst, somnade ungefär vid 4 imorse.
iallafall isag ska jag bara vara hemma och ta de lungt plus att jag ska städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag det ligger kläder över allt haha! Nu ska jag fortsätta dega framför TVn och facebook så hörs vi senare cuties.


You, biatch. Was'nt chics before dicks?

Jag är inte kaxig det e bara försvar, jag är inte döv jag lyssnar bara inte på bullshit. Jag är kär men, bara i kärleken. Jag snackar inte skit jag bara säger det som är sant. Jag är inte egoistisk bara självsäker. Jag är inte elak jag är bara bara ärlig!
 

Inspiration






MUSIC!


I miss your voice bejbiii...

Nu har jag precis fixat klart mig och ska bara packa väskan sen drar jag in till norrtälje och träffar några fina vänner och jul shoppar det sista hörs när jag kommer hem kisses!


GODMORGON

Godmorgon bloggen! Sovit gott inatt? Jag har sovit skit bra inatt.. 
iaf vaknade för en stund sen. så ska upp och laga lite frukost sen blir det att dra in till norrtälje och julshoppa det sista med några fina vänner. Och jag har en känsla av att mitt jullov kommer bli grymt, spännande och rätt så nice faktiskt.. Och ni kommer självklart få följa allt här!   så vi hörs snart kisses!


Egypten del 1

Min vecka!

Har varit helt awesome ;)
kan berätta lite kort vad som har hänt denna vecka.. ni kommer fatta med alla biilder sen
vi lanade i egypten runt 1 då jag och elli drog till rummet och böd om till somar kläder sen drog vi vidare och åt lite och mötte upp våra föräldrar som hade några rum borta...
sen pressade vi solen under hela veckan hittade även ett par snygga killar ;) så sista dan sa jag hej till en av dom eftersom han hade kollat som fan på mig haha!
sen åkte vi även och snorklade med båt en dag och man såg botten från båten som vi va på..sen fick vi gå av på en strand Ö elr ah öknen haha och solade där osv.. en hel dag  snacka om bränd efter den dagen ;)
sen shoppade vi typ varje kväll satt och lyssnade på musik osv.. orkar inte skriva allt som hände men här kommer bilder så njut ;)






(En dag i solen)

(mitt och ellis hotell rum)



vårt sällskap


mamma&pappa


(på båten)


(ren chocklad)



okejs nu orkar jag inte ladda upp mer bilder har över 1000 bilder haha! men filmer och shopping kommer sen kisses!


Måndag-Lov

Hej gullungar!

Hur mår ni idag?  själv mår jag toppen.. kan juh berätta lite snabbt om min dag dåra. började med att klockan ringde halv 7 då jag fixade behöver dock nästan inget smink eftersom jag är brun endå ;) älskar solen aja. sen vid 8a drog jag till skolan där jag träffade alla som jag inte har träffat på en hel vecka har saknat dem.. sen vid halv 2 hade vi julavslutning typ så ah... men iaf ska berätta med ord och bilder och lägga ut allt jag shoppade i egypten senare plus massa videoinlägg .. nu ska jag kolla på ung& bortskämnd som jag missade så bilder kommer efter kisses!

(Bjuder osminkade bilder)


HOME HOME

Hejj bloggen kom precis hem från egypten har haft det undrbart men orkar verkligen inte blogga just nu så skriver om allt imorgon kisses!

Dagens flyg outfit!

Godmorgon bloggen! för er som är vakna dåra  med tanke på att klockan är 3 på morgonen haha iaf  jag & elli vaknade för en stund sen så vi håller på att fixa oss och packar det sista sen bär det av till arlanda och mot egypten .. KAMERAN är med och kommer videoblogga där ifrån om det går.. startar en MINI FRGESTUND nu så fråga vad ni vill så svarar jag när jag kommer hem hoppas det går att blogga där ifrån annars hörs vi när jag kommer hem på söndag, hörs snart kisses!

MUSIC OF THE DAY!!

dags att upptatera i think.. well har skrivit klart en svensk/engelsk uppsats sen har jag packat det sista och nu och så.. men vi hörs senare kisses!


Videoblogg!


Godmorgon, ännu en härlig lördag!

Godmorgon läsare! änu en härlig lördagsmorgon!
Well vaknade för en stund sen så ligger fortfarande i sängen och kollar tv.. vad händer idag? själv så ska jag packa de sista till egypten imorgon sen måste jag skriva klart en hel jävla uppsats som jag måste skicka in idag..
men nu ska jag snart kicka iväg och äta lite frukost hörs snart kisses
!


Nytt i garderoben!

Lite bilder från dagen =)








 Taack för en underbar dag <3

OUTFIT!

Så nu är jag äntligen hemma , saknat mig? klart ni har ;)
 lite kort om min dag dåra efter skolan drog jag direkt till stockholm där jag mötte upp sebastian då vi gick runt och kollade lite och jag shoppade också (bilder från dagens senare) så nu ska jag börja packa lite så vi hörs snart kisses!



Fredag!

 Godmorgon läsare! fredag idag vilket känns bra min sista dag i skolan eftersom jag drar till egypten på söndag är skit nervös.. men iaf idag har jag kök hela dan sen blir det stockholm och schoppa lite så vi hörs när jag kommer hem kisses!

(BJUDER)
 

Dagens outfit!

 

Hallå tjeeeena

Kom hem för en stund sen.. kan juh berätta lite om min dag dåe för jag vet att ni älskar de
direkt efter skolan drog jag & matilda till jessi och sen kvart i5 typ? så kom min papii och hömtade mig då jag skulle ta en spruta eftersom jag drar juh till egypten på söndag ;) sen kom jag hem nyss så ska byta om och så mend vi hörs se och då kommer även ett videoinlägg kisses!

Music!!


Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan, har hunnit äta frukost och sånt. så nu håller jag på att fixa mig och tar lite ego pitch ;) gjorde även ett videoinlägg där jag dansade runt ska jag ladda upp? iaf idag efter skolan ska jag mötta jessi vi ska gå runt på stan sen ska jag ta spruta vid 5 så vi hörs när jag kommer hem kisses!


Godnatt!

Hej bloggen!Nu väntar min säng på mej, ska krypa ner och kolla på maria wern s är skit trött och mitt huvud snurrar såå vi hörs imorgon natti

(Bjuder på två bilder sen 8an )



MUSIC OF THE DAY!!


You, biatch.

 

My outfit! genomskilnigskjorta-gina leggins-H&M,smycken-lindex

Faceloock

Godmorgon världen! Sovit gott? Hihi, vaknade rätt tidigt imorse faktiskt. Men det är bra, hatar att stressa på morgonen.. Fast det fick jag göra ändå  idag är det bara tråkiga lektioner plus att jag har prov.. aja måste skynda mig nu kisses!


EGYPTEN!

Det stämmer på söndag drar jag och en kompis (elli) till egypten och solar/badar medans ni är hemma i kalla sverige ;) är dock liv rädd för att flyga men men, och kommer upptatera er där inne,

poolen från hotellet









TISDAG!

(Bjuder)

 


Hej allesammans, kom precis hem nu.
Tänkte berätta lite om min dag eftersom ni tycker det är så sjukt intressant?
dagens började med att jag mötte upp matilda sen drog vi på lektion hade  hotellkunskap och fick tillbaka prov och så fick VG+ är inte ett dugg nöjd men aja sen hade vi matte och svenska sen engelska så ja de va typm in dag haha.. nu ska jag ner och äta lite sen blir det att PLUGGA gärnet ska verkligen klara provet imorgon så vi hörs sen kisses!


GODMORGON

Godmorgon solstrålar, sovit gott?
Sitter i mitt rum just nu och fixar mej, har plattat håret och satt i löshåret..
men måste skynda mig lite nu ska ner och äta frukost nu men hinner slänga in dagens outfit kisses
!

 

Inspiration

Ååh ge mig den här tröjan sjukt snygg ett stort Hiss för mig vad tycker ni Hiss/Diss?




Dagens mys outfit!

Just nu håller jag på att plugga för fullt eftersom på söndag händer det en gej  (skriver vad sen)
har redan hunnit skriva klart  två uppsatser känner mig grymt stolt med mig själv..
men nu ska jag kolla tv hörs snart kisses!


you can see it babe






Godmorgon på er!

 Godmorgon goingar, sovit gott? Det har jag iallafall somnade liiiite tidigare än vanligt, så vaknade jag typ halv 10. Men gick upp nu som sagt har jag ingen skola idag hela roden är lediga skit skönt så idag ska jag bara plugga fyfan.. ,Aja nu ska jag fortsätta do my thaaaang så hörs vi lite senare igen , kisses!

(jag & ronjja i 9an)
 


Nytt i garderoben!




 

mascara,lösögonfransar,leggins,svartskjorta sen köpte jag en svart/glittrig linne som är genomskilnig och hål på sidorna så man ser in ah ni fattar haha!

OUTFIT!

Godmorgon bloggen! vaknade för ett tag sen  och har precis börjat fixa mig för idag blir det att åka till täby och jul shoppa de sista sen kolla på kläder till jul & NYÅR  hinner inte skriva så mycket för måste skynda mig att fixa klart mig ni får en faceloock när jag kommer hem  men Såhär ser jag ut idag ;) !


    

MUSIC OF THE DAY!!




Oh, i was perfect
For the circus
if she did me, i do it
Love makes you stupid
i gave it up, But i guess it was not enough
Cause she never seemed satisfied
(Oohh)
i Know i'm not perfect
But at the end of the day
Who is ?
(Oohh)
sHe wanted someone thats perfect
Well Okay
But can you tell me Who is ?
(Oohh x2)
she set the bar
Just above the stars
A rocket could'nt reach it
But i still kept on reaching
she watched me try
At least a thousand times
If she loved me, She'd stop me But noo
(Oohh)

i Know i'm not perfect
But at the end of the day
Who is ?
(Oohh)
she wanted someone thats perfect
http://www.elyricsworld.com/who_is_lyrics_bruno_mars.html
Well Okay
But can you tell me Who is ?
I saw something worth my future
So wrong So wrong
In my mind i was.....
But i guess i wasn't wrong
(Oohh)
i Know i'm not perfect
But at the end of the day
Who is ?
(Oohh)
she wanted someone thats perfect
Well Okay
But can you tell me Who is


Rastlöshet..

!Hej!

Dålig uppdaering, tänker inte säga "förlåt för dålig uppdatering" för jag behöver inte ursäkta mej, det är MIN blogg och jag uppdaterar när fan jag vill.  iaf idag så har jag gjort absolut ingeting vilket kan vara ganska skönt ibland.. och sen blev det nog lite för mycker dricka för miin del igår plus att jag inte hann äta innan jag började festa vilket gör så man blir påverkad snabbare.. Juste fick en kommentar om jag kunde visa hur jag fixar mitt hår.. ska försöka fiixa de imorgon hörs snart kisses!

 

Inspiration

Såg en jäkligt snygg Peak väst, alltså en "dunväst" typ fodrad nånting...Tänk dig en sån, svart över en grå munktröja. Kan bli rätt chill va?


Lördagmorgon...

Godmorgon alla! Vaknade inte nu, vaknade rätt tidigt faktiskt.


kan berätta lite om igår:
direkt efterskolan tog jag stockholms bussen till stockholm och de brukar ta 45 min men igår tog de över 1 timma för vi hamnade bakom en plogbil-.- iaf när jag kom till stockholm mötte jag upp sofia och vi tog tåget till T-centralen där vi träffade sebastian & hans kompis christoffer tror jag han hette haha. och jag köpte en julklapp till min mamma sen lite smink till mig (bilder senare) sen klockan halv 7 började jag dra mig mot bussen till norrtälje och där ifrån sulle jag möta upp matilda & johanna men missa den bussen till svanberga där vi skulle festa så fick ta 8a bussen då jag fick sällskap med elin sen kom vi iaf till svaneberga där vi festade sen skulle vi ta halv 12 bussen mot norrtälje så jag johanna och matilda elin och sen några killar stod där prick halv och den kom aldrig och min sista buss skulle gå 00:00 hem men den missade jag juh självklart så jag och matilda satt på stationen i över 1 timme igår haha.. för hennes buss gick då med.. kom iaf vinglades hem klockan 2 någon gång..
aja de va min fredag iallafall hur va eran?


jag & elli på grönan 09?


FREDAG!

Godmorgon sköningar, hur mår ni idag? Känns så jävla gött att vakna upp och redan ha såpass många läsare, ni är bäst.. efter mej Nejmen FREDAG idag vilket innebär fest.. men först blir de skolan ska stå i köket hela dan mend klassen och fixa tills buffen som öpnnar halv 12 sen efter skolan drar jag och sofia till stockholm jag ska köpa smink och kolla om jag hittar lite julklappar och nått till mgi själv  så vi hörs när jag kommer hem kisses!


Godnatt bloggen!!?

Så känner att min uppdatering börjar bli lite bättre, right? Tänkte bara skriva godnatt och så för ska snart sova, eller ja försöka. Har så sjukt mycket att tänka på nu va, helt galet. Älskar känslan innan man somnar, i drömmarna kan allt hända ni vet. I drömmarna blir allt bra, åh.
Imorgon är det ju fredag, den här helgen har jag planerat en hel del elr inför imorgon iaf..
rätt gött ska försöka sova riktigt länge och ta igen mej efter denna veckan! Men vi får se va som händeer ska ju inte sitta inne hela helgen

(BJUDER på en bild från min FJORTISPERIOD
   

OUTFIT!

 
svart linne-H&M
kavaj-H&N
leggins-JC
hlsduk-bikbok

Music!!

Min drog just nu.. vad tycker ni Hiss/Diss? ett stort HISS för mig iaf 

Torsdag!

Godmorgon på er!
Även fast jag vaknar tidigt på morgonen så stressar jag alltid, ÅH HATAR ATT STRESSA.
plus att min BÄRBARA data ska in på lagning så mamma tog den när hon drog imorse så sitter på min mammas data nu så har direkt inga bilder här.. så ni får outfit när jag kommer hem...
idag har jag kök hela dagen är skit otagad hoppas att klassen kan peppppa upp en aja hörs när jag kommer hem kisses !

(älskar mitt hår på bilden)

Inspiration



Det här skulle inte sitta fel att ha på sig imorgon elr på fest?...Tröja Nelly, skor Nelly, väska ASOS, smycken 82 Jewerly och Syster P


You, biatch.

Glad 1 december allihopa!...

Eller säger man så? Nae.. Men ändå, det är 1 dec idag! Bara 23 dagar kvar till julafton, underbart. Men kom precis kom precis hem nu. Vart en hektisk dag elr ah dagen började med att vi skulle kolla på fim på engelskan/svenskan för vi håller på med någon hjälte grej eller alla 1or görde så alla 1or kollade på de tsm började självklart gråta till filmen och de va skit läskig sen hade vi bara tråkiga lektioner ovanligt? nej
nu ska jag ner och fixa lite sen plugga men vi hörs efter kisses!
 

RSS 2.0