Hittat sjukt snygga skor!!!


Jag har hittat världens sötaste skor! Har inga vanliga svarta pumps, så jag kollade runt efter ett par snygga skor och hittade dessa på internet! Dem är vanliga, men ändå så kan man ha dem om man ska på lite finare tillfällen, och skorna hör öppen tå också, vilket är skit snyggt och somrigt! Sen är dem svarta, så dem passar till allt!  Hittade skorna på http://www.chique.se/ och skorna är i märket: Friis&Company! Skorna kostar bara 299Kr.. Jag är kär! det enda är att klacken är lite för hög 12 cm men de kanske man kan fiixa elr ?




Dagens låt!





life is good

Godmorgon...? shiit de säger jag nu klockan ett?   sovit gott ? Det har jag iallafall.vaknade för några minuter sen nu väntar jah på att frukosten/lunch  ska bli klar, ligger i min säng med datan och  kollar på tv =), är fortfarande ganska trött men, ska iaf godkända alla kommentarer jah inte hann godkända igår wiiiie =).  statistiken gick upp som fan igår! de vart iaf en lyckad kväll igår vi tog halv 9 bussen till rimbo och på bussen tappa nån en sprit flaska ganska kul faktiskt sen drog vi till sofias fest GRATTIS SOFIA 18 ÅR! efter vi hade vart där en stund typ en timme så drog vi till bussen eftersom vi tyckte de sög där så vi tänkte dra på en annan fest så.. sen när bussen kom efter en halvtimme typ och man har stått och snackat med massa folk hoppa vi på bussen och på bussen blev de typ bråk.. hon som körde hörde inte att de plinga så en tanten som skulle av och va inte nykter direkt springer fram till hon som kör och sparkar på fönsterrutan osv och då stanar hon och öppnar dörrana då går en gubbe ut och ställer siig framför bussen och säger att den ska vända..? så alla på bussen skriker åk sen går dom ut och skriker på gubben att gå in för tanten har gått haha.. kom hem runt 2 med andra ord en lyckad kväll =)

Update you later, kisses

TAGGAD!

Efter  de senaste inlägget oppade jag in i duschen sen sminkade jag miig och började fixa miiig just nu sitter jag och väntar tills vi ska dra till rimbo och festa ;) så upptaterar imorgon när jag vaknar och de kommer självklart bli massa bilder och ni får se min aoutfit imorgon ... är sjukt taggad men hinner jag inte skriva mer måste fiixa de sisa  :D kisses!


 
(gammal biild nya kommer imorgon)
  

vill ha!

converse

















 NY skinnjacka äkta 

(inte den som är på bilden)

yees!

Goodmorning sunshines ;) blev inte så bra uppdatering igår, i know. Hur mår ni idag? Själv är det superbra!lite trött bara. Vaknade klockan halv 10 idag, då gick jag upp och satte på ansiktsmask, hehe. Sen chillade jag lite framför teven ska snart ner och äta frukost scones  mums.. idag är de lördag plus lov as naice..de kan inte bli bättre rhigt?;) ikväll blir det att tagga taggaa för fest ska till rimbo och festa :D.



Update you later, kisses



Dagens inköp!



den rosa mascaran som jag vill pröva som går på reklamen just nu., sen hitta jag ett par sjukt coola/snygga hårspännen;)


FREDAG!

jag är så jäkla taggad nför imorgon så jah  sitter och  hoppar  upp och ner hela tiden imorgon är det då FEST
är sjukt taggad höhö plus att sportlover börjar idah också de kan inte bli bättre iaf FREDAG IDAG, whiie.. seriöst har längtat efter det hela veckan idah gick jag upp klockan sex då sminkade jag miig sen va de bara löshåret kvar.. efter skolan gick jag jessi och fika sen kom ronjja,elin och bea sen efter de gick vi och köpte smink och smycken tills imorgon bilder kommer senare på vad jag har köpt :D

Update you later, kisses



VILKEN!

Gaaaaaaaash jag bara måste shoppa snart! ill ni veta allt jag behöver?!  Mouli, Mascara vill ha den nyaste mascara den finns i gul och sen den nya rosa ?, Foundation, Hårspray &  Säkert mycket mer men det där räcker för att jag ska blii helt cepe innan jag fått allt! Allt behövs, verkligen.Fan kolla vilka balla linnen jag hittade på en sida! Shit
frågan är bara vilket.. tyckte nog svart var snyggast, ni då =) ?
om ni inte ser vad det står, så är det massa kändisars namn. t.ex mischa barton nicole richie sienna miller  sen är alla överstrykna så som jag gjort, och ja sen ser ni att det står ME! längst ner (a)













I want you too

Tja bloggen! idag är det torsdag vilket inebär just only one day left to Friday whiiie =)  Skolan var faktiskt níce idaglite ovanligt? Hm, nej inte nu för tiden. Bara man ser allt positivt klarar man det mesta! whatevrer idag hade vi isvett så vi började kl 9 så gick faktiskt upp halv 8a.. vi skulle först ut på isen och lyssna på några som visade massa saker vad man skulle göra om man ramla igenom isen... kände inte mina fötter efter ha stått på isen sen efter de gick vi tillbaka till skolan då hade vi typ håltimme i 2 timmar sen skulle vi göra hjärt lungräddning elr vad de heter de äckligaste jag har gjort iaf elr kysste aldrig dockan elr (mini anne ) som den kallas euuuw..  min dag typ ;)


Update you later, kisses



Godnatt bloggen!

funderar faktiskt på att lägga miig i sängen och smsa lite är sjukt trött faktiskt men   Vi hörs imorgon!? kisses! :D

sommar.....

Jag kan knappt vänta till sommaren!...
Allt kul som kommer hända? Fan, har redan planerat massor. Något av det bästa är ju att kunna gå omkring i korta shorts och fina linnen, och visa upp sin bruna kropp?! På dagarna kan man vara lite i stan, dra och bada med en massa kompisar , eller sola och bli ännu brunare... Sen drar man ut och chillar med några på kvällarna,och festar  =)


(skaffa navelpercing tills sommarn ?)





who ?!

Onsdag..onsdagonsdagonsdag mina kära läsare! Jag tror ni själva kan inse vad det betyder? Hello, just 2 days until friday!!! whiiie Mår ni bra idag? Själv så har jag nästan brytit nacken pga av att de är så halt ute haha men men... idag gick jag upp runt sex ... Hoppade direkt in i duschen och gjorde mig fräsch. Sen gick jag upp till mitt rum och klädde på mig, sminkade mig & fixade håret! Bättre i verkligheten än på bilder men ska kolla klart på one tree hill nu...


Update you later, kisses


(bjuder på bilden GAMMAL)


I love my life!

Jag har smörjt in mig med min älsklingsbrunutansol precis, gash iloveit! Det är så sjukt snyggt när man är brun tycker ni inte? Iallafall kom på att jag inte pluggade idag som jag skulle ha gjort, men det får jag ta imorn då! ska funderar faktiskt på att lägga miig i sängen och smsa lite börjar känna mig lite sleepy...  Vi hörs imorgon!? kisses! 

(sovit med en inbakad fläta (stavníng) ps:inge löshår på bilden )

älska... ladygaga


my day, know you like it

 Hej bloggen! Oj vad länge sen det var jag skrev det.. Förlåt för dålig uppdatering idag, men så blir det när man har ett liv utanför bloggen..! Idag i skolan så gjorde vi absolut ingeting typ vi sluta halv 1 idag men de skulle vara tyater som 8h har gjort och förra gången dom gjorde de sög den och de gjorde den denna gång med seriöst... sen när den va slut och vi skulle gå där ifrån måste man ga upp för trappsteg och högst upp sitter en elev som går typ i 7an kanske och sover med helt öppen mun höll seriöst på att dö så j*vla kul kanske taskig att skartta med skratta så jag grät... Iallafall, hemma nu från en lång skoldag! Eller lång och lång.. gick bara till ett men det kändes som det.idag gick jag upp halv 7 faktiskt och hann endå ;) nästa vecka blir de videblogg också ? men ska faktiakt ner och äta lite nu så 
                                       Update you later, kisses
(bjuder på bilden.. gammal)


hmmmmm

Håller på att städa min garderob nu.. Gash nu när jag slängde ut allt från alla 12 lådor och alla galgar märkte jag att jag har rätt mycket kläder.. Fast inte så mycket jag vill ha! Så har rensat lite nu och sådära. Men det blev lite tråkigt så jag tog en daimstrut =) Fast det var fett cepe för jag orkar bara halva.. Alltså vad är det med mig! Jag  Alltså jag fattar ingenting
(orkade inte ta kort på alla kläder i garderoben)

 



.....



veckans låt blir (Taio Cruz Break Your Heart) bara för vi dansar till denna i en av våra seriösa danser till kulturveckan med klassen ;) kan berätta mer vad de är senáre :D



woho

Blogg.se har strulat som f*n hela kvällen! igår så  Kan tyvärr inte be om ursäkt för dålig uppdatering då eftersom att det inte har varit mitt fel! Hehe. Men jag har iallfall bara suttit hemma och försökt att logga in på bloggen, men nu funkar det äntligen! Har inte kunnat spara inlägg eller ladda upp bilder, men nu funkar det (Hoppas jag?)
iaf Idag är det måndag, det betyder en heel ny vecka.. Men vad kan man göra liksom? Det är bara se det positivt så går det säkert bra - bara 5 dagar kvar till helgen, wihow..!!Visst tänker jag smart ;) ? Yes I know idag gick jag upp halv 7 va sjukr trött och fixade miig på typ 30 min coolt vi hade idrott första timmen och eftersom vi ska dansa på kulturveckan så övade vi på de kom på nya danssteg osv... kommer bli grymt coolt killarna i våran klass ska också dansa ;) vi ska ha en seriös dans och sen får vi se vad vi ska göra :) men vi ska typ ha viking line reklamen med höhö ;) berättar mer senare om de ;D men nu blir de att kolla på one tree hill 

                                                            
                                       Update you later, kisses

(svart vit bild)
 

en fråga till er

Vad går ni mest efter hos en kille, personlighet eller utseende?

Jag ställde den frågan till mig själv haha.. Och vet ni vad? Jag har alltid gått efter utseende förut. elr gör de nu med   Det måste jag faktiskt erkänna. kommer nog alltid att göra de...Men det är klart jag inte är tillsammans med en om han är värsta idioten  elr nörden..men med min pojkvän vill jag kunna vara med honom som en kompis, förstår ni? Man ska kunna snacka om allt, skratta & bara ha så jävla kul. Och vet ni vad jag har upptäckt? Att om man känner en kille, och han har världens underbaraste personlighet blir han till världens finaste! Jag visste inte att det kunde vara så förut. Shit..


(som eric saade skulle liksom inte banga på han.... han ser sjukt bra ut osv)

Det här låter väl bra?





* uppdatera minst 4-5 ggr om dan
* videoblogga minst 2 gånger i veckan?
* lägga in mer bilder
* fixa en skitsnygg design

Men då får ni fan kommentera mycket mer mina 1000 fina läsare ;)

that's nice

Goodmorning! Sovit gott? Jag har det, var sååå trött så jag verkligen däckade i sängen igår efter att jag hade kommit hem, usch så trött var jag iaf igår så mötte jag först julia på stationen sen började vi gå mot resturangen där vi skulle möta upp alla andra =), vissa kunde inte komma och vissa är så dåliga att inte ens kunna höra av siig och ringa... men iaf jag ronjja julia åt iaf på ett glas efter de mötte vi upp jessi sen kom bea då började vi gå mot bion  i snöstormen  Usch vad jag hatar snön!  sen när vi satt på bion så va det någon sur tant framför som gnällde hela tiden på oss..? vadå man måste juh få skratta elr ? whatevrer hon glodde som faan på sos efter bion.. efter bion så gick vi mot buss stationen där julias mamma skulle hämta oss de va verkligen snöstorm man såg ingeting i bilen sjukt läskigt men Med andra ord, en lyckad kväll! nu ska jag iaf ner och äta frukost.. här kommer två bilder från igår iaf :D juste vi åt världens godaste efterrätt vi delade på en de va typ vit block chocklad och i den låg de jordgubbar bannaner osv som dom hade haft i ungen så chockladen smälte sen till va de glass och två jordgubbshalvor sjukt gott...


Update you later, kisses


( efterrätten... mer bilder kommer senare )







it's the ladies night

efter de senate inlägger  hoppade jag in i duschen och nu håller jag på att fixa miig.. hinner inge ta någon aoutfits bild idag "/ så de och massa bilder kommer imorgon :D Just nu sitter jag bara och väntar på att nagellckacket ska torka.. Men nu hinner jag inte mer, så vi hörs antagligen imorgon när jag vaknat! Kisses

(nya bilder kommer imorgon)

it's the ladies night

Efter jag skrivit senaste inlägget, hoppade jag in i duschen och fixade mig efteråt....Just nu sitter jag bara och väntar på att nagellckacket ska torka.. hinner inte ta något kort på min aoutfit idag är inte klar än  ;= men bilder kommer komma imórgon :D, Men nu hinner jag inte mer, så vi hörs antagligen imorgon när jag vaknat! Kisses



life is good





ska börja fixa miig nu musik till de OFC upptaterar mer efter kisses


lördag..

godmorgon bloggen lördag indag vilken känns skit braa!! vaknade nyss  Hade världens värsta mardröm, inte kul alltså =( ... Men nu är jag vaken iallafall! Skönt ändå att inte sova bort hela dagen. Sitter och lyssnar på musik som vanligt, seriöst det är typ mitt liv? Vafan skulle man göra utan de liksom!
ikväll ska jag & några kompisar ha tjejkväll! Loveit.. Det kommer bli riktigt kul tror jag vi ska först gå på resturang sen blir de att gå på bio farsan har någon av er sätt dn filmen ?Så det kommer självklart en massa bilder. Ni kan bara längta! ... men nu ska jag er och äta frukost så  

Update you later, kisses




that's nice

whaat har jag skaffat glasögon snyggt Vaaaah ;) nej passar verkligen inte i de och har inte skaffat de heller :D, testade ett par idag för skojs skull =) '



(sorry för pricken på näsan men näsan såg sjukt konstig ut)


...

En läsare undrade om jag kunde visa vad jag använder för perfym och vissade de förut men kan självklart visa igen :D christinas perfym finns att köpa på åhlens osv och beckham women finns att köpa på birka paradise och viking line.. :)

(christina aguilera och Beckham women)

wohow

Idag är det fredag och det gillar vi? Lite kanske, är sjuk så vet inte om jag får ut eller någotsånt ikväll.. men men... Hur mår ni idag? Själv är det bra. Jag vaknade kvart över sex idag, då rakade jag benen, noppade ögonbrynen och lite såntdära. Sen bara sminket och löshåret på sen var jag klar ;), idah i skolan gjorde vi typ inget speciellt... längtar som faan tills imorgon ;) då blir det att gå på resturang med tjejerna i klassen på G tror jag resturangen hette :D sen efter d blir de att kolla på bio (farsan) har någon av er sätt den? i sånna fall va den braa ? sen efter de vet jag inte vad vi ska göra om de blir fest lr nått vi får se :D,


Update you later, kisses


my day, know you like it

förlåt för superdålig upptering idag "/ men har inte orkat göra någonting eftersom jag börjar känna miig sjuk och är trött.. men imorgon blir de mycket bättre upptaering i promise =) men jag ska fan lägga mig snart så jag kan bli helt friskk och gå till skolan imorgon.. Yes, Godnatt bloggen hörs imorgon kisses.




visibly clear

En besökare undrade hur jag kunde hålla min hud så fräsch varje dag, samtidigt som jag sminkar mig mycket. Och ett tips om ni vill göra det, änvänd " neutrogena visibly clear " varje kväll! Jag rekommenderar verkligen, man får bort allt smink plus att huden blir jättelen & inga finnar typ  ingen aning om vart man köper den men tror att man kan köppa den över allt nästan..



one day until friday!

Tja bloggen! idag är det torsdag vilket inebär just only one day left to Friday whiiie =)  Skolan var faktiskt níce idaglite ovanligt? Hm, nej inte nu för tiden. Bara man ser allt positivt klarar man det mesta! whatever idag på idotten skulle vi dansa :D, vi skulle vara i 4 olika lag sen komma på dans steg osv sen visa upp för klassen sen skulle vi sätta ihop dansen... våran vart grymt braa =) och vi ska juh dansa på kulturveckan som är imaj elr juni :S ingen aning iaf och då ska vi ha med den som vi tjejer kom på sen ska killarna göra en dans sen ska vi dansa tsm på en och innan vi ska börja dansa så ska hela klassen gå in och dansa till (klubberiet) i början.. sen ska vi ha ,ed viking line reklamen och såå aa kan berätta mer sen ;)  känner mig lite sjuk faktiskt... Not good.  Ont i halsen och sådära, men det måste gå över =) nu ska jag kolla på one tree hill

Update you later, kisses

(bjuder på bilden INTE NY )

Godnatt bloggen!

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, eller ja lägga mig och smsa är sjukt trött faktiskt . men vi hörs imorgon...? kisses!




did you know?

NÅGRA SAKER SOM NI INTE VISSTE OM MIIG..... :o!



*jag har spelat fotboll

*jag har träffat sebastian krantz/E.M.D

*Jag är 1,65 cm lång  typ

*jag är hhöger hänt ;)

*jag älskar chocklad

*jag brukar sjunga 24/7

* jag har dansat =)

*ska börja på innerbandy ;)

get down

Onsdag..onsdagonsdagonsdag mina kära läsare! Jag tror ni själva kan inse vad det betyder? Hello, just 2 days until friday!!! idag Jag vaknade lite segt idag, somnade om och sånt. Men sen så kollade jag min mobil och då studsade jag upp ur sängen haha.Aja, kom hem från skolan precis, haha... skola gick faktiskt ganska fort idag.. och på sisata lektionen hade vi musik då satt nästan alla killar och filma oss tjejer och vi gjorde olika miner sjöng skit fult osv.. och så satt vi med  papprerna famrför ansiktet eftersom vi inte ville vara med jätte kul höhö ;) nej men de va ganska kul faktiskt xD hm annars har de inte hänt  så mkt i skolan idag faktiskt men nu ska jag göra något annaat så

Update you later, kisses



Godnatt bloggen!

funderar faktiskt på att lägga miig i sängen börjar känna mig lite sleepy...  Vi hörs imorgon!? kisses! 




whie



Jag har märkt att det blivit endel "partymusik" på senaste tiden, men de är sjukt braa elr hur ? och man blir taggad för fest håll med om de  =) hm.. denna är direkt ingen fest musik direkt  men har suttit och sjungit denna i en timme nu så denna får bli veckans låt ;)men nu ska jag ner och äta så
Update you later, kisses


(PLAY - Famous)


i love this

äntligen funkar det att logga in! Det gick inte igår  så det var därför jag inte bloggade... Men ja, ikväll så händer inget speciellt vilket är tråkigt. Men det är tisdag  liksom? Men tänk att det bara är 3dagar kvar sen så är det ju fredag? Känns det bättre då? Ibland, men inte just nu. Vill ha heeelg, vem är med mig.. :) iaf idag gick hag upp klockan kvart över 6 orkade verkligen inte med skolan men men man får tänka posetivt att snart är de lov ;) .skka ladda in nya bilder också som kommer in senare på bloggen :D, hm just nu sitter jag och väntar på att one tree hill ska börja love it.. så vi hör lite senare ska jag skriva ett inlgg vad jag vill och vad jag inte vill detta lär bli kul höhö ;)
                                                                  
Update you later, kisses

(Bjuder på bilden)

yeah

efter det senaste inlägget gick jag ner och åt.. och nu sitter jag och kollar på familjen annolunda höhö... gillar de igentligen inte men älskar fjortis familjen (uppsala) har inte så mycket att blogga om nu"/ skönt att skriva av sig lite ibland,  men här kommer iaf en bild som jag tog för någr dagar sen ;) kisses!

( ignorera biilden.... )

no, not me

Såg att några nya läsare hade hittat hit?... Hade 1000besökare igår! Whie, säger vi för det. Hur mår ni idag då? Själv är det nice, lite ont i magen bara för har inte ätit ordentligt =( ... Men det går väl över.=) Gjorde några situps igår kväll också, det här går bra höhöh..Idag är det måndag, det betyder en heel ny vecka...Men vad kan man göra liksom? Det är bara se det positivt så går det säkert bra - bara 5 dagar kvar till helgen, wihow..! idag gick jag faktiskt upp halv 7 va sjukr trött vart klar halv åtta då började jag gå till skolan är verkligen skol trött men om två veckor äe de lov så :D, nu har jag äntligen fått internet till min bärbara så nu ska jag börja videblogga iaf en gång i veckan mera bilder/aoutfits bilder osv... men nu ska jag ner och äta så vi hörs lite senare  JUSTE...om ni har något förslag på hur min blogg kan bli roligare så skirv gärna =) kisses !

(sommaren 08 )

great life

Hur har eran alla hjärtans dag varit då? min har varit braa faktiskt :D, fick två askar med alla hjärtans dag chocklad mums... men ska faktiskt duscha nu sen ska jag  sova , börjar känna mig lite sleepy.. Vi hörs imorgon!? kisses! 

(bjuder på bilden)
            

so nice!



Veckorna bara flyger förbi och snart har vi till och med ett lov här!

Jag har märkt att det blivit endel "partymusik" på senaste tiden, men det verkar vara det enda som jag faller för nu för tiden.. har väl någon typ av period elr liknande. håller på att fixa alla nya bilder som jag laddat in nu också whiie ;) så dom kommer upp lite senare =)

(Eric Saade - Manboy så jävla F*cking snygg och sjunger sjukt  bra klart att han blir veckans låt;)

Happy valentines day!

Glad alla hjärtans dag!sovit gott ? Det har jag iallafall.vaknade för några minuter sen , ligger i min säng med datan och  kollar på tv =), är fortfarandeg ganska trött men, ska iaf godkända alla kommentarer jah inte hann godkända igår wiiiie =).  statistiken gick upp som fan igår! :OUrsäkta svordomarna men jag blev lite chockad,haha! igår hade jag bara 500 typ  och idag har jag  900. Det är faktiskt skillnad,håll med om de?  men inte så mycket!  (aa`idag får jag tillbaka min bärbara också ;) så nu ska jag börja videoblogga och bloggen kommer bli mycket bättre mer bilder osv :D,  idag är de iaf alla hjärtas dag.. undra om jag får något idag  ;) nej  men  Vad ska ni göra idag? Extra många pussar!



eric saade!!

 man kan faaan inte vara grymare än Eric.. så jävla braa började typ gråta när han kom till final jag och elli skrek rakt ut när han gick vidare så jävla f*king grym och snygg... hoppas han vinner hela i melodifestiavlen....
varning nu kommer en farligt bra LÅT....

("Sleepless" - Erik Saade)

Sofie want`s

Hm.. Ja, detta ska bli mitt! Vill jag iaf, får väl se till att det blir så. Lätt att säga, svårt att fixa. Måste kolla på kontot först, höhö.. men får juh pengar i morgon naaaaice ;) så dom ska bli mina haha  ? fast  vet inte om bandet ska vara rosa elr vitt ?sen ska banden vara bredare typ =) och den som är guld ska vara silvrig?



it feels wonderful

Goodmorning sunshines ;)!!Haha, tror nästan jag ska göra om min blogg till engelsk.. Så mycket roligare att skriva på det. Whatevah Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;)ligger i min stora säng med datan nu! Sköntskönt, Aja, jag vaknade för några minuter sen faktiskt, Lördag idag, vilket känns skitbra. Snart ska pappa göra scones, mums! och nu ska jag godkända  kommentarer såg  att det var några jag måste svara på ikväll.
sen ska jah sminka mig, och så Förlåt så jättemycket för den superdåliga uppdateringen igår, men ibland hinner man inte med liksom. Det får ni stå ut med, jag brukar ju vara duktig på det annars? plus att mitt inernet fuckade upp sig. Hoppas det var okej! nu ska jag ner och ära frukost sen ska jag börja fixa miig sen blir det att dra och kolla på innerbandy match med några kompisar =), först ska vi kolla på en kompis (jessi) som ska spela sen näär hon är klar så ska vi kolla på mina kusiner så bilder kommmer senare ;)så vi hörs när jag kommer hem =) kisses!


(gammal bild men har inte min dat än där är alla nya bilder)
  

Hur sminkar jag mig?

                        
Dream matte mousse nr 030 Tar med en foundationpensel/svamp  jag köpt på kicks, i hela ansiktet. 

                     
Solpuder från h&m, helt klart det bästa enligt mig som jag har haft . kostar bara 59:- ! Det tar jag också i hela ansiktet, men mest på kinderna. 



   
Sen efter det tar jag en vit mascara som gör att ögonfransarna blir längre   som jag inte har bild på.. sen använder jag en grön smal maskara för att fransarna ska dela sig och bli finare ;)

sen tar jag några lager colo ssal volum.. mascara, kostar 159 tror jag. den ger jättelånga ögonfransar!

Sen är jag klar!

hoppas ni blev  nöjda :D

that's just the best

Wohow, det är fredag sötnosar! Har ni planer för denna underbara dag?? Själv så  spenderade  jag en tid i skolan...Whatevah Hemma nu! iaf Jag borde säga "äntligen" men.. Nej det gör jag inte. Det var rätt så nice i skolan idag, alltså inte kul men inte uttråkande liksom. Kanske  Whatever, )Jag gick upp halv 7 faktiskt och började 8a ;) men hann visste redan vd jag skulle ha på mig och allt ;)sen sen så började jag fixa mig.. tog typ 35 min ;)efter skolan gick jag och jessi ner på stan jag köpte två saker hårsnoddar och rosetter som man har i håret sjukt söta men ville ha svarta men självkart fanns inte de men  iaf ;).. juste ska börja videoblogga snart fixa ny design ska försöka videoblogga en gång i veckan iaf ;), får routern i veckan och  då kan jag sitta på min data igen whiie =)JUSTE innan jag drar ut ikväll så tänkte jag visa hur jag sminkar mig de är många som har undrat iaf om man läser kommentarena ;)  men nu ska jag göra något annat så vi hörs lite senare ikväll kisses!



shopping..

eftersom jag inte haft något internet har jag liksom inte kunnat ladda upp bilder på vad jag har shoppat hm.. här kommer iaf en bild från i lördags när jag va ii täby och shoppa ;)
 
kavaj,Bh,hårspray som luktar sjukt gott, och smink, sen en halsduk
men bild på den kommer senare =) kisses!


shopping..

eftersom jag inte haft något internet har jag liksom inte kunnat ladda upp bilder på vad jag har shoppat hm.. här kommer iaf en bild från i lördags när jag va ii täby och shoppa ;)
 
kavaj,Bh,hårspray som luktar sjukt gott, och smink, sen en halsduk
men bild på den kommer senare =) kisses!


Oooooooooooooh

Hej bloggen! Längesen jag skrev, I know... lr aa igår men iaf Men pappas  data gick sönder lr en sladd satt inte i ordentligt haha! men de kunbde liksom inte jag veta (aa`-  Menmen that's life.. har precis laddat in alla bilder så dom kommer upp på bloggen om typ 30 min lr nått.. whatever Hur mår ni idag? Själv är det bra. Jag vaknade kvart över sex idag, då rakade jag benen, noppade ögonbrynen och lite såntdära. Sen bara sminket och löshåret på sen var jag klar =)  vart klar på 45 min idah med sminket och håret coolt (Y)
! Är skittrött idag, vet inte varför, men jag ska klarade mig igenom skolan! hade natonella idag också i svenska man skulle skriva en uppsats sjukt jobbigt skrev i nästan 3 timmar... men hade vindruvor burn och macka med miig haha.. men nu ska jag kolla på one tree hill höhö ;) här kommer en bild som jag tog för några minuter sen :D kisses! 

...

en läsare undrar vad jag använder för perfym?
just nu använder jag david beckham wommen och christina aguilera... tycker om lukar sjukt gott och dom håller hela dagen vissa kan juh typ försvinna osv men inte dom här två ;) david beckham finns bara att köpa på viking line lr birka paradise.. christina aguilera finns att köpa nästan över allt ;) hoppas du blir nöjd med ditt svar



that's me,

Hej sötnosar! Idag har det fan varit kul i skolan... dagen började med att vi skulle ha natonella (stavning) i svenska och va faktiskt inte så nervös men när vi väl skulle börja skriva fick jag sjukt ont i magen höhö.. sen får man inte gå på toa lr nått men vi skrev juh bara i 1h och 30 min men på torsdag ska vi typ skriva i 2h och 40 min.... vi får se hur de går.. ;) whatever.. idah är det tisdag vilket innebär bara 2 dagar kvar tills fredag whiiie =), idag gick jag upp 06:05 höhö fixa miig faktiskt bara på 30 min coolt ;), har internet nu hos pappa =) lr bara på hans data för de finns ingen raoter (stavning) här och jag har juh bärbar ;) och pappa har en platt data lr vad de heter... så de blir inga nya bilder idag för att glömmde sladden till kameran hemma hos mamma eftersom till min bärbara kan man juh bara sätta in minnes kortet.. men nya  bilder kommmer imorgon =), ska fixa min design på bloggen nu sen ska jag börja videoblogga en gång i veckan iaf? men kommer börja med de när jag har fått internet på min bärbara får typ de i veckan men nya bilder kommmer imorgon iaf ;) vi hörs lite senare kisses!

(NewKid - Gör Det För) låten är faan braa :O

....

Nu ska jag dra till pappa.. får juh internett om 3-5 dagar där som jag skrev för några inlägg sen =) men men jag kommer kunna blogga endå hos kompisar och så sen ska vi köpa till min bärbara  comviqs surf sak? att man får välja en dag lr en  vecka osv.. om de funkar men har inte tagit någon blogpause lr nått =) så vi hörs senare lr om några dagar ;) kisses!






Why god WHY?!


Dagens låt.. rubriken har inget med låten att göra =)

wohow

Hej bloggen! Startade min morgon bra med en kopp hallon te och farlla mums  ;) Men vet ni, det var stört haha jag vaknade upp med mobilen i handen och så hade jag tyydligen skrivit hej till en inatt :o, läskigt ?
whatever idag är det onsdag känns väl sådär eftersom det är bara början på veckan men men man får försöka se det posetivt vet faan inte hur det går till men =). Skolan var faktiskt níce idag, lite ovanligt? Hm, nej inte nu för tiden. Bara man ser allt positivt klarar man det mesta! Iaf, fick veta att jag har svenska natonella nästa vecka..? är ganska nersvös men all säger olika vissa säger att man kan sänkas i de och vissa säger att man bara kan höjas ? vad är sant ?:S, ska iaf ha med mig vindruvor och energi dricka ska juh sitta och skriva i  2 timmar :S, juste dom ringde från comviq internett saken idag ;) internett kommer om 3-5 dagar så då blir bbloggen som vanligt igen ska börja videoblogga fixa design osv ;), men är hos mamma nu och ska till pappa ikväll så hinner upptatera lite ikväll iaf =) men nu ska jag göra något annat vi hörs lite senare kisses!

hitta en bild från vintern 08)

godnatt

Nej nu ska jag  kolla på tv sen  ska jag ta och försöka sova Brukar ju gå rätt bra =)! Imorgon börjar jag vid åtta, lr 10 över åtta? whatevrer Men jag kanske går upp bara en timme innan jag börjar imorgon? det vore så skönt...  Tror det, men vi får se!  kisses =)



Svar på frågestunden...

fråga:använder du löshår? vilken är din favorit låt? vilken är din favorit film?
har du kille?
Svar: jag använder löshår ja, oj har många =). nej jag har ingen kille just nu



fråga: plattar du ditt hår? hur ofta färgar du håret? brukar du shoppa ofta?
vrf är du så söt?
svar: jag plattar håret, inte så ofta, ja jag brukar shoppa, jadu..


fråga: röker du?
svar:jag röker inte


svar:är du oskuld? har du kille?  har du strulat? vart köper du kläder? vilken bh storlek har du? har du löshår?
varför är du så söt?  hur lång är du?  vilken storlek i fötterna har du?
svar: ja, svar finna högre upp, ja de har jag, gina tricot H&M bikbok osv, 75b-70a, svar finns högre upp, jag är 1.64 tror jag, st 37



fråga:vrf bloggar du ? :D
svar:jadu tycker de är kul att blogga och skriva om mitt liv kompisar osv

fråga:är du kittlig? :)
svar:lite


Fråga:ditt längsta förhållande?
svar:1 år

fråga:Röker du ?
svar: svar finns högre upp


fråga:ärru bäst ;D
Svar: klart ;)

fråga:Är du oskuld?
svar: svar finns högre upp

Just for you!

Tja bloggen! Inte bloggat på två veckor  nästan, whuuut? Idag vaknade jag av mig själv 08:00...  hade sovmorgn vi började 10:00 idag :D,Stört tidigt? Gick upp tio minuter senare, sen duschade jag i en halvtimme =) Gissa om jag är fräsch alltså, luktar victoria secret över hela kroppen! Tvättade håret också, och då blir det alltid cepe.. Ser ut som en blöt hund idag! Haha, men mitt hår brukar alltid vara stort ju, men jag kan inte få det så nu! Aja whatever... hade iaf mina nya kläder idag som jah köpte i helgen har ingen bild på dom så de kommer senare :D, ska svara på frågestunden lite senare också =), har fortfarande inge internett hos pappa "/ men är hos mamma nu iaf ska till pappa imorgon igen.. men bredbandet ska komma i veckan dom ska skicka de med express post.. klarar mig inte utan inernett.. men har iaf inte glömt bort er om ni tror de xD men nu ska jag ner och äta så vi hörs senare kisses!


(inge lösis på bilden och somnade med en inbakad fläta ;) )


RSS 2.0