kärleks test



Antal..
Gånger du varit kär : 2
Gånger ditt hjärta brustit : 1 ...
Gånger du gråtit över en kille : ts. inte så jättemånga ..
Gånger du blivit sviken av någon som betydde ngt : 1 gång av en kille & 1 av en vän  
Gånger du svikit en kompis för en kille : Aldrig
Gånger du önskat dig bort, ifrån allt : Aldrig
Gånger du gjort slut med någon : Har inte haft så mkt seriöst, men typ 2
Gånger du hatat livet : Aldrig

 (hitta en Bild sen 8an)


presenter!

tänkte ladda upp några av sakerna jag fiick igår =)



cp snygg kamera love it






så några av sakerna jag fick igår ska även på en Ipod de kommer nog bli nano

MUSIC OF THE DAY


31 Juli

Godmorgon alla sötnosar! Hur mår ni? Själv mår jag bra, är bara lite seg!

Jag vaknade för knappt en stund sen av att jag tänkte "FAN JAG MÅSTE BLOGGA!!!" så jag rusade upp och satte på datan direkt! så nu är jaag vaken iaf..går dagen va toppen bilder kommer sen vad jag fick men de är dock inte allt än;) nu ska jag ner och dricka te är typ beroende. hörs snart kisses!


cool biild!

haha tänkte bjuda på en biild som jag tog  tidigare idag..
vad tycker ni ?



16 ÅR

hej cuties! förlåt för super dålig upptatering men fyller liksom år så hinner inte ´blogga så mkt ikväll lägger in bild imorgon på vad jag fick och kommer få mer så de är inte allt ;) as nice får börja övningsköra nu med me like.. nej nu ska jag gå ner och va social hörs snart kisses!



MIN DAG!

eftersom de är min dag idag och jag fyller år så passar denna låt klockrent idag haha!
har precis fixat miig aoutfit senare  kisses!


Wiiie idag äre min dag! ett GRATTIS ;)?

Godmorgon alla gullungar gissa vem som FYLLER ÅR IDAG jo jag bara två år kvar sen blir de faaan krogen haha! (fyller 16)

Hopaps allt är bra med er, själv är det toppen!
Gud, jag har märkt att jag blivit usel på uppdate.. Men trodde inte klockan var så mycket faktiskt! Men vaknade iaf precis och hoppas att jag går paket snart höhö ;) idag kretsar allt runt miig.. I LOVE IT men nu ska jag ner och dricka lite är törstig hörs snart kisses!



Bilder från igår!











bjuder på miig ;) (jessis brillor)










mer bilder sen haha

MUSIC OF THE DAY


IM BACK

Hejsan allihopa, nu är jag hemma igen.. va juh hos jessi igår så grillade jag jessi,elli senare drog i till frygis och kollad lite sen va ante där så han skjusade hem oss det gick undan ;) sen drog vi ut igen sjöng singstar film osv.. vi giick väl och la oss runt halv 5 är skit trött. så ska faktiskt vila lite nu så hörs om en timme då kommer bilder och allt ;) kisses!



Dagens inköp!

hej cuties! är skit stressad och ni vet att jag hatar de "/ iaf  kom precis hem har shoppat typ hela dagen med elli.. nu ska jag fiixa mig sen bär det av tilll norrtälje där jag jessi och elli ska grilla/festa det kommer fller folk under kvälllen och kameran är självklart med vet inte hur de blir med upptateringen kanske gör de där borta om jag hinner annars hörs vi imorgon kisses!





löshår 700, två tröjor,midjeshrts, ballerinastrumpor

Godmorgon på er!

Godmorgon allihopa, allt bra med er? Själv så mår jag toppen, är bara lite trött.. Men whatever! Vad ska ni göra idag? Själv så ska jag dra in till stockholm och shoppa/nytt löshår..med elli  så vi hörs när jag kommer hem kisses!


Nydushad: Fräsh!

Vad har ni för er? Själv så är jag nydushad och har färgat håret och känner mig superfräsh!
och imorgon blir de juh att åka in till stockholm med ellli och köpa löshår sen på kvällen blir de grilling med några.. hörs snart!
 





MUSIC OF THE DAY


10 snabba

Tio snabba

  • 1.Böcker/filmer-Filmer
  • 2.Mat/godis-Mat
  • 3.Rosa/blått-Rosa
  • 4.Byxa/kjol-Byxa
  • 5.Skriva/läsa-Skriva
  • 6.Sitta/stå-Sitta
  • 7.Äta/drick-Dricka
  • 8.Shoppa/fika-Shoppa
  • 9.Glad/ledsen-GLAD
  • 10.Vår/sommar-Sommar!



GODMORGON BABY!

Godmorgon Sweetie, har ni saknat mig? I know you have
känns som sjukt länge sen... Hann inte uppdatera igår, förlåt för det sötnos..
iaf vaknade för några minuter sen och kollade direkt på mitt hår är skit ovan att de är kort haha! som tur är blir de löshår imorgon mitt är skit slitet och fult ;)
vad ska ni hitta på idag dåe ? själv så kommer elli hit vi ska färga håret osv så ni får se vilken färg de blir sen ;) nu ska jag ner och dricka te hörs snart kisses!




HEMMA!

hej cuties! hemma igen.. nu har jag vart och klippt miig är ganska nöjd de kommer bli super fint med mitt nya löshår som jag köper på onsdag och ska färga mitt hår imorgon osv.. men det va cp kort är juh van med att mitt hår är långt även om jag har lösis men aja de bli super bra ;), kisses!


(biild tagen nyss.. INGE SMINK )


KLIPPNING...

Godmorgon sötnos! Har ni sovit gott? Själv så har jag sovit skitbra, förutom att jag vaknade upp klockan 8a utav min väcka klocka och fatta ingeting men sen kom jag på JUST FAAN ska klippa mig idag haha ;) nu måste jah börja fixa miig hörs snart aoutfits bild när jag kommer hem.. hörs snart kisses!

(har svart hår)


Godnatt bloggen!!?

Gäsp.. Gäsp* Håller på att somna nu känner jag, och ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska KLIPPA MIIG..
hör imorgon godnatt bloggen


MUSIC OF THE DAY


Några biilder från kvällen













orkar inte ladda upp mer bilder...

IM CUITE ;)

hej cuties.. vad har ni för er själv så sitter jag och kollar på gamla bilden från när jag gick i 8an haha fyfan hur jag såg ut fast saknar min mobil "/ tappade den i vattnet för 1 år sen R.I.P iaf har laddat in bilderna från igår så dom kommer senare nu ska jag ut och gå en sväng ;) duktig jag är.. bjuder på en bild fråån 8an kisses!



IGÅR ALLESAMMANS..

Godmorgon cuties elr ska jag säga sofie lovers ;)
Hur ere med er? Själv mår jag sådär.. Är skit trött kom i säng halv 4 igår men men ;)
vad ska ni hitta på idag ? själv så ska jag bara ta de lungt mår faktiskt lte illa ingen aning vrf  hoppas de går över :)
JUST DET: Igår..Vad gjorde ni igår kväll? själv så drog ja till elli runt halv 5 där redan eki,lollo va sen emme ellis syster sen vid 6 kom alla andra då hade vi hunnit gjort bål osv.. vi började grilla ute i regnet direkt dok gick inte jag ut eftersom all behövde inte stå och grilla  och de skulle bli kålbitar om jag gjorde tyckte dock att killarna kunde gjort nått -.- haha! sen åt vi osv drack sen började vi dansa och försökte få med alla andra haha orkar inte skriva allt som hände de kommer lite bilder sen ;) men nu ska jag ner och dricka te undra om de är bra när man mår illa ? hörs snart kisses!



Nu drar jag ut!

nu är jag färdigfixad och klar för grillkväll.. så upptaterar när jag kommer hem ingen aning om när de blir men men ;) ha en bra kväll kisses!

Dagens aoutfit


MIN BLOGG!

Det här är jag, min personlgihet & mitt liv. Min blogg.
okejs Jag vaknar upp varje morgon, och skriver av mig hur jag känner mig den dagen. Nästa timma så skriver jag vad jag ska äta till frukost och vad jag ska ha på mig för kläder. Jag får komentarer  hur bra min blogg är. Sen är det ju självklart dem avundsjuka som skriver också, men dem bryr jag mig inte om! =) Sen så drar jag ut, och umgås med alla mina vänner och tar bilder.. Sen när jag kommer hem, är det blogga igen och skriva av mig..

Jag bloggar för att jag tyckerde är kul  att blogga, jag älskar att skirva. . När jag var yngre så brukade jag skriva berättelser på datan som var ca 3 Sidor på ett kapitel, sen var själva berättelsen kanske 8 Kapitel, tänk er hur mycket jag skrev då.haha dock skulle jag aldrig kunna göra de nu haha fyfan..

SKRIV GÄRNA OM NI VILL VETA NÅTT OM MIIG ELR OM NI UNDRAR NÅTT





vinn en läkning

  Godmorgon alla sofie lovers ;(Hur mår ni? Själv mår jag bra, är bara lite seg!

Jag vaknade för knappt en stund sen av att jag tänkte "FAN JAG MÅSTE BLOGGA!!!" så jag rusade upp och satte på datan direkt.. vad ska ni hitta på idag dåe ? själv så ska jag ta e lungt på dan för ikväll ska jag och några till grilla/fest hemma hos elli kommer bli super mys hoppas jag men hinner skriva några inlägg ska typ fra dit vid halv 5 ? men nu ska jag ta miig en varm dusch JUSTE HAR NI NÅTT FÖRSLAG PÅ VAD MAN KAN HA PÅ SIG ? DE ÄR JUH GANSKA KALLT MEN MAN VILL INTE GÅ SOM OM DE ÄR VINTER DEN SOM GER BÄST FÖRSLAG FÅR EN LÄNKING ;) lyck till kisses!

  


DET HÄR LÅTER VÄL BRA ?

                         



                            * uppdatera minst 5-6 ggr om dan
                            * videoblogga minst 1 gånger i veckan?
                            * lägga in mer bilder
                           

                   Men då får ni fan kommentera mycket mer mina 1000 fina läsare ;)






hur sminkar jag mig!





DOCK ANVÄNDER JAG INTE LÄPPSTIFT LÄNGRE BARA IBLAND

SVAR PÅ TAL



det har varit väldigt dåligt upptaterat de senaste dagarna jah vet. men ingen säger till mig hur mycket jag ska upptatera min blogg..så det är lika bra att sluta tjata om "upptatera mer. du förlorar läsare "eller "du kommer aldrig bli störst om du upptaterar sällan" som om det vore något jag sträver efter knappast =)

jag bloggar när jag har något att skriva och jag bloggar för att jag tycker att det är kul (och för när man väl har börjar skriva så kan man intesluta  skriva höhö)  och har jag någonsin sagt att jag vill bli sveriges största bloggerska osv?  de är liksom inte mitt mål i livet oh jag tror inte de är värst de heller..

men jag lovar att de kommer bli bättre upptatering  finns lite olika anledningar till varför jag har varit så off 
men nu är jag tiillbaka



GODMORGON

Godmorgon allihopa! Klockan är halv 12, och jag vaknade ungefär för 1minut sen!
Hoppas allt är bra med er! Själv är det helt OK, är fortfarande skit trött vet inte varför men haha!
och kollade yss ut genom fönstret oh hoppades på sol men nejnej de blåser storm och de är is kallt..
hoppas de bli bätttre vill sola ;)
nu ska jag ner ooch dricka en kopp te hörs snart bitches kisses!



vill ha !

från Friis Company

har hittat en sjukt snygg  väska från modegallerian En snygg stor väska som är lätt vaderad som har snygga lack och kedje detaljer! den skulle vara grymt snygg att ha första dagen i skolan den kostar   699kr
VAD TYCKER NI ?


MUSIC OF THE DAY


Godmorgon på er!

Godmorgon babe! Gud vad jag känner mig dålig, har typ blivit **** på uppdatera!? Jaja.. Vilket fall som helst så är jag fortfarande bäst! Men känner att det behövs lite skärpning på mig nu, har uppdaterat lite dåligt de här senaste 3 dagarna.. Men nu är jag tillbaka, det vet ni! ;)

vaknade precis iaf oc har cp ont i magen vet typ inte vart jag ska ta vägen fick de igår kväll hatar m*ns vääärk usch jaja!! vad ska ni göra idag ? själv så ska ag nog ta de lungt nu oh hoppas att min magverk går över...
hörs snart kisses!





förlåt..

FÖRLÅT ATT JAG INTE TAGIT HAND OM BLOGGEN IDAG ;$ ♥
-
inte blivit så många inlägg och så... men kan berätta vad jag har gjort i kväll.. jag och elli drog ut på prumiis så satt vi oss och snackade om vad som händer när jag fyller år fyller om 1 vecka om inte mindre nu..
sen gick vi hem och drack te snacka om att de börjar bli kallt ute nu!!
hörs snart kisses!

(bjuder på bildn)


cricka & mattias

det sexigaste som finns är när killar kan dansa och sjunga, ;o det är verkligen ååååååh,
fula killar kan liksom bli fina om dom kan dansa eller sjunga plus att dom har så snygg stil!
stoooooor hiss på det
VAD TYCKER NI ?




GODMORGON BABY!

Godmorgon cuties. 

Jag vaknade ungefär nyss, lite sent. men jag gick och la mig runt halv 4, inte särskillt bra men jag fastnade vi datan.. bra va? är det någon mer som oxå brukar göra det? herregud måste sluta med datan snart.. min inte bloggandet! nejnej, blogga är ju en del av mitt liv nu, för det är en sak i min vardag.. iad blir det att dra till stranden med elli och sola/bada ska se om jag hinner skriva nått inlägg innan jag drar annars hörs vi när vi kommer hem kisses ;)


PANIIIIIK

Ååååh jag vill verkligen göra någonting med mitt hår nu. Jag tröttnar så snabbt, det är alltid så är man ljus vill man vara mörk & tvärtom.... det är verkligen jätte svårt! Men nu är det är  sommar & då vill man vara ljus så himmla fint men nackdelen med det är ju att då får man ju hålla på med den där jävla utväxten hela tiden & det är ju de absolut jobbigatse som finns. Men någonting måste jag göra antingen blir det mörkbrunt eller så blir det ljusbrunt blont ? ska ÄVEN KLIPPA MIIG PÅ MÅNDAG vet precis hur jag vill ha de men tänk om man inte passar i de vad gör man då ?

(HAR SVART HÅR )


and it all because of you..

 
asso jag garvar åt dej & dina jävla lögner
dina jävla ord som fick mej att framstå som dålig
Inte en chans att dina känslor var riktiga för om
dom skulle de skulle du inte bara ge upp sådär lätt. 


Morning!

Godmorgon sötnosar! Jag vaknade nyss.. Sjukt sent! Har sovit bort hela dagen känns det som.. Men det regnar ändå ute osv, så det känns som en sån här dag när man ska sitta och kolla på film med kompisar och vänner klockan är snart 12 okej brukar sova så länge men endå ;) då brukar man dra te stranden med kompisarna osv..
något förslag på vad man kan göra när de regnar/blåser?



i love you

varför blir jag kallad player. när de är ni killar  som playar
varför blir det alltid jag som blir sårad. när de är ni som gör fel ?
varför är de alltid någon som säger nått som inte är sant. och allt går i bitar ?


  

Dagens inköp!

Im baack! nu är jag hemma va med mamiie på stan en sabbis hon skulle hämta ut några armband och sen köpte jag nya ballerinasen och fick en solo tidning taack mamiie ;)

400 kr







GODMORGON BABY!

Hej baby! Hade besöksrekord igår, CRED TILL ER! keep reading bitches! Whatever...

Hur är det med er? Själv så mår jag skit bra, allt är så jävla fint just nu! Jag vaknade för en liten stund sen och ska snart fixa msen dra in till norrtälje med mamiie och handla sen kolla nya ballerina/klackskor..
 sen blir de nog sola, och jag ska fan sola i 1timma, ska bli riktigt niggah! =) hörs när jag kommer hem kisses!

KOM IHÅG ATT SKRIVA VILKEN KLOCKA JAG SKA KÖPA I INLÄGGET NEDAN
(bjuder på bilden ser skit blek ut men de är av blixten )

VILKEN?

funderar på att köpa en ny klocka men jag anväder igentligen inte klockor men det kan endå va ganska snyggt?
och om man hittar en som verkligen är snygg och nuu på sommaren nnär man är brun också  hm.. vilken ?




MUSIC OF THE DAY

Sitter och lyssnar på "Can i be the one" Har ni hört den? Med Norlie & Kkv. Jag har fastnat för den låten, vad tycker ni om den ??

NI HAR VÄL INTE GLÖMT BORT FRÅGESTUNDEN KLICKA PÅ LÄNKEN OCH FRÅGA ;)
http://soofielundberg.blogg.se/2010/july/fragestund.html#comment


Godmorgon på er!

Godmorgo gullungar!

vakande typ för ett tag sedan sål igger i min säng och äter kiwi nu så de är min frukost :D - goooott som fan ju.
dålig upptatering igår I know men hade inte så mycket att blogga om sen fick jah typ migrän!! så gick typ och la mig och smsa och kolla Tv ist.. men idag blir det mycket bättre :) kisses!


tummen ner!

Det är sjukt dåligt väder, det små-regnar lite, men det är ganska skönt ändå för det är fortfarande varmt här ute! Men det är lite dåligt att det regnar, för jag hade egentligen lust att ligga och sola på altanen och kanske dra ner till vattnet med några kompisar och sola/bada.. och nu blåser de storm också.. men jag och elli ska baka kladdis senare så :), hörs snart :D kisses!




vill ha !

har hittat ett par skit söta shorts kss skiter i om dom är fjortis stämplade har äveen mjukisbyxorna och tröjorna so ? dom är skit mysiga/sköna så nästa gång jag drar till stockhom för att shoppa med kompisar blir det en sväng till nautiska magasinet och köpa dom här underbara shorsten



GODMORGON

Godmorgon allihopa, är ni trötta? Själv så känner jag mig som en död fisk.

iaf vaknade för typ en halv timme sen ? och trodde det skulle vara strålade sol så man kunde få sola men nej nej de är molnigt och de blåser.. man blir bara trött av det här vädret aja får hoppas att de blir bättre imorgon iaf :D
ska ta kort på de jag köpte i visby också när vi åkte kryssningen.. men nu ska jag ner och dricka te ;) hörs snart kisses!


sov bäst!

Godnatt sötnosar! Vi hörs imorgon när jag vaknat ♥ kisses!



bilder från idag/ikväll

hejj bloggen! just nu sittr jag här med elli vi laddar in bilder från dagen/kvällen så nu kommer de en bild bomb;)










(mina fiina händer)











mer bilder senare

INNA-LOVE


HOME HOME

Jag är så jävla varm & trött... Suck, värmen börjar bli aldelles för het. Men inte lika het som mig, som tur är! =) Ingen har någonsin slagit rekordet att vara så het som mighaha ;), kom hem precis iaf kan berätta om dagen!
klockan ringde klockan 8a då gick jag upp satt upp håret i en toffs packade badkläder osv sen vid kvart i 9 drog jag och ellii te bussen sen när vi kom till norrtälje böt vi buss mot spillersboda 630 restiden tog 30 min typ..
näär vi kom fram drog vi direkt till badet det va skit mys man ville typ springa i p.g.a värmen haha sen solade vi sen vid 2 ? drog vi och köpte dricka/glass sen vid 3 drog vi hem och nu är jag hemma ;) har tagit massa massa bilder som kommer senare så ni kan bara länkta på en bild bomb ;), nu ska jag ner och dricka VATTEN hörs snart kisses!


Godmorgon på er!

Jag vaknade för ett tag sen, och har ätit en nyttig frukost! Mörkt bröd! Jag är så nyttig utav mig! Hehe.. Vad har ni för planer idag då? Själv så ska jag dra tilll spillerspoda och bada/sola skit nice ;) så det kommer bli upptatering på kvällen för de tar 36 min typ att åka dit och vi ska åka buss också ;) hörs senare kisses!!''



Godnatt bloggen!

Nu ska jag nog ta och sova! Ska upp tidigt imorgon vi ska dra och bada ;) hörs imorgon kisses!
(bild från midsommar)

'


you can see it babe

hej gullungar!! kom precis hem från stranden typ har vart där hela dan typ skit mys..
och de är fortfarande skit varmt dör nästan av värmen haha! här kommeri iaf några bilder ;) hörs snart kisses!









Godmorgon på er!

Godmorgon bloggen! Vaknade för 10 minuter sen och ska dra om en kvart och bada/ sola man vill juh inte bi vit nu haha! mwn hoppas ni har sovit gott för de har jag iaf :D.. juste det kommer bilder från visby sen som jag shoppade där från kryssningnen ;) vi hörs snart kamernan är med kisses!
(gamal bild)

 

om ikväll

förlåt för super dålig upptaering idag!! men kan berätta vad jag har gjort
på fan drog jag och elli moppen och solade hela dan blev ganska nöjd fick en rand iaf ;) sen drog vi hem och åt sen runt 19:00 så smsade elli och frågade om hon jag och eki skulle dra till bruce och sphefan och vara med dom så vi tog mopparna dit och va med dom spelade badinton och kollade på film skit mys.. sen drog vi hem och fyfan vad kallt de va att åka moppe hem med linne och shorts haha ärr död typ ;) men aja nu ska jag ta på mig en stor tröja och ta täcket runt miig och sätta på en film.. JUSTE de hade tydligen åskat inatt/regnat ha men de hörde intej ga men tydligen alla andra haha ;) aja gaasch har verkligen saknat bloggen (A) aja kanske kommer nått mer inägg ikväll :D kisses frome me


Godmorgon på er!

  Godmorgon alla sötnosar! Hur mår ni? Själv mår jag bra, är bara lite seg!

Jag vaknade för knappt en stund sen av att jag tänkte "FAN JAG MÅSTE BLOGGA!!!" så jag rusade upp och satte på datan direkt! så nu är jaag vaken iaf.. de är så j*vla varmt på nätterna det går knapt att sova typ :O, hm whatevrer idag ska jag sola/bada så vi får se om jag hinner skriva ett inlägg innan jag drar annars skriver ag när jag kommer hem MEN VAD SKA NI HITTA PÅ IDAG DÅ ? kisses!


summer summer!

Tja! Skön dag idag, hoppas ni njuter av vädret... Men det nästan för varmt alltså, känns som om man är utomlands =) Yes, tänkte bara köra en liten snabb update.. Har badat igen haha så skönt. Osminkad idag, men det är ju så det ska vara på sommaren.


mot badet!

hej bloggen! förlåt för dålig upptaering idag men har solat och de har vart sjukt varmt har typ gott med shorts och BH  hela dan haha! iaf nu ska jag och elli dra och bada i addan tror vi tar moppen elr går vi får se upptaterar när jag kommer hem ;) kisses!


FRUKOST!!

Godmorgon allihopa! Allt bra med er? Själv så mår jag toppen! Började dagen med en halv honungsmelon till frukost så nu är jag mätt :D, Vilket gjorde mig på skitbra humör! och det va skit skönt att sova i sin egen säng inatt men tycker sängarna på kryssningen är ganska sköna endå ?iaf Har ni saknat mig? I know you have.. Jag har saknat er också, något otroligt faktiskt! Har faktiskt kännt mig sjukt jäkla tom utan den här bloggen, det är min drog rent ut sagt haha! iaf nu ska jah hoppa in i dushen hörs snart kisses!


Birka paradise

tänkte berätta vad som hände på kryssningen..
dag 1 hände de inte så mkt jag och elli satt och kolla på alla killar på båten haha sen gick vii upp till deck 10 och sen kom de fram en kille som såg ut som een 95a och så visade siig att han va 21 år och jobbade på birka.. hm ? sen vid 3 så kom de en random gubbe i 30 års åådlen till mig och elli och frågade om vi hade någon rökelse av nått slag haha!
sen dag två kom de fram en kille (sam) och frågade om vi skulle hänga med till han och han kompis rikards hytt för fest han va i vår ålder och hans kompis va 18 år sen kom de två finska tjejer dit som vi började snacka med skit trevliga sen drog vi upp till deck 10 för party;) och dansade sen gick elli fram till en kille som hon tyckte va snygg och började snacka med han sen när killarna vart trötta så drog dom och sov.. sen satt jag,elli, och dom två finska tjejerna, malin,och miranda och snackade då kom de två killar och så att vi skulle stanna och vänta för dom skulle på toan sen kom dom ut och hälsade en va 94a som oss och den andra va hans kusin och va 18 skit trevliga och de visade sig att dom hade landställe där vi bor så vi ska dra dit nån dag ;).. och jag och elli drack världens godaste dricka.. vodka med melon,kiwi,lime typ :) oliak sorter :)sen cider.. här kommer lite bilder iaf orkar inte skriva allt xD








































MER BILDER SENARE!!

hemma

im baack! hej gullungar nu är jag hemma igen kryssningen va toppen bilder och så kommer senare och vad som hände osv;) de hände en hel del iaf haha ni kan bara vänta på att få höra de ;) FRÅGESTUDEN är igång fortfarande så fråga på :D, nu ska jag ut och sola hörs sen kisses!




FRÅGESTUND!!

nu är vätskorna paackade och vi ska strax dra kommer hem på måndag.. så nu börjar FRÅGESTUNDEN SVARAR PÅ ALLT NÄR JAG KOMMER HEM!! PUSSHEJ HEJDÅ SVERIGE OCH HEJ BIRKA PARADISE


så jävla snygg


kryssning idag!

Godmorgon alla!


Vaknade fatiskt jättetidigt här imorse utav ett sms snacka om lätt väkt :O? Helt otroligt, har nog aldrig varit uppe så tidigt på morronen..och jag har faktiskt blivit skit brun , Jag älskar att bli lätt brun! Jag solade i kanske 30min och har redan fått en rand! Mmm.. Me like! iaf idag drar juh jag på kryssning så kommer starta en FRÅGESTUND SENARE ;) men nu måste jag packa vidare hörs snart =)



shiiit, beautiful?

IM BACK  kom precis hem va och såg twhiligt på bio juh så jävla bra film.. grym grät flera gånger kan knappt vänta till 4an kommer haha ;), juste imorgon drar jag på kryssning med birka paradise imorgon  och kommer hem på söndag/måndag tror inte jag har sagt de ? kommer bli AS NICE iaf;)så kommer köra en FRÅESTUND IMORGON SÅ ALLA VET.. men nu ska jag dra och duscha sen packa lite tills imorgon hörs snart kisses!




ECLIPSE

Nu har jag fixat miig och vi ska typ dra snart så hörs när jag kommer hem kisses!


SOMMAR!

Godmorgon allihopa, är ni trötta? Själv så känner jag mig som en död fisk.
iaf vaknade för några minuter sen har inte kunnat sova så jätte bra inatt p.g.a att jag har bränt upp mig som f*n men de tillhör juh sommaren haha. idag ska jag elli,emme och emmes kompis dra te stockholm runt halv 4 och gå runt lite sen vid kvart över 6 ska vi se twilight eclipse HAR NÅGON SETT DEN ÄR DEN BRA ? 


          


MUSIC OF THE DAY


IM BACK

IM BACK SWEETIE.  Nu sitter jag och  kollar in min rand haha! har blivit ganska brun men är inte nöjd dock ;)
tror ja och elli sprang ner i vattnet typ 20 gånger av alla getingar/bromsar haha men men har haft en toppen dag iaf.. så nu ska jag ner och äta grönsaker till middag mmm gott;) hörs senare kisses!

(bilder från dagen inte alla och solen gick i moln när jag tog kort )








mot stranden!

nu tar jag och elli mopparna till stranden och solar/badar så hörs när jag kommer hem kisses!



Godmorgon på er!

godmorgon gullaungar! Hoppas allt är bra med er, iaf bättre med er än vad det är med er! Jag mår väl helt OK drömmde värsta mardrömmen inatt haha! idag är det sjukt fint väder så det blir väl stranden och sola/ bada ;) så nu ska jag ner och fixa en  macka och nått att dricka som man ka ta med sig vad ska ni hitta på idag ? kisses!



MUSIC OF THE DAY


hiss elr diss ?

hitta en jätte söt klänning från modegallerian hiss elr diss ?




shiiit, beautiful?

Godmorgon alla sötnosar! Allt bra me er? Själv så mår jag toppen, jag menar.. Kolla vädret?! Helt underbart! Sommarn är här  and I like it! Vad ska ni göra idag? Några planer? Själv så ska jag va med elli hon har kommit hem från grekland. vill också utomlands :O.. får bli i vinter ;) iaf har precis ätit jordgubbar tills frukost mums.. så nu ska jag ta och hoppa in ii duschen hörs sen kisses!



vinnaren i veckan blogg!


http://saandraans.blogg.se/


Oooooooooooooh

im baack ;) nu är jag hemma igen de tog typ två timmar är jätte nöjd med resultatet hon gjorde dom ganska mkt kortare eftersom dom växer juh så då blir dom som innan ;) det kostar 500 för dom som är under 20 och vill göra detta iaf där jag gör sen kan de va olika :)

bättre bilder senare




Dagens outfit

nu har jag precis fixad miig så ska packa de sista sen drar jag te bussen och åker in till norrtälje det tar 2 tmmar att fixa naglarna så bloggar nnär jag kommer hem ;) kisses

glömm inte att rösta på veckans blogg ni ser inägget längre ner









klockan är 11:52

Godmorgon allihopa, allt bra med er? Själv så mår jag toppen, är bara lite trött.. Men whatever! Vad ska ni göra idag? Själv så ska jag dra in till norrtälje och fixa naglarna har vita tippar nu men funderar på rosa passar inte de ganska bra när man ä brun ? iaf ska ner och äta lite nu hörs efter kisses

jjuste veckans blogg utses ikväll så ni har fortfarande chansen att rösta klicka bara på  länken
http://soofielundberg.blogg.se/2010/july/veckans-blogg.html#comment 


veckans blogg!

dom här är dom 3 finalisterna i veckans blogg :) ni röstar igenom att skriva i detta inlägg vem som ska vinna.. ni har tills imorgon på er :) tack alla som va med!

http://beccakan.blogg.se/



http://saandraans.blogg.se/




http://michson.blogg.se





självkänlsa/självförtroende



Självkänsla är något som jag har som ett tips. Man måste ha ett bra självförtroende. Jag mår för det mesta alltid bra, om det är något som tynger ner mig så skiter jag i det och lyssnar på glada låtar och går vidare. Men som igår, då fick jag nog. Det var någonting, som gjorde mig så ledsen att jag började gråta, mitt framför allihopa som vi var med igår. Men jag brydde mig inte, jag fortsatte gråta. Jag är inte den som gråter för saker som händer om mig själv, det som kretsar runt mig, jag skiter i det och går vidare. Jag är inte den som delar med mina problem och brättar för pojkvännen, eller vännerna att det är något som gör ont i mitt hjärta. Men igår när jag bråkade med min mamma, så kände jag att "Nej nu fan släpper jag ut allt" och grät. Det kändes mycket bättre, och alla mina vänner
som jag inte visste var sådär, fanns där och hjälpte mig upp


Men oftast så brukar jag kolla mig i spegeln och tänka "Whatever, det är såhär jag är, och såhär jag ser ut. Då får jag väl accpetera det" Så det är bara att acceptera sig själv, vare sig man gillar det eller inte. För man kommer faktiskt längst av att ha ett bra självförtroende..



de va länge sen nu kör vi ;)



Korta, höga kjolar.
Så jävla fint på sommarn, speciellt dom rån modegallerian,nelly,gina tricot  Det ser både stilrent och bra ut att ha höga midje kjolar som är korta, det passar att ha både på sommarn och vintern! I love Kjolar!


Solbränna/Solarium Jag älskar att vara brun, det är så jävla läckert att vara brun på sommaren.. tycker inte ni de ? bruna ben gaasch love it




Gå ut utan musik. Jag klarar det inte. Musik, inte musiken. Jag måste alltid lyssna på låtar , det får mig liksom att gå igång och få en egokick och känna mig säkrare på mig själv. Mjaou, i love music!

Trasiga Jeansen. Dem är snygga, men dem är lite trashiga. Det är liksom tonårsmode, men folk eller tanter, eller 25åringar fattar liksom inte varför vi går runt med trasiga jeans? och det förstår inte killarna heller, det är bara vi tjejer mellan 15-18 år som fattar att dem är faktiskt någonting att ha på sig.. Så jag måste tyvärr dissa dem jeansen, hur snygga dem än är! För det är bara pinsamt, när resten tror att man inte har råd att köpa hela jeans..


Godmorgon på er!

godmorgon.. Hur mår ni? Själv är det jättebra,vaknade för några minuter sen man kan verkligen inte sova på nätterna ? de är sjukt varmt hm men men man ska inte klaga haha.. nu ska jag ta och hoppa in i duschen så  hörs senare kisses!

juste om veckans blogg jag kommer välja ut två som har vunnit under dagen så ni har chansen fortfarande ;)

Det va ett tag sen nu kör vi!

ska dra ut och sola nu så vi Kör veckans blogg nu och allt ni behöver göra är att kommentera i detta
inlägg " jag är med " sen väljer jag ut ungefär 4 finalister ikväll & då ska ni skriva att ni är med i veckans blogg & få så många röster som helst!pusssss ♥ lycka till


MUSIC OF THE DAY

Sitter och lyssnar på "Can i be the one" Har ni hört den? Med Norlie & Kkv. Jag har fastnat för den låten, vad tycker ni om den ??


Godmorgon på er!

Godmorgon allihopa,  Vaknade för typ en minut sen av att min mobil ringde som in i helvete, ÅH!! Blev sjukt irriterad.. Det ringde och ringde i säkert en timma, så tillslut gick jag upp och då slutade den ringa. IallfallMen whatever! Vad ska ni göra idag? Själv så ska jag dra till mormor/morfar faktiskt och hälsa på dom på landen sjukt mys har inte träffat dom på¨evigehter.. hörs snart kisses!


Ooops glömde ju berätta när jag fyller år!?

aha glömde berätta det viktigaste utav allt, när jag fyller år! Men nu får ni reda på det, jag fyller år den 30 juli  och det är inte alls långt kvar! Har ni någon present till mig då? Haha skoja!

Ja iaf, nu sitter jag här vid datan som jag har gjort de senaste timmarna och kollat in Facebook & uppdaterat lite där! Känns som om det var hur länge sen som jag höll mig uppdaterad där, men jag orkar liksom inte.. jag är skit sugen på att ta en lång prumiis och bara skita i allt sätta i musik i öronen och låta alla tankar som man har bar försvinna? hm vi får se hur jag gör kisses!



MUSIC OF THE DAY


jag just nu..

snabe upptade ligger på stuttsmattan och solar...







Nydushad: Fräsh!

Vad har ni för er? Själv så är jag nydushad och har precis gjort hårinpackning i håret och känner mig superfräsh! Funderar på om jag ska ta en promenad ner till vattnet och kanske ta ett snabbt dopp..? Så kallt är det ju inte, det är bara lite molningt! Men vi får helt enkelt se hur det blir, om det blir en massa bloggning eller ett dopp.. Hörs snart!

not fun

Godmorgon gullungar Sovit gott? Det har jag iallafall, drömde en konstig dröm bara. Vaknade iaf vaknade precis ganska tidigt för att vara mig.. somnade runt halv fyra imose för jag låg och smsade haha till slut skrev jag typ i somnen ? nej men vad ska ni hitta på idag då? själv så ska jag va medn ågra vi ska dra ner till stranden och bada/sola as nice men nu ska jag ner och dricka lite så hörs senare kisses!

jag just nu..


Sofie tipsar/hissar



* Got2be gel spray - grymt om man vill ha volym i sitt hår, och spraya bara det lite sen fixar du så du vill ha det, och det håller sig så! perfekt :D


MUSIC OF THE DAY


tävlingen avslutat!!!

nu är tävligen av slutat tack för alla kommentarer om vilken ipod jag ska köpa touch vann så det kommer nog bli en sådan.. har läst igenom era  och den som har förklarat bäst och skrev bäst är
http://photobytove.blogg.se/ grattis du vann en läkning och tack alla som va med det va verkligen skit svårt att välja :O kisses!

bjuder på en bild på mig själv..

Förklara bäst och få en länk..

Behöver verkligen en ny ipod.. Har funderat lite men kan faktiskt ärligt inte bestämma mig! Funderar på nya Ipod nano, och den är försig lätt eftersom jag hade den äldre versionen utav den.. Och den är väl ganska enkel den här nya Ipod Nano? Den fungerar väl exakt som den förra nano.. Men sen har jag också funderat på Ipod Touch, fast då är det väl lika bra att köpa Iphone? Och är Ipod Touch enkel, eller är den för komplicerad för en brunett som jag?

Kan inte bestämma mig vilken utav Nano & Touch som jag ska köpa, ni läsare kan väl få vara en del utav min shopping, vad tycker ni? Vilken utav dem ska jag köpa? Vilken håller bäst, och är minst komplicerad? Och vilken kan ha mest minne, och vilken utav dem går sönder lättast? Vad tycker ni nu?

Personen som förklarar bäst vilken som är bäst och vilken jag ska köpa, och varför. Får en länkning!



Godmorgon på er!

Godmorgon alla gullungar! eller ska jag säga Godeftermiddag? Det blir bra!
Jag vet, dålig uppdatering.. Världen gick nästan under va? Men ingen fara, IM BACK!  Har ni sovit gott? själv så har jag sovit lite si sådär.. Igen! Kunde inte somna, så jag gick upp och gjorde en kopp te  mitt i natten, kollade på film och lite annat. Min kropp var helt enkelt inte trött.. jaja nu äe jag aken iaf ;) vädret är inte toppen idag dock jag som va taggad på att sola.. jaja nu ska jag ner och göra mig en kopp te och vakna kisses!

bjjuder på en bild på mitt hår har sovit med en inbakadfläta ;)

RSS 2.0