snabb update

förlåt för super dålig upptatering idag men har pluggat hela kvällem "/ men den blir bättre imorgon erftersom de är sista dan i skolan sen är de lov naaice ;) men har iaf duschat nu och smörjt i miig med dove summer glow ska lägga miig i sängen elr ligger redan i sängen. så stänga av datan nu och smsa lite så vi hörs imorgon GODNATT



promise

(gammal biild)



you will regret it I promise.
but you just do not see it yet as I do, I have tried to say it but you will be sorry for the reality

and all I can breathe is you life

Hellou!Kvart över sex gick jag upp idag, duktig som man är. Lyssnade på lite musik och sånt dära, sen fixade jag mig. =) Skdrog till skolan 10 över 7 typ  då skulle vi ha engelska men vi hade håltimme ist ganska skönt sen skulle vi ha syslöjd och håller på  att göra hotpans dom kommer bli så j*vla snygga  ni ska få se dom sen ;) svårt att förklara hur dom ser ut så ni får biils när dom är klara :D, men ska plugga lite nu först äta kanske ? så upptaterar mer efter :D kisses!


...


Visst är den bra?♥

whie

Hej sötnosar! Kom hem från skolan precis, det var chill idag försov juh mig imorse också kom till skolan klckan kvart i 10 eftersom de va ingen mening att gå ner till u-huset där vi hade cirkus för sista gångn.. iaf efter skolan  så drog vi ner på stan (brudarna) så jg shoppade lite osv bild kommer sen och när vi skulle gå uy från H&M så kommer de någr WBs in och så tar dom kort på mig/oss ser bara hur de blikstrar till omogen elr vaad?
men de är väl så att vara känd elr ?;) nej jag skojar med de va sjukr omoget iaf.. iallafall. Ska snar ner och plugga lite så vi hörs senare ? kisses!


woho

Goodmorning sunshines! Whie, somnade med ett leende på läpparna men vaknade inte med ett =( .. Drömde värsta mardrömmen som typ är sann, asså det är sjukt. Jaja, så det tog ett tag för mig att komma upp, en timme så när jag kolla på klockan va den halv sju typ så jag ba shiit jag har försovit miig så nu måste jag upp och börja fiixa miig så vi hörs när jag kommer hem kisses! 



..

Har precis kommit ur duschen, rakade benen osv... Och nu har jag smörjt in hela min kropp med  Dove summer glow och så har jag noppat ögonbrynen, och haft på ansiktsmask! Känner mig fräsch. Har precis gjort en kopp te  också, och ska lägga mig bland mina tusen kuddar i mitt rum haha...

hur fixar j ag mitt hår!




1. Borstar igenom hela ( gör dt bara ibland när dt behövs.. )
2. sätter upp överhåret, & plattar dt under.
3. sen plattar jag resten.
4. borstar & plattar hårförlängningen.
5. sätter i löshåret
6. sen tuperar jag lite av överhåret, sen hårspray.
KLART!



shiiit, beautiful?

Jag vill byta design.. Gillade headern men det ser inte bra ut till bakgrunden. SNÄLLA kan någon hjälpa mig? Den får flera länkningar. puss

Somnade med ett leende, vaknade med ett leende? Någon som känner sig skyldig ;)?Vaknade klockan 6 då fixade jag miig sen gick jag ned och år frukost sen drog jag till skolan iaf  Hemma från skolan nu! Det var rätt så chill idag, hade bara några lektioner sista hade vi biologi prov vet inte hur de gick med hoppas de gick bra iaf "/ Jag tror jag har sagt det förut, men ska berätta en sak igen. Varje morgon jag vaknar får jag liksom som en flahsbild i mitt huvud, vad jag ska göra idag, om någon är sur på mig, om det finns något jag borde göra osv...
kisses!


              

Godnatt bloggen!

ska ta bort sminket och lite sånt nu sen ska jag ta och hoppa in i duschen efter de så ska jag   lägga mig i sängen och smsa. så vi hörs imorgon ska försöka hinna blogga på mornarna nu också :D Godnatt bloggen!


Dagens låt!



(owl city )
      

           

...





Hello cuties, nu känner jag för att skriva lite bara. så kan svara på lite kommentarer av några söta bloggläsare en undrande vad jag inte skulle klara miig utan och här kommer några saker... hoppas du blir nöjd med ditt svar svarar på mer lite senare ;)


(står inte i ordning)
1 SMINK!
2 kläder
3 vänner =)
4 familj
5 kamera
6 datorn
7 löshåret kan men de är snyggare med =)
8 Musik
9 hårsparay (aa`
10 mobilen!
11 bloggen




söndag!

 Ny dag, nya krafter..Iaf, Godmorgon bloggen! Idag vaknade jag av mig själv 10:30.. Stört tidigt? Gick upp tio minuter senare, sen duschade jag i en halvtimme =) Gissa om jag är fräsch alltså, luktar victoria secret över hela kroppen! Tvättade håret också, och då blir det alltid cepe.. Ser ut som en blöt hund idag! Haha, men mitt hår brukar alltid vara stort ju, men jag kan inte få det så nu! Aja whatever. Vet inte vad jag ska ha på mig idag, PANIK...Menmen vi får se! ,nu ska jag ner och äta frukost iaf  kisses. 

     

random saker som är kul att läsa?

Im baack bitches snacka om att de va kul att bowla de va typ disco elr nått för de lös massa olika färger på banan och sjukt braa musik osv.. den va verkligen skit kul iaf så har jag jätte ont i mina fingrar lär ha ont i dom imorgon. vet att ni vill veta vem som vann och de va faktiskt jag :D har typ bowlat en gång och så vinner jag coolt.. visste ni att man ska ställa om klockan inatt ? så nu är klockan typ 20 i 2 liksom hm knäppt men men nu ska jag iaf tvätta bort sminket sen ta på mig en stor tröja och lägga miig i sängen och sms/snacka i tele så bloggar lite senare kisses!


                    

snabb update

Ska tydligen dra och bowla nu  ;) upptaterar när jag kommer hem  kisses!



don't know where to start

   

Min fina hund alfons!

Nu ska jag dra ut på en lång prumenad med min hund alfons så vi hörs när jag kommer tillbaka kisses!

                   

Godmorgon!

 
godmorgon på er!Allt bra med er idag? Själv är det grymt

Gissa när jag vaknade, nyss!? Herregud.. Antagligen för att jag somnade runt halv 3aimorse så det är nog inte konstigt! Jag kunde verkligen inte somna igårMen har iaf börjat min dag med att ha tagit en fräsh dush! Känner mig som en ny människa! Men nu känner jag mig superfräsh iaf! så ska ner och äta frukost nu så vi hörs senare kisses!


                    

snabb update

Igår var jag så jäkla trött att jag gick o la mig kl 8(!?), jo ni läste rätt. Dock somnade jag inte föräns typ 10 eftersom det var massa kul på tven. Men räknar man ut allt så betyder detta att jag sov typ 11 timmar i natt! Så sjukt skönt!.. just nu gör jag faktiskt ingeting funderar på att köra en FRÅGESTUND imorgon'? länge sen jag hade de '=) och imorgon ska jag verklige försöka sov ut elr vad de heter ;)




                                       

VILKEN

                           

Gaaaaaaaash jag bara måste shoppa snart! ill ni veta allt jag behöver?!  Mouli, Mascara vill ha den nyaste mascara den finns i gul och sen den nya rosa ?, Foundation, Hårspray &  Säkert mycket mer men det där räcker för att jag ska blii helt cepe innan jag fått allt! Allt behövs, verkligen.Fan kolla vilka balla linnen jag hittade på en sida! Shit
frågan är bara vilket.. tyckte nog svart var snyggast, ni då =) ?
om ni inte ser vad det står, så är det massa kändisars namn. t.ex mischa barton nicole richie sienna miller  sen är alla överstrykna så som jag gjort, och ja sen ser ni att det står ME! längst ner (a)

                    


                               

thinking of you, (L'

Tja alla mina bloggläsareKvart över sex gick jag upp idag, duktig som man är. Lyssnade på lite musik och sånt dära, sen fixade jag mig. =) Skdrog till skolan 20 över 7 typ. då skullle vi ha bild prov på morgonen de kändes braa fick veta mitt so prov också 26,5 av 31 deär braa ;) sen efter skolan drog jag kristina och jessi ner på stan vi skulle åka upp i en sån där rulltrappa sen ångra vi oss så skulle vi gå ner igen mot sols elr vad de heter så jag börjar springa och jessi tar tag i min arm så springer vi armkrog ner höll på att ramla.. sen drog vi på ett caffe (en liten smula) så sitter de n¨gra brevid oss och så blir de helt tyst så pruttar nån av dom där två paret och vi börjar juh så klart att ASG. iaf nu ska jag ner och äta så upptatrerar mer senare kisses!

                      


Godnatt bloggen!

                            


                      ska sova nu men Vi hörs imorgon!? kisses!
 Godnatt bloggen!




wishing you were here!

Hej bloggen! kom precis ut ur duschen har kollat på bella och tyra show om ni missa de  finns på deras hemsida, jag tyckte det var bra faktiskt. idag va paow gäst =). hm ska faktiskt gå oh lägga migi snart har prov imorgon usch... men imorgon är de fredag så man får väl tänka posetivt.. 


                                           

and all I can breathe is you life

                     
And I don't want the world to see me, cause I don't think that they'd understand.. When everything is made to be broken, I just want you to who know who I am..

              
                            

sommar.....

Jag kan knappt vänta till sommaren!...
Allt kul som kommer hända? Fan, har redan planerat massor. Något av det bästa är ju att kunna gå omkring i korta shorts och fina linnen, och visa upp sin bruna kropp?! På dagarna kan man vara lite i stan, dra och bada med en massa kompisar , eller sola och bli ännu brunare... Sen drar man ut och chillar med några på kvällarna,och festar  =)


                                       (skaffa navelpercing tills sommarn ?)
                                                    

thursday

Whie, säger bara yes Yes YES! Så jävla nice alltså. Whatever, tja bloggen! Idag är det torsdag och det är rätt okej faktiskt, vaknade av ett sms som typ gjorde hela min dag haha =) sen  fixade jag  mig och såntdära, iaf kom hem från skolan nyss de va faktiskt nice idag jag och jessi höll idrotts lektionen de gick braa hoppas på MVG :D 
idag måste jag plugga prov imorgon usch "/ men men skriver mer senare kisses!


                                                     

Godnatt bloggen!

Godnatt mina 1000 läsare! Nu ska jag stänga av datorn, ta på mig en stor tshirt, lägga mig i sängen, smsa, sen sova. Mysigt huh? vi hörs imorgon...?

                  

random saker som är kul att läsa?

Tja bloggen! Ligger i min säng just nu och pluggar lite och duscha Juste vill ni veta en sak.. ? tror inte jag har sagt detta men i måndags typ skulle jah platta håret och så tar jag med tumme inne i plattången ni vet där de är som varmast och håller kvar dör i några sekunder så nu har jag värsta blåsan och idag i skolan så råkade jag ta sönder den så man ser typ in :O, de är typ rött/rosa och jag hatar sånt jag kan få värsta rysaningarna osv sen ska man tydligen inte ha bblåster på heller så vet inte hur jag ska klara detta :S men men..
måste säga en sak älskar verkligen mitt hår nu tänk vad typ färga håret kan göra ? haha ;) men ska kolla kläder tills imorgon nu hörs senare kisses!

                 

baby don't worry, you are my only




När man ser honom, kan man inte koncentrera sig på något annat. Han vet inte hur ont det gör när han "driver" att dissa mig, bara gå förbi när vi träffas.. Men det är okej, för jag vet att jag kommer få en kram snart, snart så.. Ändå är man lite orolig att aldrig få den där otroligt underbara känslan igen. Men den kommer ändå. Han håller om en, länge, man känner hans doft, hans armar runt en mjukt, som man drömt om varje natt. Sen släpper han. Ler lite, ger den där blicken... Man blir lite yr faktiskt. Man skrattar av lycka när man är med honom, det bubblar i hela magen. Han vet nog inte hur det känns när han återigen ska "driva", den här gången med att kyssa mig! Han närmar sig snabbt, men jag lovar att hjärtat dunkar ännu snabbare. Sen när han är bara några cm ifrån mig, försvinner han skrattande bortåt, som om det aldrig skulle hända. Vadå vi liksom? Vadå vi...

you've got me going crazy

Haha idag när jag släppte ut håret på morgonen – vet ni vad som hände då? Jo,de va platt behövde bara platta håret lite =)ÅH! , gissa om jag blev glad? plus att snön håller på att försvinna nu yees.. kom hem från skolan för ett tag sen Anywayimorse gick jag upp vid 6   S smsade  lite också, ätit frukost, lyssnat på musik och sånt! idag i skolan hände de inte så mycket hade nationella i engelska hoppas de gick braa.. sen sista lektionen skulle vi ha musik och då skulle vi göra en tävling och s¨hade inte bea fickor på sina kläder så hon la mobilen på en pall och läraren baa stoppa undnan mobilen vi ba men hon har inga fickor vad är de för konstiga kläder då baa ööh? jaja måste plugga lite nu =( så upptaterar efter de =) kisses!


                               

Duffy sandy

Jag har hittat världens sötaste skor! Har inga vanliga skor till sommaren elr har ballerina men man vill juh inte bara ha de ?jag kollade runt efter ett par snygga skor och hittade dessa på internet! Dem är vanliga, men ändå så kan man ha dem om man ska på lite finare tillfällenRemsandal med dekorerade ton-iton på remmarna. Översta remmen har reglerbart spänne med resårfäste och de två följande remmarna har resårfäste på insidan. Hel häl med dragkedja mitt bak. Syntetfoder och syntetinnersula. Låg kilklack av gummi med mönstrad dom här är bruna fast ska beställa svarta och bruna :D

379,00 kr


Sofie tipsar

tänkte tipsa er om världens bästa scrub och ansiktsmask som jag använder flera gånger i veckan! Serien är visiblyclear, neutrogena. Finns på apoteket, inte så jättedyrt tror jag. Verkligen superbra om man vill ha fin hy! Hihi, snäll jag är...... Nej nu börjar jag bli för trött inte bra för mig att blogga då. Men det kommer några inlägg till iaf, puss!


                             

i love you

                         (bjuder på en biild från imorse.. ska ladda in alla biilder.. )

                                

I'm gonna fight, and I'm gonna win. And if I don't, we weren't meant for eachother. But the thing is, I know we are ;) ♥
 

tuesday and I feel happy

Hello sweeties! Kom hem precis, ligger i min säng och chillar lite bara =)Såg att några nya läsare hade hittat hit?... Hade 1000besökare igår! Whie, säger vi för det. Hur mår ni idag då? Själv är det nice, lite ont i magen bara för har inte ätit ordentligt =( ... Men det går väl över. Gjorde några situps igår kväll också, det här går bra höhöh..idag slutade jag 20 över 12 whiiie. så ska väl gå ner och äta lite kanske ? men vi hörs lite senare kisses!


                                          

Godnatt bloggen!

Ska stänga av datorn nu och lägga miig i sängen och smsa lite är sjukt  trött men vi hörs imorgon.. ?


                                 

Morgonvanor

Jag tror att jag totalt misstolkat mina egna morgonvanor, för jag verkar tro att det tar 2 timmar sammalagt att fixa till sig och käka frulle på morgonen. Men så är inte fallet, helt plötsligt tar det typ 30 att sminka sig och 15min att fixa håret och 20min att fixa och käka frukost. Alltså allt detta under 1timme... nästan  men de e bra, då har jag tid att sitta här och inte göra något alls.



                    

you are so amazing!

                        
(inte den nya hårfärgen)
            

Justin bieber - baby, är det som jag lyssnar på just nu ;) Älskar den! Ligger och smsar lite, är sjukt trött. Hm, var uppe länge inatt på grund av en viss person? *ta åt dig*

Oooooooooooooh

 Idag är det måndag, det betyder en heel ny vecka.. Men vad kan man göra liksom? Det är bara se det positivt så går det säkert bra - bara 5 dagar kvar till helgen, wihow..! Iallafall idag fixade jag faktiskt mig på en halvtimme?  kom hem från skolan nyss fick sluta en timme tidigare.. Härligt! Nu har jag precis kommit hem och har tagit av mig löshåret precis.. Alltid lika skönt! Jag gör det varje dag jag kommer hem haha.ska iallafall snart få en ljusrosa bloggmobil =) Haha, den är som en liten data, med tangentbord och så. Då jävlar blir det inlägg alltså! men skriver lite senare ;) kisses!
(biild på håret bättre kommer senare klaga in men ville inte fasta på bild idah så därför är den suddig vid ansiktet ;))

                  

Godnatt bloggen!

Är skittrött, och imorgon måste jag upp tidigt för jag ska hinna fiixa migg skola imorgon "/Men nu måste jag sova då? Godnatt♥

(har ingen biild på min nya hårfärg när jag 'är fiixad kommer imorgon)
                       

...

Har precis tagit ett bad. Jag har inte gjort det på år, då menar jag verkligen år. Så jag bara satt där, visste inte vad jag skulle göra. Men jag lästa lite tidningar & drack hallonsmoothie. Sen la jag i en badbomd från märket Spenter. Men det var fortfarande inge kul. Men sen kom jag på varför det kändes så tomt! Haha jag hade ju ingen musik på. Så jag hämtade datan, och lyssnade på your call. Då blev det skönt i badet. Jag la mig och tänkte på allting, som kommer upp när jag hör den låten. Sen rakade jag mina ben, tvättade mitt hår med silverschampoo & la i en hårinpackning. Sen gick jag upp och målade mina naglar, och la på en ansiktsmask. Sen noppade jag mina ögonbryn. Så nu är jag riktigt fräsch haha! kisses!



     

snabb update



Hej allihopa!
Vad har ni för er? Själv har jag försökt trycka i mig lite middag för ett tag sen , inte för att det funkade riktigt sådär men det gick helt OK! Börjar känna mig bättre nu, hade jhu ont i halsen igår men de är mycket bättre nu.. kolla på min mobil för ett ta sen asså den är typ böjd? nej men asså den är lite böjd men den funkar och allt men man tänker inte på de om man håller i den osv men la den på bordet och såg att den va lite böjd men men de kanske inte gör nått den funkar juh iaf :D.. har pluggat bioogi också har prov i de imorgon usch "/ skönt att de är påsklov snart..





you can see it babe

Resultat på färgningen ;) de är typ svart/brunt vart skit nöjd.. men ska färga löshåret igen om typ en vecka ? men löshåret vart också braa ni får se biild på löshåret i vecka eftersom har ingen smink på bilden och måste börja packa nu sen ska jag plugga "/ så upptaterar lite senare kisses!
 


   

sunshine everywhere you go

Godmorgon!... Själv så vaknade jag halv 11, eftersom jag hade ställt klockn på det, men jag kom inte riktigt ihåg varför...  nej. ska jag städa mitt rum? ja. Det tar typ en timme, och jag måste städa garderoben och badrummet?!och jag måste städa mitt rum också innan jag åker till pappi idag..  ni får se hur mitt hår vart lite senare ;) kisses!

                                                        (Johan Bejbii)
                    

it's right right right

Tjo, sorry för dålig uppdatering? Men, jag hade faktiskt inte tid... Jag och sofia har färgat mitt hår och löshåret ser ut som en svartskallig just nu haha... nej men de blev skit braa (Y) ni får se hur jag blev i håret imorgon..
nu ska jag ta och tvätta bort sminket sen ska jag ta en sttor t-shirt och lägga miig i sängen och kolla på film =) senare kisses!

                                      


shopping

hello! im baack haft en toppen dag med mamiiiiie .. Åt på subway, vilket jag verkligen älskar! Efter det gick vi runt och kollade lite, köpte lite saker som jag ska visa er nu! Skitnöjd =)
taack mamiiie för en toppen dag :D<333



converse skor! stedium 699:-


schwardzkopf 75 kr/st


jeansleggins 99 kr borsten ingen aning



This is how i look today.

                  

                      

                           Nu ska jag dra och shoppa med mamiiiiie kisses!

shiiit, beautiful?

 .Vaknade för en stund sen, har bara legat och smsat lite Jag ligger i sängen och lyssnar lite på musik som vanligt, ska snart gå jag ner och duschar. Tvättar håret med mitt smultronbalsam för det luktar sjukt gott. . Sen går jag upp till mitt rum igen, fönar håret & plattar det. ( Har på musik samtidigt ) Sminkar mig skitfint men inte för mycket, bara fräscht liksom. Väljer kläder, ska ta de bästa. Sen bloggar jag & lägger ut outfiten. Lyssnar på lite musik. Fixar mig.. typ hur jag fixade miig på en morgon som en läsare undra;).. idag ska jag åka till täby med mamiiiiie vi ska köpa hårfärg och shoppa.. men ska neer och äta frukost nu så upptaterar efter de =) kisses!


                 

Godnatt bloggen!

Gick ner och tittade på mitt löshår precis.. Helvette! Det  har blivit skitslitet.. Okej nu måste jag tänka positivt. Jag färgar det imorn och klipper tre centimeter, då blir det ju bra! Wihoo sofie  är smart. Menmen nu ska jag sova.. Kommer aldrig kunna men ska försöka. Puss!


hur fixar j ag mitt hår!

1. Borstar igenom hela ( gör dt bara ibland när dt behövs.. )
2. sätter upp överhåret, & plattar dt under.
3. sen plattar jag resten.
4. borstar & plattar hårförlängningen.
5. sätter i löshåret
6. sen tuperar jag lite av överhåret, sen hårspray.
KLART!

        (inte den bästa biilden och den är HUR GAMAL SOM HESLT)
                               

thinking of you, (L'





                    
                       "you're the closest to heaven, that I'd ever been"...

 


en fråga till er




Vad går ni mest efter hos en kille, personlighet eller utseende
?

Jag ställde den frågan till mig själv haha.. Och vet ni vad? Jag har alltid gått efter utseende förut. elr gör de nu med   Det måste jag faktiskt erkänna. kommer nog alltid att göra de...Men det är klart jag inte är tillsammans med en om han är värsta idioten  elr nörden..men med min pojkvän vill jag kunna vara med honom som en kompis, förstår ni? Man ska kunna snacka om allt, skratta & bara ha så jävla kul. Och vet ni vad jag har upptäckt? Att om man känner en kille, och han har världens underbaraste personlighet blir han till världens finaste! Jag visste inte att det kunde vara så förut. Shit..


fredag baby!


Jag vill byta design.. Gillade headern men det ser inte bra ut till bakgrunden. SNÄLLA kan någon hjälpa mig? Den får flera länkningar. puss

Somnade med ett leende, vaknade med ett leende? Någon som känner sig skyldig ;)?Vaknade klockan 6 då fixade jag miig sen gick jag ned och år frukost sen drog jag till skolan iaf  Hemma från skolan nu! Det var rätt så chill idag, hade bara några lektioner Jag tror jag har sagt det förut, men ska berätta en sak igen. Varje morgon jag vaknar får jag liksom som en flahsbild i mitt huvud, vad jag ska göra idag, om någon är sur på mig, om det finns något jag borde göra osv...
kisses!


                                   

"oh she's a star"

Godnatt mina 1000 läsare! Nu ska jag stänga av datorn, ta på mig en stor tshirt, lägga mig i sängen, smsa, sen sova. Mysigt huh? vi hörs imorgon...? Godnatt mina fina läsare !



                                    

youre all I want ..

Har precis kommit ur duschen, rakade benen osv... Och nu har jag smörjt in hela min kropp med  Dove summer glow och så har jag noppat ögonbrynen, och haft på ansiktsmask! Känner mig fräsch. och ska lägga mig bland mina tusen kuddar i mitt rum haha...


                        

....



http://rahlenfeldt.blogg.se/

bara jag som tycker krilleboy är snygg/söt och älskar att läsa hans blogg? 

      

random saker som är kul att läsa?

whiiie på lördag elr söndag ska jag färga håret äntligen ska bli mörkare ska färga löshåret också nån som har gjort de kan väl skriva och säga om de blev bra för er att färga löshåret ?Whatever, fett ballt jag kollade statistiken för en stund sen, klockan var 17.45 och jad hade 717 besökare.. Ligger i min säng just nu och pluggar haha, Vill ni veta en till rolig sak?... idag å¨idrotten så skulle vi springa evighetstafett (stavninng ni vet när man är i två lag och så ska man springa runt fyra koner  och ta den andra? vi skulle ha en klubba i v'nster handen med en boll i och när de va min tur tänkte jag på något helt annat så jag springer rakt in i väggen och bara fortsätter attt springa skit konstigt men började faktaikt blöda på tån "/ men men handlar väl om att bjuda på siig själv ;)..  

                                  (typ som de här löshåret fast lite mörkare)


                                    

18 / 3

idag var det lätt att gå upp! Typ slängde mig ur sängen när klockan ringde, gick till mitt badrum men var för trött för att sminka mig direkt? Så jag valde lite kläder och sånt och det ska ni få se sen! Oh my god, vill ni veta en sak? Ni som använder hårförlängning kanske inte vill läsa det här men... varje gång jag sätter i löshåret så ramlar det av 20 hårstrån där jag sätter clipsen minst. Helt stört, fatta hur tunt hår jag kommer ha snart? Så... Vågar inte sätta på löshåret imorgon tror jag :O ska äta lite nu upptaterar senare kisses!

(tobbe verkar tycka att jag är taskig hm?)

Godnatt bloggen!

förlåt för dålig upptatering idag men lovar att de ska bli bättre imorgon men har faktiskt pluggat hela kvällen "/ men funderar faktiskt på att lägga miig i sängen och smsa lite är sjukt trött faktiskt men   Vi hörs imorgon!? kisses! :D


                                               

Nyduschad!

Japp, nu har jag duschat precis. Känner mig fräsch =) Såhär kort är mitt hår utan hårförlängning! Sjukt kort jag vet haha men jag sparar! Här är en bild jag tog idag... kisses!


                                  (inge smink på biilden)

                      

Några av vårfavoriterna!

Kan intebara  snön bara smälta lite mer, och kan det inte bara bli lite varmare? Jag längtar sååå till vårshoppingen! Ska köpa en massa nya saker,nya  skor, jeans, tröjor, smink, smycken, skinjacka  osv! Ska väl ta och göra det  snart ska shoppa lite i helgen elr ska köpa convers i helgen faktiskt Åh, sitter och kollar runt lite... Vill att all snö ska bort NU! Vill shoppa NU! =)




Dagens fråga!

                       


jag har ångest jag håller på att sy ett par shorts/hotpants på slöjden dom kommer bli skit snygga elr aa som att köpa dom i afärren har redan 2 par men vill göra ett par egna dom komer bli skit snygga... men har ingen aning om om de vad de ska vara för färg på tyget svart elr rosa ? en någon annan färg som man kan ha till sommaren de finns juh sjukt mkt ;) så vad tycker nu ? Dagens fråga blir vad ska jag ha för färg rosa elr svarta elr någon annan färg?

           
                                                         

update!

Hejj sunshines!Whie, somnade med ett leende på läpparna men vaknade inte med ett =( .. Drömde värsta mardrömmen som typ är sann, asså det är sjukt. Jaja, så det tog ett tag för mig att komma upp, en halv timme  faktiskt. , Men det är onsag l  liksom? Men tänk att det bara är2 dagar kvar sen så är det ju fredag? Känns det bättre då? Ibland, men inte just nu. Vill ha heeelg, vem är med mig.. :) iaf idag gick hag upp klockan kvart över 6 orkade verkligen inte med skolan men men man får tänka posetivt att snart är de påsklov ;) kisses!


                   

Godnatt bloggen!

Nu ska jag stänga av datorn snart, smsa lite och sen så sova! Imorgon måste jag upp lite tidigare nåste hitt nått att ha på mmig PANIK..Men vi hörs imorgon kisses!


                   

random saker som är kul att läsa?

Hej bloggen!  Juste vill ni veta en sak? Jag har typ haft sönder min kamera IGEN, det är andra gången jag har sönder den här och det är den tredje kameran jag har sönder haha... Nej men den är inte sönder men jag har lyckats stoppa in (höh lyckas alltid) minneskortet typ emellan batteriet och något? Och får inte ut det. Så åt helvette med den, ! 
KOLLA MITT HÅR! Det har växt, whie! Det är inte långt alls men för mig är det här... Värt så sjukt mycket alltså. Nej men seriöst den dagen jag får så långt hår att jag kan sluta med den där hårförlängningen kommer jag seriöst gråta av lycka... 
                        

Det här låter väl bra?

                           



                            * uppdatera minst 4-5 ggr om dan
                            * videoblogga minst 2 gånger i veckan?
                            * lägga in mer bilder
                            * fixa en skitsnygg design


                   Men då får ni fan kommentera mycket mer mina 1000 fina läsare ;)

;)

                         

 " vi blev vänner och så började vi snacka mer, du börja hälsa när du såg mig kunde inte sluta le.."
     jag har lärt mig om man kämpar kan allt gå, man kan vinna det man önskar ja det bästa man kan få♥

Just for you!

 Rubriken är i mitten, texten är mörk?.. Fyfan jag måste vara eran favoritbloggare, gör ju allt som ni säger ;)


Startade min morgon bra med en kop te ;) Men vet ni, det var stört haha jag vaknade upp med mobilen i handen och laddaren lindad runt min mage, ryggen och lite axlarna typ :o ashårt också, haha fick panik menmen.. sen hade jag försovit miig också fick verkligen panik men hann endå som  tur va ;) . hade nationella idag också i engelska usch.. men men hoppas de gick bra! nu ska jag ner och äta lite så upptaterar efter de ? kisses!
 

                                    (hitta en GAMAL bild)
                     

Godnatt bloggen!

Nu ska jag stänga av datorn snart, smsa lite och sen så sova! så vi hörs imorgon..? Godnatt bloggen!


                  

layin' in my bed,

Hej sötnosar! Ligger i min säng nyduschad, fräscht asså bjuder jag på en ball bild jag tog nyss! Osminkad & Utan löshår, även fast man inte ser så mycket haha.


                     

snabb update

Tja bloggen! Whie, statistiken går uppåt! Hihi, glad jag blir. Ligger i min säng just nu och pluggar haha håll med om att inlägger innan är rätt ? läskigt men  så är de.. måste fortsätta plugga nu tänkte bara uppdatera lite kisses!


                                          (bjuder på en bild GAMAL OSERIÖS BIILD )
                                      


whiiie

Alla tjejer, det här går ut till er

Vi tjejer, är sjukt jävla avundsjuka av oss. Jag har tänkt på det här och egentligen är vi så löjliga. Jag säger inte att ALLA är såhär, men otroligt många tror jag. Lyssna, killar är... killar liksom. Hopplösa eller hur? Haha, nej men bli inte arg om du får höra att din kille sagt att någon annan tjej är snygg tillexempel. Du tycker ju att Justin Bieber är hur fin som helst ellerhur? Och det betyder ju inte att du älskar din kille? Så... Tänk lite längre innan du får värsta damputbrottet. Okej, tror den här texten går till mig själv men ändå den kanske kan hjälpa några. För killar, är det sjukt stor skillnad att älska en tjej och tycka att en tjej är snygg, sexig, söt osv. Bli inte arg om din kille tittar på någon annan tjejs ass, vi skulle ju inte direkt blunda om Cristiano Ronaldo gick utan tröja förbi oss ellerhur? Vi tjejer har bara lite större krav på vad som ska va snyggt haha, killar kan nöja sig att titta på någon brud dom ser på stan. Vi vill helst se in i erik saades  ögon. Nej men förstår ni poängen?


Hm.. Ska man vara angel or devil mot en kille? Tror en kombination blir bra ;)



I ♥ mina läsare

Jag är SJUK! =(Jag hatar att vara sjuk, man känner sig så ensam då har inte haft nån röst på hela dan och är skit förkyld "/ me statistiken går uppåt, det är skitbra.Typ fyra timmars sömn och är pisstrött. Hur orkar jag egentligen gå upp? men gick Kvart över sex gick jag upp idag, duktig som man är. Lyssnade på lite musik och sånt dära, sen fixade jag mig. =) Ska dra till skolan om tjugo minuter typ... Åh orkar verkligen inte idag. Menmen, det är bara 4 dagar kvar tills fredag? Det är liksom ookej om man tänker så.
Km hem precisska göra smoothie snart, gottgott =) Sen så ska vi plugga lite, det behövs! Men ey, när jag var ute och hade jacka på mig var det varmt som fan? Hm... Ska satsa på lite nya vårkläder snart tror jag! Hihi, men ska äta lite nu upptarerar sen kisses from me!

                                

Godnatt bloggen!

Hello, ligger i sängen och smsar lite som vanligt...men nu ska jag faktiskt stänga av datan  och lägga mig och sova, eller ja lägga mig och smsa är sjukt trött faktiskt . men vi hörs imorgon...? kisses!

                                 
             

Min fina hund alfons!

                  Bjuder på en biild på mig och min hund..
               

baby don't worry, you are my only


När man ser honom, kan man inte koncentrera sig på något annat. Han vet inte hur ont det gör när han "driver" att dissa mig, bara gå förbi när vi träffas.. Men det är okej, för jag vet att jag kommer få en kram snart, snart så.. Ändå är man lite orolig att aldrig få den där otroligt underbara känslan igen. Men den kommer ändå. Han håller om en, länge, man känner hans doft, hans armar runt en mjukt, som man drömt om varje natt. Sen släpper han. Ler lite, ger den där blicken... Man blir lite yr faktiskt. Man skrattar av lycka när man är med honom, det bubblar i hela magen. Han vet nog inte hur det känns när han återigen ska "driva", den här gången med att kyssa mig! Han närmar sig snabbt, men jag lovar att hjärtat dunkar ännu snabbare. Sen när han är bara några cm ifrån mig, försvinner han skrattande bortåt, som om det aldrig skulle hända. Vadå vi liksom? Vadå vi...

Melodifestivalen!

Jag ska inte vara sämre än alla andra? Tänker faktiskt också skriva om melodifestivalen. Darin sjöng braa och hans låt va fin lSalem Al Fakir var speciell, kär i hans röst. Erik saade var STJÄRNAN i det hela, han skulle vunnit. Vínnaren då, anna? Gillar låten, så det var okej. Men jag gillar inte när någonting bara är okej,hon såg åt som en barnunge de är pinsamt hur vi röstar..  =(




  

change your stile now bitch

Godmorgon..?Är jättetrött faktiskt, eftersom jag kunde verkligen inte somna igår isch hatat att vara förkyld  allt braa mer er ? Själv så har jag vaknade jag för några minuter sen   Har ni sett vädret? ÅH! Blir så glad av att kolla på vädret de börjar bli sommar nu    Jag vill ha sommar & sol och sommaar kläder ta moppern till stranden sommar kvällar osv...  Men det kommer väl snart...aja ska iaf ner och göra frukost/lunch ;) kisses!


                                   
                                        

Godnatt bloggen!

Godnatt mina 1000 läsare! Nu ska jag stänga av datorn, ta på mig en stor tshirt, lägga mig i sängen, smsa ovanligt elr '?, sen sova. Mysigt huh? vi hörs imorgon...?



                    

snygging

Haha, har fixat mig precis...Visst ser jag ball ut?! sofie, nejnejnej.Yay ikväll är det melodifestivalen någon som ska kolla? Jag ska LÄTT göra det, brukar faktiskt inte göra det men i år är det flera låtar som jag bara ÄLSKAR! Aja whatever, Snart så kommer några hit tror jag, då ska vi laga mat eftersom jag är hemma själv höhö sen blir de att kolla på melodifestivalen på hemma bion naaice!! håller på att fixa nya bilder jag tog med camen nyss så laddar in dom senare



                                    (bjuder på en biild jag hitta i datan)

                                         




                                       

;)

          

      vi blev vänner och så började vi snacka mer, du börja hälsa när du såg mig kunde inte sluta le.."
    jag har lärt mig om man kämpar kan allt gå, man kan vinna det man önskar ja
det bästa man kan få♥

o - m - g

Godmorgon mina fin bloggläsare! Vaknade av mig själv för en stund sen, men har inte riktigt kunnat gå upp hah... Jag ligger och lyssnar på lite musik som vanligt och försäker andas och svälja har verkligen sjukt ont i halsen men de börjar bli bättre tror jag kan verkligen inte bli sjuk nu whatevrer Har drömt två drömmar inatt! Först var bästa drömmen ever ♥ JAG var ladygaga, och jag uppträdde på grönalund... FYFAN vad kul alltså =) Haha, andra drömmen gillar vi INTE. Det var en mardrömMenmen blev glaaad när jag vaknade iallafall =) men tror jag ska ner och försöka äta lite så upptaerar efter de ? kisses!
                                                           

                                        (bjuder på en gamal bild på miig inge smink)
                                     

världens bästa läsare!

Nu ska jag stänga av datansätta på miig en stor t-shirt , så hörs vi imorgon? Whie, ska smsa lite och sånt as usual. Men godnatt då! ♥                                    
                                                (bjuder på bilden inge smink)


                                        

Hittat sjukt snygga skor!!!

Jag har hittat världens sötaste skor! Har inga vanliga svarta pumps, så jag kollade runt efter ett par snygga skor och hittade dessa på internet! Dem är vanliga, men ändå så kan man ha dem om man ska på lite finare tillfällen, och skorna hör öppen tå också, vilket är skit snyggt och somrigt! Sen är dem svarta, så dem passar till allt!  Hittade skorna på http://www.chique.se/ och skorna är i märket: Friis&Company! Skorna kostar bara 299Kr.. Jag är kär! det enda är att klacken är lite för hög 12 cm men de kanske man kan fiixa elr ?


                                           

...

                


                       Åh.. den här låten påminner mig om sommaren typ...? lyssna på den i början av sommaren  
   
                                          

lovethis

Kom hem från skolan precis, det var chill idag förutom att jag är sjukt förkyld känner ingeting och har ont i halsen haha! Ja... Men det gick bra iallafall. ! Jag tror att jag totalt misstolkat mina egna morgonvanor, för jag verkar tro att det tar 2 timmar sammalagt att fixa till sig och käka frulle på morgonen. Men så är inte fallet, helt plötsligt tar det typ 30min att sminka sig och 15min att fixa håret och 20min att fixa och käka frukost. Alltså allt detta under 1timme... men de e bra, då har jag tid att sitta här och inte göra något alls. håller på att ladda upp nya bilder också som kommer senare ;)men Vi hörs om ett litet tag? Puss! 
                                                    

                                        

Godnatt bloggen!

Nu ska jag sova, godnatt bloggen! Måste upp jättetidigt imorgon för att välja kläder höhö ;)
Men seriöst nu ska jag sova, puss!

                                            

helpme

tja bloggen! Har jätteont i halsen och så, .Ligger i min säng och smsar lite, Ehm, funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon också.   jag hostar som fan det är skitjobbigt. Men jag måste nog ändå till skolan imorgon tror jag, pallar inte missa något.. juste vet någon hur man laddar ner låtar från youtube ? 

kisses! '
                                               (ska ha denna väska)







you make me happy and I love you

                            


             

mjusic is my soul

Varje morgon jag vaknar får jag liksom som en flahsbild i mitt huvud, vad jag ska göra idag, om någon är sur på mig, om det finns något jag borde göra osv...Idag gick jag upp jättetidigt faktiskt, 05.45... Men jag tog en dusch och lite så, sen så åt jag frukost & sen fixade jag mig! Det var svårt att somna igår kväll... Tänkte på en massa saker så jag inte mådde bra alls, iaf så Somnade jag med ett leende, vaknade med ett leende? Någon som känner sig skyldig ;)?Hemma från skolan nu! Det var rätt så chill idag, hade bara några lektioner.. fick ETT poäng ifrån MVG på hemkunskaps provet som jag gjorde idag.. men jaja vi hörs lite senare kisses!

                                         (bjuder på bilden )
                             

Godnatt bloggen!

                 
    förlåt för superdålig upptering idag "/ men har inte orkat göra någonting eftersom jag börjar    känna miig sjuk och är trött.. men imorgon blir de mycket bättre upptaering i promise =) men jag ska fan lägga mig snart så jag kan bli helt friskk och gå till skolan imorgon.. Yes, Godnatt bloggen hörs imorgon kisses.



                  

jason derulo - in my head

      
             


                           "In my head I see you all over me, In my head you fulfill my fantasy.."

rolig läsning

Wohow, det var många saker jag kom på när jag låg och tänkte lite igår. Att jag måste göra något åt mitt hår seröst, färga det och köpaa nytt löshår..  Jag hatar löshår seriöst. Men jag måste ha det, vill inte gå i kort hår. Men det tar sån tid för hår att växa ju, vad är det 1 cm per månad =( ? ... Funderar på att sätta i löshår med wax eller vad det är , så det håller ett halvår. Men tänk om det sliter på mitt riktiga hår så det blir cepe när det blir långt sen... så de blir nog att köpa nytt löshår ist :):)

Tyckte bara att ni ville veta det här? 
                                                       typ sån färg?

                                                           

Good day, lucky life

Idag vaknade jag av mig själv 05:40... Stört tidigt? Gick upp tio minuter senare, sen duschade jag i en halvtimme =) Gissa om jag är fräsch alltså, luktar victoria secret över hela kroppen! Tvättade håret också, och då blir det alltid cepe.. Ser ut som en blöt hund idag! Haha, men mitt hår brukar alltid vara stort ju, men jag kan inte få det så nu! Aja whatever.gjorde klart en lapptäcke elr vad de är på slöjden som man måste göra i 9an ni får se senare ;) fick veta att jag har HK prov imorgon så måste nog börja plugga och jag hade själv klart papprena hos pappa så fick gå dit efter skolan sen ta bussen till mamma eftersom de är mamma vecka höhö ;) men nu ska jag plugga kisses!

                           

Godnatt bloggen!

funderar faktiskt på att lägga miig i sängen börjar känna mig lite sleepy...  Vi hörs imorgon!? kisses! 


                                

sommaren, våren?

              

Snön har börjat smälta, solen är framme?! Shit, jag typ hoppade av lycka när jag var ute igår haha... Det är    sommar snart! Whie, om bara några månader... Skolavslutning! Tänk er? Tänk den dagen? Shiiiit, iaf låten här över är den bästa sommarlåten tycker jag... Så

thinking of you, (L'




                                             Men nu vill jag veta lite. Vad vill ni se i min blogg?
                                             Hiss&Diss?
                                             Outfits?
                                             Min shopping?
                                             Osv...¨


                                           

Vet att ni vill ha honom ;)

                       

                                       Grym låt och musikvideo!... Visst?

wohow,

Hellou!Kvart över sex gick jag upp idag, duktig som man är. Lyssnade på lite musik och sånt dära, sen fixade jag mig. =) Skdrog till skolan 10 över 7 typ  då skulle vi gå på cirkus elr vi skulle göra de och man skulle göra pryramider osv hm ganska tråkigt!! Åh orkar verkligen inte idag. Menmen, det är bara 4 dagar kvar tills fredag? Det är liksom ookej om man tänker så. Men nu ska jag äta lite, sp uppdaterar jag sen... Puss!



                                               

I Love You

Whie, statistiken går uppåt! Hihi, glad jag blir. Ska väl se imorgon hur många jag hade idag! Iaf, har precis skrivit klart en engelskauppsats elr nästan iaf ;)... Hm, och så har man självklart smsat lite också. Den här veckan kommer inte bli rolig alls, bara massa plugg.. men nu ska jag faktiskt stänga av datan ta påå mig en stpr t-shirt och lägga miig och smsa sen sova vi hörs imorgon..? godnatt bloggen!


                                                      

..

Har precis kommit ur duschen, rakade benen osv... Och nu har jag smörjt in hela min kropp med  Dove summer glow och så har jag noppat ögonbrynen, och haft på ansiktsmask! Känner mig fräsch. Har precis gjort en kopp te  också, och ska lägga mig bland mina tusen kuddar i mitt rum haha...

                                        (har inte laddat in dom nya bilderna än)
                                       

                                    

vill ha !


Gaaaaaaaash jag bara måste shoppa snart Hm.. Ja, detta ska bli mitt! Vill jag iaf, får väl se till att det blir så. Lätt att säga, svårt att fixa. Måste kolla på kontot först, höhö.. men får juh pengar i morgon naaaaice ;)

there's nothing you can do

Efter lite smsande igårkväll så somnade jag ändå ganska tidigt... elr tolv typ Kanske därför jag vaknade halv 7  imorse   Haha! lyssnar på musik nu,. Men shit det va  skola idag! Har ju inte varit där på en veckor...gasnka skönt men kul att träffa alla igen  Whatever. Startadeiaf  min morgon bra med en kopp hallon te och farlla mums  ;) Men vet ni, det var stört haha jag vaknade upp med mobilen i handen och så hade jag tyydligen skrivit hej till en inatt :o, läskigt.... Aja nu måste jag dra typ vi hörs senare? kisses!

                                                  (sommaren 08-09)
                                 




Godnatt bloggen!

Sitter med en ansikts mask i ansiktet och har precis duschat så nu känner jag miig fräsh skola imorgon då "/ lovet har verkligen gått fort.. iaf ligger i sängen och smsar lite som vanligt... ska faktiskt sova strax så jag orkar upp imorgon ;) men vi hörs imorgon...?


my drug!

Dagens drog idag, är nog musik. En speciell låt jag älskar ska ni få njuta av.. Bjuder på bilden också ;)

(erik saade manboy)



...

                            



                              Nu ska jag dra till mamma upptaterar  när jag kommer dit kisses!


Godmorgon!

Börjar min morgon som förut, men en kopp te

Visste ni att hela dagen slutar bra om man börjar sin morgon lugnt och bra? Så därför har jag precis gjort mig en latte och två mackor! Det var sjukt jäkla länge sen jag gjorde mig frukost på morgonen för jag har aldrig hunnit, men nu hann jag iaf! Dock måste jag nog stressa ändå eftersom att jag ska måste packa ska till mamma idag..

Vad har ni planerat att göra idag då..?
                       (kameran som gör så de ser ut som jag har mycket smink)
                                             

we are the world

Min dag? Min lördag ? Has been great.började med att jag gick och mötte elli sen gick vi till sportcentrum och kolla på johan när han mötte jessis lag jessi spelar med killar om ni undrar johans lag vann med 6-0 tror jag de va ;) Grattis johan<33 efter de gick vi ner och snacka med jessi som va gandska sur sen sprang/gick jag till johan och kramande han hände nått mer ?;)efter de skulle  dom typ åka så hann inte vam med han mer än 10-15 min "/ men vi ska ses nästa helg kanske så :D de va lite om min dag iaf... här kommer en låt den är faktiskt bra =) Kolla ni också
kisses!



ska dra!

hejj sweeties!nu har jag sminkat miig ocH fixar håret så  Ska snart dra och möta elli sen ska vi kolla på innebandy sen blir de att träffa johan så upptarerar när jag kommer hem ikväll nån gång har med miig kameran så de kommer nog bilder ;) kisses from me! en biild från i veckan...



                                                  h



Dagens planer..

                                     fiixa mig 
                                    möta elli på stan och köpa mouli tröjan 
                                   kolla på innebandy
                                   va med johan


Godmorgon!


godmorgon på er

Gissa när jag vaknade, nyss!? Herregud.. Antagligen för att jag somnade runt halv 4aimorse så det är nog inte konstigt! Jag kunde verkligen inte somna igårMen har iaf börjat min dag med att ha tagit en fräsh dush! Känner mig som en ny människa! Men nu känner jag mig superfräsh iaf! Det gäller bara att börja planera in dagen dåra.. Men vad ska ni hitta på idag då? själv ska jag ner på stan och möta elli och köpa mouli tröjan sen ska vi gå och kolla på innerbandy sen efter de blir de att träffa johan :) men nu ska jag ner och äta frukost 

                                           Update you later, kisses





                                 

Godnatt bloggen!

Godnatt mina 1000 läsare! Nu ska jag stänga av datorn, ta på mig en stor tshirt, lägga mig i sängen, smsa, sen sova. Mysigt huh? vi hörs imorgon...?


                                             

Sofie want`s

Hm.. Ja, detta ska bli mitt! Vill jag iaf, får väl se till att det blir så. Lätt att säga, svårt att fixa. Måste kolla på kontot först, höhö.. men får juh pengar i morgon naaaaice ;) så dom ska bli mina haha  ? fast  vet inte om bandet ska vara rosa elr vitt ?sen ska banden vara bredare typ =) och den som är guld ska vara silvrig?



Sofie hissar


* Got2be gel spray - grymt om man vill ha volym i sitt hår, och spraya bara det lite sen fixar du så du vill ha det, och det håller sig så!

                                     

biild

tyckte biilden vart lite coool;) inge smink på bilden heller ;)
                                       
                          

don't know where to start

                  

friday

Ny dag, nya krafter..Iaf, Godmorgon bloggen! Idag vaknade jag av mig själv 10:30.. Stört tidigt? Gick upp tio minuter senare, sen duschade jag i en halvtimme =) Gissa om jag är fräsch alltså, luktar victoria secret över hela kroppen! Tvättade håret också, och då blir det alltid cepe.. Ser ut som en blöt hund idag! Haha, men mitt hår brukar alltid vara stort ju, men jag kan inte få det så nu! Aja whatever. Vet inte vad jag ska ha på mig idag, PANIK...Menmen vi får se! ,nu ska jag ner och äta frukost iaf  kisses.


                                           Update you later, kisses


                          

Godmorgon på er!

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, eller ja lägga mig och smsa är sjukt trött faktiskt . men vi hörs imorgon...? kisses!


(biild från sommaren 09)

                                  

mjaaa ...

            

Hello cuties, nu känner jag för att skriva lite bara. så kan svara på lite kommentarer av några söta bloggläsare en undrande vad jag inte skulle klara miig utan och här kommer några saker... hoppas du blir nöjd med ditt svar svarar på mer lite senare ;)


(står inte i ordning)
1 SMINK!
2 kläder
3 vänner =)
4 familj
5 kamera
6 datorn
7 löshåret kan men de är snyggare med =)
8 Musik
9 hårsparay (aa`
10 mobilen!
11 bloggen




music


Manboy-erik saade

 












Godmorgon på er!

Godmorgon..? allt braa mer er ? Själv så har jag vaknat upp lite nu, gick upp för ca 1timme sen  men gick med täcket in till soffan och la mig igen & somnade om..
Har ni sett vädret? ÅH! Blir så deprimerad av att kolla på snön  vad är det här?! Jag vill ha sommar & sol och sommaar kläder ta moppern till stranden sommar kvällar osv...  Men det kommer väl snart...aja ska iaf ner och göra frukost/lunch ;)


                                                     Update you later, kisses

                       (inge löshår på bilden)
                         

Godnatt bloggen!

Hello, ligger i sängen och smsar lite som vanligt... såg att jag hade gjort 5-6 inlägg idag, 6med det här! Det kallar vi bra va? Whie!bättre ska de bli ska fixa så jag kan ta kort md webben som är i datan haha har inte kommit på hur den funkar än bara när de är msn när man webbar osv.. och så men inte hur man tar kort så de ska jag fixa imorgn! Hah, jag kanske ska sova snart är sjukt trött hörs imorgon...?



....

Har precis kommit ur duschen, rakade benen osv... Och nu har jag smörjt in hela min kropp med  Dove summer glow och så har jag noppat ögonbrynen, och haft på ansiktsmask! Känner mig fräsch. Har precis gjort en chailatte också, och ska lägga mig bland mina tusen kuddar i mitt rum haha...

Update you later, kisses


snabb update

Nu ska jag hoppa in i duschen, så jag uppdaterar efter det! Bjuder på en bild från igår ;) kisses



                 

Dagens inköp!

Im baack bitches! nu är jah hemma har haft en toppen dah och har hittat sjukt mycket... och sen på lördag ska jag köpa en mouli tröja också perfekt! efter täby drog jag hem till mamam en snabbis och åt middag sen när jag skulle gå så halka jag på trappan och stuka foten och så har juh sjukt ont i benett aja whatever ni kanske inte bryr er ;) har haft en toppen dag iaf..


Update you later, kisses



nya glansleggins,hög kjol,örhängen,linne,underkläder, kanske har glömt nått menmen!


smoothie sjukt god....

min mobil till höger och ellis till vänster och elli pekar på min för hon ska
köpa sån om ni undrar haha.



shoppa

Hello beautiful! Har fixat mig till låten här under, gaaash. Har tagit en massa egopics också... Sen så dansade jag framför kameran ;) Det vill ni se va? Tänkte lägga ut det från början, men sen såg jag att jag hade fortfarande zoomen kvar, så man ser liksom bara nedanför brösten, men man ser lite iaf. Ska jag lägga ut?... Haha är inte seriös men. Jaaa.. men nu hinner jag inte skriva mer ska åka till täby nu med elli så upptaterar mer när jag kommer hem kisses! =)


godmorgon på er!


Är jättetrött faktiskt, eftersom jag kunde verkligen inte somna igår. Men jag somnade trots allt runt 2, halv 3? Och nu är jag vaken iaf! och nu är klockan kvart över 9 liksom USCH vad tidigt haha..  Men ska ta och hoppa in i duschen nu sen ska jag bara sminka miig och fixa håret kolla pengar packa vätskan sen drar jag och shoppar i täby med elli.. så upptaterar on jag hinner när ha är klar annars kommer aoutifts bild när jag kommer hem kisses!




Godnatt bloggen!


Godnatt mina 1000 läsare!
 Nu ska jag stänga av datorn, ta på mig en stor tshirt, lägga mig i sängen, smsa, sen sova. Mysigt huh? vi hörs imorgon...? en biild på johan bebii <3



....

Hej allihopa! Vad har ni för er? Själv har jag försökt trycka i mig lite middag för ett tag sen , inte för att det funkade riktigt sådär men det gick helt OK! Börjar känna mig bättre nu, hade jhu ont i halsen igår men de är mycket bättre nu.. kolla på min mobil för ett ta sen asså den är typ böjd? nej men asså den är lite böjd men den funkar och allt men man tänker inte på de om man håller i den osv men la den på bordet och såg att den va lite böjd men men de kanske inte gör nått den funkar juh iaf :D

(kameran gör så de ser ut som jag är översminkad)

....




http://rahlenfeldt.blogg.se/
bara jag som tycker krilleboy är snygg/söt och älskar att läsa hans blogg?


my outfit

Jag har sminkat klart mig och fixat iordning mig lite snabbt iaf, så nu är allt klart! Känner mig superfräsh och snygg, så jag tror nog att blickarna kommer fångas lite på migm som vanligt dåra! nu ska jag ner på stan och möta jessi sen ska vi dra och fika/lunch höhö 
Jag försöker hinna ladda upp en bild på dagens outfit iaf lite snabbt så, hope you like it! Det tog ju lite tid att välja kläder, men jag hittade något till slut! Lovely!Men nu ska jag inte snacka bort mig, men försöker hinna ladda upp en dagens outfit iaf lite snabbt!


Update you later, kisses






Jag är uppe...

Godmorgon allihopa! Hoppas allting är OK med er!



Jag har sovit hur gott som helst iaf..! Men känner mig så sjukt trött, för jag har nog inte varit uppe såhär tidigt på säkert minst ett år! Men hur som helst, jag är uppe och det är väl det som räknas? =) Ja iallfall, det finns inte så mycket att säga! ska snart hoppa in i duschen och sen börja fiixa miig... tobbe ringde miig klockan 8a imorsp vart liv rädd lät bergis död i telen haha sorry tobbe ;) (han va på väg till skolan)efter vi hade snackat lite och lagt på somnade jag på en gång regera inte att jag hade typ 15 sms :O shiit snacka om trött ;) aja nu blir de att hoppa in i duschen

(bjuder på miig själv nyvaken)

Godnatt bloggen!

Vet ni? jag har skickat 7 och ett halv tusen sms den här månaden... Wtf, det är ganska mycket va? Jaja.. Ska sova nu, om det går! Jag har så ont i halsen och längtar way to much. Whatever vi hörs imorgon ? kisses



...


många läsare undrar vad jag använder för mascara iaf om man läser kommentarena höhö..
Alltså, så här är det - iallafall för mig. Det spelar ingen roll vilken mascara man använder, bara den inte håller på att ta slut så det är pyttelite kvar. Men det jag menar är att, det beror på hur man sätter på det! Jag försöker få med varenda liten frans, sen tar jag faktiskt jättemånga lager, utan att det ska bli för klumpigt. Man ska helst låta det torka inann man sätter på nästa lager - men det brukar jag inte ha tålamod med och det funkar ändå!  Men om du verkligen vill veta så använder jag just nu, the falies volyme epress den är tjock och rosa/lila  typ. Skitbra! jag brukar också använda fler än bara en men den är är sjukt bra =)


ett tips =)

Tänkte ge ett tips till er killar (vet att det är några som läser faktiskt) hihi =),  Men jag tycker chinos är så sjukt snyggt på killar. vet inte varför men det är bara skit snyggt på killar! iaf vissa och det beror på vilka man tar också?  det finns juh skit många olika modeler lr vad det heter ;) men whatevrer  Så ja, visst är jag snäll som ger
klädtips =) !

(ett exempel =)   )


sportlov!

Godmorgon bloggen!Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;) Aja, jag vaknade för lite mer än en 1 timme sen,. Ligger i min säng och äter frukost och så kollar på Tv :)ska snart hoppa in i duschen  I think? =) aja  nu ska jah godkända några till kommentarer =)Ni skriver så gulliga kommentarer.. Tack, blir så glad!  Ja, nu är det sportlov äntligen! Vad ska ni hitta på denna vecka? dåligt att sportlovet bara är en vecka man hinner bara komma in i de sen är de skola igen "/ men men whatevter that's life...



                                   Update you later, kisses




        

RSS 2.0