några saker inför balen!

lösögonfransar 40 kr
vätska 80 kr!






bild på midje shortsen!

hej swetiees!Sol idag, det gillar vi? kom precis hem fick veta att jag fick ig på matte provet idag så nu jälvar är det bara att plugga till omprovet på onsdag-.-.. började typ gråta i skolan !! iaf efter skolan drog jag och åsa ner på stan jag skulle kolla på ett par midjeshorts till skolavslutningen och en vätska och lösögonfransar till balen sen en present till julia köpte allt :) bilder på vätskan och fransarna kommer senare ;) nu ska jag pluggaa GÄRNET SKA HA G I MATTE.. så vi hörs efter kisses!




Godnatt bloggen!

nu ska jag stänga av datan och ta på miig en stor t-shit och sen kolla lite tv och smsa så vi hörs imorgon :D godnatt


..





kärlek till låten faktiskt ganska bra =)

dom nya skorna!

skor 400kr






Sunday!

Godmorgon bloggen. ursäkta för dålig uppdatrering! men orkade verkligen inte blogga igår när jag kom hem hostade som en gris och hade skito nt i halsen iaf.. hittade en balklänning igår plus höga klackar bild på de kommer senare elr om jag ska vara hemlig om hur den ser ut ;) får se sen köpte jag ett pat till nya skor som jag kan visa sen.. idag är det mors dag har ni köppt något ?=) nu ska jag ner och äta frukost så vi hörs efter kisses!






Godmorgon på er!

Hej mina söta bloggläsare!... Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har faktiskt inte hunnit.. igår efter skolan skulle juh vi till grönan men det såg ut som om det skulle regna så vi åktef aktiskt inte men vii ska dra dit nästa måndag ist ;) men vi drog till flygis och köpte mat haha sen droog vi hem till miig och hade grill/mys kväll med brudarna och dunkade hög musik sen vid 22:00 drog vi ut och träfafde några jag kom väl hem runt 1 halv 2 ?.. iaaf vaknade nyss ska snart duscha sen ska jag dra te stockholm och köpa balklänning/skolavlutsklänning och klackar 13 com ? :O så upptatrerr när jag komme hem sen :D då kommer bilder också här är iaf en bild på en BH jag shoppade igår kisses!


Godnatt bloggen!

Nu ska jag nog sova.... Ska orka hela fredagen imorgon ju! ska tilll grönan imorgon efter skolan mmed brudarna vi ska fira julia så vet inte när jag kommer hem men upptaterar då iaf =) godnatt kisses!


hur sminkar jag mig!

tar bara den första ibland brukar använda drame matte mousse mest :D och böjer nästan aldrig fransarna



feel good!

hej sötisr! kom hem för ett tag sen har varit i skolan hela dagen asnice, hände typ inte så mkt kändes som om vi hade håltimme hela dagen nej men haha! ikväll blir det att plugga för min del har juh matte och sp prov imorgon kan faktiskt alla so frågot lärde miig dom på typ 30 min shhiiit :O? men nu måste jag plugga vidare hörs lite senare kisses!



PLUGG NEJTACK!

hej swetiees! förlåt för fål upptatering idag men har pluggat hela kvällen och är inte klar än"/ så vet inte om det blir någon mer bra upptateringe nu eftersom skolan måste gå före nu eftersom jag slutar 9an snart och vill ha så höga poäng som möjligt ;) och måste klara ett G i matte men skriver när jag är klar kisses!



soul

hej baby's! Lika trötta som mig idag? Haha.. kom precis hem iaf skolan va ganska chill idag hade musik prov sista timmen också ingen aning om hur det gick men men.. har massor att plugga ikväll också usch har so prov och matte prov på fredag :O någon som har ett bra sett att plugga på skriv gärna :D, men nu ska jag vila lite sen plugga så hörs lite senare kisses!
glöm inte veckan blogg också skriv om ni vill va med

det här låter väl bra och nu lovar jag att hålla de

                           




                            * uppdatera minst 4-5 ggr om dan
                            * videoblogga minst en  gånger i veckan?
                            * lägga in mer bilder
                            * fixa en skitsnygg design

                   Men då får ni fan kommentera mycket mer mina 1000 fina läsare ;)

GRATTIS MAMIIIE!

idag fyller min mamiie är så det är klart hon ska va med i bloggen då  haha så grattis till mina kära mamiie..

(bilden är från förr förra sommaren elr förra ingen aning min mamiie iaf )

i love you!

somnade med ett leende, vaknade med ett leende? Någon som känner sig skyldig ;)?
vaknade klockan 6 så duktig man är då plattade jag håret valde kläder sen skulle jag äta men kan verkligen inte äta på mornar ? sen sminkade jag mig fixade håret sen hann jag kolla lite på vakna med the voice .. har haft matte hela dan bara för jag ska ha ett jävla FI** G i matte haha men ska äta nu kisses!


sjuk..?

Ush fy o blä!
Nu har den slagit till! Anade ju att jag skulle åka på en förkylning nu, den har kanske inte slagit till helt än men jag mår Inte bra! huvudet dunkar och de e jobbigt att andas och är hur yr som helst :( Ojoj vad synd det är om mig!

Nej ska inte betynga er mer om min sjuka kropp nu.
Funderar på o vara hemma imorn.. men på ett sätt gillar jag inte att vara hemma från skolan. Får så dåligt samvete och så är de så tråkigt o bara sitta hemma. men imorn är det typ den enda dan jag kan vara hemma så måste utnyttja tillfället. så måste nog gå te skolan imorgon iaf !!


monday!

hejj sweeties!kunde inte sova inatt frös som faan och sen helt plötslgit svettades jag och imorse när jag vaknade va jag nära på att svimma och va yr som faan hela dagen har typ vättskebrist ?? och gick uan löshåret idag te skolan :D iaf  kom precis hem.. skolan va ganska bra idag gjorde muntliga nationella i matte de gick skit bra :D,
sen efterskolan drog jag jessi,åsa,julia till pelikan och fika elr dom för jag har inga pengar haha!
men nu ska jag göra nått annar så vi hörs lite senare :D glöm inte bort veckan blogg också och skriv i det inlägget :D  kisses!




baby don't worry, you are my only



När man ser honom, kan man inte koncentrera sig på något annat. Han vet inte hur ont det gör när han "driver" att dissa mig, bara gå förbi när vi träffas.. Men det är okej, för jag vet att jag kommer få en kram snart, snart så.. Ändå är man lite orolig att aldrig få den där otroligt underbara känslan igen. Men den kommer ändå. Han håller om en, länge, man känner hans doft, hans armar runt en mjukt, som man drömt om varje natt. Sen släpper han. Ler lite, ger den där blicken... Man blir lite yr faktiskt. Man skrattar av lycka när man är med honom, det bubblar i hela magen. Han vet nog inte hur det känns när han återigen ska "driva", den här gången med att kyssa mig! Han närmar sig snabbt, men jag lovar att hjärtat dunkar ännu snabbare. Sen när han är bara några cm ifrån mig, försvinner han skrattande bortåt, som om det aldrig skulle hända. Vadå vi liksom? Vadå vi...

VECKANS BLOGG!?






*
Anmäl dig genom att kommentera det här inlägget!
* Skriv om det i din blogg, och länka mig!
* Håll tummarna!

Jag väljer en vinnare om några dagar. Den får ett helt eget inlägg, med länkning osv. Nice! Lycka till sötnosar. Puss!

Godmorgon på er!

Godmorgon bloggen!Haha, låg i sängen en timme sen gick jag upp och duschade lääänge... Asnice, älskar att vara fräsch. Sen smörjde jag in mig med victorias secret, romantic wish! Sen har jag haft hårinpackning och sånt där så yes ;) ... Ska väl snart klä på mig, gick upp typ halv 9 idag  bara för jag har bränt miig som fan sen igår då jag solade i 3 timmar men vill man va brun så ;) nu ska jag ner och äta så gör ett snabbti nlägg sen innan jag drar kisses!
(iinge smink på bilden ;)


eric saade


whie

Hej babys! kom precis in har vart ute och solat i tre timmar gaasch vad skönt somnade sista timmen haha! men nu är jag lite bränd vilket är bra då blir jag brun typ i morgon hoppas de är sånt här väder då med :D
nu ska jag fixa naglarna lite ute i solen så vi hörs senare bilder kommer senare ikväll kisses!


my day and night

hej sweeties! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har faktiskt inte hunnit. Direkt efter det senaste inlägget drog jag till mamiies jobb och hämtade skavsårs blåster sen mötte jag upp kia på station sen tog vi bussen till tekniska sen till kungsan lite krångligt att komma dit haha gick på fel tunnelbana osv... Men vi kom fram till slut ;) 
Det var asnice där? Var ni där, på rixfm?sen kom jag på att saade kanske skulle uppträda snart (!) Då började vi tränga oss fram, det gick bra faktiskt jag frågade massor med killar "oooom vi kunde få stå framfööör doom? hiihi" Haha och självklart fick man det, så till slut kom vi ända längst fram! Whie, skills man har. Några killar försökte till och med trycka oss fram för att vi var så cuuute, japp så är det ibland. Sen iaf skrek vi sönder till eric så haha.. sen tog vi en buss hem vid 12 kanske ? kommer inte ihåg haha men lite om min dag iaf bilder kommer senare ;)
kisses!


RIXFM

hej sweeties! nu har jag duschat sminkt mig och fixat håret ska snart dra till station och möta upp krstina sen ska vi dra till stoclholm där vi möter alla andra sen drar vi till RIXFM fast man skulle hälst vilja sola idag "/ men men för göra de imorgon ist :D kameran är med så det blir massa  kort hörs när jag kommer hem kisses!


sol!

Godmorgon! Vaknade  precis och tittade ut genom fönstret, whie det är sol idag igen! Mina kläder igår var för varma, verkligen haha. Inte kommit in i den här sommaren än =) Men idag blir det shorts och linne iaf, kanske ska ta någon snygg jacka över? Nae det kommer nog bli för varmt! Så, ett par jeansshorts jag köpt på gina.. idag blir det juh rixfm ;) är ledig idag också eftersom jag gick modevisning igår så:D men ska ta och hoppai n i duschen nu  Puss



modevisning!

hej sweeties! kom precis hem från modevisnigs saken de va grymt kul bara att dom satt på fel låt i slutet hela tiden... jag hade tre byten och man va tvungen att va skit snabb haha! men de va grymt kul bilder senare :D du ska jag ner och äta har inte ätit nått på hela dan typ  och imorgon är jag ledig också plus att de är RIXFM ;) vad ska man ha på siig :OO?? denna snygging kommer ju dit ;)
nej men nu ska jag äta härs senare :D skriver mer om dagen då kisses!


vilken?

håller på att kolla på skolavslutings klänning faktiskt =) måste juh ha balklänning också fast de ska jag och mamiie faktiskt köpa nästa helg igen aning om hur den ska se ut:Ointe lång iaf :D men har hittat två skolavslutnings klännigar som är snygga men vet inte vilken jag vill ha hm?

första klänningen.. en söt blommig klänning från rarefashion. klänningen är i axelbandslös modell , med förstärkare vid bysten. rynkade sömmar snett över klänningen 299 kr

andra

jättesöt ballongklänning i blommigt tyg från rare. söm under bröst och knappar framtill.
399 kr



veckan låt!


Demarco - Standing soldiers



summer!

Hej baby's! kom´hem från skolan för typ en timme sen och råkade somnade sjukr trött haha!
iaf skolan va nice idag direkt när vi kom till skolan så prövade vi vad vi skulle ha på modevisningen vad som fanns sen drog vi till aulan där vi ska visa upp allt då fick vi veta hur vi ska gå och osv.. sen slutet på modevisningen är as ballt man får köpa en dvd där så kan ladda in den i bloggen ;) men ska äta nu faktiskt kisses!



Godnatt bloggen!

förlåt för super dålig upptatering idag  men har vart trött hela kvällen "/ iaf Har precis kommit ur duschen, rakade benen osv... Och nu har jag smörjt in hela min kropp med  Dove summer glow och så har jag noppat ögonbrynen, och haft på ansiktsmask! Känner mig fräsch. Har precis gjort en kopp te  också, och ska lägga mig bland mina tusen kuddar i mitt rum haha... men kommer inte hinna skriva mer ikväll men vi hörs imorgon ska försöka blogga på morgonen GODNATT kisses!





--

en läsare ville att jag skulel ladda upp en video där dom som dansade igår sjöng och här kommer den =)


modevisning!

hej sötnosar! kom hem för typ en timme sen idag i skolan hade vi två lektioner sen har vi nått som heter kulturvecka att man ska göra något te:x modevisning,ljud och ljus osv och jag valde modevisning så på tordag ska jag gå modevisning kl 13:00 fö hela skolan sen 20:00 på kvällen ;) och vissa ska dans aosv uppe på en scen och dom som asitter i ljud och ljus fic´xar uh musiken som man ska gå till osv sen ljuset och allt aa ni fattar:) men nu ska jag sola vidaare kisses!


..


det sexigaste som finns är när killar kan dansa och sjunga, ;o det är verkligen ååååååh,
fula killar kan liksom bli fina om dom kan dansa eller sjunga plus att dom har så snygg stil!
stoooooor hiss på det



Dagens fråga och lördagens inköp!

shorts-gina200 kr



brillor-49:50 kr/st (inte världens bästa bild men)



SOMMAR!

hejj sweeites! kom precis hem drog ner på stan med jessi efterskolan och köpte smink och två brillor bilder på allt kommer senare och bilder på shortsen med ;) gaasch vad fint väder det har vart idag sjukt varmt sitter ute på ballkongenj ust nu är juh hos pappa så man kan inte direkt sola haha! hade  mina nys shorts och en linne idag typ ;) men nu ska jag ner och äta hörs efter kisses!

(hitta en gamal bild på min gamla hårfärg)

Gårdagen!

Dagen började med att jag åkte och shoppa med mamiie hittade en par shorts på gina (bild senare),
när när vi kom hem va det bara att fixa siig och runt 3 kom elli till miig och vi skulle börja gå till bussen där vi skulle möta upp main,eki och när vi är halvväggs smsar dom och säger att bussen snart är där så vi missar den och får ta nästa sen när vi kom te stockholm tog vi bussen mot grönan.. när vi kom dit va de genrep för kvällen så vi ställde oss längstfram där dom släpper in folk och sen kom eric saade och ställde sigi framför oss och börja snacka med oss att vi ska hejja osv haha... sen vid halv 7 släppte dom in folk och vi satt skit bra  vi va faktikt med i tv haa ;), sen efter de stanae vi kvar och tog kort på eric saade osv.. sen vid halv 11 ? skulle vi börja gå mot bussen men den gick inte enda till teknikska så vi fick ta tåget från T-centralen och när vi väntar där kommer några blattar som  glor som faan på oss och så säger dom till eki som hade solbrillor på sig de är soligt inne och het plötsligt kommer dom fram och spottar på oss och jag fick i håret euw sen kom tåget och dom skulle såklart t samma tåg och dom gik bakom oss hela vägen sen hör man hur dom spottar på mig och elli så vi fick på kläder och allt skit omoget.. dom borde vart avis på oss elr nått -.- iaf sen vid 11 satt vi på bussen hem iaf.. kvällen va toppen fick träffa ERIC SAADE och han är verkligen cp snygg i real life herregud inge fel på killen.. nu är det bara att tagga inför RIXFM .
(här kommer bilder från kvällen)

















(mer bilder senare)


i love you!

Hello sunshines! Hur mår ni idag? Själv så är det nice. Även fast jag fick gå upp klockan nio på en söndag  haha, förlåt för fål upptatering igår men direkt när jag kom hem va jag tvungen att fixa miig sen drog jag elli,eki och malin tll grönan vi skulle juh va med på sommarkrysset.. berättar mer om gårdagen senare :D plus det kommer massa bilder och på de jag köpte men nu ska jag ner och äta frulle kisses!

PS:KOLLA PÅ 4AN 11:30 SÅ ÄR VI MED  ;)


SHOPPA!

Hello beautiful! Har fixat mig till låten här under, gaaash. Har tagit en massa egopics också... Sen så dansade jag framför kameran ;) Det vill ni se va? Tänkte lägga ut det från början, men sen såg jag att jag hade fortfarande zoomen kvar, så man ser liksom bara nedanför brösten, men man ser lite iaf. Ska jag lägga ut?... Haha är inte seriös men. Jaaa.. men nu hinner jag inte skriva mer ska åka till täby nu med mamiie  så upptaterar mer när jag kommer hem JUSTE IKVÄLL SKA JAG TILL SOMMARKRYSSET MED ELLI OCH NÅGRA TILL SÅ KOLLA PÅ 4AN KLOCKAN 20:00 kisses! =)

Godmorgon på er!

Är jättetrött faktiskt, eftersom jag kunde verkligen inte somna igår. Men jag somnade trots allt runt 2, halv 3? Och nu är jag vaken iaf! och nu är klockan kvart över 9 liksom USCH vad tidigt haha..  Men ska ta och hoppa in i duschen nu sen ska jag bara sminka miig och fixa håret kolla pengar packa vätskan sen drar jag och shoppar i täby med mamiiie . så upptaterar on jag hinner när ha är klar annars kommer aoutifts bild när jag kommer hem kisses!



en gamal bild!

kollade bland gmla bilder och hittade den här bilden haha tror jag gick i 7an-8an? elr nått





till en läsare!

en läsare ville se bilden på min hand tydligen ingen aning vrf mend !
vad gör man inte för alla läsare ;) hoppas du blir nöjd =)






Godmorgon på er!

godmorgon bloggen! vaknade för en stund sen.. grillade juh med brudarna igår och det vart en ganska lyckad kväll kan berätta om de mer senare. men nu ska jag ner och äta scones mums det va länge sen haha! juste hadei nte batteri i kamerna igår så ni får bilder senare =) kisses!''


..

Hello sweeties! har precis målat en  fransk manikyr på nglarna :D har precis fixat miig inför kvällen faktiskt ska  juh grilla med brudarna så vet inte om de här blir mitt sista inlägg elr inte men har kameran med mig så de blir självklart massor med bilder från kvällen :D har på mig en skjorta/lackthigts osv. ska försöka få en bra aoutits bild :D kisses!


.



Cheryl Cole - Fight for this love


Godmorgon på er!

Godmorgon bloggen! vaknade för några minuter sen ligger i min säng och dricker vanilj te mums.
vad ska ni göra idag då =)? själv så måste man börja planera in dagen dåra ska juh ha grill kväll med brudarna i ikväll så de ska bli kul.. men nu ska jag dricka upp mitt te sen duscha i think så de vart en liten snabb upptateringen det kommer bättre sen i promise kisses!



Dagens inköp!

Dagen inköpp.. mascara,ring,halsband,puder,





facelook

hej sweeties!  Var i skolan ett litet tag idag bara, elr hade skolmara (stavning) vi skulle springa 7 km och sen slutade vi och de va min skola och en skola till typ så slutade vid 10? haha då gick jag och ullis ner på stan och jag köpte lite saker på H&M bild kommer senare!. Sen gick jag hem, och yes nu ligger jag här i min säng och kollar lite mtv. hörs senare kisses!


HUR JAG FIXAT MITT HÅR!

alltså jag får typ 3 kommentarer varje dah om hur jag fixar mitt hår, och om jag kan lägga upp en hårvideo osv.
men så här är det ni vill ha en hårvideo där ifrån de är helt nytvättat till det är färditgifxat men de kan ta upp till 1-2 timmar så jag vet inte riktigit hur jag ska gå till väga om jag sk filma en-två timmar ? men de är nog ganska jobbigt och jag har ingen videoprogram så jag kan klippa,speeda upp farten osv heller..
så hjälp mig nu hur har ni tänkt egentligen!




11e maj

hej sweeties! FÖRLÅT för den dåliga uppdateringen, men datan funkade inte (!) kom  hem för en timme sen drog ner på stan med några efter skolan skulle köpa smink och smycken sen hade jag inte med miig min plånbok (PANIK) så får gå ner imorgon ;)juste sen drog vi och fikade elr jag fikade inte eftersom jag inte hade pengar men iaf sen när vi skulle gå så måste man gå upp för en trappa då halkade åsa s hon typ ramla nästan har aldrig skarttat så mkt haha dom som jobba där kom ner och kollade vad vi skratta åt haha!! och  de är jätte vartm och skönt idag :D ska faktiskt ner och göra en kopp te så vi hörs senare kisses!



random inlägg!

hej mina fina bloggläsare! har precis duschar och smörjt in mig med brun utan sol höll på att somna i duschen för jag är så trött "/ juste vet ni vad jag kom på !! att om 4 månader har vi börjat skolan igen typ usch :o då har jag börjar i en ny skola haha! men godnatt alla bloggläsare ska se tv nu sen ska jag faktiskt sova eftersom jag inte sova så braa =( så vi hörs imorgon :D


NEDRÄKNING TILL SOMMARLOVET!

Nu räknar jag ner till sommarlovet som är den 9 juni i think för har bal den 8e och de brukar vara en dag innan skolan slutar ;) de är 31 dagar kvar :D

hitta en sida som räknar ner dagar,timmar,minuter,sekunderna till sommarlovet  och självklar har jag den som startsida



monday!

hej sweeties! kom precis hem har vart på utvecklings samtal från halv 5 fick bara beröm de är ganska braa =) sista samtalet nu för 9an skolan va chill idag iaf och har inte sovit bra alls inatt inte i gårnatt heller vet inte vad det är men et att jag vaknar hela tiden =(hm.. aja är lite trött men men.. ska ladda in lite bilder senare också :D
men nu ska jag ner och prata lite med mamiiie så vi hörs senare kisses!


Godnatt bloggen!

Nu ska jag stänga av datorn snart, smsa lite och sen så sova! så vi hörs imorgon..? Godnatt bloggen!



layin' in my bed,

Hej sötnosar! Ligger i min säng nyduschad, fräscht asså bjuder jag på en ball bild jag tog nyss! Osminkad & Utan löshår, även fast man inte ser så mycket haha.


..



det har varit väldigt dåligt upptaterat de senaste dagarna jah vet. men ingen säger till mig hur mycket jag ska upptatera min blogg..så det är lika bra att sluta tjata om "upptatera mer. du förlorar läsare "eller "du kommer aldrig bli störst om du upptaterar sällan" som om det vore något jag sträver efter knappast =)

jag bloggar när jag har något att skriva och jag bloggar för att jag tycker att det är kul (och för när man väl har börjar skriva så kan man inte skriva höhö)  och har jag någonsin sagt att jag vill bli sveriges största bloggerska osv?  de är liksom inte mitt mål i livet oh jag tror inte de är värst de heller..

men jag lovar att de kommer bli bättre upptatering  finns lite olika anledningar till varför jag har varit så off

..

hejj sweeites! har kommit fram till att alla dagar börjar kännas likadana.. helgerna blir lite oviktiga nu när det snart är sommarlov och det enda jag gör är att vänta längtar otroligt mycket till sommarlovet nu så det är inte sant! plus att jag har bal snart också och måste hitta en bal klänning gaasch går liksom i 9an ska börja första ring tiden går skit fort någon som håller med?

((sommaren 08-09? )

Sunday!

Godmorgon bloggen! vaknde faktiskt bara för några minuter sen så ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra idag de är juh söndag vilket innebär att de är skola imorgon "/ me men iaf , och sen så ska jag göra ett inlägg med bilder från min fjortistid.. Men jag vet inte riktigt när det räknas till det? Dom flesta tycker det var i somras, så jag blandar väl lite, men jag har aldrig varit RIKTIGT fjortis, menmen.. Ska göra det nu fan haha,




en som dig!

the song is for you and you know who you are


vaknade nyss..

godmorgon på er!

Själv så vaknade jag halv 11, fast jag gick upp nyss hm? eftersom jag hade ställt klockn på det, men jag kom inte riktigt ihåg varför...   iaf har gjort mig en kopp vanilj te och en hård macka min frukost ;) sen ska jag nog hoppa in i duschen ikväll blir de bio med jessi och elli =) vad har ska ni göra denna lördag? men ska äta upp nu sen hoppa in i dushen så vi hörs senare kisses!

(bjuder på bilden inge smink)


biild!


FREDAG!

Tja alla mina bloggläsareKvart över sex gick jag upp idag, duktig som man är. Lyssnade på lite musik och sånt dära, sen fixade jag mig. =) Skdrog till skolan 20 över 7 typ. då skullle vi  ha biild elr vi fick bara tillbaka provet fick MVG och VG ? och VG på ett och samma prov :O sen efter skolan drog jag och brudarna ner på stan och fika bilder kommer senare =) fredag idag vilket känns super bra :D vad ska ni hitta på ikväll?




bild!

tog en biild på vägen hem med mitt halsband och hand ;)

(mina fingrar ser jätte långa ut men de är bilden som gör de )

i love you!

hejj sweeties! kom precis hem dagen idag va faktiskt helt okej gick upp 10 över 6 då sminkade jag miig och sen åt jag sen drog jag till skolan osv.. men kan berätta om gårdagen..

direkt efter skolan drog jag till jessi sen vid 5 följde jag med hennes familj till uppsala för jessi skulle spela match och jag skulle va med johan älskling johan kom efter första halvlek och vet ni är cp gullig sak jag fick av johan han åkte juh moppe dot och så öpnnade han locket på moppen och tar fram en ROS  och ger den till mig skit gulligt vart hir rörd som helst visste inte vad jag skulle sga så kramade han och kysste han seriöst cp gulligt :O, iaf efter de  så kollade vi typ i 10 min på jessis match  och stod och snacka osv sen frös jag som f***n så vi gick en prumiis skit mysigt ni villl inte veta vad som hände ;) typ gårdagen ;) bilder kommer senare kisses!


Godnatt bloggen!

Har precis kommit ur duschen, rakade benen osv... Och nu har jag smörjt in hela min kropp med  Dove summer glow och så har jag noppat ögonbrynen, och haft på ansiktsmask! Känner mig fräsch. ska faktiskt stäng av datan och ta på miig en stor t-shity och smsa lite ;) juste imorgon ska jag nog till uppsala efter skolan och va med johan och kolla på fotbolls match så vet inte hur de blir med upptateringen men om jag åker dit så upptaterar jag när jag kommer hem ocf ;) så vi hörs imorgon GODNATT BLOGGEN!


Sofie hissar

tänkte tipsa er om världens bästa scrub och ansiktsmask som jag använder flera gånger i veckan! Serien är visiblyclear, neutrogena. Finns på apoteket, inte så jättedyrt tror jag. Verkligen superbra om man vill ha fin hy! Hihi, snäll jag är......



shiiit, beautiful?

Somnade med ett leende, vaknade med ett leende? Någon som känner sig skyldig ;)?Vaknade klockan 6 då fixade jag miig sen gick jag ned och år frukost sen drog jag till skolan iaf  Hemma från skolan nu! Det var rätt så chill idag, hade bara några lektioner.. och har haft mensverk hela dan usch skönt att va hemma nu iaf :D ska faktiakt ner och ta en alvedon nu så skriver lite senare kisses!



SOMRIG MIDJEKJOL

Hittade precis en somrig midjekjol på internet, tycker faktikst att den ser ut att vara riktigt söt. Fast jag vet ju inte hur den ser ut i verkligheten, kanske är skitful.♥Finns även i en annat mönster men den fanns inte kvar på hemsidan!




149, Gina Tricot


SIMBA!

Hello sweeties! de är verkligeb sommar ute idag iaf tänkte bara säga att vi kanske ska skaffa en till hund den va och hälsa på oss i  söndags skit söt simba de är en golden retriever  och den är typ 10 månader i think en familj köpte den sen lämnade dom den tillbaka jag tycker de räcker med en hund men denna va skit söt verkligen blev kär i den  men hoppas vi köper den :D någon annan som har mer en en hund ?=)

(inte världens bästa bild men)



Godmorgon på er!

Godmorgon bloggen! Idag vaknade jag av mig själv 10:30.. Stört tidigt? Gick upp tio minuter senare, sen duschade jag i en halvtimme =) Gissa om jag är fräsch alltså, luktar victoria secret över hela kroppen! Tvättade håret också, och då blir det alltid cepe.. Ser ut som en blöt hund idag! Haha, men mitt hår brukar alltid vara stort ju, men jag kan inte få det så nu! Aja whatever. vet inte vad jag ska göra idag är juh ldig så ;) vad ska ni hitta på iidag då ? nu ska jag ner och fixa lite kisses!


Dagens låt!

känner ni igen han ?;) de är gabriel från idol =)


bilder från kvällen!
















mer bilder senare ;)

Godmorgon på er!

Godmorgon på er!

Gissa när jag vaknade, nyss!? Herregud.. Antagligen för att jag somnade runt halv 4aimorse så det är nog inte konstigt!igårMen har iaf börjat min dag med att ha tagit en fräsh dush! Känner mig som en ny människa! Men nu känner jag mig superfräsh iaf! Det gäller bara att börja planera in dagen dåra.. Men vad ska ni hitta på idag då? iaf  kvällen igår va toppen iaf bilder kommer sneare vi gjorde först pizza sen gik vi ut sen drog vi in och kollade film på hemma bion osv.. men nu ska jag ner  och äta lite bilder kommer senare kisses!




TAGGAD!

hej sweeties! nu har jag precis fixat mig sitter och väntar att naglacket ska torka och att brudarna ska ta och komma ;) ska försöka få en braa bild på kvällen aoutfit också :D
hoppas de inte kommer några andra hit att dom tror de är värsta roj festen men man får väl kasta ut dom då haha.. har kameran med hela kvällen men hinner nog blogganån gång till har iaf fixad miig till denna låt inte fest musiken men man påmins om sommaren ;)





Godmorgon på er!

Godmorgon på er? de säger jag nu haha vaknade precis  Är jättetrött faktiskt, eftersom jag kom hem vid 2 halv tre och somnade runt 4a ?Och nu är jag vaken iaf! och nu är klockan 13:45 liksom USH vad tidigt haha..  Men ska ta och hoppa in i duschen nu sen ska jag bara sminka miig och fixa håret sen kolla vad jag ska ha på miig ikväll!!!! ska juh ha fest elr chill krök med brudarna dom kommer runt halv 5 elr 5 då ska vi börja med pizza osv kameran är med ;) igår va de valborg det vart en sjukt braa kväll berättar om den senare men ska hoppa in i duschen nu kisses!



RSS 2.0