It's so cold without you

Hej!

Dålig uppdaering, tänker inte säga "förlåt för dålig uppdatering" för jag behöver inte ursäkta mej, det är MIN blogg och jag uppdaterar när fan jag vill. och jag bloggar för att jag tycker att det är kul (och för när man väl har börjar skriva så kan man inte skriva hihi)  Jag har inget att säga, jag mår dåligt. Både fysiskt och psykiskt. Jag vill inte prata med någon. Vill bara stänga in mej och aldrig mer gå ut, fuck it






MUSIC OF THE DAY


Hemma från skolan

Tjooo!

Nu sitter jag här hemma, glad över att internet äntligen fungerar! Fan hatar verkligen när det laggar. Iallafall det var en riktigt soft skoldag, hade typ ingen lektion före lunch..
sen hade vi två timmars rast innan nästa lektion
sen hade vi servEfter skolan stack jag och matidla ner till gymmet i våran skola och gymma as naice.. 
 Hihi nu sitter jag hemma, och ska byta om och så sp vi hörs snart kisses!


GODMORGON

Sitter i mitt rum just nu och fixar mej, har plattat håret och satt i det nya löshåret, det blev jättefint!
Som sagt, har bara 2 lektioner idag, estetisktverksamhet  & servering så slutar 13.20 och efter det ska jag & matilda dra ner och gymma.. så vi hörs när jag kommer hem kisses!

(mina outfits bilderska bli bättre håller på att fixa atomatiskt foto sak)



kort svart jacka-åhlens
svart linne- H&M
gråa jeans-vero moda
halsduk/sjal-ingen aning

ULRIK MUNTHER

Så jävla snygg och sjunger hur bra som helst gråter när jag har denna kille sjunga
VAD TYCKER Ni?


stress!!!

Hej allesammans, kom precis hem nu.

Iallafall idag har vart en kalasbra dag, dock slutade vi skit sent men aja..
Dagen började med att vi hade svenska kollade på någon skit film? sen hade vi engelska läxförhör sen hade massa andra orkar inte ta upp allt haha! slutade iaf fyra idag usch och nu är jag hemma as skönt så ska ner och äta lite nu hörs snart kisses!


My look today?

Godmorgon!... blev inte så bra uppdatering igår, i know Är skittrött idag, vet inte varför, men jag ska klara mig igenom skolan! först lektioner är svenska tror..
idag har jag jeans,linne och sen min kavaj sen en super mysig halsduk.. nu måste jag fixa mig klart hörs när jag kommer hem kisses!



Dubbelringar!?

Dagens fråga vad TYCKER NI om dubberlringar?

själv så har Jag harverkligen fått upp ögona för dubbelringar! tycker dom är sjukt snygga ! verkligen måste skaffa.. 
Håller ni inte med mig?


You're my beauty!

Är så på grymt bra humör haha iaf..

Hemma nu!
Jag borde säga "äntligen" men.. Nej det gör jag inte. Det var rätt så nice i skolan idag, alltså inte kul men inte uttråkande liksom.. har två läxor tills imorgon dock engelska och so men ska bara kunna några ord så de lär gå fort.. skulle igentligen gymma efter skolan med matilda med eftersom vi fick homework så gör vi de på torsdag ist as naice. nu måste jag börja plugga -.- kisses!


TISDAG!

TidGodmorgon bloggen! Tisdag idag, vilket inte brukar kännas så lockande.. Men jag kör pår och tänker att om tre dagar är det fredag. Visst är mitt tänkesätt så sjukt jävla grymt? Jag vet... Idag har jag på mig svarta tights, ett vitt linne och en skjorta sen även en gråhalsduk (ska bta) sen lite smkycken &klocka  Lite skönt sådära, men jag hinner inte skriva så mycket mer men vi hörs när jag kommer hem idag! Puss



RÖSTA PÅ MIIG!

giick vidare på http://cassandrasday.blogg.se/ om veckans blogg snälla rösta gärna på miig..

JAG ÄR NR 7

http://cassandrasday.blogg.se/

you are so amazing!

Du updaterar dåligt, din blogg har blivit tråkigt" osvosv.. aha vet ni vad jag säger.. OCH?!?! Det är MIN blogg och jg updaterar när jag vill hihi so what om den är "tråkig" mina läsare minskar aldrig haha toooo bad! Nog om det hihi. Är både glad ledsen, tom, arg och trött på samma gång.

en  blogg är ju till för att skriva ner känslor och så eller iallafall min. Är så jävla trött på killar som ljuger hit & dit. Shit, varför inte bara säga sanninge från början? Det är inte så jävla svårt faktiskt. Åååååh blir så jävla pissed off på folk hur fan beteer ni er?

Aja back to normal,


MUSIC OF THE DAY


p-p-posefucker.

Hejj cuties!

Kom hem typ nu precis. Har så fruktansvärt ont i halsen. Ush. Vart i skolan idga iallafall. ganska soft.. kom hem för typ en halv timme sen så har Ätit lite och ligger i sängen och degar.
de är sjukt kallt ute frös ihjäl när jag kom utanför dörren imorse märks att hösten är på G så i helgen blir det att shoppa höstkläder as naice aja de är typ en vecka kvar ;) nu ska jag ner och fixa lite mer te för min söta lilla hals så vi hörs sen kisses!


oufit

Godmorgon! Idag är det måndag, det betyder bara 4dagar till så är det fredag - wiiihoo! Visst tänker jag smart ;) ? Yes I know. idag har jag bara tråkiga lektioner matte sen estetisktverskamhet..
så här ser jag ut idag iaf! hörs när jag kommer hem kisses



Orkar inte........

vet inte ens varför jag bryr mej.

såra mej hellre med sanningen än glädja mej med lögnen.

alla är så falska, alla ljuger




Nicolai Kielstrup


mardrömmar...

Godmorgon sweeties!

somna ungefär vid 3 så får jag såna hemska mardrömmar. Vakna upp av att jag grät. Det värsta var att det var inga drömmar där någon dog eller spöken och sånt, utan det handlade om..ah ska inte nämna personens namn. Men en person som betytt väldigt mycket för mej. Att en nära kompis till mej tog han ifrån mej, och han ville ha henne. Ush haha vafan lipar jag för nu när jag skriver detta? Ah och iallafall så blev det dom, och han lyssnade inte hur mycket jag än sade åt han att det skulle vara vi egentligen. USH hemsk dröm. Iochförsig slutade den ju kanon, genom att han valde mej. Det var nog det som gjorde att jag grät när jag vakna, sanningen var ju att det där var bara en dröm.

Aja back to real life.vaknade för några minuter sen  och  har jag jätte ont i halsen kan knappt prata usch hatar att va förkyld,meni dag ska jag även moblera om i mitt rum ska juh få en dubbelsäng och då kan jag inte ha som jag har nu ;) men nu ska jag ner och göra te mot min lilla hals hörs snart kisses!


EDSBRO

Hejj cuties

tänkte upptatera lite snabbt..
jag va juh som sagt och kollade på fotbollsmatch edsbro mot uppsala och min pappa tränar edsbro A-laget och de fanns 3 som va riktigt snygga ;) en va va 95a den andra 93a sen den tredje vet jag inte men edsbro vann allt iaf och hoppar upp til divisjon 5 ingen aning om vad är fattar inte fotboll men haha! tog lite bilder iaf ;)

(och han som stod i mål med den gråa tröjan är min bror)











MUSIC OF THE DAY


Dagens oufit

Nu ska vi snart dra iväg men hinner slänga in en dagens outfit.. ni får en bättre när jag kommer hem,
kameran är självklart med kisses



Godmorgon, ännu en härlig lördag!

Godmorgon!

Vaknade rätt så tidigt, mamma väckte mej med frukost på sängen eftersom jag är sjuk eör ah är dunderförkyld..
Jag kan knappt svälja och när jag väl är tvungen att göra det känns det typ som att svälja ett rivjärn.

aja vad ska ni göra idag dåe ? själv så blir de att åka och kolla på fotbolls match hm gillar igentligen inte fotboll men man kan spana in killarna ;) nu måste jag hoppa in i duschen sen fixa mig hörs snart kisses!




It's so cold without you




I'll never be perfect,
I'll never be cool,
I'll always be nothing,
unless I'm with you
Cause you make me perfect
Tell me what can I do
The pieces are missing
When I'm not with you


Vilken jävla dag!

Hejj gullungar! hemma nu efter en lång och vet inte vad jag ska börja men ska ta de från början så LÄS ALLT..
kom till skolan som vanligt vi böt om till servetriskläder och började vi böörjade fixa i resturangen sen kom alla gäster och de va överbokad denna gång sjukt.. sen så kom elli fram till miig mitt i allt och sa att dom som är i köket (också 1or) hade tagit matlagningsvin som man har i maten och supit sig fulla och de såg vi ganska snabbt också sen va de vår tur att äta då däcka en av dom som hade däckat och elli gick fram och kollade mednas jag vikan,matilda,och madde satt och kollade sen kom en lärare fram och då spydde han rakt ut över hela bordet så jävla vidrigt. då fick resten också veta vad som hade hänt... dom bara skratta åt de..  
sen hade den andra däckat på toan sen hade hon ramlat ner för en trappa och sen däckat inne i ett omklädningsrum asså hon såg död..
så alla hade juh fått reda på de nu så lärarna ringde ambulansen för hon behövdes magpumpas så hon fick åka te akuten medans stog vi och kollade på och snackade om hur idiotisk man får vara.. seriöst super sig full på sin skola vad faaan? bara för dom har kök ska man faan inte börja supa sig full de är sjukt vet inte hur jag ska förklara men man kan juh säga att dom snor spriten från skolan bara för att vi går på hotell& resturang behöver man juh inte sno sprit? aah de va typ min dag.. och ja dom vart avstängda.. visst jag festar också men skulle aldrig kunna göra nått sånt här de är sjukt.. VAD TYCKER NI ? kisses!





It's friday!

Godmorgon alla som sitter & läser nu

nu är jag vaken. Eller jag vaknade typ runt halv 7 av att väckarklockan ringde haha! Sitter och tar på mej löshåret just i denna sekund som jag skriver. Två flugor i en smäll haha, nejmen tänkte bara uppdatera lite snabbt för annars glömmer jag det idag har jag servering hela dan hoppas vi får mkt gäster :D, aja nu måste jag kolla satt jag har fått med mig allt hörs när jag kommer hem från skolan kisses!



MUSIC OF THE DAY


de va länge sen nu kör vi ;)



 


Dagens humör:
Bra, fast dåligt nu.

Dagens mående: Dåligt för det mesta.

Dagens borde: Tänka mer på mej själv.

Dagens frisyr: Boll.

Dagens smink: Det usual.

Dagens klädsel: Se nedanstående "dagens outfit" inlägg.

Dagens planer: idol

Dagens materiella vill ha: fler skjortor,munktröjor.

Dagens fundering: Samma som igår.

Dagens beroende: Inget all

Dagens tråkigaste: Sanningen

Dagens längtan: Helgen
Dagens superlängtan: Fortfarande sommarn

Dagens tidning: Ingen.

Dagens låt: Ulrik munther-life

 


you can see it babe

Hemma nu!

Jag borde säga "äntligen" men.. Nej det gör jag inte. Det var rätt så nice i skolan idag, alltså inte kul men inte uttråkande liksom.. vi hade bara två lektioner första var estetisktverksamhet då höll vi på med blommar till resturangen sen hade vi servering(teori) och fick veta vad man ska göra imorgon och jag ska severa :D, sen frog jag och matilda ner till gymmet och gymma i en timme och nu är jag hemma as nice..
kom på en sak.. vill ni att jag ska börja videoblogga? svara gärna kisses!

(från några helger sen )



såå ball

Godmorgon! Today.. It's Thursday. Veckan går ju snabbt alltså, imorgon är det fredag!
Idag har jag , linne, mina gråa jeanstights och en kort jacka. Haha, ni får ju ändå se bild sen. Jag är glad idag! Yeah.. Varför? Många anledningar haha! Här är en bild jag tog för en stund sen, kisses!


ULRIK MUNTHER

Har fastnat för hans låtar... och han är grymt söt/snygg


Jag hatar..

*Människor som kommer försent! Och jag vet att jag inte alltid är så bra på att passa tiden men jag försöker. Men ni som gång på gång inte passar tiden, vad där prick eller stick hem igen!

*Människor som smaskar! O-M-G..jag är ljudkänslig och när någon öppnar sin äckliga käft och äter typ äpple eller tuggumi & smaskar vill jag bara ge en rejäl smäll i fejjan på personen.

*Copycats! Säger väl sig självt? Personer som gör vaaaaad som helst för att gå runt och se ut som resten av alla i den här sketna hålan. Nej ush, varför vara som alla andra och inte bli sedd när  man kan vara sig själv och bli sedd av alla istället!?

*Käcka människor! Ni vet "åååh vad allt är underbart, mitt liv är som rosa spunnet socker och allt är regn är glitter hihi" herregud, allt behöver inte vara toppen!



You, biatch. Was'nt chics before dicks?

Hemma från skolan nu! Så sjukt trött typ varje dag  dag.. Men det kanske man blir om man har mycke grejer.. Satsar på att bli grymt mycket bättre i skolan eftersom jag har juh valt nått som jag vill göra och då blir det juh atomatiskt roligare att plugga.. idah gick jag de 16.00 skit drygt. men imorgon slutar jag ett iaf super naice, nu ska jah bara ta de lungt en stund så vi hörs snart kisses!



Oufit

Godmorgon! Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;)

Aja, jag vaknade för lite mer än en 1 timme sen, och nu är jag klar. Ligger i min säng och äter frukost och så :) idag är det skola först, sen efter de ska jag nog hem direkt tror jag..
nu ska jag bara fixa de sista sen blir de mot skolan så vi hörs sen
mina oufits bilder ska bli bättre lovar kisses




Så jävla snygg ?

okejs Ulrik är skit grym gaaasch älskar hans sångröst
vilka håller med ?


jag kan inte förstå..?

Precis kollat klart på Sex and The City filmen med mammi. Och JA, det var tredje gången jag såg den. Det tog mej 2 gånger, denna gången såg jag alla detaljer. Och jag förstod hur allt blev som det blev

Men, det gör alltid så ont i mej efteråt. För den kärleken i filmen, den kärleken finns inte i det verklige livet. Åh nej, för lämnar jag en kille. Inte fan väntar han på mej ett halvår. Han har redan glömt mej dagen efter. Inte finns det killer som säger du är den enda och VERKLIGEN menar det. För man är aldrig den enda i en killes ögon. Man är aldrig den enda han skriver fina saker till på msn. Man är aldrig den enda han vill träffas och mysa med. Jag kan aldrig lita till 100 på någon och speciellt inte killar. Vet hur många killar som helst som har tjej men som endå försöker ragga på mej. Så frågar jag dom "men du har ju tjej?" som svar får jag oftast "det hon inte vet mår hon inte dåligt av." Är det så? Det man inte vet mår man inte dåligt av? Tvivlar på det, sanningen hinner alltid ifatt en, kom ihåg det.

Så. Det man inte får i sin verklighet får man i sina drömmar. Därför älskar jag film. På film är nästan allt FÖR bra men det är dock så underbart endå. Det gör nästan ont i mej att veta att det inte nånsin blir som i filmer. Men det blir väl till att fortsätta drömma.

Kan inte skriva mer, är ingen höjdare på kärlek. men men


The begin of tuesday was okay..

Alltså vissa av mina läsare är ju så dumma så man blir chockad :o ! Mitt ansikte är inte ljusare än kroppen i verkligheten, det är blixten. Och någon skrev "din blogg är inte famous" Nähe, har jag sagt att den är det eller? tss..
 
iallafall kom hem runt 1 men upptaterar nu för råka somna oups(A), iidag skulle vi ha orientering men de spöregna verkligen så jag och matilda gymma ist sen dog vi ner på stan och åt en nyttig sallad nu jävlar ska jag få magrutor ;), aja  funderar faktiskt på att dra ut på en powerwalk, hmm? Men får se, vädret är inte på topp men vi får se nu ska jag göra en kopp te fryser som fan hörs snart kisses!

(hade en svart halsduk till)



Tisdag - bara 4 dagar kvar till helgen!

Godmorgon bloggen! Vaknade för en timme sen, och nu när jag godkände kommentarer såg jag att det var några jag måste svara på ikväll. Så det ska jag! Ehm, idah ska vi ha fridlufsdag men jag och matilda ska gymma ist för de regnar och är sämst väder så vi hörs när jag kommer hem kisses!




T-shirt-lånat av pappa
svartastrumpbyxor-H&M


I used to make you smile








Sofie Lundberg

5 saker ni inte visste om mej


* Jag är väldigt ödmjuk och har verkligen JÄTTESVÅRT för att såra en annan människa.
* Jag har aldrig haft förhållande som varat i mindre än en 3 måndader  är asså seriös när de gäller förhållande.
* Jag ångrar typ allt i mitt liv, verkligen. Om jag kunde så skulle jag ändra på allt.
* mitt längsta förhållande är 1 år
* jag älskar att sjunga/dansa  


Orkar inte........

Hej alla! kom precis hem från skolan..  Sug på min dåliga uppdatering! Hur är det med er idag då? SJälv är jag jättejätte trött så ska nog nana tidigt idag! Kan berätta lite om idag..
dagen började med att vi hade 2 timmars matte kul liksom vem är vaken så tidigt ? aja sen hade 1h 30 min lunch sen hade vi estetisktverksamhet i tre timmar sen slutade vi tog lite bilder på de som vi har gjort idag så allt kommer sen nu ska jag kolla på baksmällan för min mage dör hörs snart love U kisses



Dagens outfit

Idag är jag trött. Trött som fan. Jag har nästan inget smink och satte bara upp håret.. Jag ville ha mjukisbyxor men samtidigt en stor tröja men jag kan inte ha båda då ser jag ut som en luffare. Egentligen bryr jag min inte men vafan.. nu måste jag skynda miig kisses


jeans-veomoda
jacka-hemligt
linne-H&M
halsduk-hemligt

Oooooooooooooh

okejs några saker...

Om jag inte vill prata, fortsätt inte då med "jo det känns bättre om du säger vad som har hänt , kom igen, varför" om jag vill prata så gör jag förihelvete det, det hjälper inte att tjata eller tvinga någon att berätta, fattar ni? "Hänt något" ja, antagligen? Och om jag vill öppna mej för dej så märker du det, om inte, nä håll käften då? Det får mej bara att bli irreterad och sur, jag är ledsen och vill inte snacka på om mitt liv då.
Fattar inte varför folk har så svårt att fatta det? Visst, det är jättesött att ni bryr er men snälla visa hänsyn. Om ni mådde dåligt skulle ni vilja att jag satt och tjatade på er och skrev när ni inte ville det. Gud, så nu har jag förklarat mej.

Idag är en sån där dålig dag, när man bara vill ta täcket över huvudet och gråta tills kinderna stelnat av alla tårar. Jag vet vad jag vill, jag har aldrig någonsin vetat vad jag vill förräns nu, jag är bestämd. Jag vet vart jag ska gå men benen dom sviker. Hjärtat vill men hjärnan säger nej, jag har ingen ork att ta itu med problemen idag. Imorgon? Nej. Depressiva människor kan inte planera, det är jobbigt. Ellerhur, har jag rätt? Det var en jobbig natt, det var en ännu jobbigare morgon & jobbigast är det nu. Hur mycket tårar kan man låta gå till spillo? Oändliga. Vad hjälper, inget. Jag har slutat äta. Jag kan inte göra något åt det, vem vill ha mej? Se mej, jag mår inte bra. Hör mej, jag ropar på hjälp men ingen hör.

Jag fixade håret imorse, jag . Jag lät håret ligga livlöst över ryggen, jag betraktade mej i spegeln. Vart gick det fel? Varför? Så många frågor men inga svar. Ni vet, de värsta ärren syns inte and that's true. Det sitter kvar. Föralltid. .

Nu ska jag göra nåt vettigt (kolla film antar jag elr nått ) så hörs vi senare. Kisses.


Mina förebilder

Carolina Gynning








Nicole Richie




what you mean to me !!




  

Godmorgon på er!

Godmorgon Gullungar, visst har helgen gått fort? "/

Söndag idag då, alltså är det måndag imorgon. FY! Ah, men idag ska jag bara ta de lungt kanske ta moppen till mormor &morfar om dom är på landet men vi får se.. ska också moblera om i mitt rum as nice de kommer bli sjukt snyggt aja nu Ligger och äter frukost just nu, härligt hörs snart kisses!

(powerwalk)

Bilder från igår!

 

förkrök på bussen på väg till stockholm
















sjukt god.. vodka,gin och nått mer












Nu orkar jag inte ladda in mer bilder och batteriet dog igår nästan också så ni fick inte bilder från allt som hände..
men vi hade sjukt kul..


MUSIC OF THE DAY


Lördagsmorgon!

Dålig upptatering tänker inte säga "förlåt för dålig upptatering"  för jag behöver inte ursäkta mej eftersom de är min blogg...

Iaf Godmorgon gullungar jag och matilda vaknade för typ 2 h sen då satt vi på tvn och kollade på Camp rock haha! tänkte berätta lite om igår iaf jag & matilda og 7 bussen in till norrtälje och mötte kia sen drog vi vid halv 8a till stockholm där vi skulle festa med viktoria och några från klassen och när vi väl kom till danderyd och vi va på gång till festen kände vi oss jätte korta för alla va yp sjukt långa sen kom vi in på festen och alla tyckte de va skit coolt att vi kom från norrtälje ? sen festade vi där i några timmar och hade sjukt kul alla va jätte trevliga osv sen vid halv 12  drog alla på efterfest på stureplan men vi drog hemåt så vi kom hem runt halv 2 nån gång..
med andra ord kvällen vart lyckad.. Bilder och allt kommer senare kisses!




Fredag!

Hejj swetiees!

 Kom hem för typ 2 timmar sen men matilda , har bara ätit och suttit vid daten en stund nu, vi ska snart börja fixa oss osv för kvällen festligheter... idah hade vi skolfoto och har ingen aning om hur jag vart ful antar jag.. och serveringen gick supr men nu ska vi börjaa fiixa oss hörs snart kissea!


Godmorgon på er!

Godmorgon sötnosr ;) Sitter och äter frukost, smsar lite, fixat mig preics och sånt!.. idah är de då skolfotografering hoppas att jag blir braa brukar aldrig blir nöjd men men.. sen har jag servering hela dan :D, så vi höra när jag kommer hem kisses!

(Dagens oufit.. ska juh ha serveringskläder på skolfotot så de vart sköna kläder på idag)


MUSIC OF THE DAY


Hemma

Hello sweetie's!

Nice dag.. Fast ändå inte eftersom jag var sjukt trött, tänkte gå hem och lyssna på musik och bara chilla... Men tror ni man får det eller? Aldrig.. iaf kom precis hem hade två lektioner idag as soft.. och imorgon är de dåe skolfoto och vi måste ha serveringskläder på oss kul.. jag som hade planerat min kläder aja de blir nog skit bra (Y), nu ska jag ner och svulla kisses !


Dagens oufit

Godmorgon allihopa!

torsdagg idag,snart fredag! aja hållerpå att fixa miig och kollar på vakna med the voice..
färgade håret igår juh och de vart super bra (bild senare) nu måste jag skynda miig så vi hörs när jag kommer hem har två lektioner idah elr nått? hörs snart kisses!



jeansleggins-veromoda
genomskilnigtlinne-gina
kortjacka-åhlens
smycken-olika
klocka-från mamma

Snygga iPhone skal!

Jag håller juh på att kolla runt på mobiler och vill nog köpa en toutch men de finns sjunkt många olika... men funderar på en Iphone 4.. ? någon som har den ? och man kan juh köpa iphon skaltill
En vanlig iPhone kan se rätt så tråkig ut tycker jag, så hur kul är det inte att göra den mer personlig med olika skal man kan variera emellan..

(Men vad  tycker ni jag ska köpa en iphon 4 elr någon annan snälla HJÄLP )


Glamouröst, 299 :-


So cute! 299:-



Hur lyxig som helst, skalet är prytt av 1500 swarovski kristaller och man kan även beställa ett egendesignat sådant. Vill du ha det? Då får du punga ut med 4 999 :- för skönheten!
.

Så vilken var eran favorit? Kommentera gärna!



Onsdag

Hemma nu, eller kom hem för typ 20 min sen . Är skittrött så det blir ett kort inlägg nu. Det enda vi gjorde i skolan idag var att ha lektioner sög och dom har ändrat vårat shema så vi går till 16:10 sämst.. sen drog jag &matilda ner på stan så ikväll blir det att färga håret ;) och  fknrejkthrj vädret idag sög snopp. nu ska jag ta en migrän tabblet hör ssnart kisses!



GODMORGON BABY!

Godmorgon alla söta & fula bloggläsare,

har precis fixad mig klart nu ska bara fixa de sista sen bär de av te skolan vet inte om jag är taggad elr inte ? aja  nu bär det av till skolan. Vi hörs senare kisses
!



Dagens =)




Dagens humör: Dåligt i början men riktigt riktigt bra i slutet.
Dagens mående: Jättetrött
Dagens borde: heheh.....
Dagens frisyr: Plattat
Dagens smink: Det vanliga
Dagens klädsel: Kolla outfit inlägg
Dagens planer: SOVA
Dagens materiella vill ha: Mina pengar
Dagens fundering: Jadu
Dagens beroende: Inget ;o
Dagens tråkigaste: Att gå upp
Dagens längtan: Helgen
Dagens superlängtan: Sommarlovet
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: CALIFONIA

Asssssssssooooo åh blir så jävla arg. Du är riktigt pantad va? Riktigt störd.

Asssssssssooooo åh blir så jävla arg. Du är riktigt pantad va? Riktigt störd.

Nu ska jag försöka släppa detta.. iaf kom hem nyss och är sjukt trött och har cp ont i huvudet  Fan vilken jobbig natt jag har haft. Kunde absolut inte sova vet inte vad de är som händer med miig.. iaf fiick VG på hotellkunksapen cp också hade 4 P från MVG blir galen aja bättre lycka nästan gång.. bilder kommer senare nu ska jag vila en stund hörs snart kisses!



Godmorgon på er!

Hello sweeties!

Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! Fan va jag är smart (a).
idag blir de skola plus att jag har prov nu på morgonen i hotellkunksap är skit nervös men hoppas på attd e går bra.. nu måsye jag skynda mig så hörs när jag kommer hem kisses!

(NI FÅR EN BÄTTRE OUTFIT SENARE)




skjorta-gina
leggins-gina
halsduk-åhlens
klocka-mamma
smycken-olika

Dagen!







Dagens humör: 
Irriterad.
Dagens fundering: hoppas jag klarar provet imorgon?
Dagens tråkigaste: någon hackade min msn
Dagens längtan: Sängen.
Dagens mående: Ont i huvudet hela jävla dagen.
Dagens måste: Sova.
Dagens frisyr: uppsatt.
Dagens smink: de vanliga
Dagens klädsel: Luffar kläder(Nu). 
Dagens planer: inget planerat.
Dagens beroende: Dig.

MUSIC OF THE DAY


Såå

Hejj bloggen.. sorry för inlägget innan men fick panik.. så nu ha jag gjort en ny msn och allt iaf så alla mina friends som läser min blogg kan skriva eran msn här elr skicka ett sms.. idag i skolan hade vi matte först i två timmmar as soft sen hade vi rast i två timmar sen hade vi bara estetisktverksamhet sen slutade as chill.. nu sks jag plugga vidare på hotelllkunspen för har lugnat ner mig lite nu.. skakar fortfarande jävla IDIOT som bara vill förstöra-.. aja tur att bloggen  finns.. kisses!


NÅGON HAR SPÄRRAT MITT KONTO PÅ MSN

Okejs... JAG HATAR MSN NÅGON HAR SPÄRRAT MITT KONTO SÅ NU MÅSTE JAG GÖRA ETT NYTT OCH MASSA SKIT.. .NÅGON SOM VET HUR MAN GÖR ??

GODMORGON

Nu sticker jag iväg till skolan. Tycker det är duktigt gjort av mej att hinna uppdatera innan skolan, brukar ju alltid ha det så stressigt, ska bara fixa de sista nu sen drar jag höra när jag kommer hem.. ni hinner få en slarvig oufit också kisses!



jeans-gina
kavaj-bikbok
svartlinne-H&M
klocka-från mamma
ring-H&M

Natt inlägg


Imorgon är det måndag..hela 5 dagar tills helg igen. FUCK ME Måndagar suger, helt seriöst. Börjar 9 hela veckan också, måste gå upp typ halv7 . BLÄ aja nu ska jah inte klaga ganska chill endå xD Godnatt


Ny klocka!!

min mamiie kom hem med en sjukt snygg klocka te mig är kär
kostar 899 kr


Just nu..

..pluggar jag för fullt. Har hotellkunskaps prov tisdag  och vill verkligen få bra på det.. ville bara upptatera lite ;)
hörs snart!
juste HAR NI något bra pluggteknik som ni lär er fort på skriv gärna..



MUSIC OF THE DAY


Godmorgon alla!

Godmorgon alla!

Igår somnade jag klockan 00.00 och imorse vaknade jag vid 11 ungefär. Så man kan ju helt klart säga att jag sovit ut ordentligt! vad ska ni göra idah ? 

 själv så  ska nog ut på en powerwalk senare. Ska börja gå ca 1 timma varje dag nu, bra va? sen måste jag plugga hotellkunskap -.-, men nu ska jag ner och äta lite tror jag hörs snart kisses
!


Bildbomb

bilder från när vi förkröka






















okej orkar inte ladda upp alla bilder.. hitta en video från igår också ska man lägga upp ;)?

MUSIC OF THE DAY


Lördagsmorgon

Godmorgon alla! Vaknade inte nu, vaknade rätt tidigt faktiskt igår va de juh fest så vid 5 drog jag in till norrtälje och mötte upp krstina och matilda sen drog vi till pappas lägenhet.. där vi skulle förkröka med några och dom kom runt 9 då körde vi snurra flaskan sen om man får den på siig så ska man dricka 10 klunkar elr nåått, sen vid 11 drog vi mot någon fest som sög haha herregud små96or som sprang runt och aah vet inte den sög så vi drog vidare sen kom vi hem till lägenheten runt 1? då kockade vi korv för jag matilda och kristina hade inte ätit nått på hela dagen typ men de va as nice sen så skulle jag hämta ett glas så åkte hela jäla köksluckan ner på min arm så har ett märke "/ sen runt 2 gick vi och la oss.. bilder och allt kommer sen nu ska jag duscha så jag blir fräsch hörs snart! kisses


taggad

Nu ska jag dra mot norrtälje och möta brudarna elr ska fiixa mig klart först men ni får kvällen outfit iaf.. och kameran är med så ni kan bara längta till imorgon ;) hörs snart kisses


FREDAG=PARTY

hej gullungar! kom precis hem har serverat hela dan san efter skolan drog jag och matlda hanna och johanna ner på stan för att fiixa lite tills kvällen och sen drog vi hem så nu måste jag börja fiixa mig och vad FAAAAN ska jag ha på miig! aja men ni hinner få en oufits bild innan jag drar osv ;) hörs snart kisses!


oufit

Godmorgon alla.
Sovit gott? Det har jag, wohoo ibland äger mina drömmar!

fredag idag vilket innebär fest ;), kommer inte kunna upptatera så mkt på kvällen och ska inte sova hemma heller men ni kommer få några fler inlägg iaf ;) hra precis fixat klart mig och ska dra miig mot bussen mot skolan.. idag har jag servering hela dan så de blir en chill oufit eftersom jag endå inte har vanliga kläder på mig hörs när jag kommer hem kisses!


This or that!

 



alltid sjunga när du pratar/aldrig sjunga alls.
ha pojkvän men inte ha några andra vänner/ vara singel men ha många vänner
familj/vänner
spotify/youtube
Msn
/skype
Fjortisar/Emos
Tacos/Hamburgare
Stockholm/Göteborg/Malmö
Lockigt hår/platt hår
blogga
/läsa bloggar
facebook/bilddagboken
rosa/vitt
brunett/blondin
bada/duscha
mjukisbyxor/jeans
film/serier
Parfym/Smink
Seriöst förhållande/
Oseriöst
Kort/Lång
prata / sjunga

you are so amazing!

hemma nu!

Bara vart i skolan idag. Började ju 12:50 så sov till 14.00 idag. S K Ö N T ! Fixade mej typ inte idag, håret uppsat som ni ser. Haha fett deg. Ah hade bara serveringkurs i en timma sen slutade vi as nice dåd rog jag matidla och vickan till donken och satt där och snackade en stund  och imorgon är de servering hela dan..
nu ska jag ner och äta lite hörs snart kisses

(BJUDER PÅ BILDEN..)



Dagens outfit



svartlinne-gina
leggins-bikbok
kofta-gina
sjal-H&M

GODMORGON

Godmorgon alla som sitter & läser nu, vaknade halv 9   Börjar klockan 12.50 idag så det är aschill
ska snart börja fiixa mig så outfits bild kommer när jag är klar nu ska jag börja fixa miig lite smått hörs snart kisses!


Godnatt bloggen!

Då är det väl dax att säga godnatt nu, har fått massa nya läsare idag så det är jättekul! Kanske får ha en frågestund här då snart? ;)
Imorgon börjar jag 12.50 & slutar 14.00 så går bara i skolan 1 timme.. hörs imorgon
godnatt


Tips

ni precis som jag, blir hungriga på kvällarna och känner enormt sötsug? istället för att proppa i sig chips och godis eller tilloch med frukt om man nu inte gillar det(?) så ska ni prova Naturdiets smoothies. Inte nog med att dem är goda utan man håller sig mätt riktigt länge.

Så tummen upp för dessa. Finns i många olika smaker. Finns shakes, smoothies och bars




MUSIC OF THE DAY


i wanna bom bang

Hejj där!

kom hem för typ en halv timme sen. kan berätta om dagen iaf, kom till skolan runt halv 9 då mötte jag matilda sen hade vi svenska sen egelska sen hade vi naturkunskap med alla ettor för att några lärare va borta osv..
sen slutade vi och imorgon börjar jag 12:50 och slutar 2 haha 1 lektion liksom.. nu blir det att kolla på one tree hill hörs snart kisses!


stress

Godmorgon gullungar!

Även fast jag vaknar tidigt på morgonen så stressar jag alltid, ÅH HATAR ATT STRESSA håller på att fiixa mig nu iaf sen blir det att dra iväg till skolan tror jag har tre lektioner idag bara ? så vi hörs när jag kommer hem.. dagens outfit iaf
hörs när jag kommer hem kisses



mongo bild men aja
midjekjol-gina
kofta-H&M
vittlinne- -

MUSIC OF THE DAY


till er!

Har rätt så många kategorier. Dock står inte alla under "kategorier" på bloggen, för har inte hunnit använda alla ännu & har även ett par nya. Men ska skriva lite om vad jag skriver under de olika kategorierna så ni hittar lättare! ♥

Life of sofie - Min huvudkategori, här skriver jag om vad jag gör på dagarna och allt sånt där vanligt, lite av allt möjligt!

Dagens - Här lägger jag upp "dagens" listor. Kan även vara dagens låt.

sofie svarar - Om det kommer upp någon fråga på bloggen så svarar jag på det i ett inlägg och det kan ni läsa under denna kategori.

Hiss/Diss - Här hissar & dissar jag saker som jag tycker är värda att nämnas!

Idolbilder - Nå..om någon vill skicka in idolbilder hamnar de under denna kategori!

Listor - Här listar jag upp saker som typ "5 saker ni inte visste om mej" osv..

Nytt i garderoben - Här lägger jag upp allt snyggt jag shoppat!

Outfits - Dagens otfits helt enkelt.

Tips - Tipsar om olika saker jag tycker är värda att uppmärksammas.

Videoinlägg - Videoinlägg helt enkelt ;)

Visste ni..? - Under denna kategori får ni veta massa nytt spännande om mej!

Och så lite nya kategorier.

Inspiration - Lägger upp bilder på saker jag vill ha och inspirerar er andra.

Svar på tal - Händer ju att jag får irreterande kommentarer ibland och kommer svara på dem i ett inlägg så ;)


Hemma

Hej tjo tjena, alltså vet inte vad det är med mej men typ i 3 dagar nu har jag vart helt hyper *mer än vanligt* börjar överväga om jag typ får något pillerprassel nånstans i mej.. hehe. har typ tourette, HEHE fast nä.

Okej men whatever, min dag då idag, vet att ni vill höra.. började skolan klickan 9 då hade vi hotell kunksap i två timmar sen hade vi lunh sen hade vi so,svenska och engelska as nice och imorgon har vi typ 2 lektinoer tror jag ?,aja nu är jag hemma iaf och har bytt om te mjukisar och ett linne me like.. bilder kommer senare nu ska jag kollar på one tree hill kisses



Godmorgon på er!

tisdag idag raringar. Hann aldrig skriva ett godnattinlägg igår, somnade tidigt..HAhA eller inte. Är så sjukt trött idag att jag inte ens kommer ihåg mitt eget namn. Kan inte förklara min trötthet nu i ord, den är något extraordinär helt seriöst..
iaf håller på att fixa mig nu sen blir det att möta elli sen dra te bussen och åka te skolan så vi hörs när jag kommer hem kisses!




kavaj-hemligt
svartlinne-gina
leggins-veromoda

MUSIC OF THE DAY


Dagen!

Dagens humör: Helt okej..
Dagens mående: Huvudvärk som fan
Dagens borde: va social mot alla på msn nej men venne
Dagens frisyr: Lockigt uppsatt i en boll mitt på hövvet
Dagens smink: de vanliga ?
Dagens klädsel: Svarta leggins, skjorta
Dagens planer: Nana
Dagens materiella vill ha: pierca TUNGAN
Dagens fundering: ..
Dagens beroende: is
Dagens tråkigaste: HEHE...............
Dagens längtan: Helgen
Dagens superlängtan: helgen
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Phantom Planet - California


MÅNDAG!

 

Hejhej nu är jag hemma.

Dagen började ju rätt kass om man säger så först matte i 2 timmar sen estetisktverksamhet usch..så hade två lektioner och efter det stack jag & matilda ner till stan och fixade två norrtälje kartor tills imorgon som man skulle ha med sig till hotell kunskapen.. men nu ska jag kolla klart på one tree hill sen kanske dra ut och gå en sväng? aja vi får se kisses!


GODMORGON

Godmorgon alla söta & fula bloggläsare Sitter i mitt rum just nu och fixar mej, har plattat håret och satt i det nya löshåret, det blev jättefint!
Som sagt, har bara 2 lektioner idag, men slutar 20 över 3 tror jag så vi hörs när jag kommer hem.. dagens outfit..ni får bättr bild senare nu måste jag skynda mig kisses!


leggins-gina
skjorta-gina
linne-H&M
klocka-utomlands
smycken-olikaställen

Cause time has made me strong, I'm starting to move on



You take my hand

and you say you've changed

but boy you know your begging

don't fool me

because to you it's all a game


MUSIC OF THE DAY


outfit för dagen!



leggins-bikbok
svartlinne- H&M
lejonbardlinnet-hemligt

Godmorgon på er!

Godmorgon läsare! Vaknade för en stund sen men har typ käkat frukost och sånt så har inte orkat updatera bloggen.. idag blir det ikea med familjen och mormor ska med va faktiskt sjukt länge sen jag träffade henne så de ska bli kul och vi ska köpa lite saker te mitt rum eftersom jag ska göra om det de kommer bli as nice,
ska försöka hinna slänga in en dagens outfit bild annars får ni de när jag kommer hem måste fixa mig nu kisses!

(hitta en gamal bild)



MUSIC OF THE DAY


outfit för dagen!

hann inte skriva innan jag drog men dagens outfit.. GLÖMM INTE VECKAN BLOGG I INLÄGGET UNDER!!




de va länge sen nu kör vi ;)




Nu kör vi!

Har du en blogg men känner att den inte har tillräckligt mycket läsare. Ha chansen att vinna här hos mej med 600 unika läsare per dag.

Så här går det till.

*Anmäl dej, kommentera att du är med och din bloggadress.

*På söndag lottar jag ut 5-10 st (beroende på hur många som tävlar)

*Jag meddelar er som gått vidare och då ska ni skriva ett inlägg om mej & min blogg och att folk ska rösta på er!


LÖRDAG!

Vet att min uppdatering inte vart speciellt bra nu på senaste, den har vart tråkig och så ska det inte vara för Izabel är INTE tråkig. Punkt.

vaknade iaf för ett tag sedan och de är sämst väder ute hösten är verkligen här usch. vad har ni för planer för dagen ? själv så ska jag följa med mamma till åkersberga och klippa prins sen ikväll kompisar/fest
men Nu ska jag snart gå upp och äta frukost, hatar egentligen frukost eller att äta på morgonen men man måste..det är ju trots allt dagens viktigaste mål!
(ny vaken)


It’s like I’m in a dream and when I wake up I know that you’re still here with me

.


   

Hemma!

Hej allesammans, kom precis hem nu.

Iallafall idag har vart en kalasbra dag, verkligen. Ingen ångest eller något. ska berätta om dagen jag och matilda kom till skolan halv 9 då böt vi om till servitris kläder sen gick vi upp matsalen där vi elever äter där satt hela klassen och väntade sen skulle jag och victoria puttsa bestiken några andra fixade glasen osv sen vid halv 12 kom alla gäster då va det bara att börja servera ;) jag tycker jag va grym men och de va skit kul..sen slutade vi vid 2 ? och för er som undrar så ligger min skola i ett hotell så på den skolan finns de bara hotell&resturang elever asså 1or,2or,och 3or tillhör fortfarande roden som skolan heter men vi just flyttdades så vi skulle kunna laga mat servera osv.. aja nu orkar jag inte förklara länge hörs snart kisses!

(OKEJS BJUDER PÅ BILDEN VART SKIT RÄDD FÖR BLIXTEN PÅ KAMERAN DÄRFÖR SER MINA ÖGON CP UT))

uppdate

hej bloggen.. tänkte göra en snabb upptate sitter just nu på mammas jobn ska  snart ner och handla med mamma  så berättar om dagen när jatg kommer hem hörs snart kisses!
(nya bilder när jag kommer hem )


DAGENS..

Godmorgon läsare!

Somnade rätt så sent igår, halv 1 för att vara exakt. Måste börja lägga mej tidigt! vaknaden u iaf . Hade dock velat sova längre menmen.

Idag är det fredag as nice plus att jag ska servera idag elr hela min klass ska är nervös.. men de kommer nog gå bra hoppas jag så håller på att fixa mig sen blir det att dra te bussen och mötta upp matilda sen mot skolan och byta om till serverings kläder måste jag skynda mig nu hörs när jag kommer hem kisses!




t-shirt-ZARA
jeans-gina

MUSIC OF THE DAY


THIS OR THAT

  
 



bil/moppe
smeknamn/ditt vanliga namn
bästavänn
/pojkvänn
guld/silver
dusch/badkar
tacos/kebab
mascara/fondaution
hanboll/fotboll
sjunga/
dansa -
vänner/pojkvänn
singel/pojkvänn
shoppa/myskväll med killen
Godis /
chips
Tälta / husvagn
Katt / hund
Tatuering / piercing
Bok / tidning
Täcke / kudde
Thailand / hollywood
Shoppa /
blogga

Dagens outfit



jacka-hemligt
linne-bikbok
leggins-veromoda


hemma nu.. vara vart i skolan idah vi började 9 med estetisk verksamhet tror ja.. sen hade vi 2 timmars rast då drog jag och matilda till donken och satt där en stund  sen klockan ett började vi med servering fick kläder osv ska juh servera imorgon inför folk kommer dö.. sen slutade vi typ kommer va så här varje torsdag as nice och servera varje fredag me like..

Godmorgon på er!

Godmorgon alla.
Sovit gott? Det har jag, wohoo ibland äger mina drömmar!
håller på att fixa mig nu... och idag har jag bara två lektioner ME LIKE... hinner inte skriva så mkt mer måste springa te bussen snart och har håret kvar typ men ni får en outfits bild iaf inte den bästa men ;) hörs när jag kommer hem kisses!


(DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER SÅ NI FÅR OUTFITS BILD NÄR JAG KOMMER HEM)

Dagens inköp!





skjorta-H&M(bara när jag ska servera)
jacka-hemligt

LOVES!

Fan vad man kan må bra av musik. Var bara tvungen att säga det!
Nu är jag ÄNTLIGEN hemma från skolan, känns som den här dagen har vart hur lång som helst. Imorse när jag skulle dra te bussen va jag tvungen att vända för jag trodde jag hade glömt att stänga av plattången typiskt mig (A), skolan va helt okej iaf, imorgon har jag 2 lektioner as nice.. efter skolan drog jag enr till stan och köpte en skjorta till serveringen på fredag sen en sak till spännande ;)? ni får bilder på de sen ni kan bara LÄNGTA nu ska jag ner och äta så hörs snart kisses!


Dagens outfit

Godmorogn på er

Tänkte göra detta inlägg tidigare men varje gång jag började skriva tog jag bort det för ingenting lät bra. iaf vaknade för ett tag sen har fixat klart mig snart, efter skolan idag måste jag springa ner på stan och hitta en skjorta ska juh servera på fredag.. och har ingen så jahap, men bloggar så fort jag kommer hem kisses!



leggins-bikbok
munktröja- H&M
linne-H&M
smycken- olika ställen


RSS 2.0