INSPIRATION!


GRATTIS ELLI!


Idag fyller den här bruden  17år!
 bara 1 år kvar nu innan det blir att dra ut på clubar varje helg Grattis vännen ♥


Dont fucking tell me

Hej världens bäsa bloggläsare!

Jag är ledsen för den otroligt dåliga uppdateringen idag, men har varit ute hela dagen och hann inte tidsinställa eller något sånt.. Men jag tar igen det det vet ni! kom iaf hem precis slutade ju 11 idag då drog jag och vikkan till stan för jag skulle köpa en present till en vän som fyller år idag se ndrog jag hem och då drog jag ut och sprang direkt så ah men vi hörs lite senare kisses!


Skinnjacka-fick från en kompis
halsduk-Bikbok
genomskilnigtröja-gina tricot
Leggins-H&M
klocka-glitter


Mobilbloggar!

Heybabes :) tänkte bara säga att jag  sitter ute och steker i solen med några och ska strax åka hem och då lägger jag in bild på dagens outfit och lite annat hörs snart kisses!



OFF TO SCHOOL

Hey beautys :)

Hoppas ni sovit gott! Själv så gick jag upp en timme för tidigt haha.. Lyckat! Nej men det gav mig bara mer tid, även fast jag inte orkade fixa mig så mycket idag. Höh idag har jag kort dag slutar klockan 11 vilket känns as skönt eftersom jag fortfarade sjuk men vi hörs när jag kommer hem kisses!

(ursäkta bilden)






INSPIRATION!


Question of today

Hiss/Diss på dessa skor?! Annorlunda. Själv tycker jag dom är hur balla som helst, och jag älskar leopard och kilklackar så helt fucking perfect... Men vad tycker ni ;) ?

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden


Goldenring

Jag sitter och kollar lite på kläder på internet! Planerar lite inför mitt egna vårmode ;) Så nais! Jag älskar marinblått, och lite sailing tema. Och på en hemsida hittade jag världens finaste ring. Jag blev kär så fort jag såg den! Guld, marinblått, ankare. Ett S! Ringen hittar ni på www.654.se, dom har också jättefina andra saker! Hett tips att gå in och kolla där asså.



Gomorgon-SJUK...

Godmorgon snyggningar!

Imorse när klockan ringde kände jag bara hur dåligt jag mådde hade sovit med en tjocktröja hela natte & hade sjukt ont i huvudet näsran migrän varnign? så det blev ingen skola för mig iag iaf.. aja vaknade för ett liten stund sedan och ska bara ligga o sängen och ta de lungt men vi hörs en liten stund kisses



INSPIRATION!


MY LOOK!



Så här såg jag ut idag!
en stor cardigan-gina
leggins-H&M
klocka-glitter


do it on my own


OFF TO SCHOOL

Goodmorning sweethearts! Hoppas ni har sovit gott. Själv så vaknade jag och tänkte "jaaa, fredag jag kan sova hur länge jag vill!" Tills klockan ringde och påminde mig om att det var.. tisdag. Hehe, men vad ska man göra liksom... Fyra dagar kvar tills fredag bara. Och i helgen smäller det! Mer om det sen ;) Nu ska jag gå ner och dricka lite juice sen dra mig till skolan kisses!

(Körde på lockar idag vad tycker ni HISS/DISS? )


INSPIRATION-jeans


skönhets ideal


call it whatever you want to.

Hej allesammans, kom precis hem nu.

Kan ju berätta lite om min dag dåra eftersom ni älskar det.. kom till skolan kvart i 9 då vi skulle ha datakunskap vilket har vart min enda lektion idag, efter skolan drog jag,matilda & vikkan till stan och kollade lite jag köpte smink sen drog jag hem typ min dag? bjuder på några bilder som vi tog i det fina vårvädret kisses!







Godmorgon alla!

Godmorgon snyggingar!
 Även fast jag vaknar tidigt på morgonen så stressar jag alltid, ÅH HATAR ATT STRESSA...
aja är sjukt trött och har bara på mig deg kläder känns det som vi hörs när jag kommer hem ha en bra måndag kiisses!


INSPIRATION-sommar

Denna outfit är perfekt om man ska dra och sola eller bara att gå runt i på sommaren


slarvig brud



Wopwop, dunkar musik här hemma samtidigt som jag springer runt som en galning och letar..
men vi hörs om en stund..


We♥it




Övningsköra!!

Hej cuties!
tänkte ge er lite snabb upptade har precis pluggat klart nästam vilket känns sjukt skönt och nu ska jag ut och övningsköra vilket är super kul så vi hörs när jag kommer in igen kisses!


Ännu en söndagsmorgon!

Godmorgon snyggingar!
Godmorgon! Igårkväll låg jag och pratade i telefon  plus smsade tills jag somnade haha, allitd mys? Sen vaknade jag imorse vid 11 av att det var sååå varmt i mitt rum... Hehe. Just nu ligger jag och snackar med lite sköna människor på facebook, smsar lite.. Kommunikation=IT=TJEJEN. Wha? Ska gå ner och äta något nu, vi hörs sen cutie's! Take care, kisses ♥







INSPIRATION!


If its a day, a month, a year


Mobilbloggar!

Hejj cuties
 hann inte skriva innan jag drog men följde med min papap till norrtälje och köpte lite saker så nu sitter jag i bilen på vägen hem och ska övningköra också awesome  sen blir det att fixa sig aja vad har ni för er?


It`s the little things that makes life big!?




It`s so fucking true!?


Ännu en lördagsmorgon!

Godmorgon babes. Blev väckt nu, pratade i telefon med adam igår kväll vilket va ganska kul haha  Ligger iaf i  sängen och har allmänt deg bara. och Jag fattar inte vad det är med mej nu för tiden, jag vaknar så sjukt tidigt! Även fast jag somnade halv halv 4 igår? för jag låg och snacka med adam hm..? Aja nu ska jag nog gå upp, göra ansiktsmask och käka en passionfrukt till frukost mums men håller er upptaterade kisses!

Bild i repris men sitter inte på min dator


Läggdax!?

Så känner att min uppdatering börjar bli lite bättre, right? Nu är det dax att sova, elr ah ska smsa lite och kolla tv och så men orkar inte sitta vid datan länge iaf.. imorgon händer det grejer ska ju inte sitta inne hela helgen  hörsi morgon Godnatt

Hitta en bild på min gamla data från 09


if you could see yourself..


Hairstyle, in my fucking heart

Haters is what make us famous, so keep going


INSPIRATION!




Godmorgon allesammans!

Godmorgon allesammans,
vaknade för några minuter sen wohoo! Är faktiskt på väldigt bra humör idag, sitter och käkar passionsfrukt i sängen och håller på att planera helgen med alla & ska strax gå och duscha så vi hörs senare kisses!

 


Godnatt!!

Sådär nu är det dax för lilla sofie att dra och nana sött och dröma prinsessedrömmar och allt sånt där gulligt! Ah fast nä.. håller på att kolla på big brother så ska tvätta bort sminket sen smsa lite men vi hörs imorgon för känner att  jag börjar få MIGRÄN vilket känns så där kisses!

Höhö Adam Bjuder på en bild


INSPIRATION!


SO TRUE?



Hopefully you will see
That we are meant to be
And nothing can come between
Cause our love will always win


MUSIC BABY!



I'm missing you so much
Can't help it, I'm in love
A day without you is like a year without rain
I need you by my side
Don't know how I'll survive
A day without you is like a year without rain


It's nice!



Så! Nu är jag hemma sweethearts. Direkt efter skolan så skulle jag ha omprov i grammatik vilket jag klarade så är nöjd sen tog jag bussen hem och nu sitter jag och kollar på filmoch snacka med några  så vi hörs lite senare och ursäkta bilden men hade brottom imorse kommer bättre bilder senare kisses!


OFF TO SCHOOL

Godmorgon snyggingar!

Åååååh vilken dålig start på dagen,iaf  sovit gott? Det har jag iallafall somnade liiiite tidigare än vanligt, har precis fixat mig och ska snart dra till skolan slutar ju 11 idag vilket känns skönt sen har jag helg som ni borde fatta nu är jag ledig varje fredag fram till sommarlovet aja måste skynda mig nu hörs när jag kommer hem kisses


INSPIRATION!

vad tycker ni Hiss/Diss?


Sofie is studying!

Sofie is studying!... Det är något av det jag är sämst på, ja att plugga. Speciellt om det är något som jag tycker är meningslöst.. Då tycker jag att jag slösar tid på att lära mig det. Men så är det ju inte men =( ska plugga vidare nu så vi hörs efter kisses!

(Hitta denna bild från i somras)


MUSIC OF THE DAY


Lill-Lördag

Godmorgon alla underbara bloggläsare

Vaknade för en stund sen men har typ käkat frukost och sånt så har inte orkat updatera bloggen. Fint väder vi har idag, synd bara att jag är sjuk, har sjukt ont i halsen hari ngen röst och kan inte andas. Ush blir att sitta inne idag också, känner mej så sjukt ful idag haha Så lika bra det kanske.. är ju endå ledig från skolan så de spelar ju inte så stor roll direkt
 


Läggdax!?

Så, detta är det sista inlägget för idag. Jag är inte trött, men jag ska nog lägga mej i sängen och snacka lite med min secret boy  men vi hörs imorgon Godnatt

(Datan dör när som så tog den första bilden på datan)


Kinnhandskar?

kinnhandskar är nog aldrig något som kommer att dö ut. Jag blev riktigt suger på att handla ett par,vad tycker ni tycker ni det är snyggt med kinnhandskar eller fult?





INSPIRATION!


På väg till skolan för..

Hej cuties Hann inte skriva innan jag drog men sitter iaf i bilen nu på väg till skolan för utvercklingssamtal
så vi hörs igen när jag kommer hem ni får outfit då oxå kisses!



Tisdagmorgon!

Godmorgon allihopa!

Så Skönt att inte gå till skolan alltså haha, så vaknade nyss. Ska gå upp om en stund och fixa nån god frukost, sätta på musiken på maaaaaax och njuta! Ensam hemma, är alltid de nu på morgonen. Det gillas.

Och som ni säker redan vet är det ingen skola idag & imorgon rätt skönt faktiskt men återkommer om en stund igen! ♥


besöksrekord



Woho, keep going cuties!


INSPIRATION- killar


MUSIC OF THE DAY !!


Kameran följde med ut i vår vädret idag!

Äntligen är jag hemmavSkolan idag då, inte hänt något speciellt. riktigt deg idag, förutom att jag vart aaaastrött och min hals dödar mig men annars  har det vart en helt okej dag hittils Ah skriver mer sen för har inget vettigt att komma med nu (a) Bjuder iaf på 3 vår bilder som jag & matilda tog idag




(Bild på min hårfärg också!!)





Godmorgon alla!

Godmorgon snyggingar!

måndag idag dåra och Jag kan inte direkt påstå att jag mår toppen idag har sjukt ont i halsen så kan knappt svälja  plus Har sovit tre timmar inatt så är inte taggad på skolan direkt men men måste skynda mig nu om jag ska hinna ni får bild på håret och allt när jag kommer hem kisses1


Godnatt!

hej cuties! Nu sitter jag och kollar på big brother och tagit ut hår färgen ur håret så ni får reslutat imorgon eftersom jag är sjukt trött nu  så ska lägga mig i sängen och smsa en stund plus kolla klart på Big Brother  men vi hörs imorgon Godnatt!

(the voice 10)


TIPS!

Söndag..tråkigaste dagen på veckan ush. Känner ni också alltid så efter helgen att ni är typ äcklade? Alltså ni har ätit massa skit eller druckit en del? Jag gör det nu och tänkte tipsa lite om hur ni blir snygga och fräsha igen. Tycker faktiskt att söndag är en "spa"dag eller "ta-hand-om-sig-själv-dag" så ja!

• Drick mycket vatten, bra för huden. Minst 2 liter per dag!
• Ät en stor och rejäl frukost
• Melon och gurka är också bra för hyn
• Gå ut på en powerwalk mellan 30-60min
• Sola solarium, brun är ALLTID snyggare än blek!
• Lägg en djuprengörande ansiktsmask

Sen lite ytliga grejer!

• Måla naglarna, fila dem och ha lite manikyr
• Raka benen & smörj in dem i en god bodylotion
• Noppra ögonbrynen




INSPIRATION!


MOBILBLOGGAR!

Mobilbloggar: just nu, Sitter jag  ute på altanen och solar Jättemysigt när det inte blåser dåra :) vad gör ni? Puss!


Ännu en söndagsmorgon!

Godmorgon snyggingar!

Tog mig en ordentlig sovmorgon idag, Hoppas ni hade en rolig kväll igår. Vid 2 tiden då jag hade tänkt att sova så ringde Johan  så jag satt och snackade med typ i 2 timmar? tills hans mobil dog men de va underhållande haha 
 iaf Söndag idag då, alltså är det måndag imorgon. FY! Ah,visst har helgen gått fort?  är iallafall ledig tisdag-onsdag & fredag denna vecka så ah men nu ska jag ner och göra te för min hals har sjult ont så vi hörs senare ksses!


Läggdax!?

Då är det väl dax att säga godnatt nu, har fått massa nya läsare idag så det är jättekul! Kanske får ha en frågestund här då snart?  håll med om att min upptatering blir bättre och bättre funderar på att ha ett inlägg där ni får bestämma vad mitt nästa inlägg ska handla om ? aja ska iaf stänga av datan nu och smsa och kolla klart på beck så vi hörs Imorgon Gondatt

hitta en bild från nest sista dagen i 9an


WORD...

Hatar att inte veta, hatar att inte veta vad man ska göra & vad man inte ska göra. Hatar att inte veta vad som är rätt & vad som är fel.Hatar att inte veta vad som är bra& dåligt. Hatar att inte veta vad man vill & inte vill.Kan det inte bara finnas en knapp som bestämmer om det är rätt eller fel, en knapp som man bara trycker på så får man ett svar direkt istället för att gå & vela hela tiden.


INSPIRATION!




Tänk er denna snygga body och jeans sen en kavaj över och ett par klackar till elr ballerina sen smycken snyggt?
vad tycker ni Hiss/Diss?


MOBILBLOGGAR!


Hann inte lägga ut en dagens outfit innan jg drog så ni får när jag kommer hem igen..
sitter iaf i bilen nu på väg in till norrtälje och ska köpa lite saker ni får se när jag kommer hem så vi hörs snart kisses!


MUSIC

Aw, kolla den här musikvideon! Det är från "real life" En kille friar till sin tjej och bilderna är ifrån när han gjorde det på riktigt. Sen är hon med om en olycka, och det visas också hur hon blev efteråt.. Men han sjunger att han ändå kommer stanna hos henne, för annars skulle det bara vara tomma ord det han sa förut? Så sjukt bra text också, riktigt värt att trycka på play!


Worth Morning Words Truth

Godmorgon snyggingar!

vaknade för en liten stund sen, och somnade på soffan igår så min rygg är helt fuckt up... menmen ligger fortfarande i sängen och ska snart ta mig upp och börja göra mig ordning, men håll med om att fortfarande rätt tidigt för att vara lördag eller vad säger ni!?  men nu måste jag skynda mig l men jag håller er upptaterade
 


Nattinlägg!

Dags att skriva ett litet godnatt inlägg nu,Seg dag, vart lite hängig..blir väl bättre nu imorgon och så. ska iaf stänga av datan nu och smsa lite med my secret boy  så vi hörs imorgon Godnatt!


all i want is the truth




convince myself that everything is fine, but thats just a lie
show me that you really want this...


Alla svarar!

Nu vill jag höra både killar och tjejers åsikter.. HISS / DISS på tjejer i mittbena? eftersom jag har det och har börjat ha det varje dag nu så är det ul att höra era åsikter om det! Så, vad tycker ni.. Är mittbena schmexigt?




Mobil bloggar!

Lite snabbis update ska jag ge er. har precis fixat mig och ska följa med min pappa och handla eftersom jag är så snäll (a) ni får dagens outfit när jag kommer hem då kommer även en fråga til er  men måste skynda mig hörs bjuder på en bild så länge kisses!


Godmorgon Fredag!

Godmorgon snyggingar!
 Trist för er som har skola och är tvungna att gå upp tidigt va?  iaf nu är jag vaken. Eller jag vaknade typ 9 först men jag somna om för jag var verkligen skittrött. har iaf precis ätit två passionfrukter och en halv avokado som frukost de va sjukt gott.. men ska ta och duscha nu så vi hörs lite senare
 

ÄLSKAR MITT HÅR PÅ BILDEN


Läggdax!?

Frågan är vad jag fortfarande gör uppe? Jag är ju trött. Jo förstår ni jag pratar med min söta secret boy
ska iaf snart stänga av datam och kolla tv/smsa är ju ledig imorgon som alla andra fredgar awesome men vi hörs imorgon GODNATT



INSPIRATION!

Vad tycker ni hiss/diss!? för mig är det ett stort hiss sjukt snyggt


MY LOOK!


Leggins-H&M
Baslinne-H&M
Cardigan-Gina
Klocka--


MUSIC!


Torsdag baby

Godmorgon snyggingar!

ska snart dra till skolan och åh vad trött jag är. Attans men slutar iaf 11 idag och då blir det gymmet sen ska jag till tandläkaren och ta bort stan sten fy men bättre de än att ha hål iaf  aja måste skynda mig nu hörs sen kisses!



TIPS - ÖGONBRYNEN!

about the eyebrows! Yes, ögonbrynen gör mycket mer än vad man  tror. Men alla passar i olika, markerade, ljusa, jättesmala, rundade, spetsiga, mörka... Så det är svårt att veta vad man ska ha själv! Och lite jobbigt kanske att "testa" sig fram,
Men lite enkla "regler" man kan följa, om man inte vet själv vad man ska ha för ögonbryn. Hur man ska noppa.

*Plocka alltid underifrån! Plocka aldrig ÖVER ögonbrynet, för då ser det ut som ögonbrynen hamnar mycket längre ner.

*Var NOGGRANN! För vet du att ögonbrynen formar ditt ansikte?... det visste inte ens jag först haha

*Om det gör för ont när du noppar dom, lägg en isbit på eller is kallt vatten den går bra vilket som och fortsätt sen!

Om du har fått en snygg form, men du ändå tycker det saknas något.. Lägg på lite ögonbrynspenna! Men ta det försiktigt, så det inte blir för mörkt. Tips är att ta en brun färg!

Men det bästa tipset om du aldrig noppat förut är att först gå till någon professionell som kan göra själva "formen" så kan du bara fortsätta när du ser att de håller på att växa ut för dom brukar veta vad som passar bäst för just dig och ditt form på ansikte

ETT STORT TIPS: PLOCKA ALDRIG FÖR MYCKET!!! DET ÄR NÄSTAN ALDRIG SNYGGT NÄR MAN BARA HAR SMÅ "LINJER" vad jag tyckar iaf någon som håller med mig ?

Jag tycker Megan Fox's ögonbryn är perfekta! Mörka, markerade, tjockare i början, går något uppåt precis ovanför ögat och smalnar av i slutet... snacka om INSPIRATION




Mobil bloggar!

Vilken underbar vårdag de är idag eller hur!? aja är på väg hem från skolan nu så tänkte pröva att mobil blogga lite he-he kanske ska börja med de? JA/NEJ?
kan ju berätta lite snabbt om min dag dåra första lektionerna börjades med svenka sen engelska då vi håller på med ett projekt sen hade jag no och till sist matte och so med andra ord bara tårkiga lektioner idag...
men vi hörs när jag kommer hem kisses


time for school

Godmorgon snnyggingar!

Är jättestressad så detta får bli ett snabbt inlägg! har precis fixat mig och ska snart dra till bussen mot skolan och har lite kvar att fica så vi hörs när jag kommer hem kisses!


shake it babes

Wohow, vad gör vi? Nu kör vi!


Inte lätt att vara snygg ;);)

Haha, var inte riktigt med i svängarna idag! Hann ta ett kort, lite väldigt oberedd sådär sen tog batterierna slut. Så ni får helt enkelt nöja er.. kom iaf hem från skolan precis så ska ta och byta om nu kisses!




GODMORGON

Godmorgon snyggingar!

ska strax dra till skolan, är lite smått stressad men är endå taggad plus har idrott första lektionen i 2 timmar döda mig!?!?  men vi hörs senare och ha en underbar dag nu mina fina läsare kisses!


INSPIRATION!


you make me smile boy

Just got home..
. så ska byta om nu sen blir det att pluga eftersom jag har börjat bli en pluggis dåra (a) så vi hörs lite senare kisses!


OFF TO SCHOOL


Godmorgon snyggingar!
 Har sovit tre timmar inatt så är inte taggad på skolan direkt och har datakunksap hela dagen kan inte läraren bara vara sjuk pallar faktiskt inte idag.. aja ska till gymmet med matida sen så vi härs nog när jag kommer hem kisses


jag kan inte förstå..?

HAHA jag lyckas med allt vet ni vad jag gjorde nyss ? jag stod för nära ett ljus så mitt hår började BRINNA snacka om panik och de lukatr sjukt illa.. har någn av er gjort samma sak?


INSPIRATION!


MUSIC BABY!


Ännu en söndagsmorgon!

Godmorgon sötnosar, visst har helgen gått fort?

Söndag idag då, alltså är det måndag imorgon. FY! Ah, men idag ska jag bara ligga i sängen och dra mej.plus plugga lite senare men men  Ligger och äter frukost just nu, härligt så vi hörs lite senare kisses!


Godnatt!

Okej ska strax stänga av datan och lägga mig i sängen och smsa/tv för min data är typ över het så den slås av hela tiden så då få den vila nu.. men vi hörs imrogon GODNATT



vem vinner finalen i melodifestivalen?

vilken tror/hoppas ni vinner melodifestivalen ikväll?

själv hoppas jag på danny – in the club, eller eric saade – popular. men personligen så  gillar jag inte erics låt sådär jättemycket, men jag tror att det är de låtarna som kommer slå bäst internationellt, och det är ju så man måste tänka! elr hur?  inte någon ny anna bergendahl tack..

kvällen skämt då? jo det skulle nog vara om sara varga vinner, haha! men nu är jag nyfiken på era favoriter?







INSPIRATION!


MY LOOK!




Nu drar jag in till stan och möter upp en kompis och ska fika lite,
 så vi hörs när jag kommer hem kisses!


Ännu en lördagsmorgon!

Godmorgon  alla som är vakna! Det är ju fortfarande rätt tidigt för att vara lördag, eller vad säger ni?
Igårkväll så pratade jag med en sjukt snäll kille i tele med det hackade sönder så man hörde ju typ bara varanat ord  är jätte täppt i näsan idag får inte bli sjuk nu... Aja ska nog gå upp och käka lite frukost nu och duscha  senare börja fixa mej lite smått. Så vi hörs lite senare igen kisses!



Läggdax

Nu ska jag lägga mej och snacka i tele och kolla tv plus är r sjukt trött och det känns som mitt huvud ska sprängas så mycket huvudvärk jag har. men vi hörs imorgon okej ? Godnatt kisses!

Från i somras när vi rökte vattenpipa


my secret boy, mjaou

Håll med om att jag är snygg i mina brillor


A friend is someone who knows the song in your hart and can sing it back when you had forgotten the words


INSPIRATION!


MUSIC OF THE DAY !!


Mot gymmet!

Okej nu har jag precis fixat mig och ska strax dra till bussen och möta upp jessi sen drar vi till gymmet så vi hörs när jag kommer hem senare kisses!




Godmorgon, fredag!

Godmorgon alla.
Sovit gott? Det har jag, wohoo ibland äger mina drömmar!

nu är jag vaken. Eller jag vaknade typ 9 först men jag somna om för jag var verkligen skittröt Ah ligger i sängen nu och bara degar, ska strax gå upp och börja fixa mig sen blir det nog gymmet? så vi hörs snart kisses!


Godnatt bloggen!!?

Då är det väl dax att säga godnatt nu,  har precis kollat klart på big brother och har fått massa nya läsare idag så det är jättekul! Kanske får ha en frågestund här då snart?
aja nu ska jag iaf stänga av datan och smsa/tv är ju ledig imorgon som alla andra fredagar enda fram till sommarlovet det känns ju inte helt fel men vi hörs imorgon
GODNATT


Förklara bäst och få en länk...

Behöver verkligen en ny ipod.. Har funderat lite men kan faktiskt ärligt inte bestämma mig! Funderar på nya Ipod nano, och den är försig lätt eftersom jag hade den äldre versionen utav den.. Och den är väl ganska enkel den här nya Ipod Nano? Den fungerar väl exakt som den förra nano.. Men sen har jag också funderat på Ipod Touch, fast då är det väl lika bra att köpa Iphone? Och är Ipod Touch enkel, eller är den för komplicerad för en brunett som jag?

Kan inte bestämma mig vilken utav Nano & Touch som jag ska köpa, ni läsare kan väl få vara en del utav min shopping, vad tycker ni? Vilken utav dem ska jag köpa? Vilken håller bäst, och är minst komplicerad? Och vilken kan ha mest minne, och vilken utav dem går sönder lättast?
Vad tycker ni nu?

Personen som förklarar bäst vilken som är bäst och vilken jag ska köpa, och varför. Får en länkning!


HELT VÅRKLÄDES - GALEN

sötata blusar, fina linnen osv är ett måste till våren! Jag kommer dock matcha med slitna jeansshorts eller något sånt, så det inte blir alltför sött - men endå sött. Men jag längtar verkligen tills man kan börja använda sånt här, !
Lookbook ifrån bikbok.com:



Torsdag baby

Godmorgon snyggingar!
vaknade för en stund sedan så håller på att fixa mig,blogga & äta lite haha, men de är sjukt äckligt med mat på morgonen någon som håller med!?!?
iaf idag slutar jag 11 så efter skolan blir det gymmet men vi hörs när jag kommer hem kisses!



INSPIRATION!


MUSIC OF THE DAY !!


OFF TO SCHOOL


Godmorgon alla mina underbara läsare.
Hur mår ni idag ? Det är ju onsdag så allt för bra är det väll inte endå? aja hinner inte skriva så mycker mer förmåste skynda mig men vi hörs efter kisses!


INSPIRATION!


MY DAY!



Denna grabben ville va med i min blogg aw how cute is that

Idag;
Kom till skolan, var skittrött verkligen. Hade BARA tråkiga ämnen idag såsom svenska, matte & engelska, fruktansvärt. aja nu är jag iaf hemma och ska fixa lite små grejer hm vad kan de va?  
så vi hörs lite senare...


OFF TO SCHOOL


INSPIRATION!


MUSIC


GODMORGON

Godmorgon snyggingar!

Har sovit tre timmar inatt så är inte taggad på skolan direkt. men men har iaf fixat klart mig nyss och ska packa det sista för efter skolan drar jag och matilda till gymmet plus att Vårväder ute idag, gosh så skönt! Nu behöver man inte använda sina tjocka vinterjackor utan kan gå ut i lite tunnare jackor, underbart!
hörs när jag kommer hem kisses!



Just nu..



Hejj snyggingar!
vad har ni för er denna söndagskväll ? sjäv så kollar jag på tv och räknade nyss alla mina nysningar och jag nös 13 gånger i rad nyss hahaha.. tappade nästan andan ju aja vi får höras lite senare
 


INSPIRATION!


BLOGGTIPS!



Http://viktorfrisk.com
brukar inte tipsa om bloggar men har börjar att läsa viktor frisks  blogg
han äe en 16 årig modell han är sjukt söt kille som och Han har bloggat ett tag så tänkte tipsa om han Men check it out 



Ännu en söndagsmorgon!

Godmorgon snyggingar,
visst har helgen  & lovet gått fort? sista dagen på lovet idag usch  
Söndag idag då, alltså är det måndag imorgon. FY! Ah, men idag ska jag bara ligga i sängen och dra mej. Ligger och äter frukost just nu, härligt sen ska jag övningsköra och fixa lite  men vi hör senare kisses!


Natt inlägg!

Ókej dags att skriva ett godnatt inlägg har precis tagit bort sminket och ska lägga mig i sängen och kolla tv/smsa men vi hörs imorgon Godnatt!


INVINCIBLE




And every time I nearly hit the ground, You were my cushion

There’s evidence that proves, That you were heaven sent
Yeah aah they said we shouldn’t, Yeah they said we wouldn’t
Aah look where we are, We’ve done what they thought we couldn’t
As bad as the odds were looking, Push yeah we kept on pushing
‘Cos when I needed resucin’, You were there at my defence

  


INSPIRATION!


Johan gose old?

Idag fyller den här snygga grabben 19år!


Hottiehottiehottiehär har ni ett riktigt kap..
Passa på, han är inte singel för alltid.. ;) GRATTIS BABY!



Ännu en lördagsmorgon!

Godmorgon snyggingar!
Vaknade för 2 timmar sen eller något men inte orkat skriva mitt dagliga godmorgon inlägg förräns nu .
iaf Sovit gott? Det har jag, wohoo ibland äger mina drömmar!

Ah ligger i sängen nu och bara degar ska strax gå upp och duscha sen börja fixa mig kom ihåg att ni FORTFARANDE kan skriva på mini-frågestunden  hörs sen kisses!


Just for you!



svarar på 5-10 utvalda frågor , passa på nu baby's ;)


INSPIRATION!


Nytt i garderoben!


(den är genomskilnig)







MIN NYA ÄLSKLIING


SKAFFA LÖSENORD TILL BLOGGEN!?

DEN SOM SKAVLLAR OM MIN MIG OCH MITT JÄVLA LIV KAN SLUTA MED DET.... 

SOME OF THE

He snyggingar!
har precis kommit hem från en jättemysig dag i stockholm ska strax ta kort på allt som jag shoppade idag,
men bjuder på en bild från dagen så länge kisses!


SO DAMN ME

Haha, jag älskar ju att leka med kameran helt klart! Så bjuder på den här ;) Nu drar  jag till stockholm med jessi så vi hörs sen kisses!


Godmorgon gullungar!

Goodmorning sunshines!
 Ligger just nu i sängen och strax gå upp ovh äta något tror jag sen blir det att börja fixa sig
Min dag ska spenderas i stockholm med massor av shopping med jessi men måste nog gå upp nu hinner nog slänga in en dagens outfit elr facelook innan jag drar hörs snart kisses!


Bilder från inatt!


















Awsum Kesha


MORNING!

Godmorgon snyggingar!   vaknade för nån timme sedan och kom hem nyss va ju som sagt hos matilda igår på fest med trevligt folk kom i säng runt 4 kanske..
och det känns bilder och allt kommer sen nu ska jag ta mig en LÅNG skön dusch så man känner sig fresh men vi hörs efter kisses!



I just had sex and it feeeeelt so good!

Hinner inte skriva så mycket mer en att kvällen är planerad..
har precis fixat klart mig och ska snart dra till bussen och möta upp kiia sen drar vi till matilda på där det ventas fest hörs senare kisses!



INSPIRATION!


I'm popular

Godmorgon sweethearts! Började dagen med ett liten hallon smoothie super gott och blev faktiskt mätt också!
vad har ni för planer för dagen dåra? själv så ska jag ta de lungt nu på dan och sedan börja fixa mig mot kvällen men mer om Dagens planer kommer senare, stay tuned! ;*


SMART TJEJ!

Haha gick rakt in i en dörr nyss smart tjej
har ni gjort det någon gång?


INSPIRATION!


MUSIC BABY!


GODMORGON!

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Själv så hade jag mardröm =( ... Men så skönt när jag vaknade! Drömde också att jag piercade naveln, och det blev skitfult?..
aja är vaken nu iaf ska ska gå ner och äta frukost så vi hörs senare kisses!


RSS 2.0