Valborg- mobilblogg

Hej darlings. Tänkte bara medela att jag har haft grym dag på praktiken då jag fick sluta redan klockan halv två. Så har precis duschat, sminkat mig och lockat håret Känner mig dock riktigt hängig.

Vad ska ni göra ikväll förövrigt? För min del blir det middag med några och bara hänga och ha det roligt. Vi hörs sen, kram.




Godmorgon - Valborg ♥

 
Godmorgon Vänner. Jag har haft en otroligt mysig morgon trots att det bara är tidag och det är även valborg idag ska ni göra någpt specillt? jag har iallafall precis ätit en god och nyttig frukost och hunnit sminka mig fick extra sovmorgon så börjar inte praktken förns halv nio eller nio idag så sköönt.
 
Sen är planerna att åka hem duscha, byta om och fixa sig för att röra sig mot festligheter och fira in första maj och även att jag är ledig i en hel vecka♥ Innan jag börjar på bokningen igen på måndag så skönt, så den häe veckan lär gå jäkligt fort eftersom det är full speckad med saker som ska göras. men nu blir det att röra sig mot bussen och stan ha en fin dag kära läsare kram/S

Måndagskväll - te

Förlåt för den konstiga uppdateringen men jag har inte haft tid till att blogga så det får bli min ursäkt. Har precis kommit ut ur duschen och har gjort mig en kopp te. imorgon är det sista praktikdagen sen är jag ledig i en vecka så skönt.

Annars har jag inte allas gjort mycket ikväll bara vart hemma och tagit det lugnt plus det är Bara 1 dag kvar till Valborg och jag är sjukt taggad även om det känns lite överskattat. Men ha en fin kväll kära läsare så
Hörs vi senare kram/S


Justin Bieber - Grand hotel prank

 
Kan inte sluta att kolla på dess grabbar så jäkla kul haha håller ni med?

Monday Morning

 
Monday Morning Det är verkligen så himla gott att äta honung, linfrön, frukt och bär tillsammans med turkisk yoghurt till frukost. You have to try it! Turkisk yoghurt överhuvudtaget istället för fil är så fruktansvärt gott..:) Så har precis ätit en god måndags frukost och gjort mig klar och ska röra mig mot bussen strax och praktiken jobbar bara två dagar denna vecka och är ledig i en vecka hur skönt?
 
Men tänkte bara önska er en solig måndags morgon så hörs vi när jag slutar, jobbar i frkosten idag så slutar rätt tidigt ha en fin dag kära läsare kram/S

Söndag kväll

Söndag och känns inte som om jag har haft helt alls.. Har iallafall precis tagit mig en dusch och gjort mig en kopp te och mysa ner i soffan och kolla på Maria wern innan det blev sängen och sova.

Jobbar bara två dagar denna vecka vilket känns super skönt så glad för det. Men hoppas att ni får en super fin söndags kväll så hörs vi senare btw hittade jag denna bild från turkiet förra året saknar värmen LOVE


LOVE THIS COLLAGE ♥


Godmorgon ♡

 
 
 
Godmorgon Lovies. Vaknade med ett leénde på läpparna och insåg att det bara är 47 dagar kvar tills jag tar studenten Jag är så sjukt taggad på studenten:) plus en härlig sommar med jobb och att åka till Peace & Love kommer nog bli en bra sommar. :) Har faktiskt inga planer idag, ska nog bara vara hemma då det är dags för praktik imorgon igen två dagar till sen är jag ledig en hel vecka..
 
Tog iallafall en ordentlig sovmorgon idag vilket jag behövde och började min söndags moron med en god frukost och kolla på livent enligt rosa filmen så mysig,:) Men nu blir det duschen och fortsätta att drömma om studenten. kram/S

Mobilblogg - hemma kväll

Hej darlings. Har precis tvättat bort sminket och lagt mig i min älskade säng och kolla på tv innan det blir sova är extremt trött..

Annars har min dag bestått av praktik dom jag gick helt okej faktiskt sen blev det hem hemma kväll med god middag plus popcorn och film. Hopas ni har fått en fin lördag kära läsare Kram/S


JUSTIN BIEBER


Godmorgon Allesamans♥

 
 
Gomorgon hjärtan. Hur mår ni mina fina läsare? Med mig är det bra, jättebra faktiskt.:) Dock så har jag så mycket att göra att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.. Det är lördag och jag har precis vaknat till och gjort mig en god frukost trots att jag egentligen inte har tid..   ska va på bussen om 20 minuter för att åka till min praktik plats och spendera min dag där..
 
Men tänkte bara önska er en solig lördagsmorgon så hörs vi under dagen.:) sen blir det att köpa naturgodis och längta efter en mysig hemmakväll. men måste skynda mig nu kram/S

HOME +

 
Nu är jag äntligen hemma efter en jobbi dag på praktiken och håller nästan på att somna. Har bäddat sängen och ska gosa ner mig och kolla på en film. :)Jag jobbar ju även imorgon bitti igen och efter  det  blir det att vara hemma och ta det lugnt. Planera resa och bara softa. Längesen jag var hemma och bara tog det lugnt så det känns skönt att kunna vara det i helgen.
 
Har inget annat roligt att berätta för er ska byta om nu till mina mjukisar och kolla film innan det blir middag med pappa, sen kommer min kväll spenderas i soffan då jag ska upp nio imorgon för att åka på praktik.:) Fy att jobba en lörsag utan betalt.. men ha en fin kväll kära läsare så hörs vi senare kram/S

Friday Morning ♥

 
Good Morning Sunshines. Jag vaknade upp i min säng redan innan klockan rindge denna fredags morgon helt otroigt med tanke på hur tidigt jag går upp enda. Har iallafall fixat mig och ska försöka i mig lite frukost som jag precis gjorde. frukt, bär och lite smoothie som pappa har gjort till mig mums.
 
Sen blir det bussen mot praktiken där jag kommer att spendera några timmar. Så tänkte bara önska er en fin fredags morgon så hörs vi senare nu måste jag kasta i mig frukosten och sedan rusa mot bussen kram/S

Osminkad, praktik - Mobilblogg

Hej på er! Det har blivit nå fel med mina inlägg ifrån mobilen idag för de har tydligen inte kommit upp! Men det är underbart väder ute och jag hoppade precis av bussen och ska gå hem i det soliga vädret.

Annars har jag haft en helt okej dag på praktiken har haft riktigt mycket att göra så har knappt fått sitta ner.. Så min kväll kommer spenderas framför tvn med en kopp te och revenge men bjuder på en osminkad bild från dagen ! Puss


25 April 2013

 
God Morgon. Sovit gott? Märkte nu när jag skrev datumet att det snart är maj fan. Dagarna bara flyger förbi och jag tycker inte riktigt att det känns som vår/Sommar än. det är ganska fint väder men inte alls lika varmt. hoppas att värmen kommer snart.
 
Har i alla fall gjort mig klar för ännu en praktik dag och sitter och äter lite frukost och ska strax dra mot bussen och in mot stan där jag kommer att spendera min dag och tid med att duka fram fika till våra konferens-gäster så tänkte bara önska er en fin morgon så hörs vi under dagen Love.

Messy Clear Thoughts.

Ibland när allt bara känns jättejobbigt, så behöver man stanna upp. Bara stanna till ett tag, inte göra det man egentligen ”måste”. Skit i det. Tänk efter vad Du behöver för att må bra. Du kanske bara behöver ta det lugnt en kväll, köpa en god choklad och kolla en bra film. Eller ta en lång dusch? Eller köpa den där tröjan fastän du kanske borde spara pengarna? Alltså, då är det bara att köra! Skit i ångesten, den kan du ta en annan dag. För så tänker jag iallafall, att varje dag kan vara den sista. Jag lever för varje dag. Det älskar jag, även fast man kanske kan ångra vissa saker då och då. Men det spelar ingen roll, för man mår ju bra iallafall. Det är det som är viktigt i slutändan ändå!

Det var 2 år sen, efter det hade hänt en sak.. En månad efter händelsen var det nyårsafton. Jag la ett löfte till mig själv som jag önskade så starkt att jag kunde hålla, att det tog över mig. Det kanske var stjärnfall just då? För min önskan blev verkligen sann, och jag följer löftet än idag. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men mitt löfte var iallafall att jag ”Alltid ska göra så som jag själv känner” så fort någon gör mig besviken så självklart blir jag lite ledsen först. Men sen. Oj, då jävlar är den personen faktiskt inte mer än luft för mig. Men mitt löfte handlade inte bara om personer, det handlade mycket om mig själv. Att jag aldrig ska tillåta mig att må sådär dåligt igen, för det var hälften mitt fel! Fan, det gör så ont att säga så.

"Om jag skulle dö imorgon, vill jag vara nöjd med hur jag mådde idag."


Solig Morgon ♥

 
God Morgon köra läsare. Hann inte skriva imorse innan jag drog till bussen då jag prioterade att sova några minuter extra ♥ haha. vaknade iallafall upp till ett Soligt Norrtälje och var ovanligt pigg så hann förbi och köpra mig en kaffe  och köpa mig en kaffe + en bannan som fick bli min frukost denna morgon och för att väcka resten av kroppen..
 
Så har precis satt mig på bussen på väg till praktiken så tänkte bara ösnka er en fin morgon och hoppas att ni får en solig och härlig onsdag så hörs vi när jag slutar, kram/S

BEAUTY AND THE BEAT


Bloggar från Iphone

Åh nu känner man verkligen att det är vår! Förutom att man blåser bort så känner man att sommaren är på väg...hoppas det blir fint väder till Valborg!

Har iallafall haft praktik hela dagen på segel plaza så sitter på bussen och är strax hemma super skönt. Fick följa med min handledare på en utbildning/kurs idag som var riktigt intressant faktiskt lärde mig en hel del. Men ska strax hoppa av bussen så vi hörs senare kram/S


Godmorgon alla gullungar!

 
God morgon. Har ni sovit gott? Håller på att göra frukost nu medans jag springer runt och sminkar mig samtidigt, vaknade av att klockan inte ringde och bussen går om 30 minuter så är stressad men ska promt skriva ett morgon inlägg till er  och fota min frukost som jag igentligen inte har tid med :)men men..
 
Anyway ska skynda mig nu sen blir det mot praktiken och en ny dag slutar en timme tidigare vilketn känns skönt så ska försöka ner på stan en snabbis och kolla på skot till studenten.:) men tänkte bara önska er en fin morgon så hörs vi när jag slutar kram/S

Time too sleep

Hej darlings! Efter en varm dusch har jag precis gjort mig en kopp te och ska mysa mig ner i sängen innan det blir att sova! Antar att dom flesta är på biebers konsert ?;) 
 
annats har min måndag vart riktigt bra. Det enlevering en lugn dag på praktiken då vi bara hade en konferens vilken var rätt skönt men ha en fin kväll kära läsare så hörs vi imorgon godnatt 

SUMMER INSPO .♥

Orange-collage_large

God morgon.♥

 
God morgon Bloggen. hur mår ni? jag mår toppen dock lite trött men det är måndag och dags för praktik igen hoppas denna vecka går fort. vaknade i alla fall upp till ett soligt Norrtälje och har precis gjort mig en kopp te som jag ska dricka upp lite snabbt innan det blir bussen mot stan.
 
Men tänkte bara önska er en fin måndagsmorgon och önska er en solig dag så hörs vi när jag slutar, kram/S

Söndags kväll.

 
Fan vad det inte känns som söndag idag..på Söndagar brukar jag ofta vaknka upp sent och må.. ja inte så bra efter utekvällar haha men också ha åångest. men det känns mer som en lördag idag menmen. har iallafall kommit hem till pappa och packat upp mina saker och fixar lite inför morgondagen då det är dags för praktik igen...
 
Annars så har min kväll bestått av årets första grillning super skönt måste nästan va det godaste som finns? har iallafall lagt mig i ett varmt bad och ska ligga här ett tag med musik och tända ljus innan det blir maria wern och sängen med en kopp te. så tänkte bara önska er en fin kväll kära läsar.

Planerar min nästa Tatuering.

 
Håller på att planera min nästa tatuering och har alltid tyckt att det här hjärtat som Kenza har på sin fot är så jäkla snyggt♥ Simpelt men enda snyggt och diskret eller vad tycker ni? vill inte göra något stort som jag kommer att ånga när jag blir äldre.Har ju min tatuering på handleden som betyder massor för mig.
 
Men tycker det här hjärtat på foten är så himla snyggt, tänk er sommar, brun ballerina och sen hjärtat på foten hur snyggt? eller vad tycker ni kära läsare? skriv gärna vad ni tycker skulle va kul att veta.

Solig Söndag ♥

 
God Morgon kära läsare.. Denna söndag ligger jag inte och latar mig utan har precis gjort iordning mig en stor söndags frukost med en massa frukter, yoghurt och en stor kopp te mums.  som jag ska sätta mig ute i solen och äta på nu sen blir det att sticka ut på en söndags promenad i solen super härligt.
 
Sen blir det duschen och kolla lite Andra Avenyn innan det blir att packa lite för att dra till pappa senare ikväll så denna söndag är fullspäckad som vanligt haha, Imorgon blir det tillbaka till praktiken och tidiga mornar, men tänkte bara skriva ett litet morgoninlägg till er kära läsare så hörs vi under dagen kram/S

20:00

Hej kära läsare! Ikväll har jag date med soffan. faktiskt riktigt jäkla skönt. Här tänker jag ligga hela kvällen med mitt naturgodis och kolla klart på dom Johan falk filmerna som jag inte hann se klart på igår. är ju som sagt hundvakt ikväll¨så rätt skönt att bara ta de lugnt.
 
Annars har min dag bestått av att sola med min farmor och även en mysig fika hemma hos henne. sen blev det en tripp till stallet för att ta in min polle och svängde även förbi pappa och hämtade lite saker. Men nu ska jag fortsätta att kolla på filmen och bara ta de lugnt så hörs vi lite senare kram/S

WILL.I.AM

 
Denna låt spelas i min Ipadmu högtalare just nu medans jag står och lagar lite mat.

Solig Morgon

 
God morgon Hjärtan. Gud vilket härligt väder det är ute! Nu känner man verkligen att det är vår! Förutom att man blåser bort så känner man att sommaren är på väg... Så började min lördagsmorgon med att ta på mig solbrillorna och stocka ut på en härlig promenad så har precis gjort mig en god frukost plus en stor kopp te med honung mums.
 
Sen är planerna att fixa lite i mitt rum och sen ta bilen för att åka och hälsa på farmor en stund innan det blir stallet för att plocka in min polle. Annars är kvällens planer en date med min soffa då jag erbjöd mig att vara hundvakt ikväll. men nu blir det frulle så hoppas ni fick en solig morgon kära läsare kram/S

JOHAN FALK-FILMKVÄLL

Tumblr_mda3c1ubmp1qgeq3co4_500_large
 
+ Hej! Har ni det bra? OK jag är beroende av tacos haha. det är så jäkla gott. speciellt när man blandar lite bönor i köttfärsen också. så jäkla gott ni borde pröva det kära läsare.
 
Haft ont i magen hela dagen så det kändes bra att äta! så nu blir det filkväll eller Johan falk maraton med naturgodis och popcorn mums. Aja, uppdaterar er senare! 
 

IN THE CAR

Hej darlings.. När mamma kom hem från jobbet tog jag bilen till närmsta Ica affär och har precis köpt lite naturgodis och popcorn till kvällen då det blir en hemmakväll..

Annars har jag inte gjort så mycket denna dag regnet vräcker ner utan för bildytorna så passar bra med en film kväll . Men ska starta bilen och åka hem nu och hjälpa till med maten då det blir tacos kram/S


God Morgon - Regn ♥

 
Godmorgon vänner. Vaknade runt halv tolv så kom precis innanför dörrarna efter en morgonpromenad i regnet fyfan för detta regn alltså.. Men har hunnit göra mig en god frukost som består av te, surdegsbröd med kalkon och ett kokt ägg och juice super gott så ska äta den framför Kardashians serie älskar deras serie.
 
Sen blir det att hoppa in i en varm dusch och massera mina fötter har fortfarande så sjukt ont från praktiken.. Annars har jag inte hunnit planera in så mycket denna fredag, får dock bli en hemma kväll då jag vill spendera lite tid med min mamma hinner knappt se någon i min familj nu under praktiken.. hoppas ni fick en fin morgon kära läsare så hörs vi lite senare kram/S

Mobilblogg - soffhäng

Hej hjärtan. Har precis tvättat bort sminket och gjort mig en kopp te. Mamma har även maserat mina fötter efter en jobbig och lång dag på praktiken är helt slut men är ledig imorgon vilken känns super skönt !!

Så nu blir det te sen sängen då jag äntligen får sova imorgon haha hoppas ni har fått en fin kväll puss


Mode Mode Mode ♥

B62c93c6b2a60396479b6c451fc42361_large
Collage_by_me_50538807e087c323c570bfe7_large

Solig morgon.

 
God morgon. Vaknade av att klockan ringde halv sex och såg att solen började kolla fram blev överlycklig.  Efter flera dagar med grått & Regn skiner äntligen solen på morgonen. så har hunnit sminka mig och ätit en snabb frukost och ska borsta tänderna nu sen bär det av mot bussen och praktiken. är ledig tre dagar efter denna vilket behövs jag och tidiga mornar går inte ihop.
 
Tänkte i alla fall bara skriva ett litet morgoninlägg och önska er en fin morgon och hoppas att ni får en solig dag kära läsare. nu måste jag skynda mig så vi hörs när jag slutar kram/S

56 dagar kvar.

Om exakt 42 dagar springer jag ut från min skola med min vita mössa och min älskade klänning från asos. ryser i hela kroppen så fort jag tänker på det. 12 år i skolan och jag är nästan framme vid mitt slut mål helt galet..slänger in lite inspirerande och taggade bilder på lyckliga studenter som jag kommer va i sommar.
 
Nu blir det duschen sen göra lite te och mysa ner sig i soffan i några timmar innan det blir sängen för att gå upp tidigt en sista dag imorgon innan jag tar helg från min praktik.. hoppas ni har fått en solig dag LOVE

Godmorgon ♥

 
 
Godmorgon hjärtan. det är onsdag och jag är ovanligt pigg trotts att klockan bara är sex på morgonen och jag har hunnit sminka mig och fixat håret.  Börjar sju idag på praktiken så ska strax bege mig mot bussen och in mot storstaden tänkte bara ge er litet morgon inlägg innan jag drar.
 
Hade gjort världens godaste frukost men tappade självklart ut allting så får äta frull på praktiken denna morgon.. ska även hem till mamma idag så ska försöka hinna packa och fixa lite små saker men ha en toppen dag så hörs vi när jag slutar LOVE

Nothing ★


På G hem

Hej darlings. Vad hände med det fina vår vädret ? Bara en massa regn i Stockholm idag fy.. Sitter iallafall på bussen nu från min praktikplats och är snart hemma då blir det en snabb power Walk sen över till Emme och planera peace and love ;) men hoppas ni har fått en fin dag så hörs vi senare kram/S


Tisdagsmorgon.

Godmorgon allihopa! Idag ska jag försöka blogga som vanligt igen. Somnade tidigt igår, låg ju och kollade film och var verkligen jätte trött så somnade framför filmen. Rätt skönt att bara somna sådär och sen direkt efter gå och lägga sig..
 
Har i alla fall tagit mig upp ur sängen och håller på att ta sista klunken ur mitt te och ska strax bege mig mot bussen för ännu en dag på min praktik. så tänkte bara önska er en fin tisdagsmorgon så hörs vi när jag slutar. måste skynda mig nu Kram/S

Godnatt

Efter en lång dag med praktik och ont i fötterna har jag precis lagt mig i sängen och ska sova !! Så ha en fin kväll kära läsare så hörs vi imorgon LOVE


ED SHEERAN


God Morgon.

 
God morgon! Usch, dagen man hatar mest på hela veckan har ännu en gång välkomnat oss men denna dag lite annorlunda eftersom ja inte har någon skola klockan ringde 5 morse eftersom jag ska ha  7 veckors praktik nu innan studenten.nu i Stockholm är skit nervös vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen om jag ska vara ärlig men det ska gå bra..
 
Har i alla fall hunnit fixa mig och ätit en underbar frukost så ska strax dra mig mot bussen för att åka in till Sergel Plaza där jag kommer att spendera min tid i några veckor nu, det ska både bli kul samtidigt som jag är riktigt nervös. men tänkte bara önska er en fin morgon så hörs vi när jag slutar LOVE

Mobilblogg

Har precis tagit mig en dusch och lagt mig i min älskade säng! Klockan ringer halv fem imorgon då jag börjar praktiken klockan sju är riktigt nervös känns som om hjärtat ska hoppa ur mig..

Min söndag har annars bestått av att fira min farfar sen blev det middag med pappa och fixat inför morgondagen. Så nu blir det Maria wern en stund sen sova LOVE


+ Saker jag stör mig på

+ Jag spenderar hellre mina pengar på någonting jag verkligen vill ha än massa små saker. 
+ Jag måste alltid dricka ett glas vatten när jag vaknar annars svimmar jag
+ Jag har hellre 1 bästa vän än 100 falska. Och det är SÅ SANT! 
+ Jag har väldigt svårt att lita på folk... Och det gör oftast att jag känner mig nere. 
+ Kan ibland komma på mig själv att jag pratar högt.
+ Blir ofta nervös om saker och ting förändras.
+ Jag hatar personer som tror dom är viktigare än alla andra. 

Sunday Morning

God morgon...  Hur är det med er denna söndagsmorgon? Här är allt bra. Började min söndagsmorgon med att ta en lång promenad i solen med min vovve.:D så har precis hunnit göra mig en god frukost som består av surdegsbröd, ägg och en stor kopp te mums, så ska slå mig ner och lyssna på nrj och njuta av den.
 
Sen är planerna duschen och fixa sig för att åka och fira min farfar som fyller år imorgon, ska även hem till pappa ikväll då min praktik börjar och det är närmre stan från han än från mamma så slipper jag gå upp så fruktansvärt tidigt haha. :Dmen tänkte bara önska er en fin morgon så hörs vi senare kram/S

Peace & Love bokat ♥

Förlåt mina hjärtan för dålig uppdatering men jag har velat ta en paus från allt bloggande under denna lördag då jag är mega bakis och har haft fullt upp med annat..:D är äntligen hemma hos mamma igen i alla fall och tänkte meddela er att jag och några vänner äntligen har bokat Peace & Love känns så jäkla skönt att det äntligen är bokat. det blev dock dyrare än vad vi trodde men men, vi bokade även en Festivalbuss som vi ska åka med både dit och hem kommer bli grymt..
 
Men nu blir det duschen och sedan äta en mysig lördagsmiddag med min mamma och sedan mysa ner sig i soffan med popcorn och lite choklad och kolla film känner att det får bli en hemma kväll inatt. uppdaterar er senare. skriv gärna om ni ska eller har vart på P&L kram/S

Bakismorgon ♥

Godmorgon Finisar. Läget med er? Här är allt bra lite bakis efter gårdagens utgång men den va riktigt lyckad. :DMitt internet krånglade dock hela kvällen igår, och sedan började jag nästan gråta blod för jag trodde att min bebis ( min iphone) hade gått sönder. Det var något konstigt med ljudet med det fixade sig.. jag och teknik går inte ihop haha
 
Ligger i alla fall kvar i sängen och suktar efter vatten då jag känner mig fortfarande full men det blev en lyckad studentskiva och träffade massor av underbara människor, :Dså dagens planer är att åka till mormor för att fira henne men först blir det frukost och en dusch kram/S

Ses i dimman'

hej babes. Nu är vi klara och sitter på förkärlek och sedan blir det STUDENTSKIVA  på Mobergs. Så vi ses i dimman LOVE 

MODE, MODE, MODE.


Good morning!

Tumblr_mk34hglsxl1qdcne5o1_500_large
 
God morgon..  Sovit gott? Är ju som sagt ledig idag och det är  Fredag idag, så himla skönt. Längtat efter helgen, haha. så började min lediga morgon men att ta med mig min vovve ut på en 40 minuters lång Power Walk och har precis gjort mig en smoothies och plockat fram nyttigt surdegsbröd till frukost mums.
 
Sen är planerna att plocka ihop och städa i mitt rum, ta en varm dusch, noppa ögonbrynen  och välja kläder tills ikväll då det väntas studentskiva med temat " Hollywood"  men nu blir det nyttig frukost så tänkte bara önska er en fin morgon så hörs vi senare LOVE

EN TIMMES PROMENAD ♥

 
Hej sötnosar. Ledsen att jag inte kunnat underhålla er ikväll men har haft fullt upp, efter skolan blev et stan med Jessi och Patricia hittade inget speciellt sen blev det en vanilj latte på pelikan super bra start på min helg. kommer ju som sagt inte ha någon skola på sju veckor nu då jag går ut på praktik på måndag är riktigt nervös som vanligt så ni får gärna skriva positiva kommentarer om det..
 
Annars så har jag precis kommit in efter en timmes lång Power walk med min vovve super härligt, så ska slå mig ner i soffan med en kopp te nu och kolla på " Tånorsbossen" och sedan blir det duschen, är ledig imorgon vilket känns super skönt. juste idag var det min sista lektion någonsin i mitt liv känns lite tråkigt men enda super skönt tar ju som sagt studenten 14e juni. men nu kokar mitt te LOVE

SVAR PÅ TAL

 
Är så otroligt trött på folk som sitter och kommenterar om mitt liv när ni inte känner mig.. vad spelar det för roll om jag har olika tallrikar som jag visar i min blogg? men du kanske har bara en sorts serie hemma hos dig? betyder det att alla måste ha en sorts serie eller? vi här hemma har olika serier med tallrikar och olika fat plus att mina föräldrar lever inte ihop så har inte samma tallrikar hos mamma & Pappa så innan du kommenterar kanske du ska kolla igenom fakta så det stämmer. så tyvärr "Ronjja" så ljuger jag inte om mina bilder. sen får du tro vad du vill för bryr mig inte, men men.. hoppas du blev nöjd med ditt svar.

Morning Love ♥

 
God morgon mina fina! Jag är förvånad över hur glad och lycklig jag känner mig idag. Just nu känns det som att livet bara leker.. Det är i alla fall torsdag och jag har hunnit fixa mig och gjort mig en nyttig frukost som består av surdegsbröd med skinka och keso på sen en liten frukt tallrik och en stor kopp latte som jag tog mig tiden att göra I morse..
 
 Sen blir det att packa mina saker och borsta tänderna och rulla mot bussen och till skolan där jag kommer att spendera sista dagen någonsin i mitt liv, för nästa vecka börjar min praktik i sju veckor och
sen springer jag ut i min vita klänning blir nästan tårögd. men nu måste jag skynda mig nu blir det frukost och sen skolan Kram/S

UNDBERBAR DAG.

 
+ Hej! Har ni det bra? Har käkat middag med Mamma. :DHaft ont i magen hela dagen så det kändes bra att äta! Haha. Har varit hemma den största tiden av dagen/kvällen och hunnit med en lång promenad med min mamma. även hunnit kolla runt på massa olika butiker då jag slutade klockan tio idag.:D Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på Andra Avenyn. Har sett klart alla säsonger av Pretty Little Liars, så det känns tråkigt.. Aja, uppdaterar er senare! 

STUDENTEN 2013

 
Har äntligen hittat mina två perfekta studentklänningar.. den vita kommer jag förmodligen att bära på studentlunchen och utspringet sen på kvällen kommer jag att bära den svarta med guldskärpet? vad tycker ni passar det som studentklänning eller är jag helt fel ute? skriv gärna eller kom med förslag på sidor där det finns ett stort utbud av klänningar.. kram/S

Godmorgon ♡

 
Love morning.. Har ni sovit gott? Vaknade klockan sju  imorse och trodde jag var död eller något. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv.:D Är i alla fall uppe nu och har hunnit sminka mig och fixat håret och ska ta mig till köket och göra mig en god nyttig onsdags frukost. funderar på havregrynsgröt med hallon, ägg och en latte mums
 
Sen blir det att packa ihop mina saker och ta bilen till skolan åkte ju som sagt till mamma igår kväll så kunde ta bilen idag.:D Efter skolan ska jag försöka ta mig ner till banken och ta ut lite pengar och även fixa lite små saker tills fredag då det blir utgång, men ha en fin onsdags morgon kära läsare så hörs vi under dagen LOVE

PLUGGAT HELA KVÄLLEN +

 
Hej Darlings. Så tänkte bara skriva ett litet kort inlägg till er, åkte till mamma efterskolan och väntar på att hon ska komma hem så har spenderat tiden med lite plugg och gjorde även hemgjorda våfflor med frukt & Bär super gott.
 
Nu har jag pluggat den största delen av kvällen. Så himla duktig! Nu ligger jag i sängen och kollar på Arrow. Ska försöka svara på lite frågor senare,. Nu ska jag göra iordning en frukttallrik och sen mysa ner mig i sängen och kolla på ipaden så hörs vi senare. Puss! 

PLUGGAT HELA KVÄLLEN +

 
Hej Darlings. Så tänkte bara skriva ett litet kort inlägg till er, åkte till mamma efterskolan och väntar på att hon ska komma hem så har spenderat tiden med lite plugg och gjorde även hemgjorda våfflor med frukt & Bär super gott.
 
Nu har jag pluggat den största delen av kvällen. Så himla duktig! Nu ligger jag i sängen och kollar på Arrow. Ska försöka svara på lite frågor senare,. Nu ska jag göra iordning en frukttallrik och sen mysa ner mig i sängen och kolla på ipaden så hörs vi senare. Puss! 

WANTIES- INREDNING ★


Godmorgon ♥

God morgon fininsar! Gick upp klockan kver över sex denna Tisdags morgon vilket är mycket ovanligt haha men tog mig en varm dusch och har precis fixat klart mig och hunnit gjort mig en lite frukost som jag ska njuta av :D Det blev nyttigt bröd med avcado på syuper gott och en stror kopp te till det.
 
Sen blir det att välja kläder och röra mig mot bussen då min dag kommer att spenderas i skolan slutar dock rätt tidigt då jag ör klar med allting nu innan praktiken så det känns skönt, sen ikväl blir det även att boka
Peace & Love är så jäkla taggad men mer om det sen.:D nu blir det frukost och vakna med the voice så hoppas ni fick en fin tisdagsmorgon så hörs vi under dagen kram/S

UPPDATE-MOBILBLOGG

Gud vad gott det blev! Sen middag men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge...köttet kunde vara mer genomstekt men vi orkade inte vänta mer haha.

Annars har min måndagskväll bestått av lite plugg då det är min sista vecka i skolan någonsin börjar som sagt min praktik på måndag nästa vecka och 7 veckor framåt sen när den är slut är det endast en vecka kvar till student galet.. Så ska ta sista tuggan av köttbiten nu och sen bänka mig framför tvn. Vad kul att så många gillar mina tips blir så himla glad. men hoppas ni får en fin kväll kram/S


Dagens skönhetstips

 

Påsar under ögonen Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

 

Misslyckad brun utan solBlev du fläckig av din brun tan sol? Lugn, räddningen finns i skafferiet. Häll lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort de fläckiga partierna. Lätt som en plätt!

 

Gula naglarKoka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

 

Torr och fnasig hudTa en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

 

Raka ögonfransarHar du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer


MONDY MORNING.

 
Monday Morning  Idag är det 8e april, eller visst är det? jo det är det.. och usch vilken morgon, först vaknade jag med nackspärr och hur trött som helst. Blev inte mycket eller bra sömn. jag somnade med mobilen och tvn på och tänt i rummet. Det värsta jag vet är att sova i ljus.
 
Men har iallafall sminkat mig och plattat håret o hunnit göra mig en god nyttig frukost som jag ska äta på lite nu till vakna med the voice innan det blir bussen mot skolan. sista veckan nu för mig med skola i hela mitt liv nästa vecka blir det praktik i sju veckr sen springer jag ut med min vita mössa och aldrig mer skola. he-he men tänkte bara önska er en fin morgon så hörs vi under dagen LOVE

Söndagskväll - mobilblogg

Har precis tagit mig ett varmt bad och hoppat i min mjukisdress och ska kolla klart på filmen på fyran som heter "Maria wern" någon av mina läsare som ser den ?

Annars så har min söndag bestått av plugg, städning sen en god middag med pappa sen blev det att gå över till grannarna och fira Elli som fyllt år det blev även en hel del planering om STUDENTEN OCH PEACE & LOVE är så taggad.. Men nu blir det film sen sova imorgon börjar skolan igen ha en fin kväll kära läsare kram/S


+ Want bondelid +


Goodmorgon, Söndag ♥

 
 
Godmorgon Söndag. Slut på lovet! Imorgon börjar skolan och det vanliga igen. Jag har haft ett underbart lov. Det senaste 5 dagarna har jag spenderat med promenader, och suttit i solen  i några timmar underbart.
Har iallafall vaknat precis och hunnit göra mig en god söndags frukost som jag ska mysa ner mig i sängen igen och äta.
 
Sen blir det duschen och plocka fram skolböckerna, jag har haft lov i över en vecka och ändå så gör man allt sista dagen. hoppas ni har fått en bra lov och en bra söndagsmorgon. nu blir det frukost sen plugga lite sen är planerna att gå till elli för att fira henne som har fyllt 19. men nu blir det frukost LOVE

In bed - mobilblogg

Hej hjärtarn' har precis tvättat bott sminket och borstat tänderna och precis lagt mig ner i min älskade säng och kolla på en film och ta de lugnt innan det blir att sova.

Fick bli en hemmakväll med frukt och te plus en god middag med min pappa som bestod av biff och en super god sallad till. Men nu blir det film så ha en fin kväll kära läsare så hörs vi imorgon GODNATT


Skönhetstips, lip balm

 
 
Tänkte ge er ett grymt tips till er med torra läppar! Om detta Lip Care SPF 15. Detta lip-balsamet passar för alla typer. Det är grymt! Kostar runt 60 kr på Body Shop och det är värt varenda krona! Finns i olika smaker och färger också. Du får lena läppar på bara några läppar och ger bra vitaminer för dina läppar. Värt att pröva

Solig Morgon ♡

God Morgon Jag och min vän jessi hade hemmakvälll igår med tacos, godis, chocklad och film super skönt att inte dra ut på krogen.. Så vaknade upp pigg klockan tio och såg att det var super fint väder ute blev man ännu gladare och att det redan är några plusgrader ute.
 
Dagens planer är fortfarande lite oklara skulle behöva göra lite ärendet på stan men samtidigt vill jag sitta och sola i detta fina vädret.Men håller er uppdaerade hoppas att ni fick en solig lördags morgon så hörs vi lite seanre.
Nu blir det frukost och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda LOVE
 
 


Bio-Time

Hej babes! Efter tacos till middag sitter jag och min vän Jessi på biografen och ska se "best före" en svensk film någon av mina läsare som har sett den ? ha en fin kväll kära läsare så hörs vi senare. Nu börjar det kram/S


SKRIVER AV MIG !

Hur världen är en vacker plats att vara på samtidigt som den är en otäck plats att leva på. Mitt huvud snurrar fullt av frågor som jag egentligen bara kan ställa till mig själv. Min tillit till männsikor blir bara värre och värre. Jag är trött på alla påhitt, allt skitsnack, alla idioter och avundsjuka människor. Om jag hade fått stanna tiden och tagit tillbaka alla chanser jag givit till personer som inte alls var värda det. Hur kan det vara så svårt att hålla sig till det man lovat, till det man svurit och givit sig till? Att inte gå bakom ryggen på sina vänner eller sin bästa vän. Att inte hugga en i ryggen så fort man vänder ryggen till. Hur kan det vara så svårt? 
 
Jag vill vara den där lyckliga tjejen som jag alltid varit, där folk har slängt komplimanger om mitt otroliga leende och mina gnistrande ögon. Men hur ska jag kunna bevisa det när folk i min omgivning bara ser ner på en? Att jag ens tillåter såna personer finnas i mitt liv. Jag vill älska någon. En person som aldrig skulle kunna hugga mig i ryggen, en person som håller sig till vad den lovat och alltid stannat vid min sida. Och om jag skulle älska den personen så skulle det bli föralltid. Jag är trött på att leva i en värld där folk bryr sig mer om vad andra gör och aldrig brytt sig ett dugg om hur dom själva beter sig.. 

God Morgon.★

 
Godmorgon våren. Jag startade denna underbara och varma vårdag med frukost på sängen och ett avsnitt av Gossip Girl så sitter och dricker min varma latte och gör ett litet morgoninlägg till er. Vaknade förvånarsvärt tidigt idag men vilket känns skönt att inte sova bort halva dagen..
 
När jag har piggnat till lite mer ska jag slänga på mig träningskläderna och sticka ut på en litet morgonpromenad, sen blir det duschen och fixxa sig för att åka in till stan och mötta upp jessi då det blir en fika sen är planerna för denna fredag BIO så jäkla länge sen men håller er uppdaterade. ha en solig morgon kära läsare kram/S

ONE EAY OR ANOTHER.


Middag ala Sofie

 
Hej bloggen! Har inte hunnit med att uppdatera bloggen så mycket de senaste dagarna, har ju varit så underbart väder och då prioriteras inte datorn speciellt mycket. så dagen har spenderats med solning och bara tagit det lugnt med andra ord.
 
Men står iallafall just nu i köket och har lagat en nyttig och god middag till mig och min pappa det blev lax med sallad, Citron. Och vitlökssås hur gott som helst. Nu blir det middag sen ut på en liten kvälls promenad så uppdaterar er senare LOVE 

4e april 2013.

 
Godmorgon Hjärtan. Jag ska snart springa ut till köket för att göra mig en god torsdagsfrukost funderar på latte, frukter och lite kisella hur gott? ville bara kika in här och önska er en fin morgon och en härlig dag.
Norrtälje bjuder på hela 11 plusgrader idag och strålande sol!
 
Vaknade upp kissnödig och kliade i ögonen vet inte om jag börjar bli sjuk eller dom där jäkla pollerna bärjar komma? dagens planer är iallafall att sätta sig och sola en stund på altanen och försöka me en lång promenad. sen blir det att försöka planera helgen. men nu blir det frukost så vi hörs senare kram/S

Hunky Dory

Tröjorna är från Hunky Dory! Är så himla kär i dom. Har blivit helt såld med tryck på ryggen. Vad tycker ni om dessa? Värt pengarna?!

On the road !

Hej boys and girls! Har precis vart på JOBBINTERVJU inför sommarvikarie som jag berättade om och hoppas att det gick bra, det kändes som det iallafall.

Så har precis vart och köpt mig en sallad till lunch och ska strax starta bilen och åka hem och kolla på ett avsnitt av gossip girl och njuta av min sallad sen blir det solen en stund, så vi hörs senare har ni några planer inför denna soliga dag? Kram/S


Godmorgon allesammans!

 
Godmorgon..  Vaknade med en grymt härlig känsla i hela kroppen. Ni vet en sån där känsla som man vill ha hela tiden, då man är sådär stört cp-lycklig! Våren är på väg, sitter iallafall och äter lite frukost och dricker en latte i solen sper mysigt och en bra start på dagen.
 
Ska snat klä på mig och sedan röra mig mot bussen då jag har min JOBBINTERVJU idag är super nervös men det ska nog gå bra har läst och frågat en massa vad man ska säga och inte säga, så tänkte bara önska er en fin morgon så hörs vi lite senare ska ta sista klunken av min latte nu och sedan göra mig klar. önska mig lycka till. LOVE

Mobilblogg-sängen

Efter en varm dusch ligger jag äntligen i sängen och kollar på tv och ska strax sova då jag ska upp tidigt imorgon för min jobbintervju är så jäkla nervös men håll tummarna!!

Annars har var min kväll ingen speciell har fixar och planerat lite saker inför veckan. Men hoppas ni får en fin kväll så hörs vi imorgon LOVE


Bekännelser

❤ Jag kan inte sova om det är stökigt i mitt rum. Måste alltid se till att det är städat. 
Jag är beroende av min mobil och kan inte gå någonstans utan den 
❤ Skulle jag ödesätta mig på en öde Ö, så skulle jag ta med mig min mobil. 
Jag har alltid halsband på mig, det betyder otur för mig om jag inte har på mig det. 
❤ Jag älskar att lära känna nya människor! 
Jag hatar personer som tror dom är viktigare än alla andra. 
 


GOD MOROGN.

 
Klockan är tolv och jag sitter fortfarande här i min sovtröja, osminkad, och med oborstat trollhår haha. Har iallafall hunnit med en god frukost som bestod av massa olika frukter och en stor latte så nu står jag mig i några timmar. så ska snart klä på mig och sticka ut på en mysig vårpromenad i solskenet.
 
Annars är dagens planer inte så stora ska föröska bli klar med lite plugg trotts att de är lov och förbereda inför morgondagen då jag har min stora jobbintervju är så jäkla nervös men det ska gå bra.. men tänkte bara önska er en fin morgon så hörs vi senare. LOVE

DAILY FITINSPIRATION

 

1a APRIL

 
Good Moorning. Sitter i min säng och dricker mitt morgon te och äter lite frukt som frukost super god. Jag behöver väl inte skriva vad jag ska göra idag för det är precis som alla andra dagar.. Sticka ut på en solig promenad sen blir det att fortsätta städa mitt rum innan det bli stallet för att mysa med min underbara häst.
 
Men nu blir det att hoppa i min mjukisdress sen börja planera dagen en aning bättre, visst är det 1a April idag? jo men det är det hoppas ingen av er har eller blivit lurade än. lyckas alltid gå på dom där skämten. men hoppas ni fick en solig morgon kära läsare så hörs vi lite senare kram/S

RSS 2.0