.....

Im baack bitches! nu är jah hemma har haft en toppen dag och har hittat sjukt mycket som jah ville ha hade typ 500 med miig och nu har jah typ 300 kr kvar lr nått hihi! skulle juh kolla på klänning till nyår hitta en som jag köpte men vet inte inte om jag ska ha den på nyår lr inte.. lr om jag bara ska ha den på julafton och sen åka och köpa en annan innan nyår ;) vi får se :D, ska iaf köpa smycken och sånt på onsdag med jessica naaaice ;),
måste berätta en rolig sak som hände oss på bussen xD jah emme och elli stod upp eftersom det va fult på bussen och så sitter typ värsta turkfamiljen på bussen och glor på oss? vi glodde juh tillbaka och dom va typ 7 st lr nått! och sen kommer det fram en kille och ger oss en lapp med ett nr på där det står alskar dig med ett a? och ett nr och vi vet juh inte vem de va till och dom va juh sjukt fula så vi rev sönder lappaen och asg verkligen sen kommer samma kille fram igen med en ny lapp och där står de smsa nu och två nr? vi rev sönder den så dom såg och skratta xD seriöst tror dom själva att vi tänker smsa dom lr? dom va hur fula som helst haha!
men annars va det en toppen dah =) 
kisses

så ser klänningen ut den är snyggare på och är inte så lång som den ser ut att va på bilden men ska nog bara ha den på julen med glansleggings sen smycken och klackskorna som jag la upp igår? snyggt lr ?  =)





Kommentarer
Postat av: Amanda

Svar: okej vad roligt! :D alltid kul med nya klänningar ju, vad tänker du dig för smycken till då? :)

2009-12-22 @ 10:39:05
URL: http://enskrivandeamanda.blogg.se/
Postat av: anna

läser din blogg varje dag =) det är jätte bra men kan inte du börja upptatera lite mer? :)

2009-12-22 @ 11:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0