HOW COULD YOU


Hemma!

har precis kommit hem. Stack till skolan vid 8a mötte matilda runt 9 utanför skola har vart som hennes assistent idah eftersom hon hoppar på kryckor.. sen hade vi hotell kunskap i två timmar sen va de lunch sen ahde vi so,svenska,och matte sen slutade vi då drog jag upp till mammas jobb och åkte med henne hem.. nu ska jag ner och ta nått för magen har cp ont i magen kisses!



GODMORGON!

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och håller på att fixa mig... Men har ingen aning vad jag ska ha på mig?! Hello.. help me. Jag vet inte ens om det är sol ute för jag ser inte det genom mitt fönster, men funderar på att ha det här iaf ? HISS ELR DISS ?, ska be ge mig till bussen runt 8a så måste fixa de sista hörrs när jag kommer hem! kisses!

(bättre outfit senare)


skjorta-gina
linne-H&M
leggins- -

DETTA HÄNDER INTE SOFIE




•Jag slutar shoppa & jag & hela min familj blir jättefattiga och tvingas leva i en kartong i rännstenarna nånstans i norrtälje  Äsh, jag tar det med en klackspark. Vem fan behöver hus & pengar när man har en gammal möglig kartong man kan bo i?

 

•Jag slutar att sola. Åh nej fyfan tänk på cancerrisken. Börjar bli nojjig och kollar upp alla mina leverfläckar. Gosh, att jag aldrig insåg att blek är det nya "it". Skrubbar bort min bränna som en paranoid och nöjer mej inte förräns jag är lika blek som ett A4-papper!

 

•Jag börjar ta åt mej av vad alla mina haters säger. Jag börjar FAKTISKT BRY mej om att bloggar skriver om mej hit&dit. Tar åt mej av era kommentarer att jag ska sluta vara så fjortis. Sitter hemma om kvällarna med ett rakblad i händerna och tycker synd om mej själv och inser att INGEN tycker om mej, buhuu :'(

 

•Jag färgar håret rött och inser att min nya favoritfärg är ingen mindre än..GRÖN! För det ärju så jäävla fint att vara rödhårig och ha gröna kläder. Inte nog med det jag målar ansiktet & armarna helt prickigt för att det ska se ut som jag har stora fräknar. Love it!

 

 

det där skulle nog aldrig hända ;)


have you ever felt that you hurt me..


--

 
Jag har insett att min senaste kyss... betydde något
Jag lyssnar på... olika mus
Jag pratar... jävligt mycket
Jag tycker om... dig i min säng?!
Jag avskyr när folk... härmas & går bakom ryggen
Min första vän hette... eljott
Mina närmaste vänner är... bäst.
Kärlek är... tydligen det bästa som finns? hoppas få prova på det snart.
När jag borstar tänderna... går jag haha
När jag lagar mat... blir det utsökt ;)
Jag tänder på... fjotis stil dock.. inte överdrivet nu då lagom,dom med fixat hår snygg klädstil & killar med piercings i tungan , mjaouw :o
Det sexigaste yrket är... BRANDMAN, typ :$
Jag är rädd för... tåg, båtar & larver
Det är charmigt när... man rodnar
Den värsta känslan är... ångesten
Den bästa känslan är... lycka
Jag är bäst på... dedu ;)
Om jag var ett djur skulle jag vara... en tiger ;)
Jag är sämst på... att ljuga
Om jag va en insekt skulle jag vara... nyckelpiga, hihi
Om jag vore ett redskap skulle jag vara... ojj vet inte, aldrig funderat på det HAHA
Jag kommer alltid att vara... mej själv
    Det finaste som finns är... vet inte..
I sommar... har jag inte upplevt lika mycket som förra sommarn.
Sist jag grät var... för att ångesten hann ikapp mej.
Jag kan... faktiskt jävligt mycket
Jag kan inte... släppa vissa personer som jag egentligen borde gjort för längesen
När jag bakar så bakar jag... kladdkaka
Min mobiltelefon är... mitt liv, typ
När jag vaknar på morgonen... försöker jag lägga gårdagen bakom mej
Innan jag går och lägger mig... lyssnar jag alltid på svensk rap :)
Just nu tänker jag på att... inte falla tillbaka
Bebisar är... äckligt
Idag har jag... solat
Ikväll ska jag... sova
I morgon kommer jag... antagligen gå till skolan
Jag vill verkligen... att mina drömmar ska slå in.

EN FRÅGA TILL ER MINA LÄSARE!
Tycker ni det är roligt att läsa sånt här eller? ;) En liten tidsdödare är det iallafall för mej.


Jag är...


Godmorgon gullungar.. denna natt har vart extremt jobbig har kallsvettas och inte kunnat sova och haft cp onti  mitt finger.. glömde säga att igår blev jag HUNDBITEN och de är värsta köttdåren så jag är hemma från skolan idah  känns skit jobbigt eftersom idag börjar vi med våra vanliga lektioner men ska iaf dra dit imorgon.. nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och göra te hörs snart kisses!




bjussar på en bild, näää den är absolut inte redigerad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 *ironi*

Godnatt bloggen!

dags för ett godnatt inlägg.. ska stänga av datan nu sen kolla klart på filmen på 5an sen ska jag sova..
är sjukt trött kan knappt hålla ögonen öppna så vi hörs imorgon GODNATT


JAG ORKAR INTE!!

"Du uppdaterar dåligt, blä du suger, osvosv" - seriöst ser det ut som att jag bryr mej? Sluta läs då förhelvete om jag nu updaterar sämre. Vad fan vet ni vad jag får stu ut med dagligen, kanske prioriterar mitt eget måående före bloggen. Blir så jävla irreterad när ni sen bah "vem fan bryr sig" jo 1000 bryr sig tydligen eftersom ni sitter som fastklistrade varje dag och läser det jag har att skriva så håll käften alla nobodys =)

Har uppdaterat dåligt idag, jag veeeeeeeeeeet? Men kanske inte mår så bra, har ni tänkt på det eller. Vill ju uppdatera med intressanta och roliga inlägg och inte bara skriva för jag känner mej"tvingad". Ush nu blev jag deppig, blä gråta gråta gråta precis som jag tillbringat så många av mina dagar & kvällar.
Små 96or och råååfjortisar sitter och skriver till mej "assååe shiiieeeet jag har åxåå ångest och assåå va ska jag göra blä :(".. herregud blir galen om ni nu bara ska klaga på mitt liv och min blogg så sluta läsa då...
jag skriver när jag vill eftersom de är min blogg och om jag har nått jag vill säga/skriva så skriver jag de det hjälper inte för att ni håller på att skriva att jag är ful,fjortis osv bryr mig inte
..


MUSIC OF THE DAY


THIS OR THAT

   



nagellack/gelenaglar
Duscha
/bada
smink/kläder
chairlatte
/kaffe latte
hugo/krille
kissie/dessie
Ipod/mobilen
data/mobilen

skola/utergångsförbud
te/kaffe
morgon/kväll
bruna ögon
/blåa ögon
choklad/smågodis
loka/cola
dubbelsäng/enkelsäng

I miss you

Ångesten har idag satt sig som en stor klump i magen,  den svår att beskriva. Jag vet inte vad det är, det var ju bra igårkväll. Ångesten lever och växer sig allt större dag för dag. Så känns det, spykänslor och magvärk. Vad vill den? Sluta. Svårt att andas och koncentrera sig, svårt att se framåt, lätt att se tillbaka. Lätt att falla tillbaka, svårt att ta sig ur. Lätt att förlåta, svårt att glömma.
Mår illa, vill spy, vill bara att allt ska bli bra igen - det blir aldrig bra. Men jag vill ju verkligen. Måste riva upp gamla sår, sånt man förträngt genom åren enda sens barn. Vill ju inte, måste. Fan helvete alltså.




Godmorgon på er!

Vaknade för 30  min  sen eller något men inte orkat skriva mitt dagliga godmorgon inlägg förräns nu ;).
idag är det söndag vilket känns sådär eftersom de är skola imorgon men de blir skit bra.. JUSTE det det känns som om att min uppdatering börjar bli lite bättre, right? håller på att fixa kategorier också till bloggen men är ganska blond för de funkar inte.. HJÄLP ?


Godnatt bloggen!

Dax för ett godnattinlägg.
Iallafall, ska nog sova snart. Inte för jag är trött utan att jag inte orkar sitta  vid datan sås ka lägga mig i sängen och smsa/kolla film så vi hörs imorgon kisses!



Sofie gillar



Rean,
fick ju pengar så nu är det ju askul att gå ut i affärer och spendera pengarna.
och kläder tills hösten munktröjor, jeans och allt =)

Färg på läpparna, , jag tycker att om man ska ha färg på läpparna ska man ha läppstift på iaf något som jag börjat med. Rosa, röda spela roll välj det DU trivs bäst i.


MUSIC OF THE DAY


Nytt i garderoben

Fan fick ett spel nyss, trodde min kamera hade gått sönder men så va de bara det att batteriet va urladdat, hehe oj! iaf Kom precis hem från stan. Alldeles utmattad, men fick hem lite nytt iaf..











outfit

Inte världen bästa aoutfits bild men de kommer bättre sen..




jeans-vero moda
svart linne- H&M
genomskulnigt linne- gina trico

GODMORGON!

Hejj cuties!

vaknade precis av mobilen  idag blir det att dra till stockholm med matilda och jessi..
och shoppa gärnet ska kolla på höstkläder elr munktröjor iaf har ingeting haha! så upptaterar när jag kommer hem om jag inte hinner skriva innan vi drar..  kommer en aoutft bild innan jag drar iaf, AJA nu måste jag skynda mig hörs snart kisses!




..



Degbyxor + klacksor, ah det säger väl allt. En person som vill äta kakan men endå ha kvar den, bestäm er.
Uppklädd & klackar eller deg & degbyxor absolut INTE tillsammans, fail. STÖRSTA MISSTAGET MAN KAN GÖRA.

 

Övermatchat, det fulaste man kan göra är att bli lite too much med sina kläder.

Slutet av månaden, alltså cashiiiiiing! Betyder ju pengar & åter pengar för mej!

 

Skolan, ta det med en nypa salt nu okej? Gillar absolut INTE skolan men att  sluta tidigt. Åh heaven typ.



MUSIC OF THE DAY

Loveit! Vad tycker ni ;)? 


Dagens inköp!





Fredag!

idag har det vart  jättestressigt typ en miljon saker att fixa men ja!! Har aldrig vart en höjdare på att planera så får hoppas på de bästa. kan juh berätta lite om dagen då.. kom till skolan runt 9 då drog jag och emme ner och böt om till kockkläder sen va de bara att fixa de sista jag och några till gjorde smörgåstårta så vi fixade den, sen vid 11 kom alla och åt..och vi gick runt och kollade på vad dom andra hade gjort sen vid ett så samlades alla ettor och gick igenom klasserna så allt är klart tilsl på måndag sen stanade B klassen kvar den som jag går i och vi skulle kolla på hur man bär tallrikar eftersom vi ska servera på fredag jag och matidla såg ut som ett frågetecken haha! sen drog jah kch matilda ner på stan och mötte jessi sen drog vi och fikade då kom några andra sen så köpte jag lite saker (bilder senare) nu ska jag fixa lite sen vid 8a kommer jessi hit och ska sova över och imorgon drar jag,jessi och matilda tills stockholm och shoppar as nice, hörs snart kisses!


GODMORGON BABY!

Hello sweeties!

Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! Fan va jag är smart (a)
idag är de iaf fredag vilket känns skit bra (Y), idag efter skolan så drar jag,elli,matilda ner på stan och möter jessi sen drar vi och hämtar min MOBIL som är klar.. sen ska vi fika och snacka så hörs när jag kommer hem.. bilder kisses!

Dagens aoutfit



jenas-gina trico
svar linne- H&M
lejonbardlinnet-H&M


Godnatt

Godnatt alla läsare, besöksrekord idag. Nästan 800, keep up the god work guys!

Iallafall, ska nog sova snart. Inte för jag är trött utan mer för jag måste börja lägga mej tidigt, haha! Jaja, jag skriver mer imorgon
GODNATT BLOGGEN



....

Ibland önskar jag verkligen att jag kunde spola tillbaka tiden. Göra allt dumt ogjort och ta tillbaka allt dåligt som kom från min mun.
Att allting ska bli som förut..


Har man tråkigt så har man..

Ditt utseende:
Hårfärg? Brunett, funderar på att bli naturligt blond
Längd? 1,60.
Skostorlek?37- 38, stora fötter :o
Ålder? 16

Kärlek:
Har du kille just nu? Nej tyvärr..
Gillar du någon? nja
Vem?
Tillåter du din kille röra vid dig? Men ja? HAHA
Överallt? Men ja, haha herregud ...
Hur många har du haft sex med? Svarar jag nte på.
Har du haft många förhållanden? nej men dom har vart långa .

Smak & stil:
Vad har du på dig? Just nu? Mjukis & BH.
Hur ser dina trosor ut? Svarta spets med rosetter på sidorna (a)
Har du någon BH? Ja haha
Hur ser den ut just nu? orange
Hur beskriver du en fjortis? Det är ett beteende, vill ha mycket uppmärksamhet osv..
Hur beskriver du en pluggis? Någon som pluggar mycket & prioriterar skolan i första hand.

Bad days:
Har du varit full? Yes
Har du däckat? Haha ja
Har du haft sex på fyllan?nej
Har du rökt? har prövat ja
Har du snusat? Duktig flicka
Har du gjort något olagligt? Tror jag inte.
Har du slagit någon ner till marken? Nää jag är så klen.

Yes/No:
Är du allergisk mot något? nää
Tror du på gud? ibland
Har du en bästis? Ja.
Är du vegitarian? Nej, elr de bror på om de är något vidrigt så är jag de
Har du varit med om ett stort gräl? Nä typ inte

Antingen eller:
Mjölk/saft? Både och :o
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Hund
Cykla/gå? Hahhah gå.
Öl/vin? VIN
Kanin/hare? Kanin



you can see it babe

Hej cuties!
hemma nu efter en lång men ganska skön skoldag!
började med att vi samades alla i ett rum då va nån krav där och snackade i 2 timmar skit drygt lyssnade inte så noga men men..  sen drog vi till våra gupper och vi började fixa med smörgåstårtorna  fosv..fick skala räckor också så stinker de typ nej men hade hanskar men de va vidrigt..  skönt att de är sista dagen imorgon sen blir de vanlig skola haha! elr kommer juh hålla på med de här eftersom jag går på hotell & resturang men får juh va med min klass då iaf och lära känna dom,.  
nu ska jag dra ner och fixa lite så vi hörs snart kisses!


orkar inte..


FÖRÄNDRATS ELR ;)?

haaha Jag försöker fortfarande leva som om det är sommarlov.. Men jag kanske lurar hjärnan.. ? kan man de ens.. iaf kollar tillbaka på gamla bilder för typ 1 till 2 år sen  ?
Hur har jag sett ut egentligen... Hårförlängninar som ser hemska ut, lager på lager med foundation, tre ögonfransar och snurrade byxor












onsdag!

Hej cuties
Så börjar de flesta inläggen ju :(

kom hem nyss! sämst väder ute de regnar och de är kallt.. men ska berätta om dagen
gick upp klockan halv sju sen fixade jag mig på typ en timme med allt, sen vid 8a drog jag till skolan då samlades vi i våra grupper eftersom vi håller på med miljövecka, sen på eftermidagen skulle vi ta på oss kockkläderna och börja laga maten som vi ska visa på fredag -.- och så SMART som man är så skar jag mig självklart på fingret så de blödde fick panik men men..
och imorgon har vi någon föreläsning på morgonen sen ska vi jobba klart
längtar verkligen tills måndag då skolan börjar på allvar och man får va med sin klass.. 
haha det ska bli mer uppdateringar, i promise kisses
JUSTE tänkte visa bilder från min fjortis period sen haha!
(gamal bild)


Godnatt bloggen!!?



Orkar inte skriva så mycket men försöker så gott det går. Det är väl bara en period jag har elr nått?. Men om ni kommer på något ni vill ha mer av eller en helt ny idé så kommentera gärna. Kommer säkert att göra det eftersom jag känner att just nu skulle kunna skriva om vad som helst osv. har iaf precis duschat och ska faktiskt lägga mig snart är sjukt trött faktiskt.. men vi hörs imorgon GODNATT
 


MUSIC OF THE DAY


Jag är på dåligt humör!

hej hopp jag är på skit dåligt humör skriver snart..


tre saker!


Tre saker jag inte förstår mig på:
♦ Hur man kan ringa till någon annan som är på andra sidag jorden :o?!
♦ Killar
♦ Varför fina saker ska vara dyra

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet:
♦ Mitt löshår, haha
♦ klocka
♦ Parfymer & smink

Tre saker jag gör just nu:
♦ Väntar på att min ansiktsmask ska bli klar
Kollar tv
tänker

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
vandra
♦ HITTA ÄKTA KÄRLEK.
♦ Åka jorden runt

Tre saker jag kan:
Äta?! :(
Snackaaaaaa :D
MYSA?!:(

Tre saker jag inte kan:
♦ Sluta tänka på dej..
♦ Höra ordet mask, larv samt se en. Jag dör då, helt seriöst..
♦ spela fotboll xD
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
musik
♦ Dej själv
♦ ÖH, goood music bah:D

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Bli pro på golf :(
♦ Lära mej säga nej bättre
♦ TYP va vig ?

Tre favoriträtter:
♦ vegitariskt
♦ kött
♦ sallad

(HAHA hitta en gamal bild)




Andra skoldagen

Hejj cuties!


vaknade ganska sent idag men orkade inte gå upp haha! plus att de regna och va kallt ute iaf hemma nu blev en rätt skön dag ändå. har juh miljövecka med 2orna och 3orna.. så min riktiga skola med lektioner börjar nästa vecka haha! nu ska vi typ lära känna varandra.. så vi har inte gjort så mkt idag typ nu ska jag ner och göra te åt min lilla hals (aa` hörs snart kisses!


Hej jag heter sofie ..nej juste du vet ju redan vem jag är

tänker på ganska mkt just nu faktiskt  man måste verkligen bara ÄLSKA att folk man inte ens känner hatar en? Får det en inte att skratta inombords?  hata..? Ryktena sofie är en bitch, 'sofie  är en fjortis' Sofie kan ingetiing hon är blond.. jag är faan mörkbrun och är inte blond om jag va de skulle jag inte ens ha kommit in på mitt första val?  osv, eh okej? Vet ni varför det kallas rykten? För att det är rent SKITSNACK.


Jag hatar också personer, men hur fan ska jag hata en person jag aldrig träffat? Man måste ha fakta innan man kan dra en slutsats? Jag kan nog räkna upp den jag hatar på en hand, sen finns det ju självklart folk man ogillar, men dessa är personer som jag helst av allt skulle vilja ses brännas på bål.

okejs om jag ska vara ärlig nu så bryr jag mig inte ett jävla dugg om vad ni tyclker... om mig..  keep talking you just makin' me more famous. haha  känns som om jag låter jävligt själv god nu om jag ska va ärlig men men ibland blir man bara så jävla irreterad på dessa jävla bönder.
Back to normal, hur kan ni hata mej så mycket när ni inte ens känner mej? tycker de är ganska kul.. ni vet inte ett skit om mig.. och hur jag är utanför bloggen.. så sluta snacka skit herregud..
(Bjuder på en bild från i vintras)

MUSIC OF THE DAY


tredje skoldan!

Hej allesammans, kom precis hem nu.

Ush, dagen man hatar mest på hela veckan har ännu en gång välkomnat oss.
iaf idah gick jag upp halv 7 sen rund 8a drog jag och hemma te bussen sen i norrtälje så mötte vi eki och då väntade vi på jessi &matilda sen drog vi oss till skolan enu en dag då man va nervös eftersom vi skulle bli indelade i grupper med 2orna och 3orna är iaf med en jag känner..
så nästa vecka börjar min riktiga skola om man säger så nu är de bara för vi ska lära känna varandra och typ freinds elr nått fattar ingeting haha! nu ska jag försätta kolla på one tree hill hörs snart kisses!

DAGENS AOUTFIT


Godnatt bloggen!!?

Nu är det dax att sova, elr lägga mig i sängen och kolla klart på filmen höhö ahja. Imorgon börjar jag 9, buuuh.. så ah nu vet ni det. hörs imorgon GODNATT


Film

Film

Nu ska jag kolla på film, har gjort te för halsen någon film på 5an ska jag se, den verkar jätteläskig komsi :(

Aja tror nog vi hörs efter filmen! Måste bara säga att jag har världens bästa läsare, ni ger mej komplimanger varje dag och sånt, åh ni är guld värda! ♥

(jag och elli hos jessi)

MUSIC OF THE DAY


Oooooooooooooh



Ljusa, trasiga jeans
, på både tjejer och killar. Har alltid tyckt om trasiga jeans och ju mer hål desto bättre. och mörka jeans med hål i passar bäst på vintrern/hösten   så därför ska man satsa på ett par ljusa/mörka och göra massa hål i dem. Dock har TOPSHOP ett par riktigt snygga jeans med sitningar men då får man punga ut med 700 ;)




Kaxiga småbarn, som oftast befinner sig i nordstan. Hallå när ska ni växa upp, kaxa inte mot folk som är typ 4 år äldre än er. Det är bara pinsamt..

Leggins som byxor, behöver jag ens säga mer? Leggins are NOT pants so pleeease cover your ass.. 



Hemma!

Söndag..tråkigaste dagen på veckan ush. Känner ni också alltid så efter helgen att ni är typ äcklade? Alltså ni har ätit massa skit eller druckit en del? Jag gör det nu och tänkte tipsa lite om hur ni blir snygga och fräsha igen. Tycker faktiskt att söndag är en "spa"dag eller "ta-hand-om-sig-själv-dag" så ja!

• Drick mycket vatten, bra för huden. Minst 2 liter per dag!
• Ät en stor och rejäl frukost
• Melon och gurka är också bra för hyn
• Gå ut på en powerwalk mellan 30-60min
• Sola solarium, brun är ALLTID snyggare än blek!
• Lägg en djuprengörande ansiktsmask

Sen lite ytliga grejer!

• Måla naglarna, fila dem och ha lite manikyr
• Raka benen & smörj in dem i en god bodylotion
• Noppra ögonbrynen

Godmorgon på er!

Godmorgon allihopa!

så vaknade nyss. Ska gå upp om en stund och fixa nån god frukost, sätta på musiken på maaaaaax och njuta! Ensam hemma, är alltid de nu på morgonen. Det gillas. idag är de söndag vilket innebär att de är skola imorgon.. längtar direkt inte vi ska ha miljo vecka så vi ska delas in med 2orna och 3orna får hoppas jag kommer med några av mina kompisar iaf.. hörs snart kisses!


..




jag vet vem jag var men jag känner mej själv nu,

tittar mej i ögonen, sanningen kommer fram till slut

hur ska man ändras utan någon andra chans

döm livet ut om man en gång är straffad


This or that!

   


landet/staden
öronhänge/armband
lägenhet/hus
twilight
/true blood
tshirt/linne
linser
/glasögon
prison break / O.C
slåss / brottas
facebook / bloggen
smsa / telefon
ipod/mobil
sjunga/dansa
gymnasie/
grunskola
första ring/9an
 kissie/dessie
höst/
vinter
regn/snö

MUSIC OF THE DAY


Hatar sånt här




Man skickar en bild på sig själv och personen säger "åh, jag älskar dej", samma sak där med randoms. Man ska inte slita ut ordet JAG ÄLSKAR DEJ!!!! Fan blir så jävla arg, älskar dej? Vet ni ens vad ordet betyder? Det säger man till någon man ä l s k a r och inte för man skickar en bild eller är snygg?

Folk som spelar över med ":P", behöver jag ens förklara? Tycker ni dom är fina eller? :P FYFAN :(

Folk som frågar efter cam, omg om jag vill ha cma med någon så frågar JAG. Om jag sagt nej första gången så blir inte svaret jag den tionde gången? Åh tröga människor, hatar cam så nej!

Vibbar, ni laggar min data. Tar bort er som vibbar-byebye




Godmorgon på er!

Okej så. Tänker inte sitta och whaina över detta något mer nu, gjort är gjort och det är dax att kolla framåt och glömma allting nu. SÅ FRÅN OCH MED NU SLÄNGER JAG DETTA I MIN CAREBOX --> [_] sådär :).


Vaknade för 20 min sen eller något men inte orkat skriva mitt dagliga godmorgon inlägg förräns nu ;).
Denna helgen har jag bestämt mej för att jag ska bara vara med mej själv, ta det lugnt och försöka bli frisk..
dock kommer jag endå va med kompisar men man kan ta de lungt endå ?


( hitta en bild på mig och min hund i VINTRAS)

Godnatt ?

Såja. Statistiken har ökat idag med 100 besökare så har runt 700 nu ? as nice :D  vart inne och kikat idag, inte mycket men det blir mer och mer varje dag, me like! Känner mej ganska trött så funderar på att sova. plus att jag är ganska förkyld så.. ska väl smsa och kolla tv ? kanske skriver senare om jag har tråkigt haha.. hörs snart kisses!
( haha älskar bilder på mig)


Vetintevadjagskasäga.

Dålig uppdaering, tänker inte säga "förlåt för dålig uppdatering" för jag behöver inte ursäkta mej, det är
MIN blogg och jag uppdaterar när fan jag vill. Jag har inget att säga, jag mår  mår skit elr nej men börjar bli förkyld. nu liksom har gått två dagar i skolan får inte bli sjuk... ska dricka te hela helgen fan haha!

(hitta en bild från 09? )



lär känna mig bättre!

tänkte att ni skulle få lära känna mig bättre :)
(OM NI UNDRAR NÅTT OM MIG SÅ HAR NI CHANSEN NU ATT FRÅGA VAD SOM HELST OCH SKA SVARA SÅ FRÅGA NÅTT NI VILL VETA OM MIG..)
Namn:Sofie Lundberg
Längd: 1,60
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: Brunett
född:1994
syskon: två bröder
skola:Roden
linje: HR=hotell & resturang
bor:norrtälje
Önskar du att du bodde någon annastans: Nejdo
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra du är attraktiv: Oftast haha
Använder du droger: Nej
Röker du: nja, fester typ
Vilka shampoon använder du: Trésemme eller hur det nu stavas
Vilka parfymer använder du: paris hilron,david beckham wommen,har cp många
Vad är du rädd för: Att bli sorad
Gillar du att tvätta:Aldrig gjort
Gillar du berg-och dalbana:Yes!

ALLMÄNT i
Vad har du gjort idag: skola/bowling
Var det kul: Inte jatte
Hur tidigt stiger du upp: halv 7 när de är skola, typ 2 på helger
Gillar du att slåss: haha bara po skoj (a)
Vad ska du göra ikväll: vet inte än
Är du seriös:Inte jatteofta
Nämn en kroppsdel som du är nöjd med: Hmm.. for valja nesan do, liten och bra typ haha.
Nämn en kroppsdel som du inte är nöjd med: armarna/benen
Vad är du allergisk mot: pollen/fett
Var har du ont: det kliar po mina myggbett :(
Använder du hårspray: yes
Kan du stå på händer: har kunnat!
Favorit serie: one tree hill, OC  Desperate Housewives,
Salt eller socker: socker
Gillar du kethup: jado
Är du glad nu: nej jag är uttråkad
Var du glad igår: jaaa
En dålig egenskap hos dig:Svart att lita po folk
En bra egenskap hos dej: Snall
Känner du någon som jobbar på sjukhus:Yes

ANTAL..
Gånger ditt hjärta brustit: 3 
Hjärtan brustit pga dig: Don't wanna know that
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 2
Ärr du har på kroppen: po knana typ


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
Saknat någon: Ja.
Ångrat något: Ne
Ljugit: Inte annu, kl ar ju bara 10:39 och det ar 1:a idag so..
Svikit någon: Naj
Känt dig sämst: Nej
Gråtit: ah
Skrattat: lite
Varit sjuk:mope
Varit utomlands: ne
Träffat någon som du chattat med på datorn:Nee.
Kysst någon: Nope
Hoppat hopprep:nej

KÄNSLOR
Gråter du ofta: Det beror po
Skrattar du ofta: Aa
Hur känner du dig just nu: Uttråkad 
Hur har du mått den senaste tiden:Good I guess?
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar:ofc.
Blir du lätt förälskad: nej
Är du kär i kärleken: Inte alltid
Tror du på ett för alltid: Njae
Är du förälskad just nu: njaa
Hur många har du varit tillsammans med denna månad:Typ 100, ne ingen
Har du blivit sårad av kärleken: Ja.
Har du blivit lycklig av kärleken: Yesbox!


Fredag!

Asssssssssooooo åh blir så jävla arg. Du är riktigt pantad va? Riktigt störd.

Vet att min uppdatering igår var helt kass. Jaja, är galet seg nu.. iaf började morgonen med att klockan ringde haöv 8a eftersom vi skulle börha halv 11 och då skulle vi bowla, när vi kom dit skulle vi välja lagen så vi hade fått en festis med ett nr på och de nr skulle vi va med och gissa vem som vann JO JAG ;), sen fick vi veta klasserna vi ska va a,b och c fast halva b kommer va med a och den andra c så vi kommer ha alla ämnen tillsaman förutom när vi ska servera,laga mat osv.. sskit kul :D, iaf nu ska jag byta om hörs sen kisses!

(inga nya bilder typ)

Godnattinlägg + test + dagens = gott&blandat

Så känner att min uppdatering börjar bli lite bättre, right? Tänkte bara skriva godnatt och så för ska snart sova, eller ja försöka. Har så sjukt mycket att tänka på nu va, helt galet. Älskar känslan innan man somnar, i drömmarna kan allt hända ni vet. I drömmarna blir allt bra, åh.
Imorgon är det ju fredag, den här helgen har jag inte planerat in något, rätt gött ska försöka sova riktigt länge Men vi får se va som händeer ska ju inte sitta inne hela helgen ;) hörs imorgon
GODNATT



Dagens!


Dagens humör: Bra, fast dåligt nu.

Dagens mående: cccp ONT  i magen

Dagens borde: Tänka mer på mej själv.

Dagens frisyr: Boll.

Dagens smink: Det usual.

Dagens klädsel: just nu mkjukar och linne

Dagens planer: Duscha,tänka på kläder tills imorgon

Dagens materiella vill ha: Vill inte ha ngt.

Dagens fundering: om hur klassen blir och hoppas att jag får gå med mina vänner

Dagens beroende: Inget alls

Dagens tråkigaste: Sanningen

Dagens längtan: Helgen

                                                           Dagens superlängtan: Hösten lite (A)

Dagens tidning: Ingen.

Dagens låt: Ingen speciell.

 


Just you and me


 Höstkläder r - En del har kommit in i affären, me like. Mycket snyggare kläder + även det inte verkar så när man tittar ut genom fönstret.
men men..







• Kaxiga människor - Blir så trött. Varför ska folk vara så omgna? Var finns respekten mellan människor? Att man går och skriker hora bakom någon utan anledning är ju absurdt. Ogillas starkt. Let people be för i helvete!
• Folk som tror att jag är fejk -  Wtf? Skulle jag ha tatt bilder från en random och startat en msn, facebook, och en blogg ? Nope. Jag är Sofie Lundberg  och ser ut såhär. It's me till 100%. Få in det i era tröga skallar.

you can see it babe

Hejj sweeties! kom hem för typ två timmar sen ? är så sjuuuukt trött att det inte går att beskriva i ord. Vill typ dö av trötthet. iaf gick upp halv sju imorse och vid 8a drog jag och några till bussen va faktiskt så nervöst okej de känns sjukt konstigt att ha börjar första ring men endå, vi samlades i ett rum sen gick 2 orna och 3 orna ut så va de bara vi 1or kvar vi fick busskort gå rund vandring osv.. sen fick vi dra typ och imorgon börjar vi halv 11 då ska vi få sheman  och bowla osv hoppas verkligen att jag får gå i samma klass som mina kompisar annars byter ja!!
och för er som undrar har jag börjat på HOTELL & RESTURANG ;) hörs snart kisses!


Godnatt bloggen!!?

Ska inte sova riktigt ännu, men skriver ett godnattinlägg redan nu. Har inte gjort nu så mycket på kvällskvisten, hahaha ordet.. har typ fixat inför imorgon.. skolan börjar skolan känns väl sådär men de kommer bli kul hoppas jag.. jag börjar juh nu skola känner några iaf de är bra så kanske inte blir så nervös ?  får se om jag hinner blogga på morgonen tror de annars hörs vi när jag kommer hem kisses !


and it all because of you..

asso jag garvar åt dej & dina jävla lögner
dina jävla ord som fick mej att framstå som dålig
Inte en chans att dina känslor var riktiga för om
dom skulle de skulle du inte bara ge upp sådär lätt. 


MUSIC OF THE DAY


Drömmar

Drömmar

På senaste tiden har jag blitt rädd för att gå och lägga mej. Har såna hemska drömmar. Iförrgår var faktiskt första gången (tror jag) som jag vaknade av att jag storgrät, drömde att mamma dog tror jag. Innan de har jag bara drömt om döden, mördare eller hemska saker. Och nej det är lixom inte mardrömmar utan såna där konstiga, vet inte om det har med ångesten att göra. Är oftast väldigt orolig innan jag somnar, får ryck och tappar andan. Men de är väl därför jag väljer att stanna uppe halva nätterna och sen gå och lägga mej. Hatar nätterna och speciellt drömmarna, det är nog värst. Visst hade jag perioder för några år sedan då jag bara drömde hemska drömmar, de höll på i några månader och   tur att jag inte giick i sömnen vissa kan juh göra de ? men jag vänder och vrider på mej som en galning.

Har svårt att sova , det är läskigt. Är så sjuuukt  jävla fucking mörkrädd så det inte är sant får typ panik nej men . Typ om jag ska gå från mitt rum till köket när det är alldeles kålsvart, elr om jag är ute och går på kvällen spelar ingen roll om de är med kompisar elr om jag går själv.. då får jag ofta sådana tankar "tänk om någon förföljer mej" eller "tänk så är det någon i vardagsrummet" men det är väl för jag alltid känner mej förföljd.

För er som undrar vad "förföljelsemani" är det när man oftast känner sig följ av någon, iaktagen helt enkelt. Jag kan se saker som inte finns helt enkelt, oftast människor. Får då panik och om jag är med någon frågar jag ju lixom "ser duuuu?"" men då skrattar dem oftast bara och säger att ingenting är där. Det är läskigt, men det börjar bli bättre nu,
Vet egentligen inte riktigt vad jag ville med detta, ville nog bara skriva av mig lite antar jag haha!
HAR NI OCKSÅ SÅ HÄR ELR NÅGOT LIKNADE ? SKRIV GÄRNA :D


Godmorgon på er!

Godmorgon! Mina läsare går bara uppåt & uppåt, hihi tycker det är roligt. Visst alla bloggare kan ju ha många läsare NÅN dag, det svåraste är ju att ha kvar dem. Men det har jag lyckats väldigt bra med, ligger på omkring 1200 varje dag nu! iaf vaknade precis ska dra ner och äta.. hörs snart! kisses



This or that!

     

rosa/
svart
gina tricot /h&m
vinter/sommar
brunkräm/mascara
linne/t-shirt
puma/adidas
pojkvän/kompisar
bruna ögon/gröna ögon - beror på!
halsband/armband
kissie/paow
pool/havet
grekland/spanien
donken/burger king
fest/mys kväll
godis/choklad
facebook
/msn
fjortis/emo
film/tv
rosa naglar/fransk manikyr
mobil/data
blondinbella
/kissie
dessie/paow
chips/godis
stumm/döv
långt hår/kort hår
långa naglar/korta naglar
kärlek/pengar

Yess! Andra gången jag kör det här nu, nDet med fet text är det jag väljer så ni vet... Haha, och nu får ni kommentera här vad jag ska välja mellan nästa gång!

har du nån gång känt


hiss vs diss




* Korta naglar - Har faktiskt tröttnat på långa övermanikyrerade naglar. Just nu är det hett med korta naglar i nån pastellig färg.

* Stora klockor - Mycket snyggare än små. På Ur&Penn finns jättesnygga lite mer "maskulina" klockor


Höga primes - Seriöst, hur fult som helst? Ser ut som ridstövlar. Tror mer på de korta primesen. Om man köper långa kan man verkligen säga att man slänger pengarna i sjön.


* Onyttigt - Nä det blir bara äckligt i längden, tjejer & killar som sitter och vräker i sig fel mat. ush ush ush.

*Människor som smaskar! O-M-G..jag är ljudkänslig och när någon öppnar sin äckliga käft och äter typ äpple eller tuggumi & smaskar vill jag bara ge en rejäl smäll i fejjan på personen.

 

Godmorgon på er!

Godmorgon gullungar! Sovit gott? Det har jag.. Men shit, börjar vakna senare och senare nu.. Men det var för att igår kväll, låg jag och smsade med en igår om allt osv..

men nu ska jag dra mig ner och äta frukost så vi hörs efter de kisses!

 

you can see it babe

  

Blond/Brunett -
Alkohol/Saft

Blogga/Shoppa - omg.
Piano/Gitarr
Dator/Mobil
Sverige
/Norge
London/sapninen- inte vart i london:)
Dansa/Sjunga
Rock
/Klassisk
Hip hop/pop
2+ grader året runt/45+ grader året runt
kyss
/kram
 justin bieber/eric saade
pop/svensk hiphop
 Ipod
/mp3
gröna lund/liseberg
 bio/film hemma
kärlekstunneln/insane
bregott/lätta - äter inte smör!!!
ful och rik / snygg och fattig




Oooooooooooooh



  • Stor bokstav
    , det finns nästan inget värre. När folk på typ msn skriver med både stor bokstav och allt ska vara så jävla gramatiskt korrekt. Sör mej skit mycket, hallå ni skriver inget uppsats utan ni skriver på M S N !

  • Snön, det är ju en självklarhet på dissarlistan. Helt seriöst, jag är ju så kort så jag försvinner i snön också. Ytterst trevligt..eller nej? Vill gå i ide och inte vakna förräns det är vår, då lever jag



lyx vs budget

jag lovade juh att göra lyx vs budget har totalt glömt bort de men nu kör vi !


 jag tycker dock inte dom här skorna är snygga och skulle aldrig ta på mig såna MEN nu frågar jag er. Nöjer ni er med fejk eller vill ni lägga ut 2699:- på ett par äkta

Morning!

Okej jag har typ seriöst vänt på dygnet nu, la mej halv 2 igår men vaknade vid 3 och kunde inte somna om, så ja satt uppe till fucking 6 på morgonen innan jag gick o la mej. Vaknade för en stund sen..seriöst så jävla misslyckat. Aja vaknade precis iaf ska ner och göra vanilj te super gott.. så hörs snart kisses!


....


the voice

tänkte berätta om igår..
de började med att jag drog hem till jessi runt tre då va matilda där sen runt fyra drog vi tlll elin där vi grillade åt osv sen runt 7 tog vi bussen till stockholm och de va verkligen cp varmt på bussen alla svettades typ och de kom ingen luft heller så vi hoppade av vid danderyd och tog tåget till kungsan.. när vi kom dit va de redan mkt folk där men vi hamna i mitten till slut endå. sen när de va klart drog några hem men jag,matilda,linnea,jessi,och kattis stanade kvar och festade i stockholm sen skulle vi dra till tekniska runt 12 då fick vi inte gå på bussen jävla busschaför -.- så vi gick och åt fyllekäk och väntade på nästa buss.. på bussen hade vi skit kul sjöng skarattade köpte dricka av några grabbar haha! jag kom väl i säng rung 3 halv 4 haha.. orkar inte berätta allt men ;)

några bilder från igår...

bussen dit







vidrig biild på miig..

bussenhem


Dagens


Dagens humör: Helt okej..
Dagens mående: Huvudvärk som fan
Dagens borde: städa rummet..
Dagens frisyr: Lockigt uppsatt i en boll mitt på hövvet
Dagens smink: Inget :)
Dagens klädsel: kss mjukisar,svart linne,munktröja
Dagens planer: Nana
Dagens materiella vill ha: Ny piercing
Dagens fundering: ..
Dagens beroende: Glass :o
Dagens tråkigaste: HEHE..............
Dagens längtan: vet inte..
Dagens superlängtan: diig
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: söder-du snurrar min värld



Godmorgon på er!

Godmorgon på er! Bjuder på en bild när jag är helt nyvaken,  ueh hur vågar jag? Haha.... Så, yes jag vaknade precis! Somnade vid 3 igår kanske, låg uppe och smsade ett tag... Hihi, mysigt. igår vad de juh THE VOICE bilder och allt kommer senare haha! hade iaf sjukt kul men sägerallt som hände senare. nu ska jag ner och dricka är cp törstig haha! hörs snart kisses!



fixad och klar!

Så mina kära läsare, sitter här och har precis fixat klart miig är inte så jätte  taggad än men men...
ska snart få skjsu till bussen måste packa de sista först osv så vi hörs när jag kommer hem inatt nån gång kisses! juste kom gärna fram och hälsa på mig om ni ser mig på THE VOICE ;)


MUSIC OF THE DAY

Nu ska jag börja fiixa mig och musik till de OFC


Lördag!

Godmorgon! Lördag idag & fint väder, underbart. Vaknade rätt tidigt efter en jobbig natt. Har ätit frukost och plattat håret haha, vad ska ni göra idag dåe ? själv så ska jag dra te jessi runt tre sen ska vi dra vidare till elin som fyller år och har fest.. sen senare mot kvällen drar vi till stockholm och THE VOICE as nice.. hörs snart kisses!


MUSIC OF THE DAY


SVAR PÅ TAL



•Hur gammal är du? 13? Du vet, folk skiter i om du plastikopererad dig eller inte. Du gör det för publicitet, och tror du kommer få lika mycket uppmärksamhet som Kissie. Förmodligen inte... Vet du hur många som fjantar sig på sin blogg och skriver samma sak.. Väx upp i stället och skaffa dig ett moget utseende.

Haha tjena anonym! Jag är 16 och född året 1994. Nej jag vill verkligen operera mej och NEJ jag gör det inte för publicitet. "Folk skiter i det" tydligen inte eftersom folk har undrat varför och fortfarande läser ca 600 personer per dag min blogg så sorry dude. Vill bli som kissie? Aha så alla som vill färbättra sitt utseende och har en blogg är plötsligt Kissie wbs? Snälla du borde växa upp?

Skaffa mej ett moget utseende? Ah jag ska ju operera mej men du tycker ju det är fel HAHA så jävla dålig är du.


hemma från stan

Kom precis hem från stan. Alldeles utmattad, Gick ju trots allt upp runt 9  idag. Aja de blev lite köpt idag så jag är glad, hihi.
juste när vi va på väg till bussen så hade en tant ramlat i rulltrappan och hon skakade som vet inte vad och blödde som fan vart skit rädd seriöst.. höll på att svimma idag också skit läskigt..



Jeans 299 kr 



vittlinne,50 kr,genomskilnigt linne, 199 kr,lejobardfärgat 99 kr


 
underkläder 50 kr


GODMORGON BABY!

Godmorgon gullungar!Längesen jag vaknade såhäår tidigt.. klockan ringde 9 så är ganska pigg endå iaf ska juh dra te stockholm idag med sofia och shoppa as nice behöver nya kläder till skolan börjar,jeans,tröjor, osv ska börja fixa mig nu hörs innan jag drar om jag hinner annars när jag kommer hem kisses!



HOME HOME

förlåt för super dålig upptatering men vid 5 drig jag och kusin te farmor och middag osv. vi fick packet fick presenrkort och en triss låt hoppas på 1 miljon ;) och presentkortet va på 350 kr :D, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa imorgon blir de stockholm med sofia :) hörs snart


MUSIC OF THE DAY


DETTA HÄNDER INTE..!!



•Jag slutar shoppa & jag & hela min familj blir jättefattiga och tvingas leva i en kartong i rännstenarna nånstans i Gråbo. Äsh, jag tar det med en klackspark. Vem fan behöver hus & pengar när man har en gammal möglig kartong man kan bo i?

 

•Jag slutar att sola. Åh nej fyfan tänk på cancerrisken. Börjar bli nojjig och kollar upp alla mina leverfläckar. Gosh, att jag aldrig insåg att blek är det nya "it". Skrubbar bort min bränna som en paranoid och nöjer mej inte förräns jag är lika blek som ett A4-papper!

 

•Jag börjar ta åt mej av vad alla mina haters säger. Jag börjar FAKTISKT BRY mej om att bloggar skriver om mej hit&dit. Tar åt mej av era kommentarer att jag ska sluta vara så fjortis. Sitter hemma om kvällarna med ett rakblad i händerna och tycker synd om mej själv och inser att INGEN tycker om mej, buhuu :'(

 

•Jag färgar håret rött och inser att min nya favoritfärg är ingen mindre än..GRÖN! För det ärju så jäävla fint att vara rödhårig och ha gröna kläder. Inte nog med det jag målar ansiktet & armarna helt prickigt för att det ska se ut som jag har stora fräknar. Love it!


Godmorgon, ännu en härlig torsdag!

Godmorgon läsare! elr ah har vart vaken sen 8a inte självamnt men skulle fixa naglarna i norrtälje klockan 10.. och när jag satt på bussen hem gick typ bussen sönder fiick panik va nästan hemma liksom trodde den skulle explodera elr nått men de gjorde den såklart inte.. idag ska jag och kusin till farmor och äta middag hon ska nämligen fira oss. men nu ska jag ner och dricka är cp törstig hörs snart kisses!


MAKE ME BETTER

okejs vad vill alla mina  600 besäkare läsar se i min blogg 

 ♥uppdatera oftare?
♥mer videoinlägg?
♥"skönhetstips"?
♥musik?
♥outfits?

eller kanske nåt hellt annat?
skulle som sagt bli uppskatta om ni svara, man får ingen blogglust utan respons :)


(låne mobil)

RUBRIK..?

Om dej;

hur lång är du:
1,60
vilken sko storlek har du: 38
är du nöjd med din kropp: ne
skulle du kunna plastikoperera dig: nja
välj en sak du tycker är fulast på dig: armarna 
vilken ögonfärg har du? grön/blåa?
vilken hårfärg har du: brunett
har du lång överkropp: haha vet inte? :(
har du långa armar: njaa nee :D
har du långa naglar: yees.

Dina känslor, tankar och humör;

hur är ditt humör nu: Trött

vad tänker du på just nu? massa..
saknar du någon just nu: ja.
gillar du någon: nja
är du kär: pfft..nej
är någon kär i dig? ah 
älskar du någon: ja
hatar du någon: JAA OMFG!!!!!!!
hur är du om du är hungrig? hungrig? :(
hur är du om du är trött: hahaha översocial & trötthumor (L)

Dina önskningar:

du skulle egentligen velat heta: Linnea
du skulle egentligen velat bo: sthlm!
din högsta önskan är: man ska inte säga vad man önskar sig :$
du skulle vilja ha: massa pengar hihi

Ditt rum:

vilken färg är det i ditt rum:vitt
har du en tv i ditt rum: men daah? ja.
har du en dator i ditt rum: yees bärbar
har du en säng i ditt rum: nä vad är det????




BESÖKREKORD

Godmorgon, nu är jag vaken. Eller jag vaknade typ 9 först men jag somna om för jag var verkligen skittrött så vakna bara för några minuter sen.. vad ska ni göra idag dåe ? själv så ska jag nog bara ta de lungt idag tror jag länge sen jag gjorde de nu. så nu ska jag ner och äta en nyttig rukost så hörs sen kisses!




Visste ni...




Att jag har en hel rad olika fobier..?

 

Höjdskräck

Ah då menar jag inte att jag inte kan ställa mej på en pall utan att svimma utan typ åka-upp-i-lisebergstornet-höjdskräck. På höga höjder, ush fyfan va äckligt det är. Dock har jag inga problem med att flyga, jag älskar att flyga för lixom då sitter man heeeelt safe inomhus i luften i en skön stol med service men parisehjul och sånt lixom hallå?!

 

Klaostrofobi

HAHA vet inte om jag stava rätt nu men aa (a). Jag är jätterädd för trånga utrymmen. Typ trånga hissar..tänk om luften tar slut? Eller om det blir kortslutning och man dör i hissen? Nej fyfan..Har sett på film människor som är döda och ligger i såna likskåp på sjukhus typ? Ah och sen vaknar de upp och inser var de är, HERREJÄVLAR vilken panik man skulle få alltså..

 

Larvar, maskar, tusenfotingar, ormar osv..

Detta är nog den värsta fobin jag har. När jag va liten och det regna ute var det ju alltid massa maskar på marken så mamma fick bära mej, klarar inte av sånt. Och det ABSOLUT värsta är i slutet av maj/början av juni. När såna där gröna larver hänger i träden..oh fyfan..kan inte gå ut då. Om jag får en larv på mej skulle jag dö, skulle inte klara av det. :( & likaså med allt som krälar och inte har ben typ som tusenfotingar och ormar, omg sånt borde inte ens få finnas...........


trött elr vad ?

  Godmorgon, hej, tja och godkväll. Vi drar allt på samma gång!

Inte hunnit uppdatera alls idag förräns nu. Har sovit tre timmar inatt haha!
ska berätta om gårdagen. klockan  1 på morgonen drog jag och elli till bussen och mötte upp sam och rikard dom va juh ganska fulla men de gick skit braa.. vi drog ner till stugan och snackade kollade film osv sam mådde inte så super bra om man säger så haha så han somna först av alla och vaknade till då och då sen skulle vi andra försöka sova klockan  3? men jag va den enda som va skit pigg seriöst så jag occh elli höll alla vakna och vi skratta åt allt seriöst haha.. till slut somnade vi och vaknade 9 imorse då va alla hungriga haha så vi gick in och åt frukost sen droog vi ner till stugan och sackade om vad som hände under natten osv dom berättade vad dom hade vart med dom haha.. sen kollade vi på I TAKET LYSER STJÄRNORNA vet inte hur måga gånger dom spolade tillbaka till en sak som dom tyckte va roligt haha! sen nyss typ följde vi med dom till bussen vi ska nog dra till dom snart också och sova/fest med dom as niice ;) nu ska jag ner och äta (A) cp hungrig hörs snart! har säkert glömt massor men men




random inlägg!

hej cuties!
har precis sminkat klart miig och nu väntar jag på elli så ska vi dra ner till stugan jag har på tomten och fixa med madraser osv. sen kommer sam och rikard som vi träffade på birka paradise som vi åkte om ni kommr ihåg?
dom kommer hit ikväll och ska sova över skit kul.
upptaterar mer senare kisses
(ciider på båten skit god)




MUSIC OF THE DAY


Pinasmt..

Vissa saker är bara SÅ PINSAMT. Ska lista upp några saker som är sjukt pinsamma..

• Du sitter på bussen och har din väska brevid dej, du märker att bussen börjar bli full och tar då ner väskan på golvet så att någon ska kunna sätta sig på sätet brevid. Vänligt av dej liksom. Bussen åker förbi hållplats efter hållplats och INGEN sätter sig brevid dej. Man börjar undra, luktar jag illa? Eller, är jag så ful? HAHA sjukt pinsamt.


• Man ser någon på stan som man känner, man vinkar till och ler och personen går bara förbi och ser en inte. Så står man där mitt i stan och ser alldeles idiotförklarad ut, och man känner sig inte alls jätteretarded heller..

• Att ramka inför folk och det gör JÄTTEONT. Ni vet så ont så man bara vill gråta men man gör det inte för då blir det ÄNNU pinsamare. Så man låtsas skratta åt sig själv och bah hahaha shit vad klantig jag är. Fast det ska endå alltid vara nån idiot som frågar "gråter du?" och då kan man fan inte hålla tårarna inne. HAHA.


mardrömmar

Godmorgon sweeties!

Hade en hemsk söndakväll..det enda positiva var väl Gossip Girl som räddar min dag. Men när jag väl lyckas somna, ungefär vid 3 så får jag såna hemska mardrömmar. Vakna upp av att jag grät. Det värsta var att det var inga drömmar där någon dog eller spöken och sånt, utan det handlade om..ah ska inte nämna personens namn. Men en person som betytt väldigt mycket för mej. Att en nära kompis till mej tog han ifrån mej, och han ville ha henne. Ush haha vafan lipar jag för nu när jag skriver detta? Ah och iallafall så blev det dom, och han lyssnade inte hur mycket jag än sade åt han att det skulle vara vi egentligen. USH hemsk dröm. Iochförsig slutade den ju kanon, genom att han valde mej. Det var nog det som gjorde att jag grät när jag vakna, sanningen var ju att det där var bara en dröm.


Aja back to real life. Idag har jag jätte ont i mina ben *hoppas på att det är växtvärk* haha, så jag blir längre (a
Guess that's all. Uppdaterar igen om en stund. Lovar att uppdateringen blir bättre idag än va den var igår



de va länge sen nu kör vi ;)





Armband, har inte vart mycket för armband eller smycken förut men guuud det är riktigt fint. Piffar upp en tråkig outfit på ett kick.







Personen som går bakom ryggen, sanningen kommer alltid fram till slut..ska ni aldrig lära er..

 

Pryda människor, ta det med en nypa salt menar inte man ska vara lössläppt men seriously..klär er som gamla sura tanter och beter er likadant. Bjud till man är bara ung en gång så sluta klaga på andra som lever livet :D


MUSIC OF THE DAY


I <3 shopping

JAG BEHÖVER EN STOR JÄVLA APLLÅD JUST NU... Jag har inte shoppat på två månader!

Fan vad jag är grym, både min mamma och mina kompisar är imponerade att jag kunnat hålla mig.. Asså de klart jag har köpt något litet då och då  men inte mycket liksom fattar ni? Och imorgon, ska jag rensa min garderob, ta bort allt som jag inte använder. Sen ska jag shoppa MASSOR MED NYTT! Hihi, håller på och kollar lite på internet nu, hur kan man bli så lycklig av shopping?

Hm, vad ska jag köpa... Shorts, underkläder, toppar, linnen, mascara... jenas, munktröjor åh


...

Hej mina älskade bloggläsare! Åh, saknat er hehe... Men har inte hunnit blogga! men igår drog jag till jessi och vid  9 drog vi till bion pch kollade på bröderna kalsson filmen va helt OK va ganska trött så höll nästan på att somna sov liksom bara i  6 timmar eftersom jag va på fest dagen innan.. iaf nu är jag hemme bilder från kvällen kisses!




IGÅR ALLESAMMANS..

tänkte berätta om igår..
jag och elli tog moppen till eki,lollo klockan 3 för vi skulle fixa innan alla andra skulle komma klockan 6..
vi gjorde bål osv sen runt 6 kom alla då började vi dricka/grilla osv vi hade skit treevligt sen spelade vi kubb skit kul haha! sen drog några och badade i poole skit kallt :O, runt 10 halv 11 kom en till rasmus tror jag han hette och han hade med siig vattenpipa så jag,eki,elli,rasmus,malin,nico,calle, tror inte jag har glömt nån ?började röka de.. råka blåsa ut för fort en gång så hostade som fan..
sen vart de cp kallt så vi gick in och satt oss och snackade/skrattade som fan hhar typ ingen röst nej men xD
har säkert glömt massor att berätta men orkar inte skriva ;)
här kommer lite bilder mer snenare














Morning!

F Ö R L Å T.. nu måste jag faktiskt börja skärpa mig. ska börja blogga oftare och göra videoinlägg osv, men det kmr.. Har haft ganska fullt upp igår.. iaf vaknda precis och ska duscha osv berättar mer om gårdagen i nästa inlägg de blir så jävla långt annars haha. vad ska ni göra idag dåe ? själv kanske ska ska dra in ttill jessi och så ska vi gå på bio osv ganska lungt da vart mkt igår ;) hörs snart kisses!

(inge smink)



MUSIC OF THE DAY


random saker som är kul att läsa?

Lite snabbis update ska jag ge er. har precis duschat och ska börja fiixa mig snart som sagt skka jag juh på grillkväll/fest ikväll :), hoppas vädret är så här super bra.. ska åka vid tre så kommmer hinna upptatera lite och kameran är självklart med så ni kan bara vänta ;) ska nog ha mmina nya kläder som jag beställde på nelly as nice hörs snart kisses!

Godmorgon på er!

 Godmorgon alla! Eller ni som är vakna, inte ofta jag är vaken såhär tidigt på dygnet Har ni sovit gott? Det har jag. är fortfarande trött men va tvungen att ställa klockan haha! ska snart hoppa in i duschen, vad ska ni hitta på idag då ? själv sla jag dra på fest och vi ska fixa lite innan så ska dra runt  3 tror jag ? bloggar innan de ;) hörs snart kisses!



Godnatt bloggen!

hej cuties.. vad har ni för er ? själv så läser jag lite bloggar osv en läsare undrarde vad jag läser för bloggar svarar på de imorgon.. nu ska jag stänga av datan occh lägga miig och smsa lite hörs imorgon ? Godnatt

(inte den bästa bilden men mitt spexfoto haha )

Test

Hej, uppdatering på g!



Nu tänkte jag göra ett litet test så ni får känna mig bättre?


Namn:  Sofie
Efternamn: Lundberg

Ålder: 16

Längd: 1.61:$



Hårfärg: mörktbrunt/svart

Syskon: 2
 
Husdjur: prins,alfons,tindra

Bor: norrtälje

Skola: Roden

Sjukdomar: jag är frisk

Hälsa: den är väll helt okej

Telefon: Sugig sony ericsson

Musiksmak: HARDSTYLE <3, hiphop & svensk rap

Favorit artister: För många..

Klädstil: my style

Tre frukter du tycker om: passionsfrukt, avokado & typ äpple

Dricker helst: ramlösa ;)

Gillar med dig själv: min personlighet,  mitt hår typ? :D

Hatar med dig själv: finns en del..

Gört i sommar:  festa, bada, kompisar ;)

Tycker om vintern: kall tråkig

Tycker om sommaren: bästa!

Våren: men typ längtar till sommarn

Hösten: njaa

Har några kompisar: nej du vet

Några fiender: ja hela gbg är mina fiender ;)

Flyttat någon gång: 2 gång

Ser på tv: ja halvt

Tycker du om sjukhus: har inget emot det men gillar inte gå dit hihi

Tandläkarbesök: hatar tandläkare..

Göra idag: duscha och sånt

Gjorde igår: aboslut ingetiing

Gör just nu: svarar på frågorna

Är klockan just nu: 20:14

Vilken tid lägger du dig: när jag är trött?
 
När kliver du upp:
skoldagar  6 typ helger 2 :)

Vad tycker du om dagens väder: braa:D

Hunnit tröttna på frågorna: ja..haha

Vad vill du göra nu: gå och dö..skämmas.

Kommer du göra något av det du vill: antagligen inte haah (6)


Ohja jätteroliga frågor (a)




LÅNE MOBIL

Tja! Fortsätt kommentera mycket, det får mig att uppdatera mer! Iaf, kom precis hem tog bussen in till mamiies jobb och direkt när hon slutade drog vi till exbert där min mobil är köpt får dock tebaka den om 2-3 vckor som sist men fick en låne mobil iaf av dom sitgulligt så nu måste jag ha denna.. kissses!






..


  • Killar som inte kan ta ett nej
    . Okej, ni addar min msn, vi snackar och ni är sjukt tända på mej. Ni säger "Åh sötnos, snygging, babe" ja allt. Ni ber om en bild(naken) eller om jag vill komma över för att kolla film (knulla) jag säger nej och helt PLÖTSLIGT är jag en hora. Hmm, killar nu måste börja tänka logiskt..det är väl horigare att bara ta någon random och åka och knulla, eller skicka nakenbild till vem som helst. Fetdiss, menmen bara desperata killar. PUSS PÅ ER.

  • Alla hjärtansdag. Visst okej FINE om man har kille, men jag är singel. Alla hjärtansdag för mej är som att ta en stor kniv ock skära i hjärtat, att se alla andra lyckliga och att själv vara ensam, tvingas se alla töntiga program på TV, få alla dom där dumma smsen, den där dumma chokladen. Nej fy, alla hjärtansdag är bara en annan amerikaniserad dag som vi nästan är tvingade att fira. Fetdiss

 

  • MOBILEN.. ja vad ska man säga just nu måste jag dissa min mobil.. hatar verkligen den detta är liksom andra gången den går sönder och det är samma fel nu med att skärmen är sönder.. jag hoppas verkligen att expert har snygga lånemobiler.. elr att dom säger att do betalar halva priset på min nya toutch mobil som jag ska få blir galen varnar alla so tänke köpa T700 köp den inte den suger och ni kommer ånga er stort.. kan skriva hur långt som helst vad de finns för fel på mobile,, om ni undrar nått om den skriiv en KOMMENTAR  SÅ SVARAR JAG
         

  • JÄVLA F*KING MOBIL...

      Godmorgon alla sötnosar! Hur mår ni? Själv mår jag bra, är bara lite seg!

    Jag vaknade för en timme sen och skulle kolla på min mobil och så va den hel död så jag satt i laddan och när jag skulle sätta igång den FUNKAR DE INTE OCH MIN MOBIL ÄR MITT ALLT NEJ MEN NI FATTAR?
    och jag får panik den har vart sönder en gång tidigare och tänker inte lmna in den i  3 veckor ALDRIIG.. men ska pröva ladda i mammas mobil och om de inte funkar bli de en ny mobil.. KÖP ALDRIG T700'


    you are so amazing!

    Hejsan allihopa, nu är jag hemma igen elr kom hem för typ 2 timmar sen .. iaf drog te norrtälje och mötte mamiie vi gick krunt och kollade lite hon skulle köpa nått.. sen när vi kom hem åt vi osv sen  stack jag ut och sprang i 30 min super skönt ska göra de vatje kväll nu ME LIKE

    BJUDER PÅ EN BILD SOM JAG TOG IDAG..


    lyx vs budget

    Tänkte börja med lite såna här lyx vs budget. Ni vet, 2 klädesplagg/väskor/skor som är likadana så får ni se skillnaden osv och själv välja vilken ni hade valt? Låter bra? :D


    todays.

    dagen klädsel blir.. skinjacka,linne,och jeans sen massa smycken sen mina nya ballerina sor passar perfekt i detta regn väder..

    (bilden ser dock konstiig ut ingen aning vrf men)



    Jag är bra på att va efterklok

    Godmorgon gullungar!

    Passar på att skriva nu, vaknade nyss Jobbig natt, somnade typ as sent och ah.. menmen idag ska iallafall jag dra in till norrtäljeo ch möta upp mamiie sen ska vi gå runt och kolla lte..
    sen ikväll kanske de blir bio med jessi skulle ut occh springa imorse men de regnar dock va är somaren ?
    hörs snart kisses

    (ny vaken)


    3 augusti

    paaniiik..  bara 18 dagar kvar tills skolan börjar  fyfaaan.. och vad ska man ha på siig första dan liksom


    shiiit, beautiful?

    Nu är jag hemma va skit kul att se min häst 1 år sen liksom.. men vi får se om jag börjar igen börjar juh 1 ring nu och de lär juh va mkt med de sen kompisarna osv .. här är lite bilder iaf ;)



    Min häst ;)


     mamiies häst

    yees!

    Nu ska jag ta moppen te stallet och möta mamiie hon behövde lite hjälp  kanske ska rida.. ? va endå ett år sen jag gjorde de saknar min häst lite ibaland :D..  hörs när jag kommer kisses!




    ...



    Jag blickar framåt med en blick som blinkar utan någon glädje
    Men jag känner inombords att ingenting har vart förgäves
    För det spelar ingen roll vad som än händer för jag
    Vet att jag lär mig av det som händer till en annan dag
    Så jag stannar kvar och krigar kommer aldrig att besegras
    Kommer aldrig att ge upp, mitt liv har jag fått för att leva
    Kommer stanna här
    För jag vet att det e värt det
    Stunden kommer komma då det hela kommer till ett slut
    Då jag är i tusen bitar men då starkare än nu
    För jag lär mig av min sorg den förbereder nästa gång
    Jag är tillbaka här igen finner då tröst i denna sång
    Jag tror att allting har en mening vill se meningen i allt
    Men ofta är det svårt som nu då allting känns så kallt
    Men jag kämpar
    För det är mitt enda val

    Hur det än känns här i mörkret får jag inte blicka ner nu
    Och jag måste tro på framtiden
    För jag vet att efter regnet kommer solens strålar fram och
    Jag vet att allt blir bra igen

    Jag står i tunneln tittar fram och ser att ljuset leder mig
    Det ger mig styrka att fortsätta och berätta för dig
    Ingenting kommer bli bättre av att deppa ihop
    Tar hellre tag i saken krigar och gör sak av mitt rop
    Jag tittar bak jag tittar fram och vet nu vart jag ska gå
    Jag följer ljuset nu istället för att bara se på
    Och jag hoppas
    Att tiden läker såren
    Dagen kommer komma då man blir nåt annat än man var
    Och jag är redo för det steget som jag vet jag måste ta
    Har du varit där jag är så vet du vart jag nu står
    Det kanske är så man får vad man ger och ger vad man får
    Det jag vill säga e att
    Hur svart det hela verkar blir det ändå gryning efter natt
    Så jag väntar
    Och gör mig vän med sorgen

    Jag orkar inte mer nu får det vara slut
    Jag knyter mina händer tittar upp så svara nu
    Säg ska det va såhär e detta meningen
    Allt jag vill är att i spegeln kunna se mig le igen
    Och jag vet att om jag bara fortsätter kämpa
    Fortsätter att hålla blicken uppåt så e jag på rätt väg
    Mot dit jag vill nå
    Där ingenting har vart förgäves när ens liv varit svårt
    Och jag måste nu blicka framåt hålla hoppet vid liv
    För ljuset är det som leder en när man bottnar i skit
    Men jag vill kunna spola förbi stunder som denna
    Det är för såna här tillfällen jag vill kunna blunda för jämnan
    Och det som jag nu vill säga till dig e att
    Försök inte gömma dig för verkligheten hinner ifatt
    Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare
    Och inser att framtiden erbjuder nåt finare.

    you can see it babe

     IM baack!  nu har jag vart ute och powerwalt/sprungit skit skönt dock är de cp kvaft ute jätte jobbigt att andas..
    men nu blir det att ta och hoppa in i duschen, rakabenen,osv 
    hörrs snart kisses!



    GODMORGON BABY!

    Jag vaknade för ett tag sen, och har ätit en nyttig frukost! Mörkt bröd! Jag är så nyttig utav mig! Hehe.. Vad har ni för planer idag då? Själv så ska jag dra ut och SPRIINGA nu sen duscha osv sen ikväll kanske dra och kolla fotbollsmtach vi får se haha.. nu ska jag kläa på miig hörs snart kisses!



    hiss elr diss ?

    har hittat en skit söt tröja på gini trico den skulle passa skit bra en kall höst dag och den skulle passa sjukt bra  till jeans och ett vitt linne under gasch måste ha! ska även beställa lite kläder imorgon från nelly. men vad tycler ni
    HISS ELR DISS ?


    Dåligt

     Jag vill inte det ska bli höst, för efter hösten kommer det värsta jag vet... Vintern. Jag är en sån som blir deprimerad på vintern. Hösten, när den kommer det är då man börjar insé att sommaren verkligen är slut. Visst kan hösten vara vacker, men nej! För mig så är hösten negativt.
      och de börjar bli kallt då och man måste sola solarium för att blir brun..
    JAG VILL RESA NU.. som tur är drar man till egypten 12 DECEMBER ;)




    självkänlsa/självförtroende

    Fiick en kommentar från en läsare som tyckte jag hade bra självkänsla/självförtroende har svarat på den engång men.. 


    Självkänsla är något som jag har som ett tips. Man måste ha ett bra självförtroende. Jag mår för det mesta alltid bra, om det är något som tynger ner mig så skiter jag i det och lyssnar på glada låtar och går vidare. Men som igår, då fick jag nog. Det var någonting, som gjorde mig så ledsen att jag började gråta, mitt framför allihopa som vi var med igår. Men jag brydde mig inte, jag fortsatte gråta. Jag är inte den som gråter för saker som händer om mig själv, det som kretsar runt mig, jag skiter i det och går vidare. Jag är inte den som delar med mina problem och brättar för pojkvännen, eller vännerna att det är något som gör ont i mitt hjärta. Men igår när jag bråkade med min mamma, så kände jag att "Nej nu fan släpper jag ut allt" och grät. Det kändes mycket bättre, och alla mina vänner som jag inte visste var sådär, fanns där och hjälpte mig upp


    Men oftast så brukar jag kolla mig i spegeln och tänka "Whatever, det är såhär jag är, och såhär jag ser ut. Då får jag väl accpetera det" Så det är bara att acceptera sig själv, vare sig man gillar det eller inte. För man kommer faktiskt längst av att ha ett bra självförtroende..



    GODMORGON

    Godmorgon allihopa!

    Hoppas ni mår bra? Det är sämst väder ute de regnar och de är mörkt känns nästan som höst typ usch.
    Vad har ni för er? Själv så är jag trött och nyvaken, dock är klockan är 12..
    men nu ska jag ner och ta mig en kopp te hörs snart kisses


    MUSIC OF THE DAY


    Oooooooooooooh

    hej! Fick en kommentar, som frågade om jag kunde visa vilken mascara jag använer just nu och självklart kan jag visa de
    Jag har precis börjat använda den nya mascaran million lashes, från loreál! Rekommenderar starkt :) , kan vara lite svår i början att få till det men efter 1-3 gånger blir det grymt. Loveit kan verkligen rekomendera den till er!




    Dagens

    en läsare ville att jag skulle göra mer test så visst ;)

    DAGENS VILL HA: mobil/ och honom  
    DAGENS KLÄDSEL: shorts och t-shirt
    DAGENS FRISYR: utsläppt/och fixad
    DAGENS LÅT: kat Deluna-push push
    DAGENS PLANER: fira kusin/kompisar
    DAGENS SAKNAD: honom
    DAGENS DUMMASTE:
    DAGENS MISSLYCKANDE: jag
    DAGENS DROG: han/mobilen
    DAGENS KÖP: ingenting än
    DAGENS GODIS: ingenting
    DAGENS HUMÖR: överlycklig
    DAGENS CITAT: " du e så himla söt när du bara ler, du har allting och så mkt mer "
    DAGENS ROLIGASTE:  slööööörp



    RÖSTA PÅ MIIG!

    Jag är med och tävlar på  http://hamrens.blogg.se/ om veckan blogg rösta gärna är ni jätte söta (A)
    jag är nr 6 =)


    GODMORGON BABY!

    Godmorgon allihopa! Allt bra med er? Själv så mår jag toppen! Började dagen med en halv honungsmelon till frukost så nu är jag mätt :D, Vilket gjorde mig på skitbra humör.. vad ska ni göra idag ?själv så ska jag åka och fira en av mina kusiner som fyller år sen på kvällen blir de kompisar osv.. kisses!

    (ny vaken elr vad)

    RSS 2.0