...

Har fortdarande inget internet....Men det kommer i veckan så då blir bloggen som vanligt igen ;). Svarar på frågestund i veckan:)kisses.


Frågestund!

Vi kör på en frågestund! Svarar inte på så personliga saker, men lite ofc höhö ;) ! Fråga vad ni vill =). FRÅGA NU!
ingen aning när jag svarar på dom är hemma hos mamma ska sova här inatt... och har inte fått internett hos pappa men internett hos pappa kommer typ på onsdag =) ifall jag inte bloggar så vet ni varför ;) kisses!


bara 5 dagar till helgen!!

Aj aj aj vad ont det gör att bränna sig på plattången... Jag har värsta märket på handen, det ser ut som ett ärr alltså som om jag har skärt mig eller något - fett läskigt .. men whatever ni kanske inte bryr er ;)Var ovanligt pigg när jag vaknade idag, men så brukar det vara när jag mår bra faktiskt. Somnade med ett riktigt leende på läpparna igår..Hur mår ni idag? själv mår jah toppan och är hur bigg som helst Faktiskt inte trött alls även fast jag gick upp klockan 6..de det  tog typ 40 min att fiixa siig imorse och visste redan vad jah skulle ha på miig och allt..  ! whatever 
Måndag  idag, vilket inte brukar kännas så lockande.. Men jag kör pår och tänker att om fyra  dagar är det fredag. wiie =) Visst är mitt tänkesätt så sjukt jävla grymt? Jag vet... ska ha frågestund lite senare också ;), men ska kolla på one tree  hill nu kisses!



colossal volume

en läsare undrar vad jag använder för mascara =)
Alltså, så här är det - iallafall för mig. Det spelar ingen roll vilken mascara man använder, bara den inte håller på att ta slut så det är pyttelite kvar. Men det jag menar är att, det beror på hur man sätter på det! Jag försöker få med varenda liten frans, sen tar jag faktiskt jättemånga lager, utan att det ska bli för klumpigt. Man ska helst låta det torka inann man sätter på nästa lager - men det brukar jag inte ha tålamod med och det funkar ändå!  Men om du verkligen vill veta så använder jag just nu, Colossal Volume, den är tjock och gul typ. Skitbra! jag brukar också använda fler än bara en men colossal volym är sjukt bra =)
jaja nu ska jag se på tv hoppad u blev nöjd =) kisses!

yeah, that's right?

 Godmorgon mina fina läsare! Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;) Aja, jag vaknade för lite mer än en halvtimme sen,. Ligger i min säng och äter frukost och så kollar på Tv :)ska snart hoppa in i duschen är fortfarande ganska trött men, ska iaf godkända alla kommentarer jah inte hann godkända igår,Ni skriver så gulliga kommentarer.. Tack, blir så glad! Jag somnade rätt sent igår efter mycket smsande, och jag somnade i mjukisbyxor, tshirt, och under 2 täcken? plus en filt (stavning)(4 kuddar också..) Haha, men det var så sjukt kallt! Men jag fryser typ hela tiden ändå så ja. har fortfatande inge internett hos pappa men dom skulle skicka de med express post höhö.. så de kommer på måndag-tisdag men på måndag(imorgon) ska jag till mamma så kommer blogga då =) plus att jag kommer blogga idag ;) är hos mamma nu (om ni undrar vrf jah bloggar) så vi hörs lite senare =)kisses!


(typ inge smink på bilden)
 

två frågor två svar ;)

en  läsare  undrade vart jag hade köpt mitt axel-lösa linne/kavajen..
kavajen är köpt på bikbok i täby och kostar typ 500-600 kr  och linnet är köpt i kista centrum, på en affär som heter new york och kostar 200 kr tror jag de va =),
hoppas du blir nöjd med dett svar =)

(biild på linnet )


That's right

Im baack bitches! Längesen jag skrev, I know... men har juh inte haft något internett.. har fottfarandei nge inernett hos pappa för dom hade tydligen tappat bort sladdan... suck! kommer på måndag lr tisdag nu YEES.  saknat bloggen faktiskt =). men whatever är hos mamma nu Kan berätta vad jag gjorde igår eftersom jag inte bloggat och så?.. i veckan har jag vart i skolan lr aa bara i måndags vart magsjuk usch... men sen har jag shoppat bilder kommer nedanför... de är typ de jag har gjort ;) tänkte börja videoblogga en gång i veckan nu också när inernett hos pappa  också =), så nu kommer bloggen bli som vanligt igen.. plus att jag har massa nya bilder osv ;) har inte hunnit ladda in dom än men allt kommmer i veckan :D,men vi hörs lite senare=), kisses!

Kavaj,armband,mascara,brunkram,underkläder,svart/vitt linne, jeansleggings,
nätlinne (stavning,kanske hr glömt nått men xD


...

Hej bloggen, Har inte tagit bloggpaus eller nått...Men mitt internett hos pappa har inte kommit än. Suck..Det kommerpå måndag  lr på tisdag vi ringde och frågade och då sa dom typ de :S, saknar bloggen faktiskt "/. Har massa att skriva så då blir bloggen som vanlig igen :). Kisses.


....

Nu ska jag dra till pappa.. tror jag har ned mig hela garderobbe haha.. nej men nästan hoppas jag inteh ar glömt nått men whatever skulle säga att pappa får sitt inernett där hemma i veckan"/ men jag kommer kunna blogga endå hos kompisar och så sen ska vi köpa till min bärbara  comviqs surf sak? att man får välja en dag lr en  vecka osv xD så kommer kunna blogga men kanske inte lika mycket men har inte glömt bort er om jag inte skriver någon dag (aa` men vi hörs lite senare iaf ;) kisses!




ett tips =)

Tänkte ge ett tips till er killar (vet att det är några som läser faktiskt) hihi =),  Men jag tycker chinos är så sjukt snyggt på killar. vet inte varför men det är bara skit snyggt på killar! iaf vissa och det beror på vilka man tar också?  det finns juh skit många olika modeler lr vad det heter ;) men whatevrer  Så ja, visst är jag snäll som ger
klädtips =) !

(ett exempel =)   )


 

wohow

Ush Fy och Blä! Nu är jag sjukare än någonsin :O Jobbigt jobbigt, men ändå lite skönt o va det på lovet annars får jag bara sånt dåligt samvete när de e skola och man ligger hemma och grisar.Godmorgon bloggen! Hur mår ni? Själv är det jättebra, lite trött bara onsdag idag känns väl sådär eftersom det är skola imorgon då suck..! men det ska bli ganska kul atta träffa alla igen men whatevrer ligger i min säng nu och lyssnar på lite musik..Jag vaknade för några minuter sen sen ska ner och äta strax tror jag =)kisses!


 

Shjukling? NähäDu!

Ush, under bara en natt har jag lyckats bli sjuk!! Det kanske inte är dunderförkylningen men jag känner att den är på g..Ush Fy och Blä! har inte haft något internett idah så har inte kunnat blogga... så fick be tobbe skriva inlägget innan :D taack tobbe du är bäst =). men iaf idag vaknade jag runt 11 då gick jag över till elli och mata deras katter och kanin sen släppte jag ut dom (är katt vakt). sen igår  sov sofia över också hon åkte hem nyss =). men nu ska jag fortsätta packa ska till pappa imorgon =), USCH  vad mkt saker man måste ha med siig har packat snart hela garderobben? för mkt lr :O?sen måste jag komma ihåg allt annat smink plattång mm xD; men men  whatever men vi hörs lite senare om inte internett dampar igen men hoppas inte de kisses!

(kkV-drömlivet)


(älskar mitt hår på billden... utan löshår och allt shiit vad långt hår jag har fått:O, mitt hår är inte så ljus i verkligehet de är bilden som gör så :S)

...

Sorry för dålig upptatering men har inget internett det är något fel på norrtälje energi sak :S. Blohhar så fort det kommer tillbaka :D kisses :)

yesyesyes!

Im baack bitches! nu är jah hemma har haft en toppen dah och har hittat sjukt mycket som jah ville ha hade typ 2000 med miig och nu har jah typ 1500 kr kvar lr nått =), ska juh till täby i helgeni och shoppa igen så man vill juh ha pengar tills då också juh =). men har hat en toppen dag =). det  va typ två 13 åringriga små fjårtizar/Pjs som kolla in miig haha höll på att dö xD inte för att jag tycker de är ´något fel på Pjs men vill gärna ha någon i min ålder ;), kisses!

axellös linne, näsisär (stvning) brunkräm,(munkjacka från förra helgen)
kanske har glömt något menmen!



*

Godmorgon mina fina läsare! Hur mår ni idag? Själv så är det jättebra. Faktiskt inte trött alls även fast jah gick upp kl halv 9 och somna typ vid 12! Snart ska mamma göra scones, mums! Efter det ska jag bara fixa mig  sen ska jag och sofia dra och shoppa. Det ska bli nice..så upptarerar mer när jah kommer hem, ska självklart ta massor med biilder kisses!

DESSA UGGS

Nu ska jag va ärlig. Jag tycker det är rent ut sagt skitfult. Hur förklarar man det? Joo.. Förra året hade jag en sån här period där jag inte orkade fixa mig och skit. .. lr aa jah orka fiixa miig och de men  mina kompisar hade sånahära uggs - jag testade dom och dom var sjukt  sköna. skulle inte banga på att köpa ett par och bara ha ibland som myskor ex bara ha hemma och ibland när man går till skolan men då skulle jah nog köpa dom  dyrare ( äkta ) .. Någon dag när man har lust liksom =) och sen skulle jag köpa dom som är korta inte dom här långa som ni ser på bilden dom korta är snyggare iaf kisses



söndag!

Godmorgon mina fina läsare! sovit gott ? Det har jag iallafall.vaknade för några minuter sen nu väntar jah på att frukosten ska bli klar, ligger i min säng med datan och  kollar på tv =), är fortfarandeg anska trött men, ska iaf godkända alla kommentarer jah inte hann godkända igår wiiiie =).  statistiken gick upp som fan igår! :OUrsäkta svordomarna men jag blev lite chockad,haha! igår hade jag bara 500 typ  och idag har jag  800. Det är faktiskt skillnad,håll med om de?  men inte så mycket!  (aa`kanske inte som blondbella som har över tusen besökare men iaf (aa` men nu ska jah dra ner och äta så upptaterar mer senare kisses

(nya bilder kommer senare idah )

whiiie =)

Nu börjar det kännas såhär meninglöst att skriva igen... men jag gör det iaf, för just nu är jag väldigt uttråkad! skönt att skriva av sig lite ibland.. nu har jag städat rummet klart iaf  skönt =), kisses!


fuck, måste städa rummet....




musik till de ofc=) upptarerar mer efter kisses



woho!

godmorgon bloggen..?.kanskeinte läga att säga det nu eftersom jag vakande typ nyss men Sov faktiskt ut idag eller vad man säger. Uppdaterade inte så mkt på kvällen igår, men jag hade annat för mig haha Hur mår ni? Själv är det jättebra, lite trött bara men whatever ligger i min säng nu och lyssnar på lite musik..Jag vaknade för mer än en timme sen ska ner och äta strax tror jag =)idag ska jag ladda in alla bilder från  min andra data ;) så dom kommer in till den här... kisses! 

(sorry för bilden...)


BILDER FRÅN KVÄLLEN

har inte hunnit ladda in alla bilder än men de kommer mer ;)






2010

godmorgon..? Wohow.. Det var nyår igår. WELCOME 2010! Allt känns så bra just nu, hoppas att detta år blir det bästa någonsin!!,2010. Har ni tänkt på en sak. Det har ju alltid varit 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2005 osv, men nu blir det 2010, så det är bara en nolla. Eller det är två men aa det går inte att förklara. Alla smarta förstår och alla blonda förstår inte ;) men sånt ä livet.... whatevrer vaknade nyss iaf hade en grymt rolig bra kväll/morgon tror jag kom i säng runt halv 5 lr nått.. men men vi åt en grymt god eftreätt igår panakota? har någon av er ätit de? det va faktiskt gott :D, senare på kvällen blev det fest OFC men bilder kommmer senare :D, har fortfrande min nya data så kommer ladda in alla bilder senare idah =), men nu ska jag ner och äta frukost så vi hörs lite senare kisses!


RSS 2.0