hiss elr diss ?

Hittade precis en somrig midjekjol på internet, tycker faktikst att den ser ut att vara riktigt söt. Fast jag vet ju inte hur den ser ut i verkligheten, kanske är skitful.♥


 från modegallerian.se 249, kr


haha palla ? sola ist ;)

Kan ni tänka er något bättre? Vattenfast foundation!
Shit vad bra att ha i sommar, om man tillexempel ska träffa några och bada.. Men samtidigt vill se riktigt snygg ut! '
fast nej jag venne man är juh endå så brun på sommrarna i te.x ansiktet så varför ha en sån då ;)? men det är coolt att det finns så ni som är bleka och inte vågar sola/bada utan smink kan juh köpa denna ;)


Ny DESIGN

Nu är min nya design klar och är super nöjd gaasch den vart toppen :D så taack http://liippas.blogg.se
tycker alla kan gå in och läsa hennes blogg!
kisses!


En fråga till er mina läsare

en fråga till er mina läsare..
vad tycker ni att jag ska göra att få min blogg bättre vad vill ni att jag ska skriva om ?
nått ni vill veta om mig? familj,vääner,pojkvän? osv skriv gärna :D och lovar min header blir fixad idag


MUSIC OF THE DAY




GODMORGON

godmorgon bloggen! sovit gott? de har iaf jag gjort vaknade precis låg uppe till halv 3 iigår och smsade med folket haha! men vad ska ni hitta på idag då ? själv så ska jag nog städa rummet eftersom de inte är något toppen väder "/ och idag kommer min nya header/design längtar  ;) men nu ska jag ner occh dricka en kopp te kisses!


ny header på väg

FÖRLÅT ATT JAG INTE TAGIT HAND OM BLOGGEN IDAG ;$ ♥
- inte blivit så många inlägg och så... men jag hoppas ni förstår mig! har letat efter nån som kan fixa min header "/ har hittat en som kan fixa  ny header kommer imorgon då kommer även en länking av hon som gjorde den som tack för hjälpen. iaf har precis duschat och ska smörja in miig nu har blivit skit brun såg jag as niice :O? hörs senare kisses!




ARG

hej bloggen! som ni ser har jag fått en ny blogg design dock är jag inte nöjd så den ska inte se ut så inget är rätt så som ja ville ha den så ni kan ta de lungt den kommer att fixad under kkvällen/morgonen hoppas jag "/
om ni kan fixa skriv då i det här inlägget.. kisses!


köpa?

funderar på att köpa en ny klocka men jag anväder igentligen inte klockor men det kan endå va ganska snyggt?
och om man hittar en som verkligen är snygg hm.. vilken ?





Miley Cyrus - Can't Be Tamed


Godmorgon på er!

godmorgon  vaknade precis av ett sms haha snacka om lätt väckt?Sitter iaf här, just nu, med min rosa stora sovtröja haha ... Älskarden! Men hur mår ni då?idag är det super bra väder så det blir att sola med några kanske ska sola på stuttsamattan elr är det för varmt ? men man vill juh kunna bada också hm jaja vi får se nu ska jag ner och äta special K kisses!


DESIGN!?

är det någon som kan hjälpa mig med en design ?
snälla snälla snälla
elr en ny header  behöver verkligen..

music of the day




JAG ÄLSKAR MUSIK!
Asså måste bara säga det... Den här är grym! Haha, och grymma killar också.. Vem skulle ni vilja ha mest ;)

Godmorgon på er!

godmorgon bloggen!  sovit gott ? vaknade iaf precis är fortfarande skit trött haha men ska ta och svara på era kommentarer sen ska jag nog ut och sola? ska verkligen bli brun awesome ;) men ska ner och ta en kopp te föör halsen nu iaf(Y) så vi hörs efter kisses




Dagens inköp!

shorts 149 kr,bkini överdel 99 kr,underdel99 kr, linne,99kr,ringar,30kr,läppsyl(rosa) 17 kr kanske har glömt nått men men ;)













stockholm

tjaa baby`s kom precis hem har vart i stockholm typ hela dan har hittat sjut fia kläder är cp nöjd :D, hm bilder kommer senare tänkte berätta lite kort om dagen.. jag och elli tog bussen te stockholm sen drog vi vidare till T-centralen det va sjukt mycket fölk ? sen gick vi runt i affärer osv sen drog vi hem orkar inte berätta så detaljerat (stavning) men nu sska jag ner och äta sallad så bilderna kommer efter de ;) kisses!


godmorgon sunshines

godmorgon baby`s  Hoppas ni sovit gott. Själv så var jag ju tvungen att vakna nu... ska juh till stockholm med elli och shoppa lite.. men de är bara kul oh det är skit bra väder ute (Y) men nu måste jag fixa miig hörs nära jag kommer hem kisses!


Godnatt bloggen!

hejj baby`s nu ska jag faktiskit gå och lägga miig i sängen och kolla film och smsa sen sova ska upp halv 9 imorgon  ;) plus att jag inte sov så jättte länge inatt typ 1 timme ? hörs imorgon iaf godnatt bloggen



midsommar!























mer bilder senare ;)

Dagen låt!

kanske inte riktigt min stil när det gäller musik men haha! men denna va ganska braa :D


trött elr vad ?

Godmorgon bloggen! hur var eran midsommar? min va toppen det började med att vi grillade hemma hos elli, jag elli,och malin sen vid 10 halv 11 gick vi till bussen och mötte upp bruce och stefan tror jag dom hette haha! sen gick vi hem till elli och hade chillkrök och spelade kub satt och snacka osv sen vid 2 gick vi ner till en stuga där vi skulle sova på madraser.. då började vi kolla på en läskig film dog typ sen började vi dunka musik och sjunga osv sen skulle vi sova med ingen orkade så vi dyngade typ haha ;) sen vid 5 skulle en tydligen gå hem haha noramlt nej? sen ville vissa bada och massa haha ja bilder kommer senare ;) nu ska jag gå ner och va social med min momor och morfar haha hörs senare kisses!


midsommar!

Men GODMORGON älsklingar! Sorry att det inte blev SÅ bra update igår kväll, men vart skit trött nu är jag vaken iaf vaknade precis och idag är det midsommar vad ska ni hitta på ? själv så blir det grillning med några och osv  skit mys.. juste mitt internett kan försvinna idag för mina föräldrar håller på att flutta ihop igen och fettot som ska flytta ut mammas ex blir det ska ta de med siig -.- fattar inte vrf han inte kan ta de imorgon ? aja hoppas att det går enndå (A) men annars vet ni vrf jag inte bloggar ;) kommer ha kameran med ikväll också om de här blir sista inlägget så hörs förhoppnings vis senare kisses!


MUSIC OF THE DAY


Yes SUMMWE!

hej bloggen! kom precis in jag och elli har legat och solat i 4 timmar nu så jag börjar känna att de räcker haha ;)
börjar iaf bli brun nu niice men måste ner och dricka nu har glömt bort de vill gärna inte få vattenbrist igen hörs senare kisses

(bbildn ser jätte konsig ut men)

Goodmorning sunshines...

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Det har jag örutom att jag hostar som f*n men men det är underbart väder ute så jag och elli ska dra ut och sola sen.. plus att vi ska dra in till norrtälje med hennes mamma och handla inför midsommar.. vi ska grilla med några ;) mer om det senare haha! nu ska jag fixa mig lite hörs efter kisses!




"/



say that it is not true, hope you have a good fucking explanation ..






MUSIC OF THE DAY


Dagens inköp!

Dagens inköp vart en jätte söt liten blus från H&M  :D den kostar 99 kr






summer summer!

tja baby`s kom precis in har solat i tre timmar ny niice :D det är sjult bra väder, iaf klockan halv 11 kom jag till mamiies jobb då skjusade hon ner mig på stan för hon hade också ett ärende elr vad det heter, jag skulle kolla på en bikini för har tröttnat på min totalt men dom hade ingen så ska dra tilll stockholm någon dag ;) hittade en jäätte söt blus (bild senare) me nu måste jag ner och dricka vatten är skit törstig hörs senare kisses!


love in the air

hej baby`s kom precis hem.. har hostat som fan inatt plus hela dagen sjukt jobbigt -.- iaf det är super varmt ute :D funderar på att dra ut och sola faktiskt och imorgon blir de att köpa bikini också like it ;) sen lite andra saker haha! men ska dra miig ut i solen nu hörs kisses!


music of the day

Jag tycker om den hur mycket som helst, värd att lyssna på!♥


shiiit, beautiful?

hej swetiees! kom precis hem elr typ för en halv timme sen haha! det va skjut varmt inatt kunde verkligen inte sova och när klockan ringe halv 7 så va jag hur varm som heslt bara för det hade vart så varmt på natten haha! hm de är inte så jätte fint väder så man kan typ inte sola "/ men det ska bli 24 grader på midsommar niiice :D men nu ska jag ner och göra en kopp te kisses!



Godnatt bloggen!!?

hej baby`s ska ta och hoppa in i duschen nu sen ska jag faktiskt sova :O klockan är liksom bara 19:51 men men känner miig fortfarande yr och svimmfärdig och måste va frisk tills imorgon ska juh jobba då..=) så vi hörs imorgon ? godnatt bloggen



läser ni horoskop ?

Brukar ni läsa horoskop?... Mitt stjärntecken är lejon, och horoskopen passar väldigt ofta in perfekt! Jag brukar läsa tidningens solos horoskop... Aja, Den här månaden är jag såhär ;)




Lejonet (22/-22/8)
Sex&Kärlek:
Du känner dig som Amors utvalda och tvekar inte att förföra,
 tvärsäker på dig själv. Med all rätt - för nu funkar det bara så bra.
Vänner&Nöjen: Med en aura av självklarhet tar du för dig på den sociala arenan.
 Även om du kanske inte alltid är sådär självsäker egentligen så funkar det utmärkt.
Karriär&Pengar: Du har bra kontakter eller förmågan att skapa dom, om det behövs.
 Dock kan din sommarlättja göra så att du är inriktad på hängmattan istället.
Chans&Risk: Du slits mellan ditt behov av att visa upp dina bästa sidor och din ambition att anpassa dig. Försök hitta en bra balans.

Ja.... Känns som det passar rätt bra nu asså, iallafall vissa saker hehe ;)

Godmorgon på er!

godmorgon på er! Vaknade för en stund sen, drömde en konstig dröm inatt igen. Varför? Jag drömmer skitmycket. Men ja... förlåt för dålig upptatering igår men helt plötsligt började jag frysa så jag skakade senva jag skit trött och yr kunde intee ens gå :S sen hade jag världens migrän kändes som om jag skulle svimma så jag sova hela kvällen igår allt va jobbigt"/ så jag hoppas de är bättre idag får inte bli sjuk nu -.- nu ska jag ut och sola i think så hörs senare kisses!


Dagens låt ERIC SAADE -Break Of Dawn


dags att dra!

nu har jag fixat miig och ska dra iväg ska köpa blommor med mamiie -.- och fixa sommarkort som räcker hela sommarn :D hörs när jag kommer hem kameran är med kisses!
bjuder på en gamal bild


Godmorgon på er!

Godmorgon bloggen! Sovit gott, hoppas ni sovit bättre än mig iaf... Hade mardröm, så mådde fett dåligt när jag vaknade för jag tror alltid att allt är sant ett tag =(  men men vaknade iaf nyss och ska gå ner och ta en kopp vanilj te mums.. sen blir det att fixa siig och följa med och handla blommor med mamiiie kamernan med;) kisses!



Dagen låt!


you and me <3

hej baby`s  kom precis hem och de regnar ute uscj -.- hoppas de blirr bättre tills imorgon så man kan sola ska även kanske shoppa imorgon men vi får se :D
dagen gick ganska snabbt idag iaf slutade runt 20 över 2 ? så.. nu ska jag ta nått att äta iaf har inte ätit nått på hela dagen typ hm inte bra men men så kan de bli :) hörs senare kisses!

bild brist

whiie

hello bloggen! sitter och  kollar lite i IKEA kataloger ska få ny säng och de ska självklart va en dubbelsäng ;) ska göra om helt i mitt rum de kommer bli skit snyggt gaasch :D, sen funderar jag på att ta hål i tungan/naveln men vågar man de :O dom säger juh att tungan svullnar lite ? hm jaja vi får se nu ska jag ner och göra en smoothie så vi hörs senare dagens låt kommer också :D

snygg?


Oooooooooooooh

hej baby`s kom precis hem.. klockan ringe halv sju imorse usch xD jaja bara två veckor kvar sen får jag sommarlov ;) men men pengar är pengar :D, imorgon är det fredag riktigt skönt denna vecka har verkligen gott fort ? hm ja jag sa väl ta och äta lite varat jätte sugen på vindruvor så det ska jag gå och ta men vi hörs senare kisses!


Dagens inköp!

dagens inköp från H&M linne 145 kr halsbad 30:50 kr










loove!

Hej mina bästa bloggläsare  Vaknade 07:00 var på bussen 08:15, grymt eller vad?! då drog jag till sommrsk****
sen efter de drog jag och amanda ner på stan jag köpte ett linne och ett halsband bilder kommer senare.. kom nästan precis innan för dörren haha! nej  men här är en biild jag tog i morse ;) kisses!


Godnatt bloggen!

Nu ska jag faktiskt sova.. så vi hörs imorgon när jag kommer hem kanske ska köpa linnet imorgon efter skolan också ni vet som jag snackade om ? iaf godnatt bloggen



musik för dagen!


denna låt råkade jag klicka upp på bloggen.. vad tycker ni ??


hm.....

hej baby`s  klockan ringe halv sju idag så det va bara att gå upp kollade ut genom fönsret och det va faktiskt sol så tänkte ta shorts men ångrade miig så toh tunika ist och de va ganska tur eftersom det började sm åregna nu när jag va på väg hem. amanda och jag giick på stan efter vi hade slutat och hittade en skit söt tröja jag ska köpa på fredag (A) me like.. iaf nu ska jag ner och äta lite faktiskt hörs senare kisses!




Godnatt bloggen!

 Nu ska jag sova faktiskt.. men vi hörs imorgon ska försöka hinna blogga på morgonen höhö Godnatt!


prumiis

Hej sötnosar! Har sjukt ont i huvudet, så orkar egentligen inte blogga men när jag tänkte på mina söta bloggläsare var jag ju bara tvungen =) Iaf, va ute på en prumiis för en stund sen skönt att rensa hjärnan lite ska nog duscha strax faktiskt och de börjar spricka upp nu hoppas de blir fint till imorgon :D vi hörs lite senare kisses!

sjukt snygg ska beställa idag


DAGENS LÅT!


RUBRIK..?

hej baby`s kom precis hem slutade halv 12 idag från somamrjobbet faktiskt  fast kommer sluta 2 sen ;) iaf Sovit gott? Har jag det? Hm... nej kunde verkligen inte sova inatt sov typ 3 timmar va skit pigg plus att min katt sov med miig och hon vräckte ut sig över hela sängen haha! och det passsar bra att de är dåligt väder nu medans jag endå får sommarlov om tre veckor ;) men nu ska jag ner och gossa med hunden kisses!'



Godnatt bloggen!

nu ska jag faktiskt stänga av datan och lägga miig i sängen och smsa ska juh sommarjobba imorgon ;)
ska försöka blogga på morgonen om  jag hinner men vill juh sova så länge jag kan haha! men vi hörs imorgon kisses! Godnatt

Johan älskling-..


beställa ?

funderar på att beställa de här , tyvär ser man inte bikinu underdelen som hör till men den ena är svart men en glitter tråd på sidan!



Dagen låt!

Jag tycker om den hur mycket som helst kan börja gråta till den ,en låt  värd att lyssna på!♥



the night

Godmorgon babys! vaknade typ precis och gick upp till våran lille gosse hund prins öch det va två som frågade om jag har två hundar nu och ja =), idag är det söndag vilken känns bra och dåligt för imorgon börjar jag sommarjobba och sen tre veckor framåt.. ska nån av er sommarjobba ? iaf nu ska jah gossa vidare med prinsis så vi hörs lite senare kisses!

(gamal bild)


hur fixar j ag mitt hår!

såg att en läsare ville att jag skulle skriva hur jag fixar miig hår gjorde det för länge sen men ,,


1. Borstar igenom hela ( gör dt bara ibland när dt behövs.. )
2. sätter upp överhåret, & plattar dt under.
3. sen plattar jag resten.
4. borstar & plattar hårförlängningen.
5. sätter i löshåret
6. sen tuperar jag lite av överhåret, sen hårspray.
KLART!



I love summerland!

Det regnar ute och det blåser storm , så vad passar inte bättre då än att sätta siig med en filt och en kopp te framför Tvn och slå på summerland älskar de pogramet och jessi macartney (stavning) är så j*vla snygg nån som håller med? ;)





PRINS

Godmorgon! vaknade nyss av att jag hörde mamma skrika sofie kom jag trode någon hade dött elr nått och så ser jag en hund. vi har juh redan en hund men nu har dom skaffat en till en golden retriver skit sköt den heter PRINS ska försöka få ett bra kort på den under dagen haha me nu ska jag vara med den nya lille söta saken så vi hörs lite senare kisses!


Bilder från igår!

orkade verkligen inte ta bilder igår.. men klockan 10 drog jag,jessi,julia och åsa till mobergs där vi mötte upp några.. sen vid halv ett elr nått drog vi vidare till parken med alla hade en super bra kväll kom hem runt 3 elr nått haha ..



jessi ska sparka på någon burk :S


på väg till mobergs.. kolla himmlen


Godmorgon på er!

godmorgon på er! kan berätta om gårdagen..  vid 8a kom julia,jessi,åsa hit då kollade vi på vamparies daires efter de så drog vi tilll mobergs.. vi drog där ifrån runt 01:00 då tog vi en sväng till parken där några killar började snacka med oss haha och sen kändee vi en av dom elr vi visste vem een av dom va typ.. sen vid 2? drog vi hem till åsa sen runt tre drog alla hem haha! orkar inte berätta allt som hände nu gör det senare iaf idag tar min kusin studenten så GRATTIS WHIIIIE.. nu skaj ag ner och ta en lång duschs så hörs efter då kommer bilder och allt kisses!


Dagen låt!


oh my

Vaknade precis, slåg på datorn och ligger fortfarande i sängen...  Mh, jag ska hoppa in i duschen nu och göra mig freeesh, ni vet raka benen, tvätta håret, sen bodylotion och allt det dära . Jag skrev inte så mycket om min kväll igår va? Men  det blev utgång i går jag,julia, och jessi drog ner till parken med filtar där det va ganska mycket folk eftersom det va skolavslutningen polisen åkte runt och runt haha! sen vif 11 drog vi hem faktiskt eftersom alla hade bara sovit typ två timmar eftersom vi hade bal dagen innan   Men Godmorgon på er iaf, vi hörs snart igen! Puss ;)

((bild tagen nyss)


Balen 2010

här kommer lite bilder från balen igår men det är inte alla så det kommer mer ;)

(kommer bild på mig med klänningen på också)



(min balfrisyr åt sidan.. jessi i bakrunden vid datan)





(jessi vart balen drottning )








(disco men DJ as nice fick inte så bra bilder på de )




( mer bilder senare.. ska försölka fixa fram bätte bilder från DJS saken och mer bilder på miig och klassen osv.. )


SOMMAR LOV

hej swetiies! ja igår va det bal vilket vart en lyckad kväll.. bilder och allt kommer sen.. jag och jessi mötte upp ullis,julia, och amanda på stora torget sen åkte vi amazoon till balen när man kom dit va det klass kort osv sen gick man på röda mattan sen mat och massa sen hade vi en DJ as nice haha !! kom hem runt 2 så sov  bara 2 timmar inatt haha! men nu ska jag sova vidare bilder kommer när jag har vaknat kisses!



PROM

hej swetiees! lite snabbt upptate sp där.. nu har jag nästan sminkat klart miig ska fixa lösögonfransarna osv har packat allt till balen eftersom jag ska byta om hemma hos jessi efter jag har fixat håret och vi ska endå samåka med alla brudar i en amazon ;) kommer bli grymt bra.. ska snart dra tilll frisören elr ska va där 20 i 3 men endå så det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll men vi hörs imorgon ha en underbar kväll det ska jag ha med massa vänner osv :D kisses!
(bild lånad från en blogg)


Bilder från GRÖNAN














Godmorgon på er!

Godmorgon vaknade för några minuter sen idag är är jag ledig eftersom jag har bal idag.. ska va hos frisören klockan halv tre så lite pirrigt hoppas jah inte glömmer nått ;), iaf just nu ligger jag i min säng  och tänker på hur balen kommer bli hoppas hoppas det kommer bli bra är juh meed i bal komenten så vet juh en hel del ;), ska ner och äta nu ´bilder kommer efter från grönan kisses!


GRÖNA LUND!

hejj sötnosar! kom precis hem.. dagen började med att vi kom till skolan och skulle dansa vals,tango och någon mer haha.. sen drog vi till grönan med klassen det va as nice vann en hatt av en  SKIT SNYGG KILLE SOM JOBBA DÄR ;), seriöst skojar inte hah.. alla fick ju dra hem när dom ville men jag,åsa,jessi,ronjja,bea,gurk,theo,ludde,jonis tror de va alla xD va typ kvar längst haha men nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen bilder kommer efter de kisses!


godnatt

hej swetiees! nu har jag precis färgat mitt hår kommer va svartskallig sen blir de svart/brunt as nice :D. hm imorgon blir det gröna lund med klassen så vet inte hur det bllir med upptateringen men upptaterar nog när jag kommer hem annars på tisdag men tror imorgon :D har BAL på tisdag också haha ! iaf nu ska jag sova GODNATT!



rensar plånboken

Samlar ni också på er en himla massa kvitton? Jag gör det! Sparar alltid alla kvitton när jag handlar så nu sitter jag och rensar plånboken och slänger kvitton jag inte har nytta av längre


Dagen låt!


Godmorgon på er!

Hello sweeties! Hm, fick gå upp 10 på en söndag  - vem gör det liksom? Jo tydligen jag eftersom jag inte kunde somna men men.. Jag har väl berättat förut att när jag vaknar på morgonen så tänker jag alltid vad jag ska göra idag, om det är värt att gå upp. Och imorse låg jag faktiskt kvar en halvtimme.. Jag ville inte gå upp! För det händer inget speciellt idag, jaja nu ska jag ner och äta lite vi hörs sen kisses!


Dagens inköp!

örhängen 50 kr H&M tror jag ska ha dom silvriga på balen hm.. ?





Godmorgon på er!

godmorgon på er! gick upp för typ en halvtimme sen länge sen jag gick upp så här tidigt på en helg .. men jag väntar på att min käre mamiiie ska komma hem så vi ska dra in te norrtällje och köpa de sista till balen sen kolla på nått att ha på siig på skolavslutningen =). älskar mina naglar som jag fixade igår gaaasch (bättre bild senare) ska försöka hinnaa ta en aoutfits bild idag men men har på miig shorts från gina och ett svart linne. men vi hörs när jag kommer hem kisses!



resultat!

bilder från hur naglarna blev men korten blev inte bra kommer bäättre sen!




fixat naglarna

hej sötnosar! Solen skren och jag vaknade ganske glad, förutom att jag hade ont i halsen. Sen sätter jag på min mobil och då ser jag att jag har fått 10 sms haha oups .. iaf idag i skolan gjorde vi ingeting jag jessi,ullis gjorde en skylt till bilen vi ska åka med till balen vi skrev BAL 2010 9F är lugna ;) sen efter skolan vid halv 5 skulle jag fixa naglarna hos lelia som min mamma går hos skit duktig ung tjej glad trevlig :) det tog lite mer en 2 timmar bild kommer senare  men nu ska jag äta hörs efter kisses!



random inlägg!

hej swetiees!  får frågor om hur min balklänning ser ut men vill håla den hemlig ett litet tag till kommer nog lägga ut den när jag har bal på tisadag asså när mitt hår och allt är fixat :D men nu ska jag ta på miig en stor t-shirt sen lägga miig och smsa lite med johan bejb om han har tränat klart haha! juste har bränt miig idag också solade i 4 timmar men vi hörs imorgon ? GODNATT BLOGGEN!


haha palla ? sola ist ;)

Kan ni tänka er något bättre? Vattenfast foundation!
Shit vad bra att ha i sommar, om man tillexempel ska träffa några och bada.. Men samtidigt vill se riktigt snygg ut! '
fast nej jag venne man är juh endå så brun på sommrarna i te.x ansiktet så varför ha en sån då ;)? men det är coolt att det finna så ni som är bleka och inte vågar sola/bada utan smink kan juh köpa denna ;)



kamerans fel!

Nu är jag hemma! Hände inget speciellt i skolan, så vi drog hem vid halv 12 så när jag kom hem va det bara att ta på sig bikini och ut och solade så kom in nyss hmåste bli lite brun till balen iaf :D, juste Haha , anonym skrev att min blogg hade blivit tråkigare. Och ja, jag håller med dig. Vill ni veta hemligheten? Min kamera har inget batteri, och min laddare är borta! Så jag får alltid ta gamla bilder lalala.. Men ska köpa en ny snart så då blir det ändring på det - har inte tappat några besökare iaf så det är lugnt ;) såå nya bilder kommer komma :D, ska fixa en innan balen iaf ;) nu ska jag ut och sola vidare hörs kisses!


spexfoto

haha gaasch jag glömde att säga att jag fick mina spexfoto som vi tog för några veckor sen så satt och kollade igenom katalogen och vissa hadde juh självklart klätt ut siig i fjortisar fast man såg direkt ingen skillnad hahaha ! här är iaf vårat =);)


summer!

hej swetiees! kom hem för 4 timmar sen så  .Jag har faktiskt solat från att jag slutade ) tills nu. Så lite färg kanska jag fått? haha ;) idag va skolan ganska chill hade engelska på morgonen sen matte och slöjd.. vart kalr med mina hotpants men måste fixa med dom lite hemma dom är typ förstora -.- men men nu ska jag ut och plugga/sola vidare bloggar mer efter kisses!




Eric Saade - Break Of Dawn




summer summer!

hej bloggen! dagen började med att kolla vad de va för väder ute sen valdej ag kläder shorts och linne ;) sen fixade jag miig sen drog jag vidare till skolan.. har haft matte nästan hela dan och nej inte för jag tycker det är kul utan för jag ska ha ett G i matte :O, har omprov på torsdag hoppas hoppas jag klarar de håll tummarna haha nej men kom precis hem ska faktiskt plugga lite snart -.- så vi hörs senare kisses!


RSS 2.0