1:a December

Godmorgon bloggen!
Hann aldrig skriva ett godnattinlägg igår, somnade tidigt..HAhA eller inte. Är så sjukt trött idag att jag inte ens kommer ihåg mitt eget namn. Kan inte förklara min trötthet nu i ord, den är något extraordinär helt seriöst.. aja ska ner och äta lite sen blir de skola kisses!


 

Pinasmt..

Vissa saker är bara SÅ PINSAMT. Ska lista upp några saker som är sjukt pinsamma..

• Du sitter på bussen och har din väska brevid dej, du märker att bussen börjar bli full och tar då ner väskan på golvet så att någon ska kunna sätta sig på sätet brevid. Vänligt av dej liksom. Bussen åker förbi hållplats efter hållplats och INGEN sätter sig brevid dej. Man börjar undra, luktar jag illa? Eller, är jag så ful? HAHA sjukt pinsamt.

• Oj jävlar där står vagnen! Bäst att springa om jag ska hinna. Man springer till vagnen som en jävla blådåre och den åker ändå förbi dej..hur jävla pinsamt är det inte då? När folk sitter på hållplatsen och bara glor som fan på en. "Oj hehe det var inte den vagnan jag skulle med" säger man men inombords vill man bara sjunka genom jorden.

• Man ser någon på stan som man känner, man vinkar till och ler och personen går bara förbi och ser en inte. Så står man där mitt i stan och ser alldeles idiotförklarad ut, och man känner sig inte alls jätteretarded heller..

• Att ramka inför folk och det gör JÄTTEONT. Ni vet så ont så man bara vill gråta men man gör det inte för då blir det ÄNNU pinsamare. Så man låtsas skratta åt sig själv och bah hahaha shit vad klantig jag är. Fast det ska endå alltid vara nån idiot som frågar "gråter du?" och då kan man fan inte hålla tårarna inne. HAHA.

(Biild sen min hemma fest med typ 30 pers haha inte nykter på bildern heller)


 

@HOME

Hej goingar! Sådär nu har jag precis kommit hem från skolan ganska skönt..
kan berätta lite om min dag direkt när jag kom till skolan hade jag prov i hotell kunksap det gick riktigt bra faktiskt tror jag kommer få MVG  sen hade vi bara tråkiga lekrioner .
typ min dag dåra väldigt intressant ;) ska iaf plugga ikväll its sucks  bloggar & underhåller er sen sounds good? kissess!








Kickar till skolan nu..

Godmorgon sötissar!

Har fixat mej och så nu, är skittrött. Somnade ju 2 trots allt, hmm undra vad jag gjorde? Hihi
men ska snart dra mig till bussen elr ah får skjus men endå.. idag är de bara tråkiga lektioner plua att jag har 2 prov som jag hoppas att jag klarar hörs när jag kommer hem kisses!

(bjuder på outfits bilder men ah NY VAKEN)



MUSIC OF THE DAY!!


Just nu..

..pluggar jag för fullt. Har hotell kunksaps & So  prov imorgon och vill verkligen få bra på det!
men ska kolal på halv åtta hos mig sen blir det att kolla på ung och bortskämd  och snacka med sebastian<3 vi hörs efter kisses!


It’s like I’m in a dream and when I wake up I know that you’re still here with me

Äntligen hemma nu bussjäveln var 15 minuter försenad Sadface iallafall är hemma nu,
kan berätta lite om dig eftersom jag vet att ni älskar att läsa om de.. 
dagen började med att vi hade livsmedelskundkap i 3 timmar sen skulle  vi in i köket och bryna rötfrukter osv. sen slutae vi runt halv 4 sent men ah... jag & matilda tog iaf ite bilder efter  min Kock outfit ;)

 


 


 


Dagens outfit

Godmorgon alla.
Sovit gott? Det har jag, wohoo ibland äger mina drömmar!
har iaf precis fixat mig och ska ner och äta lite frukost tror jag om jag orkar..
men hinner inte skriva så mkt mer måste skynda mig nu men vi hörs när jag kommer hem kisses!


 

Oooooooooooooh

Hejj sweeties..

tänkte blogga lite efter de senaste inlgget drog jag ner och åt middag och så mår skit illa nu så just nu ligger jag bara och chillar, chattar med nåra på facebook, smsar & msn  osv.. Skönt! Vad gör ni/ har gjort idag? Också bara tar det lugnt eller?..

 


i wanna bom bang

Den häääär killen ville va me i min blogg för han är typ mitt största fan. (a) krydd men aa :$

han är söt. 


FÖRSTA ADVENT IDAG!



Kommer ni ihåg förra årets julreklam för MQ med agnes calsson & måns zelemlöv ? hitta den på youtube och eftersom de är 1a ADVENT idag så here you GO vad tycker ni Hiss/Diss?

Godmorgon, ännu en härlig söndag..

Godmorgon läsare! Ännu en söndagsmorgon,

Hoppas ni har sovit gott, det har jag!... Gick och la mig vid 3 igår natt, men vaknade ju rätt sent också så det är chill! Fått lite skönhetssömn ändå ;) Menmen, idag är det söndag! Söndagar är sköna tycker jag, för man behöver absolut inte göra någonting. Behöver man inte annars heller faktiskt? Man gör något när man har lust liksom. Iaf ska ner och göra en kopp TE för mina jävla hals.. och såg att några ville att jag skulle lägga ut mer bilder på andra ochi nte bara på mig så visst här kommer de ;) hörs snart kisses!


Kvällens outfit..

precis fixat klart mig och nu drar jag ut med alla hörs när jag kommer hem.. och hoppas min hals klarar sig kan knappt prata :(


 


TAGGA..


Lördagsmorgon!


Godmorgon gullungar!

Vet att min uppdatering igår var helt kass. Jaja, är galet seg nu. Vaknade för en stund sen av att min hals dog har juk ont i halsen.... men iaf
Åt nyss lite frulle med min mamma, gav henne en liten hint att köpa gossip girl så vi kunde kolla på det (a). Känner också ett väldigt stort godissug, och såg att det är CP mycket snö ute fyfan..
aja ska in till nortälje med mamiie nu iaf och köpa halstabeltter så hörs när jag kommer hem hinner slänga in dagens outfit iaf kisses!




FRÅGESTUND...

Kör på bara...


right now

Ska dra & mötta elli nu sen drar vi till bussen och mot norrtälje till jessi så vi hörs när jah kommer hem kisses!

 


It’s like I’m in a dream and when I wake up I know that you’re still here with me

Hej sötnosar! Kom hem för en stund sen, skolan idag var najs...  va juh bara i köket och lagade mat eftersom vi hade buffe de gick super.. har dock sjukt ont i min tå eftersom man måste ha träskor på sig så ah..
sen fick jag världens hika när vi skull städa haha.. ikväll ska jag & elli kanske dra till jessi som är hemma sjäv men vi jörs snaart kisses!

  

FREDAG!

Godmorgon! Har sovit tre timmar inatt så är inte taggad på skolan direkt. men ska endå bara va i köket idag så ah vi har juh bytt nu så min klass är i kök nu i 11 veckor och lagar buffe och C ska börja servera sen byter man osv.. om ni inte fattar så förklarar jag då i såna fall  så dagens outfit blir en chill outfitt eftersom jag endå ska byta om till kock kläder sen måste skynda mig nu kisses!


MUSIC!


Inspiration


detta ska bli mitt... vad tycker ni Hiss/Diss
för mig är de en stor Hiss älskar verkligen genomskilniga tröjor sen ett par snygga trasiga jeans elr leggins.


You, biatch. Was'nt chics before dicks?

bloggen! min älskade blogg! mina älskade bloggläsare! fan vad jag har saknat er..
iaf kom prcis hem riktigt skönt faktiskt.. och nät jag skulle gå av bussen så hade de ramlat ner en stolpe mitt på vägen sen en ledning som låg över hela vägen så de va kö vart man en skulle och de stod bilar överallt fick PANIK haha,.. aja hemma nu iaf så ska byta om osv så vi hörs snart  kisses

(Juste.. ska berätta hur jag sminkar mig ikväll också de är många som har frågat.)

Godmorgon!

 

Börjar känna mej förkyld, och då menar jag RIKTIGT förkyld. Näsan är helt täppt, har ont i halsen och jag nyser som om jag vore helt störd i huvudet. Inte kul, varför blir alltid jag sjuk? Aja har precis fixat klart mig och ska ner och äte lite tror jag om jag får ner nått... så vi hörs när jag kommer hem kisses!

WORD...

Kalla mig hora, kalla mig slampa, kalla mig slyna, kalla min Bitch, kalla mig luder, kalla mig fjortis
kalla mig ful, kalla mig vadfan du vill.. bara du förklarar varför & har en jävligt bra anledning till det..
Jag är den jag är , O kommer alltid att vara, Jag ändrar inte på mig pga av dina åsikter..
Du bevisar bara hur patetisk du är. I dina ögon kanske jag är en liten fjortis som springer runt och putar med läpparna, Men då får jag väl fan vara de, har du problem med de så visst men jag har inte tvingat dig att titta på mig....

(BLIXTEN FRÅN KAMERAN GÖR SÅ ATT ÖGONEN SER CP UT)

    


you can see it babe

hallå nu är jag hemma!!

Hur äre med er idag? Själv är det bra, är dock väldigt trött..sov ju knappt inatt igen, sömnproblem är inte kul.
iaf skolan idag sög hade bara svenska,engelska och alla andra huvud ämnen -.- sen när man skulle hem blev de inte så mkt lättare jävla SNÖSTORM..
Jaja, tråkigt att läsa om skolan ellerhur? Tänkte mest skriva att jag är hemma & att jag uppdaterar igen om en stund ♥

(DET HANDLAR OM ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV HAHAHAHA  PLUS ATT NÄSAN SER SNE UT I KNOW)
   

SNÖSTORM.....


 


Godmorgon på er! vaknade för en stund sen så har precis fixat klart mig...
Outfit today! Like it? mouli tröja,leggins,genomskilgt linne, halsduk

Kesha - we R who we R


Inspiration-Fjäderörhängen

Något jag definitivt måste köpa mig är ett par fjäderörhängen. Så himla snyggt! Snyggast av allt är att ha ett hänge på ena örat och håret slarvigt lockat åt ena sidan. Åh, måste ha! Någon som vet var det finns att köpa? Dessa på bilden nedan är inte dom finaste, Frågan är bara hur mycket man vill ge.





shiiit, beautiful?

 Öööh, inte gjort speciellt mycket idag faktiskt idag  skolan var jag rätt trött, både trött i sovhet och allmänhet. Menmen iär äntligen hemma nu iaf och ska snart ner och plugga lite har livsmedelprov på torsdag usch  har så mycket att göra.. hatar att stressa som ni säker vet.. men aja ska vell börja plugga nu så de blir klart iaf hörs snart kisses!

( I miss the summer)
 

TISDAG!

Gooodermorgen sverige!

Allt bra med er idag?.. Själv är det rätt nice som vanligt, lite trött bara hehe. har precis sminkat klart mig och allt så ska ner och äta lite och kolla på vakna med the voice som jag göe varje morgon ..
men hinner slänga in dagens outfit iaf hörs när jag kommer hem kisses!'

  

SVAR PÅ TAL.....

1 fråga ett svar

 fick en fråga om varför jag började blogga som jag tänkte svara på nu..
jag började först blogga på metrobloggen.se men ingen fattade va de va och hade inte orken till att blogga sen började några av mina kompisar att blogga och då tänkte jag att jag kunde pröva igen...
så jag började blogga för att mina kompisar gjorde det sen att jag fick chansen att skriva ut alla mina känslor och hur man känner siig. ex visa dagar mår man skit men man vet inte vem man ska säga de till då är det bara skönt att kunna skriva av siig i bloggen om hur man mår osv.. sen när man har en snygg design osv så blir allt mycket roligare att blogga så jag fortsatte att blogga sen när alla läsare läaser/kommenterar så blir man juh mer peppad på att blogga osv..  de va typ därför lite kort om de så jag hoppas att du bli nöjd med ditt svar =)


Vad vill ni läsare att mitt nästa inlägg skall vara om?





Här är några förslag, känn er fria till att komma med egna idéer. Vad vill ni se mer av här i bloggen i allmänhet? Vad vill ni se mindre av?

outfit för dagen!

  

orkar inte fixa mig så mkt eftersom jag bara ska dra till körskolan och sitta där i 4 timmar -.- så det blev skjorta,thigts,och en halsduk, facellock när jag kommer hem kisses!

MUSIC OF THE DAY !!



Hittade denna låt.. känner ni igen den? jag lyssnade hela tiden på den här förut haha..
vad tycker ni hiss/Diss


Godmorgon på er!

Godmorgon allihopa!

Så Skönt att inte gå till skolan alltså haha, så vaknade nyss. Ska gå upp om en stund och fixa nån god frukost, sätta på musiken på maaaaaax och njuta! Ensam hemma, är alltid de nu på morgonen. Det gillas. sen runt fyra drar jag in till norrtälje och möter upp mamma& pappa för så jag på körskola i fyra timmar så jag för börja vningsklra as nice så vet inte hur de blir men upptateringen men ah..

Iallafall hade besöksrekord igår. Vilket var ytterst trevligt. 800 stycken för att vara exakt. Haha i början hade jag ju runt 100 vilket kändes asfattigt verkligen. Menmen keep it up


   


Nyårskläder









Jag har letat runt lite på olika sidor efter NYÅRSkläder och klackar..! Dom flesta klär ju upp sig mest till nyår, men jag ÄLSKAR att klä upp mig lite extra snyggt så jag kör all in på julafton också ;)  men mest på nyår..Hittade några favoriter här ovan som jag satte ihop lite snabbt bara,

Vad tycker ni Hiss/diss?

Inspiration


Faceloock!

     
 
look for today ;)
nice or not?....

Ännu en söndagsmorgon


Godmorgon sweeties!

Är helt nyvaken, ligger i sängen. Kan inte somna om, fan jag som brukar sova till typ 2. Aja får väl gå upp då..
är förtfarande sjukt trött men kan verkligen inte sova..
Aja back to real life. Idag har jag jätte ont i mina ben *hoppas på att det är växtvärk* haha, så jag blir längre (a). För er som inte visste så är jag 160, haha!
Guess that's all. Uppdaterar igen om en stund. Lovar att uppdateringen blir bättre idag än va den var igår.







Faceloock

Dagens faceloock hörs när jag kommer hem

  


DAGENS OUTFIT!

hinner inte skriva så mkt men ni får en faceloock bild när jag kommer hem hinner slänga in dagens outfit iaf kisses!

jeans- gina
genomskilnig tröja-kaphal
jacka-gina


On and on

Godmorgon läsare,

haft en bra fredagkväll/natt? Well det hade jag iaf
Vad hhänder idag då? Jag ska följa med mamiie och handla sen kanske titta förbi sport centrum och säga hej till alla de är ju contiga cup idag men vet inte om jag orkar gå faktiskt..
senare ikväll ska jag bort på midag elr ah hos min kompis som även är min granne så hela min familj ska dit men ah, nu ska jag ta och hoppa in i duschen hör sen kisses!

(hitta en bild från min fjortis period)


Ville bara säga en sak..

att nu kan jag stolt säga att jag har nästan 700 unika besökare på min blogg varje dag
Så himla kul att det går bra! Jag vill tacka alla er läsare vare sig ni gillar mig eller inte, för ni som inte gör det räknas ändå



Faceloock & outfit

Har precis fixat klart mig och ska snart dra in till norrtälje så vi hörs ikväll när jag kommer hem kameran är såklart med kisses



 

MUSIC OF THE DAY !!



Jag älskar taylors låtar, men också hennes videos! Här är hon med hennes låt MINE. Vad tycker ni om den/Henne?


Godmorgo Fredag!

Godmorgon alla som är uppe och läser nu! Trist för er som har skola och är tvungna att gå upp tidigt va?
själv så är man ju ledig idag också så  skit skönt  så ska snart ner och äta frukost sen blir det att hoppa in i duschen och börja fixa siig. de är juh contiga cupen ikväll (fotboll) så jag och brudarna ska dit och spana in grabbarna  nej men vi ska dit och kolla men vi hörs sen kisses!


Ibland är det faktiskt okej att sakna någon så mycket att man får ont i hjärtat





outfit och faceloock

Nu ska jag snart åka till mentorssamtalet -.- så vi hörs när jag kommer hem dagens outfit och faceloock hörs kisses! 

 

Godmorgon alla!

Godmorgon babes

Vaknade nu, fyfan va skönt det är. Och som ni säker redan vet är det ingen skola idag för mej.. är ledig torsdag,fredag och måndag så de blir låg helg hela ksolan är de för vi ska ha samtal så jag ska ha utveklingssamtal klockan 1 -.- så ah nu ska jag ner och försök fixa mig lite frukost så jag skriver mer sen kisses!
 

de va länge sen nu kör vi ;)



Bloggen -Det känns jättekul att jag börjar få in fler läsare till min blogg nu, det har ju alltid gått bra för den men hoppas självklart alltid på att det ska gå ännu bättre

Inget smink - Det är så himla skönt! Visst jag älskar att sminka och fixa mig men ibland är det verkligen skönt att sätta allt det åt sidan och bara ta det lugnt, typ unna sig extra sömn på morgonen.

(GAMAL BILD)




Plugg - Det räcker att säga så.
Kallt ute - Det räcker att säga så.

 

MUSIC OF THE DAY !!



Ni vet Idol-Tove?... Hon har ju släppt några låtar nu, och jag tycker faktiskt det låter skitnice! Vad tycker ni om henne och låten? :)

Min mobil har kommit.....

Tänkte berätta lite om min dag?.. Eftersom jag inte gjort det någonting idag! Hade det kämpigt att ta mig till skolan haha såg ingen mening i den här dagen, men är det så farligt ändå?.. De gick ändå rätt bra när jag var där. fick veta NO pov där jag fick VG sen drog jag och matilda på freinds möte -.- då vi skulle planera in lucia med alla.. sen hade jag so prov sen drog jag hem typ slutade 16:20 idag så ah.. OCH MIN MOBIL HAR KOMMIT ÄLSKART.. så ska ner och fixa med den nu hörs kisses;)

(BJUDER)

Onsdag!

Godmorgon bloggen! En seg onsdag?.. Nah, det var så jag kände iallafall när jag vaknade idag. Inget speciellt händer liksom, skola sen plugga. Men hur kul får det va?! Jaja, är ledig sen torsdag,fredag och måndag as naice ;), håller på att fixa mig nu slänger in en dagens ooutfit iaf kisses!



jeans- -
genomsilnigt t-shirt-kaphal
halsduk-H&M
smycken-olika ställen

Inspiration








Jeans
D.Brand, klocka Michael Kors, tröja Classifield


JUST NU..

Hallå tjeeeena

Kom hem för en stund sen.fick tillbaka ett probv idag matten där jag fick G är super glad.. 
iaf ..pluggar jag för fullt. Har so prov imorgon FICK jag veta idag och vill verkligen få bra på det! ! Men det går faktiskt väldigt bra så jag kirrar nog ett VG på de iallafall upptaterar efter kisses!
(bjuder på mig själv iaf )

They say bad things happens for a reason, but no wise words are gonna stop the bleading

Godmorgon på er!

Nu drar jag snart till bussen  , trött som ett AS! har ganska lång dag idag ocksåUSH! Aja , Men jag håller er updaterade =) hinner slänga in en dagens outit iaf kisses!




MUSIC OF THE DAY!!



I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,
Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb

The struggles I’m facing,
The chances I’m taking
Sometimes they might knock me down but
No I’m not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I’m going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on,
cause

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you're going to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It’s all about
It’s all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith


Haters gotta hate

Usch.. Idag är en såndär dag då man känner sig riktigt ful, ni vet det är så ibland =( ... Skittråkigt faktiskt
iaf Nu sitter jag här hemma, glad över att internet äntligen fungerar! Fan hatar verkligen när det laggar. Iallafall det var en riktigt soft skoldag, hade typ ingen lektion hade 1 lektion på hela dan och de va kök så vi fick kockskläder och sen hade vi teori hela dan.. så ah nu ska jag byta o sen ner och ta någon för min mage har cp omensverk....  så vi hörs sen kisses!

(ÄLSKAR MITT HÅR PÅ BILDEN)

Godmorgon-Måndag!

Godmorgon alla måndag idag.. hatar verkligen måndagar man är bara så jävla trött och vill bara sova vidare.. aja  Well, sitter här och äter frukost och plattar håret samtidigt fan vad jag är smart Kanske tipsar er om typ världens godaste müsli senare?.. aja nu ska jag äta vidare ni får en dagens outfit iaf kisses!


jeans-vero moda
halsduk-H&M
jacka-gina
linne-H&M

Farsdag!

ni har vell inte glömt att det är farsdag idag!? hur brukar ni fira farsdag? (om ni nu firar det alls), vi brukar köpa någon liten present elr göra något som ikväll ska jag laga tre rätters till hela familjen undrar hur de går.., och gratta pappa =),


Faceloock

Har precis fixat klart mig och ska strax dra till ikea ni får en outfits bild när jag kommer hem kisses!

(vet att mina ögon ser cp ut men de är blixten på kameran)
 

Godmorgon, ännu en härlig söndag..

Godmorgon läsare! Ännu en söndagsmorgon..

Igår hade jag ju planerat att göra videoinlägg och så men det blev inte så, haha det blir aldrig som jagi planerat! men det gillar jag, man ska fanimej vara spontan.
iaf liger helt nyvaken i sängen och ska strax gå ner och äta lite sen börja fixa mig sen drar jag och mamma & pappa till ikea ska shoppa lite till mitt rum som vi ska göra om ;) ni får en outfits bild sen kisses!


Minnen!

Ni haters kan ju inte sluta läsa min blogg, hihi. Nej men hatar att köra de där stuket "I know u love me" sooo last year. Är snäll mot mina läsare, ifall ni är snälla mot mig vill säga ;)
hittade iaf en bild på mig och några kompisar i slutet av 9an på idrotten haha!


NY DESIGN!

Som ni ser har jag äntligen fått en ny design på bloggen och grabben är borta sjukt skönt...
så tack så mycket  http://sofiegotthold.blogg.se/ som fixade den läs gärna hennes blogg =)


MUSIC OF THE DAY !!

Vi kör en dagens musik & en faceloocks bild




Dagens oufit

NU dra jag ni får en faceloock när jag kommer hem kisses!


Lördagsmorgon!

Godmorgon läsare! Vaknade för en stund sen men har typ käkat frukost och sånt så har inte orkat updatera bloggen. Fint väder vi har idag, synd bara att jag har cp ont i halsen... men men de ska inte hindra mig från att dra ut haha ;), ska iväg till norrtälje med familjen och ta en SPRUTA kommer dö hatar sprutor.. ska juh till egypten den 12e december men skriver mer om de sen.. nu sa jag börja fixa mig så skriver sen kisses!


sjukt bra låt!


INGEN FANTASI....

ingen fantasi.. Nä ni hörde rätt har typ ingen fantasi idag what so ever.
kom hem iaf för några timmar sen hade juh slut prov i servering de gick helt okej hoppas på MVG nu..
är på skit dåligt humör av alla jävla töbtiga kommentarer man får om ni nu inte gillar mig elr hatar mig så vrf läser ni då min blogg sluta läsa min blogg då för helvete mår redan skit de räcker okej..
aja ska byta om nu hörs senare kisses!

 


FREDAG!

Godmorgon fredag idag!

Japp nu drar jag till skolan snart, så vi hörs antagligen när jag kommer hem.. har slut prov i servering idag också i ala cart så vi får se ;) dagens outfit iaf kisses!


snart kommer älsklingen ;)

Nu är älsklingen beställd :D hoppas min samsung Samsung S5230 kommer i brevlådan elr på påsten snart..
Vet någon hur lång tid de brukar ta skriv gärna :D

 

MUSIC!

ÄLSKAR LÅTEN... VAD TYCKER Ni?

Hemma osvosv

 Nu är jag hemma, lite piggare & lite mindre onit i huvudet. Eller tja..
 min dag då idag, vet att ni vill höra Bärjade skolan klockan 9 då  vi skulle fixa till tmadukningen som va typ som ett prov -.- jag hade juh då japans så ah de vart väl bra fick VG+ på de är inte så jätte nöjd men aja.. de är typ min dag de där tog juh hela dan så slutade vid 2 typ as naice..
nu ska jag ner och göra te så vi hörs snart. sen ska JAG beställa min NYA MOBIL :D kisses!



Gomorgon-torsdag!

Godmorgon på er!

Shit vad jag INTE Ville gå upp idag! Men var ju tvungen, så japp nu sitter jag här... Ska dra mig mot äälskade skolan snart wihoo! hinner slänga in dagens outfit iaf ;) hörs när jag kommer hem kisses!

 

MUSIC OF THE DAY!!


Onsdag!

Så.. jag är hemma nu, äntligen.. Är skittrött så det blir ett kort inlägg nu. Det enda vi gjorde i skolan idag va att ha prov seriöst hade 3 prov idag fattade inte hur jag pallade med de...
ska erkänna somnade en stund på matte lektionen haha ;), nu ska jag byta om till mjukisar (A) så vi hörs snart kisses!


Godmoron gullungar!

Godmorgon läsare,

 sovit gott? Det har jag även fastän jag la mej lite senare vaknade för en stund sen men har typ käkat frukost och fixat mig osv..
idag har jag tre prov... hoppas verkligen dom går bra slutar plus att jag slutar 10 över fyra idag men skriver när jag kommer hem kisses!


You, biatch. Was'nt chics before dicks?

Hejj swetiees!
kom precis hem vilken jävla snöstorm.. de tog en timme nästan för mig och mamma att komma hem och de brukar ta 10 min shiit de va stopp överallt... aja nu är jag hemma iaf skolan va ganska chill idag men har 3 prov imorgon så måste plugga gärnet så skriver senare är skit strssad och hatar de ni vet "/ men hörs snart kisses!


Godmorgon bloggen!

Godmorgon  gullungar!

mobilen ringde halv sju imorse ville bara slänga den i väggen hahah! iaf Nu har jag fixat mej och ska snart dra till bussen. hotellkunksap i två timmar nu på morgonen döda mig haha! men vi hörs när jag kommer hem kisses!

(glöm inte bort frågan nedanför om mobilen kom ihåg att ni kan vinna en läkning den som förklarar bäst )

(sov även med flätor inatt )

Dagens fråga!

Denna underbara Samsung S5230 ska bli min :D..
nu har jag en fråga till er mina läsare har ni en sån elr känner ni någon som har den och är den bra ? lätt att förstå? är inte smart direkt (A) skriv gärna


(den som ger bäst svar får en läkning)


It’s like I’m in a dream and when I wake up I know that you’re still here with me

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma från skolan, känns som den här dagen har vart hur lång som helst.
börjde med att vi hade matte i 2 timmar då vi skulle snacka matte hatar verkligen de..
sen hade vi estetiskverksamhet då vi skule fixa tills på torsdag ;), kom hem för ett tag sen så ska plugga lite nu så de är klart men skriver sen JUSTE OM NI VILL OCH KAN GÖRA EN DESIGN SKRIV.. DE ÄR BRÅTTOM
kisses!

   

DAGENS OUTFIT!

Godmorgon gullungar!

Vet att min uppdatering igår var helt kass. Jaja, är galet seg nu. Vaknade för en stund sen så har precis fixat klart mig så ska dra ner och äta frukost nu sen blir de skolan -.- usch hatar verkligen måndagar..
aja måste skynda mig lite nu vi hörs när jag kommer hem kisses!


Ny design på G

Jag älskar min design som jag har just nu..men killen på bilden ska bort... så ikväll elr imorgon kommer en ny design.. vet inte om upptateringen blir ikväll mår inte så jätte bra men ska försöka blogga iaf hörs snart kisses!  ett krav är dock , måste se profsigt ut. Självklart får ni länkningar, som den jag har nu fats han ska bort..!

(JESPER SNYGGNINGEN)


Pallar inte..

visst kalla miig player kalla mig att jag är skabbig... bryr mig faaan inte du har sårat mig totalt och att du ber din tjej sitta och trakasera mig på facebook snälla...


GODMORGON

Godmorgon på er!

Vet att det vart lite dålig updatering, Iallafall vaknade nu *skönt* inte för tidigt & inte för sent.. hatar att sova bort dagen. Ska snart gå upp och käka lite frukost sen ska jag plugga faktisky :O känner mig helt tom i huvudet och har prov i veckan vet inte när men haha.. men vi hörd efter kisses!


Kvällens-outfit

Har precis fixat klart mig och nu blir de tjejmiddag med alla.. kameran är självklart med så ni kan bara längta ;) höts snart kisses!
(har även en skjorta över de andra är en jacka)


FÖRÄNDRING!

Folk pratar hela tiden om att de förändras osv..men vet ni vad det där är ren bullshit. Visst man kan förändras på ytan, byta frisyr eller kanske klädstil men man förändras aldrig på insidan. Inte av det jag märkt iallafall. Det är så lätt för en lögnare att säga förlåt när allt inte går som planerat, men endå sååå lätt att falla tillbaka i samma veva igen. Varför? Jo för man gör det som känns bekvämt, det man känner igen sig i. de är  lätt det är att vara efterklok. Ni säger att ni ska ändra på er, men de är lättare sagt än gjort va? De är svårt att bryta ett gammalt mönster, men en gång lögnare alltid lögnare. Vill ni ha ett exempel? Låt oss ta ett exempel som jag har mycket erfaren av. Du träffar en kille, inte mer än som en vän, för han har nämnligen tjej. Ni träffas, det händer saker. Han kysser dej, han säger saker som endast hans flickvän borde få höra. Han tar dej med storm, lovar dej världen. Lovar dej framtiden. Säger att han ska dumpa sin tjej endå eller "det hon inte vet lider hon itne av" vilket btw är sooooo not true eftersom sanningen alltid kommer fram till slut. Anyways, han bygger upp dej på förhoppningar så du ska få känslor, han leker med dej tills han återvänder till sin tjej. The End, det var bara en lek för han, en stor lögn. Och samtidigt som han höll på med dej, höll han på med andra tjejer. Han var inte bara otrogen mot en, utan flera. Och nu till själva exemplet eller förklaringen, om killen som nu hade tjej och var otrogen mot henne med dej, ifall han lämnat sin tjej. Hade ni litat på han eller? Tror ni verkligen inte att han hade gjort så mot er också? För som sagt, en gång lögnare, alltid lögnare. Tro mej, jag vet


LÖRDAGMORGON!

Det är lördag idag va? Haha blev typ osäker..
Iaf godmorgon på er!

hade en rolig dröm inatt haha.. sov juh hemma hos jessi i en beddsoffa och helt plötsligt kändes de som om någon annan låg där och typ hade sitt ben över mig sen fick jag för mig att de va en kille som låg där som jessi hade tagit dit och massa haha!
kan berätta lite om igår iaf... jag kom till jessi runt 5 då drog vi ner och åt sallad sen kmmer kiia,matilda och johanna och vi chilldrack lite sen skulle vi dra på en 96a fest fråga inte varför.. 
 men vi fick ju då inte komma in haha ;) så vi drog hem till elin som hade fest också de va sjukt kul vi kom hem runt halv 3 någon gång de va en toppen kväll :D
just nu är jag hemma hos jessi och ska snart dra till bussen och åka hem och fixa mig för ikväll kommer eki & elli så vi ska äta och snacka osv skit mys men vi hörs snart kisses!

THIS OR THAT!


   




Pojkvän
/Singel
Rosa/Blå
Havet/Pool
Sverige/USA
Glass
/Tårta
Marabou/Magnum
Sova/Vaken
Sviken
/Svika
Blogg/Facebook
Ful och rik/Snygg och fattig
Julafton
/Födelsedag
Kläder/Inte kläder
Shoppa/Blogga
Sms
/Telefon
festa/hemmakväll med familjen


TAGGA!

Nu har jag precis fixat klart mig och sak snart dra till bussen så jag upptaterar när jag är framme kameran är med ;) kisses!

 

ULRIK MUNTHER


shiiit, beautiful?

Godmorgon gullungar!

Vaknade för en stund sen och ska snart gå och göra mig lite frukost! Vad blir det idag då?.. Kanske någon macka sen en kopp vanilj TE super gott haha!
vad händer idah ? själv så ska jag be ge mig in till norrtälje och vara med alla sen sova hos jessi men kommer nog upptatera er mkt ;) hönej nu ska jag ner och äta kisses!

 
 

MUSIC OF THE DAY!!



Jag diggar den här låten skarpt, speciellt refrängen! vad tycker ni om låten ?

Dagens oufit

Nu drar jag mot stan och möter upp pappa så vi hörs när jag kommer hem ska även göra pass för den 12e december drar jag te egypten :D

 

Godmorgon bloggen!

Asssssssssooooo åh blir så jävla arg. Du är riktigt pantad va? Riktigt störd.

Godmorgon allihopa!

Så Skönt att inte gå till skolan alltså haha, så vaknade nyss. Ska gå upp om en stund och fixa nån god frukost, sätta på musiken på maaaaaax och njuta! Ensam hemma, är alltid de nu på morgonen. Det gillas.

Iallafall hade besöksrekord igår. Vilket var ytterst trevligt. nej nu ska jag ner och fixa nått att äta sen ska jag börja fixa mig sen blir de stan med pappa för vi ska fixa
lite saker till mitt rum :D hörs snart kisses!


Inspiration









Åhjag älskar verkligen Kilklackar, har juh redan ett par som jag köpte på skopunken men jah tror jag ska införskaffa mej dessa nu till hösten. Finns på scorett och blir dina för 1299:-

Oooooooooooooh

  


Jag vill inte vara någon glädjedödare
men killar ljuger
när dom kallar dig för världens sötaste

cricka & mattias


det sexigaste som finns är när killar kan dansa och sjunga, ;o det är verkligen ååååååh,
plus att dom har så snygg stil! stoooooor hiss på det
VAD TYCKER NI ?


Godmorgon på er!

Godmorgon VÄRLDEN..

vaknade innan klockan 1 whogo sofie är bea :D Varför drömmer jag alltid så konstiga drömmar?haha
iaf ska ta och hoppa in i duschen snart färst äta i think sen blir det att börja fixa siig,
vi hörs snart kisses!

   

Nytt i garderoben!










It’s like I’m in a dream and when I wake up I know that you’re still here with me


Godmorgon på er!

Godmorgon bloggen!

Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! Fan va jag är smart (a). Ska iallafall in till stockholm med jessi och shoppa lite
Aja måste skynda mig nu  vi hörs när jag kommer hem dagens outfit iaf kisses
 

Du är killen i drömmen som ska bli sann




Jag tror ingen förstår, det vi delar tillsammans



Godmorgon gullungar!

Vet att min uppdatering igår var helt kass. Jaja, är galet seg nu. Vaknade för en stund sen av ett sms haha fatta att jag har lättväckt..
lovar att bilderna kommer upp på bloggen idag från feste i lördags.. nu ska jag ner och äta lite faktiskt
Guess that's all. Uppdaterar igen om en stund. Lovar att uppdateringen blir bättre idag än va den var igår.




RSS 2.0