söndag=BAKIS

Godmorgon gullungar..
vaknade för några minuter sen i edsbro där de va fest igår..
jag och några drog hit runt 6 elr nått festen va helt okej faktiskt dock blev de lite mycket dricka för mig igår känner jag men de är spånt man får ta ;) och min rygg gör cp ont har sovit på en luftmaddrass med knappt någon luft haha! aja ska fixa miig lite nuu ser hemsk ut men jag skriver mer när jag kommer hem då kommer några bilder plus ett videoinlägg kisses!



TAGGA!

Har precis fixat klart miig ska ska snart få skjus till rimbo..sen blir de fest så vi hörs senare elr imorgon och kameran är med ;) kisses !

 

Lördagsmorgon!

Det är lördag idag va? Haha blev typ osäker..
Iaf godmorgon! Sitter uppe i köket nu och käkar frukost, eller ah en croissant och lite vatten. Idag börjar min "bantning" eller alltså slut på skräpmat och vara nyttig istället. Inget småätande på kvällarna heller. Låren måste bort HAHA. What's the plans för today then?
själv så ska jag dra ut på kvällen så ska ta och hoppa in i duschen snart..
och fixa lite men vi hörs senare kisses!

(sov med en inbakadflta inatt haha)

MUSIC!


It’s like I’m in a dream and when I wake up I know that you’re still here with me

Förlåt för den dåliga updateringen man har verkligen inte orkat de ska bli bättre lovar
nu är d iaf lov vad ska ni hitta på? själv så ska jag shoppa,festa osv as naice
men kom iaf precis hem följde med mamma och handlade och fick lite små saker sen plusade vi på mitt busskort så jag kan åka på helger osv..
men nu ska jag byta om vi hörs snart kisses!

 

Fredag!

Godmorgon läsare!

 Vaknade för en stund sen men har typ käkat frukost så håller på att fixa mig just nu hur migrän men ska endå dra te skolan... hoppas de går över. ..
fredag idag vilket är så jävla skönt behöver  verkligen lov känner jag..
men ska ta och vila lite nu innan jag ska dra te skolan men vi hörs när jag kommer hem kisses
!


MUSIC OF THE DAY !!



You, biatch.

jävla cp dra.... jag orkar.. jag orkar inte gå och låsas som om allt är bra när allt är bara skit..
du förstör ens liv  allt ska kretsa runt dig har gjort så jävla mycket för dig men vadfan har man fått tillbaka ingeting..
du säger att jag går runt och ljuger vadfan gör du själv.. alla lögner kommer fram till slut du vill inte att jag ska sova hos en kille för att jag inte kommer hem du vill hellre att jag ska sova ute och frysa ihjäl elr..
inse fakta du är bara så jäva avensjuk så du inte vet vad du ska göra du litar inte på mig jag har slutat att lita på dig jag vet inte vad jag ska tro längre jag vet inte vad jag ska säga vet inte om jag ska skratta eller gråta..
för allt de här är bara så jävla skrattretande.
har stöttat diig  när du mår dåligt... har försökt att snacka med dig men de går inte du håller allt inom mig men om jag inte vill säga nått då måste jag jag orkar jag orkar verkligeni nte..
du är faan 16 du kanske ska  börja bete dig dom en ungdom inte någon jävla barnunge elr ??
jag går inte på allt du säger längre. har börjat inse att du kanske har playat mig..

förlåt bloggen men de här äe enda stället som man kan skriva av siig.. hörs senare kanske

 


HEMMA!!

Hemma nu, eller kom hem för typ en timma sen. Är skittrött så det blir ett kort inlägg nu.
efterskolan idag skulle jag hålla min redovisnign för svenskan på resurstid (stavning) och man fick veta vad man fick för betyg på en gång och fick VG :O, haha..
just nu dricker jag TE för min lilla hals så vi hörs senare kisses!


GODMORGON!

Godmorgon bloggen!
vaknade för en stund sen så håller på att fixa mig. torsdag idag vilket inebär att de är bara en dag kvar tills fredag whiie me like.. aja hinner inte skriva så mycket mer
Nu blir det skolan, börjar 9.00 så vi hörs ANTAGLIGEN efter skolan (????) 


Nytt i garderoben!

hejj bloggen!

kom hem för ett tag sen har precis gjoty klar min svenska grej..
idag va de juh freindsutbildningn de va faktiskt ganska kul iaf slutet.. men hinner inte skriva mer för ska fixa lite saker ;) kisses!





mobil-blogg

hejj sweeties!

ska dra ner på stan nu med jessi lite snabbt och köpa nått tills på lördag så upptaterar när jag kommer hem =D


Godmorgon på er!

Godmorgon alla människor.
.
Vaknade för ett litet tag sen. så håller på att fixa mig är cp trött idag är inte på humör sur på allt och alla nej men typ xD; idag ska jag matilda  och elli va nere på roden fför freindsutbildning med massa andra 1or läskigt man ska typ göra några övningar tsm... ah sen drar jag ner på stan med jessi& matilda ska shoppa lite ;) men vi hörs när jag kommer hem kisses!


MUSIC OF THE DAY !!


HEMMA!!

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma från skolan, känns som den här dagen har vart hur lång som helst.
kan berätta llite om dagen.. va juh på tingsrätt saken med klassen, de  va helt okej men de va juh så jävla tyst där inne vi som kollade fick juh inte snacka elr nått men ah ska inte berätta så mkt om vad de handlar om men,. sen hade vi bar tråkiga lektioner och imorgon är jag och matild lediga för vi ska ner till roden och få en friends utbildning skit skönt men ska byta om nu så vi hörs sen kisses!


HEMMA!!

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma från skolan, känns som den här dagen har vart hur lång som helst.
kan berätta llite om dagen.. va juh på tingsrätt saken med klassen, de  va helt okej men de va juh så jävla tyst där inne vi som kollade fick juh inte snacka elr nått men ah ska inte berätta så mkt om vad de handlar om men,. sen hade vi bar tråkiga lektioner och imorgon är jag och matild lediga för vi ska ner till roden och få en friends utbildning skit skönt men ska byta om nu så vi hörs sen kisses!


GODMORGON BABY!

Godmorgon läsare! Vaknade för en stund sen men har typ käkat frukost och sånt så har inte orkat updatera bloggen igår men va skit trött och migrän.. de kommer bli mkt bättre upptatering efter denna vecka lovar.. tisdag idag och dagn börjar med hotell-kunskap sen ska klassen dra ner till tingsrätten as naice ;) men vi hörs när jag kommer hem kisses!

   

You, biatch. Was'nt chics before dicks?

hejj sweeties

Nu sitter jag här hemma, glad över att internet äntligen fungerar! Fan hatar verkligen när det laggar. Iallafall det var en riktigt soft skoldag, hade typ ingen lektion..
ikväll måste jag plugga gärnet usch hatar de... så vet inte hur de blir med upptateringen men upptaterar efter jag har pluggat klart så hörs snart kisses!

 

Måndag-usch

Godmorgon gullungar!

Vaknade typ för en timma sen så håller på att fixa miig.. idag är de bara tråkiga lektioner som matte fyfan hatar verkligen måndgar man är så jävla trött dåe.. vrf ha två timmats matte direkt på morgonen dagen haha.
idag blir det en skönt outfit är skit trött och orkar inte men vi hörs när jag kommer hem kisses!



VB


DAGENS OUTFIT!

Nu är jag färdigfixat och ska snart dra till norrtälje där jag möter matilda sen drar vi och kollar på innebandy så hörs när jag kommer hem kisses!


Godmorgon alla!

Godmorgon sweeities!
Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! söndag idag dåe vad ska ni göra ?
själv så ska jag åka in och kolla på innebandy med matilda johan ska spela så och dom möter min kompid jessi som spelar med killarna så ska börja fixa mig snart men slänher in en dagens outfit sen ;)
Aja back to real life. Idag har jag jätte ont i mina ben *hoppas på att det är växtvärk* haha, så jag blir längre (a).


HJÄLP MIG!?





Ja, jag har ju typ slutat med solarium nu eftersom jag fick uslag osv..inte najs! Så tänkte satsa på en BRA brun utan sol, och nu när de börjar bli vinter & kallt vill man juh inte va helt vit så de får kosta va den kosta vill! Tipsa mej om bra BUS, kom igen nu!

MUSIC OF THE DAY !!


Godmorgon på er!

Godmorgon allihopa!

Så Skönt att inte gå till skolan alltså haha, så vaknade nyss. Ska gå upp om en stund och fixa nån god frukost, sätta på musiken på maaaaaax och njuta!
lördag idad idag dåe vad händer? Själv ska jag plock ut allt ur min garderob och verkligen sortera mina kläder, ni vet. SLÄNGA, BEHÅLLA och PACKA UNDAN. plus städa mitt rum haha Så ser min lördag eftersom jag känner miig lite hängig och ska iväg imorgon så.. men vi hörs snart kisses!



SNÖ....

hejj gullungar!

Kan ju berätta lite om idag, kom till skolan vid kvart i 9 då böt vi om till servetriskläder sen skulle hela klassaen få se en kort film om moster bean haha.. sen började vi fixa i resturangen osv... vi vart klara skit tigit så vi fick väänta 1 timme innan våran mat kom så vi gick runt och kolla lite.. sen halv 12 började alla gäster komma de gick skit bra för mig idag :D, orkar inte berätta mer om dagen haha.. kom hem runt halv 4? nu ska jag kolla på vamparie diaries som har börjar så vi hörs efter de kisses!


Fredag!

Vaknade för en stund sen , så jäääävla skönt! Bättre start på morgonen får man leta efter. Jätteutvilad för en gångs skull.
hålelr på och fixa mej lite nu sen ska jag ska jag dra till skolan servering hela dan idag skit skönt...
så de blir de skön outfit idag.. hörs när jag kommer hem kisses!


Test..


HJÄLP

Okej jag behöver hjälp.. någon som kan hjälpa mig hur man laddar in ett Videoinlägg fattar inte...


MUSIC!


You, biatch. Was'nt chics before dicks?

Hejj bloggen

Blä. Är skittrött nu. La mej i sängen på min gosiga filt och typ råka somna 10 minuter, hihi..
kom iaf hem runt halv 3 hade bara två lektioner skit soft..
just nu kollar jag på wallander-tjuven faktiskt ganska bra.. kommer ett videoimlägg senare också ;)men nu ska jag kolla klart på filmen hörs snart kisses!


 

Torsdag!

Godmorgon swetiees!

, klev upp klockan halv 7 morse. Buhuu jag är så trött att det inte är sant, har jätteont i magen jag dör...
idag har vi estetiskverksamhet på morgonen i två timmar sen rast i två timmar sen servering haha!
slänger in en dagen outfit också.. nu måste jag skynda miig kisses!


BTW älskar mitt hår nu när det är fixat, iiih så fint (a)
Hörs sen :*



MUSIC OF THE DAY !!


Jag försökte göra allt men det var du som gjorde fel

Löften om att bry sig som inte längre finns mer. Va ärlig mot dej själv va det såhär de skulle bli? Isåfall trodde jag fel om hela dej och ditt liv

Tänkte göra detta inlägg tidigare men varje gång jag började skriva tog jag bort det för ingenting lät bra..
kom för ett tag sen känns som om jag måste spy.. jag matidla,vikan & madde drog juh till en chinaresturang och firade matilda & vikan.. sen efter de gick vi i affärer. glömde juh mineskortet till kameran hemma hade tänkt att videoblogga men nejnej.. ni får ett imorgon ;), nu ska jag ner och snacka med mamiie lite hörs snart kisses!

    

I skolan

Hejj swetiies!

just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap slutar  16:10 idag skit drygt...
sen efter de blir de att dra ner på stan med madde,vikan,& matilda och fira madde&vikan som har fyllt år ;) jag o
så upptaterar er när jag kommer hem kisses!


Torsdag!

Godmorgon gullungar!

 vaknadde för ett tag sen så håller på att fixa mig och sådär nu så ska snart dra till skolan är inte taggad alls.. har svenska nu på morgonen då ska vi skriva om en artist och jag har avlt min kusin så vi får se ;)
& iplus att idag är det jättestressigt typ en miljon saker att fixa men ja!! Har aldrig vart en höjdare på att planera..
men efter skolan ska jag vikan,matilda, och madde dra ner och äta middag för vi slutar skit sent så jag upptaterar er när jag kommer hem.. sen ska jag BÖRJA VIDEOBLOGGA HAR SKAFFAT ETT KONTO NU as naice ;) måste skynda mig nu kisses!




MUSIC!



I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
'Coz I got time while she got freedom,
'Coz when a heart breaks
no it don't break even.

Her best days will be some of my worst,
She finally met a man that's gonna put her first,
While I'm wide awake, she's no trouble sleeping,
'Coz when a heart breaks
no it don't break even, even no.

What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Coz she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
no it don't break even, even no.

What am I gonna do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces
(One still in love
while the other one's leaving)
I'm falling to pieces,
(Cuz when a heart breaks
no it don't break even)

You got his heart and my heart and none of the pain,
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm tryna make sense of what little remains, oh.
'Coz you left me with no love, with no love to my name.

I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
'Coz I got time while she got freedom,
'Coz when a heart breaks
no it don't break, no it don't
break, no it don't break even no.

What am I gonna do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces,
(One still in love
while the other one's leaving)
I'm falling to pieces,
(Cuz when a heart breaks
no it don't break even)

Oh, it don't break even, no
Oh, it don't break even, no
Oh, It don't break even, no



SAKNAR DEJ ELLER...?

Jag kanske bara saknar dej när jag ser att jag inte är den enda trots allt? Jag vet inte.

kom precis hem tänkte berätta om dagen

Kom till skolan, var skittrött verkligen. Hade BARA tråkiga ämnen idag såsom svenska,& engelska, fruktansvärt.
och hade prov första timmen i hotellkunskap vet att jag har ett fel iaf men hoppas på MVG som sagt vill juh ha de i alla ämnen men de kan jag nog glöma.. sen efter de hade vi bara tråkga lektioner vi skulle juh till tingsrätten men nejnej då hade någon blivit våldtagen där som skulle utredas så vi fick inte komma så nästa tidag då ska vi dit.. nu ska jag ner och svulla keso haha min drog typ så vi hörs snart kisses!


TISDAG!

Godmorgon gullungar!

Vet att min uppdatering igår var helt kass. Jaja, är galet seg nu. Vaknade för en stund så håller på att fixa mig är snart klar då blir de att lägga sig och kolla på vakna med the voice ;),
har prov nu direkt på morgonen i hotell-kunksap sen ska hela klassen ner till tingrätten och kolla på när en bli åklagad för nått elr vad de heter... men vi hörs när jag kommer hem kisses!
(DAGENS OUTFIT)


MUSIC OF THE DAY


Drömmar

kom precis hem efter en lång dag.. dagen började med att vi hade matte i 2 timmar skit drygt sen skulle vi ha estetiskt verksamet men vi skulle smlas nere på tyristbryrån för att kolla .. så jag,madde & matilda tog bussen te station och satt där en stund där vi även träffade marcus och andre i våran klass;), sen drog vi oss dit sen skulle vi till någon konstalhall typ? ah min dag iaf,och vet ni jag  har fått sömnproblem och somnar runt 3-4, fett jobbigt!
nu ska jag ner och äta keso sen plugga gärnet prov imorgon så vi hörs snart kisses!




(okej bjuder)

GODMORGON

Hello sweeties!

Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! Fan va jag är smart..
måndag idag vilket känns sådär eftersom de är början på veckan och att man vill bara somna om direkt när man vaknar.. men nu måste jag skynda mig vi hörs när jag kommer hem kkisses!




jag kan inte förstå..?

nu tänker jag kolla på Gossip Girl... de kan iaf muntra upp mitt humör lite är så jävla förvirrad just nu,
massa saker som går runt i hjärnan saker som man inte vet  hur man ska förklara..




have you ever felt that you hurt me..

  

Varför blir jag kallad player, när de är nu som playar?
varför blir de alltid jag som blir sårad,när de är ni som gör fel..?
varfär är de alltid någon som säger något som inte är sant, och allt går i bitar

fattar ingeting just nu

Så mycket jag vill säga, men inte kan


you can see it babe

Godmorgon gullungar!

Inte hunnit uppdatera alls idag förräns nu, söndg idag vilket känns så där men men.. jag och johan vaknade halv 11 sen halv 12 skjusade jag han till bussen saknar han redan dock "/ men men...
nu ska jag ta och äta frukost är sjukt hungrig  så vi hörs efter de kisses!




Du är killen i drömmen som ska bli sann

Hejj cuties!!

efter de senaste inlägget började jag att fixa miig sen åt vi en middag och jag gjorde förrätten den va grym ;)
sen runt 9 drog jag och hämtade johan med moppen de va cp kallt dog typ.... sen på vägen hem körde min moppe i 10 km/h haha den tyckte de också va kallt haha ;) nej men ah just nu kollar vi på en film iaf tjej film.. den är faktiskt bra :D, men ska va lite social nu vi hörs efter kisses!


It’s like I’m in a dream and when I wake up I know that you’re still here with me

asso jag garvar åt dej & dina jävla lögner
dina jävla ord som fick mej att framstå som dålig
Inte en chans att dina känslor var riktiga för om
dom skulle de skulle du inte bara ge upp sådär lätt.



MUSIC OF THE DAY !!

Vad tycker ni om den här låten ;) ? Tycken den är asskön, blir bättre för varje gång jag hör den! =)



Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Godmorgon, ännu en härlig lördag!

Godmorgon alla!!

 jag är vaken innan klockan 1?!?!? WOHOO, bra sofie, bra
idag är de lördag vilket känns skit bra (Y) vad ska ni göra denna lördag? själv så ska jag nog bara ta de lungt nu på dan faktiskt städa min garderob som ser hemsk ut ligger kläder överallt, sen på kvällen kanske de blir fest as naice ;), men vi får se.. nu ska jag ner och äta lite fakiskt så vi hörs efter de kisses!


R.I.P Nils-Arne Lundberg..

kom precis hem rubriken säger allt.. drog från skolan vid 12 ungefär så han bara va i skolan i 3 timmar as naice ;) sen drog vi på begravning.. de va det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv.. jag visar juh aldrig känslor asså jag gråter aldrig inför folk.. men började grina innan vi ens hade gått in i kyrkan fick seriöst panik sen såg man hans fru då grät man bara mer. sen skulle man juh gå fram till kistan och lämna en ros de va läskigt man vet juh att han ligger i kistan så ah.. sen efter allt så följde jag med mamiiie & pappa och handlade fick lite små saker också.. men nu ska jag ta och kola tv och bara ta de lungt en stunt hörs snart kisses!




Godmorgon alla!

 

Godmorgon läsare! Ännu en fredagssmorgon

Blir ett snabbt inlägg, ska snart dra till skolan.. idag är de servering som vanligt.. fast jag offfra mig att diska för de är alltid någon som måste göra de och igentligen ska man juh diska hela tiden när vi serverar men jag har tur ;) hinner bara diska en halv timme för sen drar jag på
begravning....
så ingen aning om när jag kommer hem men upptaterar då.. slänger in en outfit iaf kisses!

(biild på ringen också)
    


Dubbelring

i paketet låg min dubbelring från tyrastyle.se.. de tog bara 1 dag innan man fick den as naaice :D,
ska försöka få bättre bild..






paket!!

fick två paket idag, visar strax innehållet!


you can see it babe

Tjaaa bloggläsare! kom precis hem efter en ganska skön skoldag hade bara två lektioner se de va skit skönt.. på esteten gjorde jag och matilda klart våran brandman.. den blev skit snygg ni ser bilderna där nere..
Hur är det idag?! Inte speciellt kul väder, ellerhur? Ush..jag tog inget paraply med mej idag heller så mitt hår va K A T A S T R O F! och, mina älskade hörlurar är sönder.. så vart tvungen sitta på bussen utan musik, och det är verkligen typ det värsta som finns. plus hatar min mobil så ska köpa en Iphone 4 me like någon som har den är den bra?








stress!!!

Godmorgon!

torsdag idag veckan går snabbt imorgon är de fredag love it ska gå redan klockan 12 från skolan me like ;), aja Precis fixat klart mej och ska dra till skolan snart. har estetiskt först då  jag & matilda ska måla klart våran sexiga brandman har med mig kameran så de blir kort haha! slänger in en dagens outfit  hörs när jag kommer hem kisses!


ALFONS ÅBERG LUNDBERG!!!

hitta nyss en sjukt söt bild på min lille bebis..
håller ni med om att han är söt ?


MUSIC OF THE DAY


Oooooooooooooh

Hejhej nu är jag hemma.

Dagen började ju rätt kass om man säger så,aja jag slutade 16:10 idag vilket jag tycker är onödigr sent man orkar inte med dom sista två lektionerna.. är hemma nu iaf och har tagit på mig myskläder och ska bara ta de lungt är sjukt trött och har migrän woho toppen(Y) ska dra ner och ta en treo nu men vi hörs sen kisses!
(vi bjuder ;), förlåt för svarta grejen runt min mun men va tvnungen!!)

Godmorgon alla!

Godmorgon allihopa!

Onsdag idag, mitt i veckan. idah gick jag upp halv 7 och de är sjukt mörk ute nu när man går upp.. man vill bara ligga kvar i sängen och sova "/,  aja är jävligt stressad nu för vet inte riktigt vad för skor jag ska ha på mej,
men funderar på de här tror de blir de också.. men nu måste kag skynda mig så vi hörs när jag kommer hem kisses!


stylebytyra.se

Ska beställa dom här två dubbelringarna från stylebytyra dom är skit snygga dom kostar runt 99 kr vilket jag tycker är ett helt okej pris faktiskt :D
VAD TYCKER NI?


what you mean to me !!

NU är jag hemma igen! Ska strax tvätta av mej sminket & sedan ska jag ner och göra mig en macka med keso de är så jävla fucking gott haha!
skolan va helt okej idag inte tråkigt men inte roligt heller på svenskan skulle vi delas in i grupper sen snacka om en sak i en miut och man fick inte tveka elr stana då gick de över.. och jag skulle snacka om jag älskar surströmming haha.. men jag klarade de ;), nu ska jag ner och göra mig min kesomacka kisses!

  
  

GODMORGON!

Godmorgon allihopa!

Vaknade för en stund sedan, har hunnit äta frukost och och håller på att fixa mig och kolla på vakna med the voice.. ska nog lägga mig i sängen igen och dra mig tills jag ska dra till bussen..
idag har jag hotellkunksap till halv tolv så ah.. men vi hörs när jag kommer hem hinner slänga in en dagens oufit också ;) kisses!


MUSIC!


You, biatch. Was'nt chics before dicks?

Hejj babes!

Kom precis hem efter en väldigt lång  skoldag började 09:10 slutade 15:30 fyy...
hade juh prov idag också i hotellkunksap  och fick MVG as naice och va ett halft jävla poäng ifrån alla rätt snacka om otur.. aja sen målade jag och matilda på våran brandman ;) som troligen blir klar på torsdag så ni får bild då. ska snart plugga lite mer hotellkunksap tills imorgon.. men vi hörs snart kisses!

(de handlar om att bjuda på sig själv vaaaah)


Godmorgon på er!

Hello sweeties!

Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! Fan va jag är smart..
idag är de måndag helgen har gått sjukt snabbt..
idag har jag bara två lektioner dock har jag matte i två timmar nu på morgonen vilket jag inte är taggad på men men.. har prov idag också i hotellkunlsap så vi får se hur de går.. nu måste jag skynda mig dagen outfit iaf ;) kisses!


Inspiration

ååh jag bara Älskar höstoutfiten, man kanske investera kanske
Vad tycker ni?




Tunika - Vila, 299:-
Väska - Asos.com, 28pund
Jacka - Jofama, 1995:-
Strumpbyxor - Gina, 129:-
Skor - Asos.com, 75pund
Smycken - H&M


lär känna mig bättre!

Hej, uppdatering på g!



Nu tänkte jag göra ett litet test så ni får känna mig bättre?

Namn: sofie

Efternamn: Lundberg
Ålder: 16

Längd: 1.60 :$

Ögonfärg: blå/gröna (a)

Hårfärg: brunt

Syskon: 2

Husdjur: prins,tinda,alfons

Bor: norrtälje

Skola: Roden

Sjukdomar: jag är frisk

Hälsa: den är väll helt okej

Telefon: Sugig sony ericsson

Musiksmak: HARDSTYLE <3, hiphop & svensk rap

Favorit artister: För många..

Klädstil: my style

Tre frukter du tycker om: passionsfrukt, avokado & typ äpple

Gillar med dig själv: min personlighet & mitt hår typ?

Hatar med dig själv: finns en del..

Göra i vinter: utomlands tror jag, festa, kompisar

Tycker om vintern: kall tråkig

Tycker om sommaren: bästa!

Våren: men typ längtar till sommarn

Hösten: helt okej

Har några kompisar: nej du vet

Några fiender: oja

Flyttat någon gång: 2 gång

Ser på tv: ja halvt

Tycker du om sjukhus: har inget emot det men gillar inte gå dit hihi

Tandläkarbesök: hatar tandläkare..

Göra idag: duscha och sånt

Gjorde igår: bakis och sov

Gör just nu: svarar på frågorna

Är klockan just nu: 14:28

Vilken tid lägger du dig: börjat sova tidig, duktig chey (a)

När kliver du upp: skoldagar halv 7 typ helger 2

Vad tycker du om dagens väder: kallt

Hunnit tröttna på frågorna: ja..haha

Vad vill du göra nu: gå och dö..skämmas.

Kommer du göra något av det du vill: antagligen inte haah (6)

Ohja jätteroliga frågor (a)


Godmorgon, ännu en härlig söndag..

Godmorgon läsare! Ännu en söndagsmorgon

haft en bra lördagkväll/natt? Well det har inte jag haft men jag tänker inte gå ut med det i bloggen..
Vad hhänder idag då? själv så ska jag plugga sen blir det att hjälpa mamiie med att baka bullar...
skit mysit va jätte länge sen hon och jag gjorde nått tsm så ah.. men nu måste jag äta nått tror jag så skriver sen
Juste vad tyckte ni om bilderna från festen? ;)
kisses!


Bildbomb








































































OKEJ NI FÅR MER BILDER SEM FÖR NU ORKAR JAG INTE HAHA! OCH JAG HAR INTE TAGIT ALLA BILDER NEJ..
DE VA EN UNDERBAR KVÄLL OCH ALLA BLEV FULLA!

MUSIC OF THE DAY


Godmorgon + bakis

Godmorgon gullungar!

förlåt för dålig upptatering igår men hann inte med!!
Hade ni en bra fredag kväll/natt ? det hade jag den va grym.. jag madde matilda & vikan började fixa oss runt 5 vi blev klara halv sju då vi började förkröka lite sen kom alla runt 8a.. sen va festen i fullgång haha! (BILDERNA SOM KOMMER SEN BERÄTTAR OM KVÄLLEN)
och de vart en jävla massa spritflaskor när vi vaknade haha!och vi trodde att vi hade städat innan vi gick och la oss men nej nej.. nu ska jag ta och duscha sen blir det att äta nått hörs snart kisses!




Hemma!!

Hej babes!

Tror de flesta märkte att blogg.se inte funkade igår kväll? Därav inga mer inlägg igrå, trist va?
Spenderade iallafall dagen i skolan då vi hade servering... sen efter de drog jag matilda,madde och vikan till flygis för att köpa middag tills ikväll.. och vi kom precis hem ska väl ta och städa och fixa litei nför kvällen ska juh som sagt ha HEMMAFEST hoppas inget går sönder elr nått.. hm men nu måste jag börja fixa hörs snart kisses!


FREDAG=PARTY

Godmorgon! FREDAG IDAG, whiie.. seriöst har längtat efter det hela veckan. Iallafall, idag ska jag till skolan först, efter det ska jag viktoria,madde och matilda dra hem till miig och fixa till kvällen ;) mer får ni inte veta.. iaf ligger i min stora säng med datan nu! Sköntskönt, dock blev jag inte så fin idag heller. Men det är sånt man får leva med! När jag stog och skulle ta outfit bilder, så ramlade kameran i golvet.. så aja får hoppas den funkar haha! vi hörs när jag kommer hem kisses!

(ska även ha min nya skjorta till)

THIS OR THAT

  
 
sommar/
höst
vinter/vår
bada
/sola
dansa/sova
smsa/ringa
röka/inte röka
100falska vänner/10 äkta
mat/dryck
tacos/
kebab
trosor/bh
vår/höst
desperate housewifes/gossip girl
strul/
puss
soffa/fåtölj
musik/
tv
laptop/stationär
natt/dag
chips/godis
fjortis/emo
justin bieber/twilight

Torsdag!

Hej allesammans, kom precis hem nu.

 idag har vart en kalasbra dag, verkligen. Bortsett från det dåliga vädret. Började ju som sagt blåsa storm och regna.. sjukt jobbigt aja skit samma.. kan bertätta lite om dagen kom till skolan och då vi hade estetiskt verksamhet i 2 timmar och jag & matilda skulle börja måla på våran vägg (och nej jag går inte måleri)
vi skulle juh först göra en tårta eftersom vi går på hotell & resturang men vi gjorde en brandman ist men bar överkropp och magrutor ;), nu ska vi bara måla den osv sen så är det som en pratbubbla vid hans mun där de står, JAG ÄR DIN BRANDMAN OCH JAG SLÄCKER DIN ELD MED MIN SLANG...
sen hade vu två timmars rast (då jag madde,matilda & marcus somnade)
sen hade vi serverng sen slutade vi men nu ska jag tvätta av mej sminket och gotta ner mej i sängen, sätta på teven kanske och kolla läget. hörs snart kisses!



SÅÅÅ BALL.

Godmorgon! Today.. It's Thursday. Veckan går ju snabbt alltså, imorgon är det fredag! idag gick jag upp haöv 7 och då duschade jag snabbt sen började jag fixa mig, och ah blev klar nu.. . Jag är glad idag! Yeah.. Varför? Många anledningar haha! Här är en bild jag tog för en stund sen, kisses!

Så mycket jag vill säga, men inte kan



I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'cause I got time while she got freedom
'cause when a heart breaks no it don't break even

Her best days are some of my worst,
She'll find a man and a man who's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
'cause when a heart breaks no it don't break even, even
What am I supposed to do when the best part of me was always you, and
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces I'm falling to pieces

They say that things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't break even, even
And what am I gonna do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces, yea x2
I'm falling to pieces x2
(I'm still alive but the other one's leaving
'Cause when a heart breaks no it don't break even)

Oh you got his heart and my heart and none of the pain
you took his suitcase - I took the blame
Now I'm trying to make sense of what little remains
Oh cause you left me with no love in order to my name
I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks no it don't break no it don't break no it don't break even

And what am I gonna do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces yeah x2
I'm falling to pieces x2
(I'm still alive but the other one's leaving.)
('Cos when a heart breaks no it don't break even)

Oh it don't break even no,ohh
it don't break even no, ohh
It don't break even no

Hemma

För dålig updatering, inte likt mej men har ju som sagt att jag skulle dra på makrnaden efter skolan och sen skulle vi fixa lite tills fredag-- är hemma nu iaf dagen idag va ganska chill gick fort vi fick sluta en timme tidigare p.g.a marknaden ;) så kom hem nyss så ska äta lite sen ladda in bilder och ikväll är de kungarna av tyrösland as naice.. aja hörs snart kisses!

(ett år sen)

GODMORGON

Hello babes!

Godmorgon! Precis fixat klart mej och ska dra till skolan snart.
idag är de söndag elr "lill lördag" som man sa förut haha undra varför..
idag slutar jag 16:10 men vi ska försöka gå tidgare eftersom de är marknad dock tror jag inte att jag tänker gå men om man får sluta tidigare så  ;) dagens outfit iaf..
hörs när jag kommer hem kisses!




BLOGGTIPS

brukar inte tipsa om bloggar men har börjar att läsa hampus siktröms blogg han som sjunger ni kanske ha hört han han är sjukt söt kille som och Han har precis skaffat sig sin blogg. Och jag vill ge han några av mina läsare, jag lovar att ni kommer fasta för honom . Han sjunger också som är ett plus för min del. Och han är riktigt duktig. Men check it out  =)

                                         http://hsikstrom.blogg.se/

You, biatch. Was'nt chics before dicks?

 Jag känner dej inte så jag borde ju inte kunna hata dej? Men jag hatar dej verkligen.

Borde sluta snacka så mycket skit. Men det finns för mycket horor i den här staden som gör det svårt att sluta snacka så mkt skit .

Skolan ska jag ta på allvar? Ja, när skolan börjar tar mej på allvar ja .

Borde lära mej av mina misstag. och de är juh lättare sagt än gjort.

Vill verkligen smälla till dej på käften. Och tro mej det ska jag när jag rätt läge .

Ja jag borde mogna. Men att kalla mej omogen gör inte dej mognare?

Jag borde visa vad jag vill. Mende är jag för feg för.

Ja, jag är svartsjuk. Men bättre de än att inte bry sig alls elr ?.

Jag tror jag skulle bli en riktigt bra flickvän. Men man vet ju inte förräns man testat?





you can see it babe

Hemma nu!

Yea vad vore mitt liv utan all drama? Utan alla avundsjuka människor? Gosh, just gotta love it. Skiter i ifall massa random hatar mej, so what? HAHA I don't give a shit about you, sålänge jag har mina äkta vänner och som jag kan lita på så skiter jag i vilket. ni får hata mig elr älska mig haha!! 

kom hem nyss iaf denna dag har bara bestått av drama och mer drama kan förklara sen men de har inget med skolan att göra.. på engelskan började jag vikan,matilda och madda köra så ska de låta haha fast på engelska dåra skit kul.. dena dag har gått riktigt långsamt. nej nu måste jag lösa se som har hänt hörs snart kisses!


(dagens outfit)

Just nu..

Godmorgon alla som är vakna!

 Precis fixat klart mej och väntar på att dra till bussen så sitter och kollar på vakna med the voice haha älskar de programet.., iaf Slapp klädsel idag, älskar gosiga tröjor.. men nu ska jag fortsätta kolla på the voice och så vi hörs när jag kommer hem.. kisses!

(ni får oufits bildn är jag kommer plus NYA BILDER)

Dagens inköp!

köpte de här sjukt söta armbandet och då fick man med siig två parfymer sen två foundation :)




TJENÄ

Hej babes!

kom precis hem Lite snabbis update ska jag ge er. Ointressant dag tycker jag började med matt i två timmar då vi fick äta persikor på burk skit gott haha! sen hade vi rast i en timme sen hade vi estetisktverksamhet och fick sluta en timme tidage då drog jag & matilda ner på stan och shoppade smycen tills fredag ;) ojoj vad händer då ;) jo sofie ska ha hemma fest haha! (bilder kommer snera på vad jag köpte) och sen tog jag bussen haha! nu ska jag ner och snacka lite med papi så hörs snart kisses!

(ögonen ser cp ut)



Måndag! - only 5 days until the weekend

Godmorgon bloggen! Sovit gott? Det har jag iallafall. Men när klockan var halv 7 och jag hörde radion.. Hoppade jag upp ur sängen! För idag.. Skulle jag ju få ha mina nya kläder!!
måndag idag vilket känns sådär eftersom de är början på veckan men dagarna går endå ganska fort haha ;)
nu måste jag fixa de sista sen  blir de skolan hörs när jag kommer hem kisses!



den nys skjortan
leggins
svart linne

shiiit, beautiful?

 Har städat hela mitt rum, så mycket att det räcker för hela året! Nej men.. Jag är faktiskt sämst på att hålla  ordning, men jag älskar när det är det. Så... Ibland får jag städa rejält liksom, och den dagen/kvällen va idag haha! har precis ätit svenska kräfor med familjen super mys sen har mamma köpt massor av alovera saker och fick träffa kusin en snabbis också för hon som sålde sakerna va nämligen min kusin killes mamma haha ganska kul världen är luten.. :) nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen blir de film hinner nog upptatera sen :D kisses!


Nytt i garderoben!

Hallå nu är jag hemma!














köpte även ett par svarta leggins men glömde att ta kort på dom haha

This is how i look today


GODMORGON!!

Godmorgon gullungar!

Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! Fan va jag är smart (a). Ska iallafall shoppa med mamie idag.. ska köpa skor och massa kläder... as naice
Aja ska skynda mej lite annars tar det ju typ 3 timmar haha. Slänger säkert in en dagens outfit innan jag drar också!



DETTA HÄNDER INTE SOFIE.....

  • Jag bestämmer mej för att klippa en kort bob frisyr och slutar sminka mej, jag har äntligen insett att natural is the new it. Färgglada leggins, klänningar som går ner till knäna och polotröjor införskaffas och ersätter hela min gamla garderob. Slutar även raka mej och tycker att man ska låta kroppen vara såsom Gud skapade den! Blir även feminist på köpet och jag och Gudrun Schyman ställer upp i FI och blir bff!

  • Jag börjar tycka jag är SKITSMAL och börjar äta som en jävla jude, nöjer mej till sist när jag väger sisådär 245 kg, fuck size 0!

  • Jag har insett hur mycket jag äääälskar vandrande pinnar och bestämmer mej för att bli den första i Sverige som startar en vandrande-pinnar-uppfödning! Eftersom jag hoppas av skolan för att satsa på min stora dröm blir detta min livnäring resten av livet och jag nöjer mej med den småsumman som detta jobb bringar. Go go go


Godmorgon + dålig uppdatering


Godmorgon gullungar!

Vet att min uppdatering igår var helt kass. Jaja, är galet seg nu. , jag är vaken innan klockan 1?!?!? WOHOO, bra sofie , bra
Lördag idag då, vad händer? Själv ska jag plock ut allt ur min garderob och verkligen sortera mina kläder, ni vet. SLÄNGA, BEHÅLLA och PACKA UNDAN. Så ser min lördag ut, eftersom jag fortfarande är sjuk.
men nu ska jag ner och försöka äta nått hörs snart kisses!



PUSH PUSH BABE!!


I love my browniehair..

Hemma!

Kom precis hem från skolan,
hade juh servering hela dan as naice och skönt de kom lagom med gäster jag och matilda fick ett bord med en 8a (personer), veckorna går sjukt fot nu för tiden fattar inte varför kanske bara för attman går i den bästa skola och har underbara kompisar ;) aja vad ska ni göra ikväll ? själv så kommer gäster hit och ska äta och så men
kommer blogga som vanligt endå så de blir en lugn fredag för mig.. nu måste jag fixa lite hörs snart kisses!


Fredag!

Godmorgon mina fina läsare! Hur mår ni idag? Själv så är det jättebra. Faktiskt inte trött alls även fast jag gick upp klockan halv7.. Det tog 20 minuter för mig att locka mitt hår!? Menmen jag ville få fint, och har inte gjort det så mycket förut så... Jaja ni får se resultat längre ner, men det kommer en bättre bild senare! Snart så ska jag väl ner och äta frukost fast jag kan slänga in ett outfit inlägg innan. Kisses


RSS 2.0