BLACK AND WHITE

Godmorgon snyggingar! Sovit gott? Själv var jag sjukt trött när jag vaknade, kunde inte somna igår =( ... Menmen, det gick ändå! Tog en dusch, "börja dagen med en dusch, JAJA, sen sminkade jag mig, fixade håret osv. klar nu! Ska dra till skolan om en 30 min.... Puss!

BLACK AND WHITE!





UPDATE YA!

Tänkte uppdatera er lite såhär på måndagsskvällen. Sitter och snackar med trevligt folk på facebook, smsar lite, och ska snart ut och övningsköra med min mamma spännande ;), Sen ska jag nog träna lite, har panik! Vill bli vältränad you know =) Vad gör ni ikväll då? Puss!




MY LOOK!

  
My look today! genomskilnig tröja gina,gråa jeans vero moda
 


lite för mycket love i den här storyn ;) ?

Gogmorgon gullungar förresten Sitter och gör mej iordning nu, är lite mer fixad än vanligt idag *blink* har bara livsmedel idag ganska skönt endå.. hinner inte skriva så mycket Så jag bloggar nog efter det eller i skolan kanske. Ni får ha en awesome tisdag..eller ah de flesta av er



OM MIG!

Dag 1 – två bilder på mig + 10 fakta om mig




* När det gäller killar, så tröttnar jag snabbt om det inte händer något. Alltså, om det bara står still liksom, skittråkigt. :) Vill träffas och göra roliga saker osv!

* Jag är 160 cm lång...

* Jag ler ofta!

* jag har aldrig brytit något

* Jag har flyttat 3-4 gånger!

* Jag är helsvensk

* Jag älskar att ha klackskor, speciellt kilklackar

* Längtar nästan så det gör ont.. Till sommaren

* Nästan beroende av snygga underkläder!

* Mår seriöst dåligt när jag inte shoppat på länge...



INSPIRATION!

Tumblr_laj8mzvu151qbejg7o1_500_large


Godmorgon..?

Godmorgon baby's! Söndagmorgon, återigen. Lika tråkigt, lika dystert. Vaknade nyss.. Skönt att sova ut! Sitter och äter lite frukost, och smsar hehe... Men tänkte bara säga godmorgon, vi hörs snart igen!

Vad äter jag till frukost då? Idag blev det en hallonsmoothie! Så sjukt gott =)

(Mitt hår love it)


JENS E COOL!

Gick in på sebastians blogg och kollade på hans nya musikvideo och den är så sjukt bra! och han är enormt snygg vad tycker ni Hiss/Diss ?


Nytt i garderoben!











Hemma osvosv

Nu är jag hemma efter en sjukt lång dag i norrtälje ska strax lägga upp bilder på det jag köpte först ska jag äta lite och snacka med elli så vi hörs snart!



Så här ser jag ut idag!

Har precis fixat mig och ska snart dra till bussen mot täby där det väntas shopping med sofia så vi hörs när jag kommer hem kisses!


Lördagmorgon

Godmorgon läsare! Vaknade för en stund sen men har typ käkat frukost och sånt så har inte orkat updatera bloggen. och  jag är vaken innan klockan 1?!?!? WOHOO, bra sofie, bra
Lördag idag då, vad händer? Själv ska jag in till stan med sofia och bränna pengar har ju endå 2***
så ska ta och hoppa in i duschen nu så skriver mer sen kisses!



Kamerna följde med till skolan idag!

Yes så det har fotats lite, här får ni se mig hur jag är i köket som jag är varje fredag med min fiiiina klass.., ibland oförberedd ibland inte ;) Men det vore kul att se hur ni tror jag är i skolan egentligen? I klassen? Tror ni att jag är klassens bitch? Eller den "snälla" tjejen som inte säger ett ljud? Och tror ni jag är bra på lektionerna eller bara sitter och smsar?... Svara! Här kommer bilderna, kisses!

(h'lften av klassen på fotorna NJUT! för vi bjuder)



















Såå jävla braa!


GODMORGON!!

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Jaag vaknade sex imorse och kom på att jag kunde sova nästan en timme tillll... Så skönt var detJaja.. Har precis fixat färdigt mig och ska gå ner och äta frukost, hoppas ni får en jättebra dag så hörs vi snart igen! Och babys? DET ÄR FREDAG!!!!



Jag tror ingen förstår, det vi delar tillsammans

Sötnosar! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men blogg.se har inte funkat för mig - kunde inte publicera inlägg =( Menmen, nu är jag tillbaka iaf haha!bara vart i skolan idag, orkar inte ens berätta om min ointressanta dag. Inget speciellt har hänt.. va hos tandläkren idag hade ingen aning att jag skulle dit men hade iget hål iaf som vanligt ;) ska  iaf bara dega och ta det lugnt nu så vi hörs senare kisses! 



KICKAR TILL SKOLAN

Godmorgon snyggingar! har precis fixat klart mig och ska snart dra till skolan tänkte bara skriva ett snabbt lite inlägg... idag slutar jag 14:05 tror jag så vi hörs när jag kommer hem kisses!
(Bjuder på en dagens outfit!)



INSPIRATION!


MUSIC OF THE DAY!!

ÄLSKAR VERKLIGEN DENNA LÅT!!


Godmorgon?

Hm... Godmorgon! Shit, när jag vaknade var mitt hår helt kaos eftersom jag somnade med blött hår haha! Såg helt galen ut =) Så ställde mig och började platta det men blev det bättre? Nej. Står fortfarande åt alla håll och kanter gaaaaah..... Varför ska allt vara så orättvist varför kan jag inte få vara snygg någongång? Haha.. Aja ska dra mig mot skolan snart vi hörs


INSPIRATION!

super snyggt ett stort hiss för mig vad tycker ni?


Hemma osvosv




Nu är jag ÄNTLIGEN hemma från skolan, känns som den här dagen har vart hur lång som helst.
min dag då idag, vet att ni vill höra  började med idrott då jag och matidla gick ner till gymmet där de inte va några sen kom även vikkan och efter 15 min drog vi till lärarummet och frågade vart vi skulle ha idott nej då visade det sig att vi skulle vai  sportcentrum och vi skulle ta bussen dit för det va så jävla kallt och de kom 5 EJ I TRAFIK bussar på rad jag skojar inte.. sen efter idrotten hade vi matte svenksa och sen engelska så de är sjukt skönt att vara hemma nu men måste dock börja plugga har prov imorgon så vi hörs senare kisses!


EGOBOOST

Nu har jag fixat mej och ska snart dra till bussen. Gympa första lektionen, döda mej haha! Efter skolan ska jag kanske sola men får se, ha en underbar tisdagalla fina läsare så hörs vi senare.

(Bjuder på en bild okej)

Så här såg jag ut idag!

Vad tycker ni Hiss/Diss?


MUSIC OF THE DAY !!


måndag!

Hej sötnosar, eller man kanske ska säga godmorgon?... Fast jag vaknade ju för en halv timme sen!
aja måndag idag vilket känns så dät eftersom det är början på veckan och jag har prov idag och känner på mig att dde komemr gå skit dåigt eftersom jag va super trött nät jag kom hem igår från fotograferingen..
men vi får se vi hörs när jag kommer hem kisses!

Körde på lockit hår idag! hiss/diss?




MY DAY!

hej cuties, söndag idag vad gör ni då? själv så kom jag precis hem från att ha modelat i stockholm. och det gick verkligen super bra kan berätta om min dag det började med att jag och mamma åkte till östermalm där jag gick in i ett hus.. sen efter 10 min blev jag sminkad av en sjukt söt kille som va super bra på att sminka sen efter sminket gick vi bort och fixade håret sen satt vi ner och väntade på att fotografen skulle komma som skulle ta modell bilderna på mig (och min mamma fick även ta några faktiskt) sen när hon kom gick vi in i ett rum där jag skull byta om och min mamma fick också. sen började plåtningen och när de va klart kollade vi igenom alla bilder osv fick med mig några hem som jag kan visa er njut ;)
(mer bilder sen)












OUTFIT!

Nu drar en osminkad sofie till stockholm fyfan! hörs sen




Ännu en söndagsmorgon!


Godmorgon baby's! Har ni sovit gott?... Hoppas det ;) jag vaknade för en stund sendan så håller på att platta håret sen skaj ag bara packa de sista kläderna och sen drar jag till stockholm för att modela är skit nervös men de går säkert bra , dock kommer jag inte kunna upptatera men ska förska mobilblogga lite men hinner nog slänga in en dagens outfit innan jag drar kisses!



Modela imorgon i stockholm!

Hej baby`s allt bra med er ? Själv är det super bra, eftersom pappa fyllde år idag så kom hela släkte hit och fikade osv sen på kvällen nu så kom en av min bror hit och åt middag sen kom även grannarna hit!! hinner inte skriva så mycket måste välja 3 outfits tills imorgon :O ni kommer väl ihåg att jag skrev förut att jag skulle modela i stockholm? nu är dagen här imorgon drar jag till stockholm och modelar är skit nervös men de går säkert bra , ska försöka få med mig några bilder och visa er ;) men måste väla kläder nu och skor smycken osv.. så vi hörs snart kisses!



MUSIC OF THE DAY !!


Så här ser jag ut idag!



tröja-gina,leggins-kapphal,smycken-gina


Grattis pappa!

Ett stort GRATTIS till min pappa som fyller år idag (A)






Ännu en lördagsmorgon!

GODMORGON SNYGGINGAR! Hoppas ni har sovit gott!.. Själv vaknade jag av mig själv halv tio och var inte ens trött? Och kommer ni ihåg hur jag vaknar varje morgon?.. Mjo, jag börjar ju alltid att tänka på vad som kommer hända idag. Det går som ett snabbt bildspel i mitt huvud typ haha :) och denna lördag kommer bli super nice..
och min pappa fyller år idag också höhö! men nu ska jag ner och dricka lite Juice sen blir det att börja fixa siig så vi hörs snart kisses!



INSPIRATION!


I just had sex and it feeeeelt so good!

En liten egobild jag tog imorse innan jag drog till skolan!... ♥ 
Mitt enda nyårslöfte var att aldrig säga ditt namn högt under 2011. Så istället upprepar jag bara det i huvudet, om och om igen, som om det är bara fem stavelser jag någonsin lärt mig. Liksom det är den enda fem stavelser som räknas. Du var en hel del första- och en hel del risker. Och naturligtvis, jag ansåg att öronbedövande ljudet av konflikter som kärlek, eftersom kärlek är ett beslut. Det var som att vi drogs tillbaka för en sista kyss innan vi gick utanför, tillbaka till verkligheten. Det var vi  alla timmar, och jag föll bara hårdare och hårdare.


MUSIC BABY!

Eftersom det inte går att ta musik från youtube så får det bli en som jag redan har laddat upp en gång


HJÄLP

Bara jag som inte kan ladda upp musik på bloggen?


Så här ser jag ut idag!

Godmorgon bloggen! fredag idag I love it Äre bra eller? Själv vaknade jag 06:30 idag, eftersom jag har sovmorgon...  elr det har jag varje moron? Så skönt! när jag hade vaknat så kollade jag på mobilen som jag alltid gör när jag vaknar och då hade jag fått ett skitgulligt godmorgon sms...  Erkänn att dagen blir lite bättre då? ska iaf dra till skolan nu så vi hörs när jag kommer hem kisses!


MINI SHOPPING!



Dagens mini shopping..
dipliner & niveas cleansing cream som man har efter sminket det lukat skit gott


NOW!

Hej baby's!

Imorse gick jag upp klockan halv 7... Var lite trött eftersom jag gått upp sju dom senaste tre dagarna! Brukar alltid gå upp tidigt, men ville testa om det skulle vara skönare att sova längre och.. Svar nej! Idag när jag hade mycket mer tid på mig kändes det bättre hihi.. Intressant va ;) ? Nej men efter skolan så drog jag,matilda & vikkan ner till stan jag skulle köpa en present till pappa vilket jag gjorde sen vart de en liten mini shopping till mig som jag visar er sen. Sen nu kom jag hem precis, rätt lång dag men det är lugnt. :)


Godmoron gullungar!

godmorgon sweeties! allt bra med er idag? själv så är det bra men jag är sjukt trött... ändå har jag sovit åtta timmar? varför blir det så..... aja ska fortsätta att kolla på vakna med the voice nu sen blir det att dra till skolan så vi hörs sen kisses!


INSPIRATION!


UPDATE!


Hej sötnosar! Vad gör ni?... Själv kom jag nyss hem efter en ganska kort skoldag.
och bussjäveln var 15 minuter försenad när jag skulle hem men iaf hemma nu så håller på att kolla på OC
eftersom det va sjukt länge sen jag såg på det har inte så mkt att säga Iaf  Nu ska jag fixa lite i mitt rum,kisses!



tåg en av mina vårjackor idag!



ONSDAG!

Godmorgon bloggen. HAHA asså.... Panik. Det här är inte ens kul. Vet ni hur ful jag är idag eller? Shit,Tog till och med ut löshåret för inte ens det hjälpte ;) Så idag, kommer jag vara ful. Haha! Inga speciella kläder heller, för jag tänkte om jag ändå ska vara ful kan jag ju vara det ALLIN! aja måste skynda mig nu.. efter skolan jag ner på stan med jessi & kanske matilda och köpa en present till min pappa som fyller år på lördag några förslag på vad man kan köpa? kisses!



music ♥


MY DAY!



Min dag! Min dag idag har varit rätt nice, endå börade med idrott på morgonen i 2 timmar as soft vi gymmade sen hade vi bara tre matte,svenska & engelska så ganska lungn dag iaf..
men nu ska jag byta om sen blir det att träna träna lite så vi hörs sen kisses
!


Tisdagmorgon!

Godmorgon gullungar! Fan va skönt de var att sova ut! Nu ska jag dra mej till skolan och förresten, vet ni vad jag ska hitta på efter skolan? Jo jag ska plugga nej men de är verkligen inte min dag idag...
men vi hörs när jag kommer hem om jah överlever skoldagen kisses!


INSPIRATION!

Inspiration-sommaren


'Bad Hair Day'

 Hejj gullungar!Kom hem för en liten stund sen, har spenderat hela dagen i skolan *as usual?!*
kan ju berätta lite om min skoldaag dåra eftersom jag vet att ni älskar det.. första timmarna hade vi livsmedel sen på eftermiddag gick vi in i köket och skulle hålla på med såser osv.. skit tråkigt.. typ min dag,
 sen fick jag värsta vårkänslorna idag eftersom det va plusgrader ute så tog jag skinjackan idag,
aja nu måste jag plugga så vi hörs sen kisses!



Gettin' ready

 Godmorgon världens bästa! När jag vaknade så kollade jag mobilen först (alltid) och då hade jag fått ett skitgulligt godmorgon sms... Erkänn att dagen blir lite bättre då? Den börjar bra iaf måndag idag vilket känns så där eftersom de är början på veckan och man är alltid så jävla trött..   men har jag precis fixat klart mig och ska snart dra till skolan så vi hörs när jag kommer hem kisses!




Inspiration


RUBRIK..

Jag har tänkt på en sak. Vi som bloggar får ju både positiv och negativ kritik. Men det känns ibland som att vissa av dom som läser inte har någon förståelse för att det är en människa med känslor bakom bloggen.

Bara för att vi väljer att dokumentera våra liv i en öppen dagbok på internet betyder det inte att det är fullt okej att kasta skit på oss.  Vi är helt vanliga människor, precis som ni. någon som håller med mig?





MUSIC!


Ännu en söndagsmorgon!

Godmorgon läsare! Ännu en söndagsmorgon.. och  jag är vaken innan klockan 1?!?!? WOHOO, bra sofie bra
söndag idag då, vad händer? Själv ska jag plock ut allt ur min garderob och verkligen sortera mina kläder, ni vet. SLÄNGA, BEHÅLLA och PACKA UNDAN. Så ser min söndag ut, sen ska jag även dra ut på en lång promenad fatta skönt? men nu ska ag ner och äta lite så vi hörs sen kisses!


Inspiration


Inspiration


NY DESIGN!

Som ni säkert ser så har jag äntligen fått en ny fräsch design..
så tack så mycket Sofie som ville hjälpa mig här kommer en länk till henne som tack för hjälpen!


http://sofiegotthold.blogg.se


Hello :D



Låt aldrig världen förändra dig. Men låt dig själv förändra världen! Tro på dig själv, dras inte med av andra, gör bara så som du känner för... . Det är svårt, men om du vågar stå på dig känns det så mycke bättre sen det lovar jag! ♥


Lördagsmorgon!

Godmorgon sunshines! Har ni sovit gott, hade ni en bra kväll igår? vaknade nyss med att man har  träningsverk i hela kroppen fasten man ine har trännat haha Såvar det igår också! Haha lovar att jag tränar i sömnen eller något....... Jaja, nu ska jag chilla lite och ta en lång dusch och försöka äta lite mår fortfarande illa men vi hörs snart kisss!


You, biatch. Was'nt chics before dicks?

Hello sweetie's ;) !

har inte så mycket att skriva just nu me Nu ska jag ta bort sminket, lägga en ansiktsmask sen peeling osv... Sen smsa lite. Vi hörs baby 's?n bjuder på 2 bilder kisses!

 


MUSIC OF THE DAY!!


WIERD!

Hemma nu.. Fan vilken jobbig dag i skolan! Började med att jag var sjukt trött och höll på att somna i köket..  har ju buffe varje fredag och det gick sjukt braa idag idag faktiskt ingen aning varför men. sen kockan halv 2 kände jag inte mina fötter men nu är dom tillbaka.. men mår dock skit illa så ska lägga mig och vila lite sp vi hörs snart kisses!


Godmorgon alla!

 Godmorgon gullungar!Det är helt mörkt ute (!) Deprimerande.. Aja hur som! Vaknade för ett tag sen så håller på att fixa mig.. pluss att de är fredag idag  - wihooo! Planerna är inte RIKTIGT klara än, men jag hoppas att dom blir awesome. men måste skynda mig nu men vi hörs när ja kommer hem kisses!'

(BJUDER OKEJ)


skönhets ideal










jag ska få drömkroppen.


MY DAY!





Dgens otfit.. leggins  från biksok sen tröja från med läder på armarna på grina sen smycken


Torsdag!

Godmorgon baby's! Har ni sovit gott?... Hoppas det ;) Idag är det onsdag, bara 1 dagar kvar till helgen vad säger ni? Wohooow! Asnice... iaf vaknade för ett tag sen så håller på att fixa mig och har PANIK för vet inte vad jag vill ha på mig har bbara nya kläder typ.. men aja bjuder på en faceloock iaf hörs när jag kommer hem kisses!


you can see it babe

Så här blev resultatet från idag när jag piercade miig =)




OUTFIT!

 




Hejj bloggen! kom precis hem efter att ha vart oh piercat mig mitt öra gör skit ont (visar bild sen)Skolan gick relativt fort idag.. hade 5 lektioner varan en väldigt lång håltimma, skönt.efter skolan drog jag och mamma ner till stan för hon skulle klippa sig och jag skulle pierca ett till hål i mitt öra och det gör verkligen skit ont.. men hinner inte skriva mer ska fixa maten till hela familjen nu så vi hörs  efter kisses!


OFF TO SCHOOL

Godmorgon gullungar!Nu drar jag snart  till skolan och åh vad trött jag är. Attans! Aja mitt nyårslöfte var ju faktiskt att sköta skolan så ska inte klaga ;) idag slutar jag 10 över 4 då ska jag neroch ta ett till hår i örat sen kanske naveln elr tungan vi får se men vi hörs när jag kommer hem kisses!


Inspiration


MY DAY!




 


hej bloggen! kom hem precis. Trött på skolan redan vad är det här?... Menmen, vi får stå ut!
idag hade vi bara tråkiga lektioner så som engelska & matte sen skulle ju vi ha idrott på morgonen men ingen hade typ kläder med sig så jag matilda,vikkan & madde skulle gå en prumiis till lommarn och ta kort på oss sen tillbaka så känner mig mega stold (A) sen har jag precis gjort 20 armhävningar och 20 sittupps höhö.
så nu ska jag fundera lite på hur min nya design ska se ut så vi hörs snart  kisses


GODMORGON!

Godmorgon baby's! Sovit gott? vaknade för en stund sen så håller på att fixa mig har idrott nu direkt på morgonen vilket som känns skönt men endå tråkigt har liksom inte ens vakndat än men men...
ska iaf fixa det sista nu men vi hörs när jag kommer hem från skolan kisses!


MUSIC OF THE DAY !!



Taylor Swift med Our song! Så skön låt, plus att hon alltid har så nice musikvideos =) Bara jag som gillar den här ?....


MY DAY!




 



Tjeeena!

Så nu är jag hemma. första dagen i skolan idag dåra efter ett långt lov... det började som vanligt med livsmedelskunksap i typ 3 timmar sen efter lunchen kollade vi på någon film om kött skit vidrigt sen gick vi in i köket och gissa vad vi fick göra.. jo städa!! vem fan vill de jag & matilda ställde iaf alla bunkar och sånt i ordning grymt! aja är hemma nu iaf och ska ta de lungt en stund har migrän som vanligt men vi hörs sen kisses!


Måndag-usch

Godmorgon alla läsare!

Igår vart det faktiskt rätt många som kollat min blogg, men vill ändå ha mera,
måndag idag dagen då man hatar mest... skulle gärna vilja ha 3 veckors lov till men på något sett ska det endå blir skönt att gå upp och fixa sig varje morgon och träffa alla igen någon som håller med?
aja nu måste jag skynda mig hörs när jag kommer hem kisses!



MUSIC!


INSPIRATION!



RANDOM

Jag har varit sjuk lite fram och tillbaka ändå sen nyår. =( Kanske är för att jag aldrig tagit det lugnt riktigt en hel dag, men jag vill inte det på lovet! Det känns så onödigt... Fast ändå så kanske det hade varit bra att chilla lite eftersom jag är helt död nu... Jaja, får göra det bästa utav det! 

KANSKE INTE ÄR SÅ SMART SOM JAG SER UT? Haha driver, har faktiskt högt IQ



SÖNDAG!

Godmorgon på er! vaknade nu.... Fan, måste börja vända tillbaka dygnet om jag ska börja gå upp halv sju varje morgon när skolan börjar.. Men vem orkar det egentligen? Herregud! Haha, ligger i min säng just nu helt död =)
juste vet inte hur min upptaering blir idag eftersom min mamma har tagit raoutern som gör så att det blir trådlöst internet men ska mobilblogga och blogga från den andra datan ;) men nu ska jag ner och drica juice hörs kisses!
( osminkad & söt? )

MUSIC OF THE DAY !!


Nytt i garderoben!

Grymt snygga lovikavantar st s

leggins


lackleggins med ett mösnter

fick även stenar av mamma som man har i ljus bild nedanför


Dagens outfit!

this is how I look today hiss/diss ?


Goodmorning sunshines

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Jag vaknade nyss... Igår innan jag skulle sova låg jag och kollade Heroes, sen släckte jag och allt så blev skiträdd... Typ... Så fick smsa med någon som gjorde mig lite glad igen iiiiiih.... Nu ska jag gå ner och göra en chai tror jag, sen chilla lite sen fixa mig. sen drar jag och mamma till thuns och shoppar men hinner nog slänga in en dagens outfit kisses!



EGYPTEN 2010

Nice vah? och håll medo m att vattnet ser ut som om man åker i en pool haha!


Inspiration


Dagens outfit!

Nu drar jag och min mamiie och handlar eftersom vi hade strömavbrott nyss hinner vi inte shoppa idag.. så det blir imorgon men. nu ska jag dra och handla eftersom jag är så snäll hörs kisses!

 


fredag!!

Godmorgon på er!

Vaknade för en stund sen, äter frukost och plattar håret samtidigt! Fan va jag är smart (a). ska in till thuns (stavning) med mamma idag och shoppa är skit trött men men.. men ska fortsätta att platta håret nu men hinner nog slänga in en dagens outfit innan jag drar kisses!

2010

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Upp och ner, både dåligt och väldigt bra!
Bättre än förra året? –jo,
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? - Hmm, ojj finns mkt
  Har du flyttat under år 2010? – Nopeee, elr?
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Flera!
I så fall vilken? – When I look at you, osv
Har du kysst en främling? – tror inte de? om inte på fest  

En bild på mig från 2010






KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Inte det bästa faktiskt. 
Har du varit kär? - Jaop
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Aa.................................
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – AAAAAAAAAa........
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Aa faktiskt haha! sjukt

SORG & HÄMD


Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord?
– Nej som tur är
Har någon i din släkt avlidit? – ,jo.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Ao...
Varit i slagsmål? – Naej, ..

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - kanske
I så fall vad?
Har du skämt ut dig? – Hoho OM jag har
Har du ljugit för en vän? – Tror inte?
Har du varit ute en hel natt? – nja
Har du blivit tagen av polisen? – Nejj :)
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - OH ja ;)
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Yes

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – roden
Har någon varit elak mot dig i skolan? – nej :)
Hatar du någon på din skola? - Hatar är ett starkt ord... Ändå räcker det inte :)
Har du gjort något framsteg? – Jaa höjt mig i några ämnen.
Haft alla rätt på ett prov? – ja faktiskt haha
 
VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Aa!
Har du förlorat en vän? – nej
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Lite
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Aldrig
Har du ljugit för en bästavän? – Varför skulle jag
Har du haft en relation med en vän? – nej

Det var lite resumé från 2010 hehe ;)


Inspiration


Godmorgon alla!

God morgon.. Eller god efter middag..? Känner mig jättesliten Vill ta en dusch, så jag ska nog göra det strax! Ska fräsha till mig och använda hårborttagningsmedel, Känns som om det var jättelänge sen jag hade ”en dag för mig själv” som jag alltid hade förut.. nu ska jag ner och äta lite så vi hörs sen kisses!

(egypten 10 snacka om bränd haha)


MUSIC OF THE DAY!!


MY DAY!

Hej baby's! Drog till stan imorse med elli och shoppade sen träffade vi sebastian och hans kompis koffe sen drog vi på bio som dom bjöd skit gulligt... vi såg "4 år till" vet inte vad jag ska säga om denm, den va vidrig men endå sjukt rolig efter bion drog vi till donken och satt där en stund sen drog typ min dag nej men orkar inte berätta allt.
men här får ni bilder från dagen =) kisses!









(orkar inte ladda in mer)


Nytt i garderoben + outfit








ciao

Sååå... Hoppade in i duschen, smörjde in mig med bodylotion och allt det där you know, sen sminkade jag mig, fixade håret, valde kläder osv.. Nu är jag klar! så Nu sticker jag iväg! Aja vi hörs senare


Godmorgon

GODMORGON SÖTNOSAR!

Vaknade upp nyss, lite trött sådär... Hade tänkt att lägga mig lite tidigt igår iaf så jag orkar med den här dagen men la mig klockan 2 iaf hm idag blir det att dra till stockholm med elli och shoppa sen träffa sebastian & koffe sen ska dom bjuda oss på bio gulligt vaah ;)? iaf ska hoppa in i duschen nu så vi hörs sen kisses!


WORD...

menar inte att jag inte lever med skratt, men bakom mitt léende har jag
förlorat hela mitt allt.

....kunde inte skrivit det bättre själv



--

mitt internet dampar skriver så fort de är fixat!

Godmorgon gullungar!

RiseN'shine sweethearts!

Allt bra med er idag? Själv vaknade jag upp skönt, somnade rätt tidigt igår om man räknar med tidigare dagar hehe. Låg och prata lite i telefon innan jag somnade, mysigt! Hade besöksrekord också så man somnade ju glad... 800 unika personer var det som besökte min blogg igår! Asnice. Nu ska jag lyssna lite på musik, sen gå och göra mig frukost om jag orkar! Sen blir det nog duschen, och sen hitta på något ;) Vi hörs snart
kisses

(min gamla hårfärg)


Inspiration


MUSIC!


GODMORGON!

GODMORGON gullungar!!

Vaknade upp nyss, lite trött sådär... Hade tänkt att lägga mig lite tidigt igår iaf så jag orkar med den här dagen eftersom jag inte orka de gårdagens haha! Så vid 3 när jag precis skulle skicka godnattsms till dom jag smsade med.... Ringer en kille.. Och jag fick inte lägga på haha!! Men det är gulligt när någon bara ringer sådär, för att bara prata liksom... Men aa, även fast jag var halvt sovande var jag social! Ehm nu ska jag ner och äta frukost så vi hörs snart kisses!


MITT NYÅR!

Tja! nu är jag hemma så tänkte berätta om mitt nyår.  Hoppas ni hade ett bra nyår! Mitt började hemma hos jessi då vi sen gick vidare och mötte upp kiia sen drog jag faktiskt och hälsade på min bror innan vi drog till johanna som skulle ha tjejmiddag!
när vi kom till johanna va alla redan där men vad säger man fint folk kommer ju alltid sent?  ;)
men iaf vi fick för drinkar och hälsade på alla som vi inte kände vi va 10 st från början sen satt vi oss ner och åt förrätten och sen varmrätten jättemysigt! Satt och snackade, skrattade, lyssnade på musik osv..
sen vet jag inte vad som hände vi börrjade bli skit taggade och dricka mer höjde musiken sjöng och dansde osv
sen runt klocka 10 så kom det två killar dit och det klockerna va att en av dom hade jag sett i en skolkatalog innan vi drog till johanna och jag sa att han va skit snygg osv och så kommer han dit haha och va tydligen vän med han på facebook också.. men iaf så fortsatte vi att dricka och ha kul vi mixtradeklassen som skulle ha vart till efträtt och hälde i lite sprit den va faktiskt helt okej, sen runt halv 12 så drog vi vidare till södra bergen där vi skulle kolla på fyrvärkeriet och det snöade som fan men men man va ju inte nykter så man brydde sig ju inte direkt men när vi kom dit började vi räkna ner och sen skrek vi GOTT NYTT ÅR och öppnade champangen och firade det nya året sen träffade vi även massa folk som man kände..
aja sen efter det så drog vi vidare på fest och redan då var jag nedfrusen i hela kroppen........
sen har jag faktiskt lite minnesluckor om jag ska vara ärlig så vet inte vad jag höll på med ett tag..
men vi drog hem runt 3 sen när vi kom hem till jessi va vi skit hungruga så vi värmde en billys var och åt och satt och snackde om kvällen och mina ögon snurrade verkligen sen kom jag i säng vid 5 på morgonen haha och har aldrig mått så illa som jag gjorde den natten fyfan... det va lite om mitt nyår





































2011

hej bloggen förlåt för dålig upptatering men är inte hemma  så berättar om mitt nyår och allt som hände och massvis med  bilder ;) imorgon när jag kommer hem så skriver mer sen kisses!

(ingen bild på mig på denna data)


RSS 2.0