DETTA HÄNDER INTE SOFIE




•Jag slutar shoppa & jag & hela min familj blir jättefattiga och tvingas leva i en kartong i rännstenarna nånstans i norrtälje  Äsh, jag tar det med en klackspark. Vem fan behöver hus & pengar när man har en gammal möglig kartong man kan bo i?

 

•Jag slutar att sola. Åh nej fyfan tänk på cancerrisken. Börjar bli nojjig och kollar upp alla mina leverfläckar. Gosh, att jag aldrig insåg att blek är det nya "it". Skrubbar bort min bränna som en paranoid och nöjer mej inte förräns jag är lika blek som ett A4-papper!

 

•Jag börjar ta åt mej av vad alla mina haters säger. Jag börjar FAKTISKT BRY mej om att bloggar skriver om mej hit&dit. Tar åt mej av era kommentarer att jag ska sluta vara så fjortis. Sitter hemma om kvällarna med ett rakblad i händerna och tycker synd om mej själv och inser att INGEN tycker om mej, buhuu :'(

 

•Jag färgar håret rött och inser att min nya favoritfärg är ingen mindre än..GRÖN! För det ärju så jäävla fint att vara rödhårig och ha gröna kläder. Inte nog med det jag målar ansiktet & armarna helt prickigt för att det ska se ut som jag har stora fräknar. Love it!

 

 

det där skulle nog aldrig hända ;)


Kommentarer
Postat av: MyzaaN

skola , plugg och praktik sj då+ :D krma

2010-08-30 @ 21:30:28
URL: http://myzaans.se
Postat av: amanda - vardag & foto

sv: kompisar, själv ? :)

2010-08-30 @ 21:59:39
URL: http://liindstrand.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Nova

OJJ, av vadå för någon? :( Hur illa va de?

2010-08-30 @ 23:37:10
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/
Postat av: marcus

Hej allt bra :D?

2010-08-31 @ 06:47:20
URL: http://marcuswoxter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0