D R E A M S – C O M E – T R U E

.KOMMER NI IHÅG NÄR JAG SKREV DETTA!!
Alla har vi drömmar, stora som små. Ibland kan man önska sig, drömma sig bort ett tag. Visst vi kanske skriver en önskelista till våra föräldrar när det närmar sig jul eller födelsedagar.. Men alla har vi en dröm, kanske inte alla eftersom dom aldrig fått tid till att önska sig. Det roliga med drömmar är att alla är så olika. Vissa vill bli kändis, vissa vill kunna bygga, eller flyga till månen eller något i den stilen, det är så olika. Jag brukar drömma mig bort ibland. Jag vill inte bo i en villa, med 2barn, vara gift och hund, bil & allt det där. Verkligen inte.. Jag vill ut i världen. Jag vill kunna sitta i mitt feta hus i L.A med högt  i tak och en utsikt över havet, palmer och en fet drink i handen. Självklart vill jag inte bo ensam, men jag vill leva spontant ta dagen som den kommer. Leva för dagen som sagt!


Jag är för liten, jag anser mig själv inte vara kändis så ni kan inte dömma mig, FÖR detta är bara MINA drömmar. Trust me.. Jag vill lägga mig i min dyra säng brevid min drömkille, vakna upp i solljuset och höra vågorna från havet vid strandkanten. Jag vill hoppa från dom högsta klipporna, jag vill dyka och se världen. Jag vill ligga på stranden med den snyggaste killen i L.A och låta min smala kropp bli riktigt brun. Med piercingar i  tunga, höft och feta bling i öronen, tatuera hela bröstkorgen och armar, samt färgat hår! Är inte det galet?


Springa runt på nattklubbar i L.A och festa loss, dansa som en galning med dom där 15cm klackarna som bara skiner upp på dansgolvet. Snygg sminkning, med glamour lockar i topparna på mitt långa hår. GASH. Jag vill jämt vara brun och jag vill att alla ska titta på mig när jag går förbi dem. Jag älskar uppmärksamheten. Jag vill piffa upp mina outfit’s med enbart märken som gucci, fendi, mocchino, juicy, LV osv..  Jag vill kunna köra runt med min feta ferrari med mina stora shopping påsar från något av märkerna.


Jag vill ha så mycket pengar så jag skulle kunna köpa nästan vad som helst, nu snackar vi inte så mycket pengar som kändisar här, tex Britney Spers eller Megan fox? Utan lagom mycket. Jag vill inte leva ett liv där drogerna styr, för det är så dom flesta kändisarna lever. But, i don’t giva a fuck, detta är mina drömmar.


Jag vill ge kärlek, jag vill kunna hjälpa alla hemlösa och alla fattiga runt om i världen. Jag vill kunna skänka pengar, dom har också drömmar ellerhur? Jag vill kunna köpa princip vad som helst till mina föräldrar för allt stöd, och för allt dom gett mig. Jag vill kunna göra såååå mycket. Lägga mig i min soffa i min Juicy dress med en kaffe latte i handen och bara njuta. Eller ligga på stranden med brillorna på & en Rosa Panter i handen. MUMS! Kila ner till poolen som är på framsidan av mitt stora hus, lägga sig i solstolen och be servitriserna komma ut med saftiga jordgubbar.


Åhh.. Jag vill så mycket, och jag kommer alltid leva efter citatet ” Lev livet innan livet lever dig” That’s it. Så nu får ni tycka vad ni vill om detta, men så här är det. Och kom ihåg.. Ingen kan dömma mig, för detta är bara mina drömmar. Och jag kommer fortsätta drömma tills allt detta går i uppfyllelse.

85877_1288897390[1]


Kommentarer
Postat av: Vannichi

Ha en bra fortsättning!

2012-01-24 @ 19:40:59
URL: http://vannichi.blogg.se/
Postat av: emmaws (a)

svar; okej, jag lyssnar på musik och snackar med en kompis :)

haft en bra dag? :)

2012-01-24 @ 20:25:29
URL: http://emmaawhs.blogg.se/
Postat av: Olivia

sv: jodå det är bara bra sjdå? :)

2012-01-24 @ 22:24:16
URL: http://oliviastenlund.blogg.se/
Postat av: Olivia

sv: härligt! :)



tack:)

2012-01-25 @ 00:01:54
URL: http://oliviastenlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0