SVAR PÅ TAL.

 
 Okej fick en kommentar imorse som jag hade tänkt att svara på nu. är så otroligt trött på dessa elaka/negativa kommentarer. varför skulle jag jag ljuga om att jag springer ett x-antal kilometer ? tror du inte att jag har någon kodition eller? jag har häst och tränar dagligen så skulle inte kunna påså att jag har dålig kondis och inte orka springa ett x -antal kilometer. sen ljuger jag inte heller i min blogg skulle aldrig göra de har en blogg för att jag vill dela med mig om miina tankar,åsikter och om mitt liv och om inte du gillar de fine läs inte min blogg då för helvete och tar inte år mig ett skit vad du/ni skriver eller säger till mig och skulle inte sno någon annans inlägg gjorde en nån gång när jag va ny på bloggen. och jag är med på varje bild (förutom vissa med speciella texter) så tyvärr du kommer aldrig kunna trycka ner mig såra mig med era ord.. ni får tycka vad ni vill om mig men bryr mig inte faktiskt. och vad kul att du fortsättr att läsa min blogg spännade.. har aldrig sagt att jag är en känd bloggare jag bloggar för att de är kul  skryter aldrig om i skolan hur många läsare jag har. går aldrig runt och snackar om min blogg så vet inte vart du har fått de ifrån lille vän..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Agnes

Fin blogg!<3 :D
Hoppas allt är bra?

2012-09-28 @ 17:37:32
URL: http://aimn.blogg.se
Postat av: LINA | FOTOGRAFI OCH KREATIVITET

SV: Lycka till då :)Toppen, din morgon då? :)

2012-09-28 @ 17:42:50
URL: http://linaphoto.blogg.se
Postat av: Emmy

Men seriöst! -.-

sv: ska försöka ta de lugnt sj? :)

2012-09-28 @ 17:44:21
URL: http://justiandme.blogg.se
Postat av: Elin

Sådär. Gör du ikväll?

2012-09-28 @ 17:55:01
URL: http://elinkristensson.blogg.se
Postat av: Zinja☆

Usch hatar såna kommentarer... Jag fattar inte det där ifall man inte gillar en blogg så behöver de ju inte gå in på den eller skriva en kommentar.
LÖJLIGT!
kram

2012-09-28 @ 19:21:24
URL: http://zinja.se
Postat av: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

alltså bry dig inte om det,för antagligen är personen avundsjuk på dig och det hjälper absolut inte att trycka ner personer. Kör ditt egna race,det är bäst så ♥

sv: idag har jag varit i växjö och ska snart träffa min pojkvän,själv?:)
kramis♥

2012-09-28 @ 19:24:16
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: matilda▲

Sv; jadå det är bara bra, sj?

2012-09-28 @ 21:19:19
URL: http://matita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0