Visste ni...




Att jag har en hel rad olika fobier..?

 

Höjdskräck

Ah då menar jag inte att jag inte kan ställa mej på en pall utan att svimma utan typ åka-upp-i-lisebergstornet-höjdskräck. På höga höjder, ush fyfan va äckligt det är. Dock har jag inga problem med att flyga, jag älskar att flyga för lixom då sitter man heeeelt safe inomhus i luften i en skön stol med service men parisehjul och sånt lixom hallå?!

 

Klaostrofobi

HAHA vet inte om jag stava rätt nu men aa (a). Jag är jätterädd för trånga utrymmen. Typ trånga hissar..tänk om luften tar slut? Eller om det blir kortslutning och man dör i hissen? Nej fyfan..Har sett på film människor som är döda och ligger i såna likskåp på sjukhus typ? Ah och sen vaknar de upp och inser var de är, HERREJÄVLAR vilken panik man skulle få alltså..

 

Larvar, maskar, tusenfotingar, ormar osv..

Detta är nog den värsta fobin jag har. När jag va liten och det regna ute var det ju alltid massa maskar på marken så mamma fick bära mej, klarar inte av sånt. Och det ABSOLUT värsta är i slutet av maj/början av juni. När såna där gröna larver hänger i träden..oh fyfan..kan inte gå ut då. Om jag får en larv på mej skulle jag dö, skulle inte klara av det. :( & likaså med allt som krälar och inte har ben typ som tusenfotingar och ormar, omg sånt borde inte ens få finnas...........


Kommentarer
Postat av: Patricia

sv; joo :/ bra :)

2010-08-10 @ 21:12:49
URL: http://patriiiciaa.blogspot.com
Postat av: MATILDA ROSQVIST

Aha, tycker du den är bra? :)

2010-08-10 @ 21:59:55
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST

Jaha :)

2010-08-11 @ 09:30:55
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: sofia

klaostrofobi här oxå, + skräcken för maskar o sånt skit :S

2010-08-11 @ 14:08:29
URL: http://audry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0