2009-2010

Aj aj aj vad ont det gör att bränna sig på plattången... Jag har värsta märket på handen, det ser ut som ett ärr alltså som om jag har skärt mig eller något - fett läskigt .. men whatever ni kanske inte bryr er ;), ska börja fixa miig nu tills kvällen  självklart blir det att festa OFC ;), undra om man ska ha lockit lr plattat hår idah ? hm... vi får se:D, bild kommer nog senare eftersom jag har webbkamera nu i datan ;) har ni bestämmt vad ni ska ha på er än? jag ska iaf ha klackarna som jag la ut för en vecka sen.. sen mina glansleggins sen den klänningen som jag köpte på JC axellös tror jag de heter ;) men vi hör senare kisses from me!


2009..

God morgon!

Sista dagen av 2009.. Ja, snabbt det går! Tänk er, nästa år fyller jag 16! Vad gammalt..?
iaf sitter vid mina nya bärbara data nu så har inga bilder just nu på denna men ska ladda in =) Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;) Aja, jag vaknade för lite mer än en 1 timme sen,. då gick jag upp och satt på en ansiktmask men Just nu sitter jag bara och väntar på att nagellckacket ska torka.. men vi hörs lite senare =) kisses!


visibly clear

en läsare  undrade hur jag kunde hålla min hud så fräsch varje dag, samtidigt som jag sminkar mig mycket. Och ett tips om ni vill göra det, änvänd " neutrogena visibly clear " varje kväll! Jag rekommenderar verkligen, man får bort allt smink plus att huden blir jättelen & inga finnar typ =) ingen aning om vart man köper den men min håller ganska länge faktiskt.. hoppas du blir nöjd med ditt svar =),




Today.. It's wednesday.

  Godmorgon..? Kanske inte läga att säga det nu eftersom jag vakande typ nyss men Sov faktiskt ut idag eller vad man säger. ligger i min säng nu och lyssnar på lite musik..ska snart ner och äta frukost mums!Onsdag..onsdagonsdagonsdag mina kära läsare! Jag tror ni själva kan inse vad det betyder? att imorgon är det NYÅR då ;), iaf  igår somnade jag med en inbakad fläta (stavning) skulle ta ut det nyss trodde inte det kunde bli så lockit men men hade fel haha! men ska ner och ära frukost nu så vi hörs säket senare kisses!

(biild på lockarna... har inte slingor som det ser ut på bilden)
(inge löshår på bilden heller ;)   )

två frågor två svar...

en läsare undrar vad jag använder för mascara & hårspray=)
Alltså, så här är det - iallafall för mig. Det spelar ingen roll vilken mascara man använder, bara den inte håller på att ta slut så det är pyttelite kvar. Men det jag menar är att, det beror på hur man sätter på det! Jag försöker få med varenda liten frans, sen tar jag faktiskt jättemånga lager, utan att det ska bli för klumpigt. Man ska helst låta det torka inann man sätter på nästa lager - men det brukar jag inte ha tålamod med och det funkar ändå!  Men om du verkligen vill veta så använder jag just nu, Colossal Volume, den är tjock och gul typ. Skitbra! jag brukar också använda fler än bara en men colossal volym är sjukt bra =)

just nu anävnder jag proffs super strong hairspray =), jag tycker den funkar sjukt bra på mitt hår sen vet jag inte om de är olika från hår till hår men.. men jag tycker denna funkar skit bra :D,
hoppas att du blir nöjd med ditt svar =)
  

Tisdag!

hejj bloggen! Saknat bloggen faktiskt..  Blogg.se har inte funkade inte för mig igår :S,  därför har jag inte uppdaterat! Ledsen för det, men det var ingenting jag kunde göra åtefter det whatevrer =) efter de senaste inlägget som jag skrev åkte jag till jessica sen typ vid halv 9 kom elli då åt vi tacos mums haha! sen blev det att kolla på film sen drog vi på en fest så vi gick typ och la oss halv 5, men lovar att idag blir det mycket bättre med upptaering, ska strax åka hem  så sitter inte från min data och skriver nu så har inga bilder men det kommer när jag kommer hem så vi hörs då kisses! 

Nu ska jag börja fixa mig..

musik till de ofc=) upptarerar mer efter kisses


yeah, that's right?

 Godmorgon mina fina läsare! Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;) Aja, jag vaknade för lite mer än en halvtimme sen,. Ligger i min säng och äter frukost och så kollar på Tv :)ska snart hoppa in i duschen är fortfarande ganska trött men, ska iaf godkända alla kommentarer jah inte hann godkända igår,Ni skriver så gulliga kommentarer.. Tack, blir så glad!   men nu ska jah göra något annat så vi hörs om ett tag kisses! 


Dove-summer glow

Nu har jag smörjt in mig med dove summer glow love it, den är sjukt braa  om ni har lust att köra på det och bli lika fint brun som mig, köp Dove - sommerglowe. Skitbillig och asbra! Tyvärr måste man ta ett par gånger för att det ska ge resultat, men när det väl gör det blir det grymt fint och inte fläckigt. det är därför jag är så brun ;) .kisses!

....

Goodmorning ? !Haha, tror nästan jag ska göra om min blogg till engelsk.. Så mycket roligare att skriva på det. Aja, jag vaknade för några minuter sen faktiskt,Kanske inte läga att säga det nu eftersom jag vakande typ nyss men Sov faktiskt ut idag eller vad man säger.Whatevah Allt bra med er idag? Själv är det grymt ;)ligger i min stora säng med datan nu! Sköntskönt, ska snar ner och äta frukost mums.. ska snart duscha & raka benen osv :)
 nya bilder kommer under dagen hållerp å att ladda in dom nu =) men vi hörs lite senare kisses!

 

....

Förlåt så jättemycket för den superdåliga uppdateringen idag  , men ibland hinner man inte med liksom. Det får ni stå ut med, jag brukar ju vara duktig på de Jag e ledsen att jag uppdaterar så "värsta sällan", men kan berätta vad jag har gjort idah =), efter de senaste inlägget så fixade jag mig sen så åkte jag in till norrtälje och kollade på pappas nya lägenhet aa mina föräldrar ska skilja siig  "/ så pappa flyttar imorgon så det blir att bo varannan vecka nu då... iaf sen åkte jag till jessica då bokade vi biljeter till göta kanal 3 tyckte den va sådär den va juh inte lika rolig som dom andra två men den va helt okejs =),men just nu sitter jag och lyssnar på musik :D, kisses!


saturday ;)




Goodmorning sunshines ;)!
Shit, det säger jag nu? kl halv ett  typ ? Ja... Jag vaknade faktiskt för bara några minuter sen. men det är lov så? Somnade med mascaran igår.. Usch det är inte trevligt men iaf Ligger i min säng nu med datan& kollar tv är fortfarande sjukt trött.Snart ska pappa göra scones mums. Idag blir det att gå på bio på kvällen =) ingen aning om vad vi ska se? avatar kanske? är den bra? om ni har set tden skriv gärna vad ni tyckte om de =), men nu ska jag ner och äta frukost...  juste håller på att ladda inm bilder osv så dom kommer senare =) men nu ska jag ner och äta frukost så vi hörs lite senare kisses!

Vad fick ni i julklapp?

Hej bloggen! Har precis ätit frukost, det skulle vara julfrukost typ. Men jag pallade inte det så jag tog te och en macka ist haha... Har ni fått fina julklappar? =) Själv så har jag fått mycket fint.. som jag la upp i det senaste inlägget men glömde ta kort på mitt duntäcke(stavning) som jag fick haha... är fortfatande sjukr trött? så funderar på att gå och kolla på en film lr nått och ta det lungt =) så vi hörs lite senare kisses!

(har inte hunnit ladda in bilderna från igår så dom kommer senare :D, här är iaf min söta katt )

Mina julklappar!

Vantar,strumpor,sen något som värmer fötterns :S,




Film,amband,nageldekorationer,chokland  


hårfön men volym bosrte,pengar, bärbar data med webb

bärbara ;)




.....

hej sötnosar! sitter på en helt annan data med värsta skärmen man blir typ snurrig:S whatevrer åt nyss julmat.. tycker faktiskt inte det är så gott men men ;)haft en bra julafton än så länge? Själv har jag det, men fick lite ont i huvet så jag la mig och vilade så jag är frisk tills ikväll! Det är då det gäller ju.. Julklapparna hehe ;)
men nu ska jag gå ner och vara lite social bloggen blir lite tråkig ikväll eftersom jag inte är hemma men kommer hem imorgon så då kommer det massa bilder och det och på vad jag har fått osv.. men vi hörs senare kisses!



24e december

hoppas ni får en rktigt bra dag =) vet inte hur det blir med upptaeringen idag eftersom jag inte ska fira jul hemma men kommer nog blogga lite där borta också =);) så vi hörs senare ha en braa dag/jul nu måste jag börja fixa miig =) bilder kommer imorgon eftersom jag inte firar jul hemma som jag skrev men kommer blogga iaf :D kisses!
GOD JUL...

lite blandat inlägg sådär

Shuuu! Wihoo, lyssnar på musik just nu och Kom hem för ett tag sen, har köpt klart alla julklappar nu skönt=) sen hitta jag smycken som jag ska ha till nyår/julen nu är det bara klänning till nyår som fattas.. men kommer nog köpa det på mellandags rean lr vad de heter har en till imorgon iaf... whatever  har städat min garderob och lite så. och slått in alla paket sjukt jobbigt juh haha.. kisses!¨

lite av de här är julklappar också lr två saker ;) klänningen som jag köpte finns några inlägg ner :D den är utan band lr nått :D, (vet inte vad det heter)





Onsdag!

godmorgon bloggen!Har inte kunnat blogga igår , för internet har varit sär!... Menmen, så blir det ibland.Idag är det onsdag , det brukar kännas sådär men idag är det faktiskt OKEJ! Hm... Varför? I vanliga fall skulle detta kännas som en allmänt deppig dag eftersom det är onsdag plus att det brukar vara skola men eftersom vi har lov så ;) och att det bara är 1 dag kvar till julafton =), iaf vaknade för en timme sen typ då gick jag upp och fixade mig sen åt jag en lungn frukost =), och nu ska jag åka in till norrtälje och träffa jessica och sen måste jag köpa den sista julklappen sen är jag klar med det =) sen ska jag kolla på smycken mm till nyår/julafton =) så vi hörs när jag kommer hem kisses!

(The Red Jumpsuit Apparatus-Face Down (Acoustic)

Min önskelista...

ungefär så här ser min önskelista ut.. fast vill ha massa presentkort också ;)









en tisdag utan skola (!)

Godmorgon..? Kanske inte läga att säga det nu eftersom jag vakande typ nyss men Sov faktiskt ut idag eller vad man säger. ligger i min säng nu och lyssnar på lite musik..ska snart ner och äta frukost mums! Förlåt för en  superdåliga uppdateringen igår , men ibland hinner man inte med liksom. Det får ni stå ut med, jag brukar ju vara duktig på de Jag e ledsen att jag uppdaterar så "värsta sällan" som en läsare tycker, plus att blogg.se inte funkade för mig igår hm? whatever Hur mår ni? Själv är det jättebra vaknade för några minuter sen faktiskt. är fortfarande lite förkyld men det är bättre iaf :D, idag är det tisdag vilket innebär bara två dagakvar till jul.. tiden går verkligen superfort nu haha! men nu ska jag ner och ära frukost.. kisses!

(Jacket - Som om jag aldrig funnits)
 




.....

Im baack bitches! nu är jah hemma har haft en toppen dag och har hittat sjukt mycket som jah ville ha hade typ 500 med miig och nu har jah typ 300 kr kvar lr nått hihi! skulle juh kolla på klänning till nyår hitta en som jag köpte men vet inte inte om jag ska ha den på nyår lr inte.. lr om jag bara ska ha den på julafton och sen åka och köpa en annan innan nyår ;) vi får se :D, ska iaf köpa smycken och sånt på onsdag med jessica naaaice ;),
måste berätta en rolig sak som hände oss på bussen xD jah emme och elli stod upp eftersom det va fult på bussen och så sitter typ värsta turkfamiljen på bussen och glor på oss? vi glodde juh tillbaka och dom va typ 7 st lr nått! och sen kommer det fram en kille och ger oss en lapp med ett nr på där det står alskar dig med ett a? och ett nr och vi vet juh inte vem de va till och dom va juh sjukt fula så vi rev sönder lappaen och asg verkligen sen kommer samma kille fram igen med en ny lapp och där står de smsa nu och två nr? vi rev sönder den så dom såg och skratta xD seriöst tror dom själva att vi tänker smsa dom lr? dom va hur fula som helst haha!
men annars va det en toppen dah =) 
kisses

så ser klänningen ut den är snyggare på och är inte så lång som den ser ut att va på bilden men ska nog bara ha den på julen med glansleggings sen smycken och klackskorna som jag la upp igår? snyggt lr ?  =)





Måndag!

godmorgon bloggen!Hur mår ni idag? Själv så är det jättebra. Faktiskt inte trött alls även fast jag gick upp klockan 9.. då fiixa jag miig och så hade jag hade tänkt att locka löshåret idah men orkade faktiskt inte haha! men jag hann iaf att platta det, ätit en lugn frukost, sminkat mig, noppat ögonbrrynen,  valt kläder osv.. Visst är jag snabb! Yes I know ;)idag är det måndag, känns väl sådär eftersom det bara är början på veckan.. Menmen, 
idag blir det juh att åka till täby och kolla på nyårsklänninge hoppas verkligen att jag hittar en nu annars blir det typ PANIK! men det borde jag juh göra ;) men nu ska jag och några kompisar dra så vi hörs när jag kommer hem kisses!


Godnatt.

 Har precis smörjt in mig med brun utan sol, börjar bli riktigt brun nu alltså det är nice... Vågar typ inte sola solarium så mycket tycker det är sjukt läskigt :S har gjort den en gång tror jag! ligger i sängen och smsar ska typ sovaa snart i think ska upp 9 imorgon men det behövs =) ska juh till täby som jag skrev imorse kommer aldrig kunna välja vad jag ska ha på mig =) men vi hörs imorgon GODNATT,

skor/nyårsklänning

Har inte kunnat blogga idag, för internet har varit sär!... Men men, så blir det ibland men whatever =)Kollade igenom lite skor och så på internet! finns verkligen skit snygga skor, men dom snyggaste hittade jag på en speciell hemsida (som jag länkar lite längre nere!) Dom finaste högklackarna man kan tänka sig.. iaf på nyår det är liksom bara 11 dagar kvar shiiit!! har likosm inte ens shoppat klänning än? men tycker den klänningen som jag la ut för några inlägg sedan är sjukt snygg ;) har ni köpt nyårsklänning än? imorgon blir det iaf att shoppa klänning till nyår plus kolla på skor kanske =) http://skopunkten.se
Ser ut som värsta klacken men den är inte så hög faktiskt =) kisses!
 
(den lr hel svart )
  


söndag!

Godmorgon bloggen! Hur mår ni? Själv är det jättebra, lite trött bara söndag indag känns helt okejs eftersom vi endå har lov så ;) men whatevrer ligger i min säng nu och lyssnar på lite musik..Jag vaknade för mer än en timme sen ska ner och äta strax tror jag =) Idag är det fjärde  advent. vilken innebär bara fyra  dagar kvar till jul ;)Tiden går så jäkla fort... idag skulle jag och några till åka till uppsala för att kolla på nyårsklänning men det snöar sjukt mycket så att det inte gick att åka tydligen ? ofta liksom men whatevrer så jag och elli bestämmde att åka in till täby imorgon för att shoppa nyårsklänning och så.. men nu ska jag göra något annar så vi hörs lite senare kisses!
  

saker jag inte klarar mig utan typ =)

det va en läsare  som skrev en kommentar och unrade vad jah inte kunde leva utan ?
så här har ni lite av de jah inte klarar miig utan men kan liksom inte skriva allt=)


(står inte i ordning)
1 SMINK!
2 kläder/gina tricot
3 vänner =)
4 familj
5 kamera
6 datorn
7 löshåret kan men de är snyggare med =)
8 Musik
9 hårsparay (aa`
10 mobilen!





lördag!

Godmorgon sötnosar! Förlåt så jättemycket för den superdåliga uppdateringen igår , men ibland hinner man inte med liksom. Det får ni stå ut med, jag brukar ju vara duktig på dJag e ledsen att jag uppdaterar så "värsta sällan" som en läsare tycker,idag är det lördag vilket känns skit bra=) vaknade faktiskt bara för några minuter sen..
Snart ska pappa göra scones, mums Hur mår ni idag? Själv är det superbra! =)
efter jul så kommer jag börja att videoblogga lägga upp mer oautfits bilder ;) och om ni undrar varför jag inte gör det nu? s´å är det bara för att min kamera gillar inte miig den stänger av och sätter på siig direkt när man ska börja filma? hm wierd.. så det kommer efter jul whiie =), men nu ska jag ner och äta frukost =) kisses!

(justin Bieber-one time)

...

Alltså... Ni som har långt hår. Känn er lyckliga, seriöst. Jag skulle göra vad som helst för att få ha långt naturligt hår,och slippa använda lösis även fast jag tycker det är helt okejs att använda löshår men endå tänk att ha naturligt långt hår =) har lite längre en till axlarna just nu =) men det kommer väl! Jaja, nu ska jag inte deppa sönder mig här. Ser det från den ljusa sidan, shit vad jag kommer uppskatta mitt hår när jag väl får långt! Hehe, ligger i min säng med datan nu - jätteskönt faktiskt.

(jag med löshår)                                                                                                                                                  
     





Looov!

idag va jah ganska pigg haha gick upp kl halv 7 hade sovmorgon ` äntligen fredaaah plus att de är JUL LOV nu också love it. idah fiixa jah ,miig på en timme sen trodde jah att klockan va typ halv 8 när hon typ va 8 så de va bara att springa till bussen haha! whatever .Hemma nu! Jag borde säga "äntligen" men.. Nej det gör jag inte. Det var rätt så nice i skolan idag, alltså inte kul men inte uttråkande liksom. vi gick ju bara till 12? så sen va det typ sammling i aulan och så sen fick vi våra BETYG! faktiskt skit nöjd :D, 2 VGn och resten G man kan säga 3 VGn fick VG- engelska men det står G i betygen men har endå en termin kvar att ändra på de =), kisses!




ett tips =)

Tänkte ge ett tips till er killar (vet att det är några som läser faktiskt) hihi =),  Men jag tycker chinos är så sjukt snyggt på killar. vet inte varför men det är bara skit snyggt på killar! iaf vissa och det beror på vilka man tar också?  det finns juh skit många olika modeler lr vad det heter ;) men whatevrer  Så ja, visst är jag snäll som ger
klädtips =) !

(ett exempel =)   )
 

Torsdag!

idag är det torsdag vilket inebär just only one day left to Friday/lov whiiie =)  Skolan var faktiskt níce idaglite ovanligt? Hm, nej inte nu för tiden. Bara man ser allt positivt klarar man det mesta! whatevrer denna dag började med att jah inte hade någon aning om vad jah skulle hap å miig.., så fick panik tror jah kollade på kläder i en halv timme lr nått hjälp? men ajjja sen när jah hade vallllt så sminkade jah mig plattahåret och platta löshåret och så fixa håret sen åt jah frukost. hr Jätteont i huvudet och förkyld.. Men annars mår jag faktiskt bra och är glad haha! För ser så fram emot helgen.. Och sen så är det ju jullov! Redan planerat lite, eller ah =). och när jag gick från bussen när jag skulle hem så vart det typ snöstorm? kisses!


(bjuder på bilderna x)        
   

två frågar två svar =)

fråga:hur får du så långa ögonfransar? vad har du för mascara ?

Svar:Hejj =), jag börjar med att använda en mascara som ät vit det finns så att ena sidan är vit och den andra är svart men jag använder bara den vita mascaran på den sen brukar jag ta colossal volym tror jag den heter =),
men det viktigast är inte vilken mascara man anvönder utan bara att deni nte är slur =) men om jag får välja så älskar jag colossal volym =)


Fråga:hur mycket kostar dove summer glow och hur lång tid tar det innan man blir brun ?

svar: Den kostar 60 kr tror jag inte helt säker, man ta ett par gånger för att det ska ge resultat, men när det väl gör det blir det grymt fint och inte fläckigt. =)

 

Onsdag!

Hejj mina söta bloggläsare! idag är det  Onsdag..onsdagonsdagonsdag mina kära läsare! Jag tror ni själva kan inse vad det betyder? Hello, just 2 days until friday!!! Menmen nu är jag hemma från stockholm iaf, det var lite segt i början och jag hade ont i halsen & huvudet..och hostar som  vet inte vad men vi åkte juh till stockholm idah med klassen (gamla stan) så när vi kom dit så gick vi till stan som finns där och kollade lite det va skit kallt det blåste hur mycket som helst så efter en timme gick vi tjejer in på ett jätte mysigt caffe och år lunch man fick göra sin egen sallad coolt? sen eftetr det gick vi tillbaka dit vi skulle samlas ;), hade en toppen dag förutom att jag är hur förkyld som helst USCH... men men whatever det va inte allt som hände men orkar inte skriva allt faktisktxD, men en sak som hände va typ att vi stod och snacka och så kommer det värsta blatte gänget och ba soppor min kommentarer URSÄKTA SA DU NÅTT LR??   whatever idah va jah ganska pigg haha gick upp kl halv 7 hade sovmorgon wiiie (aa`` eftersom vi skulle mötas halv 9 på stationen idah fiixa jah ,miig på en timme sen trodde jah att klockan va typ halv 8 när hon typ va 8 så de va bara att springa till bussen haha!. Jag ska berätta en sak för er. Min kamera tycker inte om mig.. Eller jo vissa bilder kan den ta på mig men ibland stängs den bara av?! konstigt? :s,här kommer iaf lite bilder underdagekommer mer sen kisses! =)

(hm ingen kommentar xD )

(sallad den vart skit god!)


sjuk...?

Ligger i soffan och kollar lite Tv nu, usch känner mig sådär sjuk igen.. och är hur trött som helst Orkar inte det, när det snart är jul lov och allt! Men om jag stannar hemma från skolan imorgon så kanske jag hinner vila upp mig..? men tror endå jag går? vi ska juh inte göra så myckt nu eftersom vi slutar på fredag och imorgon ska vi åka till stockholm med klassen och gå på gamla stan och shoppa osv så det kanske inte är så jobbigt? Whatever ni kanske inte bryr er. kisses!

(inga bilder¨på datan kommer imorgon =)

Tisdag - bara 4 dagar kvar till helgen!

Kom hem för ett tag sen, har städat min garderob och lite så. I skolan var det ju kallt som fan, och sen började alla att kasta  snöbollar  så det gjorde ju inte saken bättre... Sen när jag gick hem blev det typ snöstorm?! Kändes som jag gick i det iaf, och jag var bara inte lite snöig när jag kom hem. Men har blivit förkyld och börjat hosta,och det år liksom lov snart också faan! måste bli frisik tills lovet! iaf Hej bloggen! Hur mår ni idag? Själv är det bra. Idag är det tisdag, det betyder bara 3 dagar till så är det fredag - wiiihoo! Visst tänker jag smart ;) ? Yes I know. idag  vaknade kvart över sex idag, då rakade jag benen, noppade ögonbrynen och lite såntdära. Sen bara sminket och löshåret på sen var jag klar =)  vart klar på 45 min idah med sminket och håret coolt (Y),
jag ska bli bättre på att ladda in aoutfits bilder och massa bilder på mig men imorse när jag skulel ställa mig och ta kort/aoutfits bilder så står de low battery... och kameran stängs av!! men nu ör den på ladding så ska ta imorgon =),kisses!


(bjuder på  bilden)
 
 



För tidigt för att tänka på kläder till nyår..?

Har ni börjat fundera på vad ni ska ha på er på nyår än?

Även fast det är ett tag kvar så brukar det ju vara så att man kommer på veckan innan att man inte har bestämmt någonting alls! Haha! Jag sitter iaf och kollar runt efter nått snyggt att ha på siig på nyår plus på julen... ska iaf ha mina glansleggings såklart men vad ska man ha för något till? hm igen aning får PANIK!
men whatever ska åka på fredag och handla dom sista julklapparna och då ska jag kolla på jul/nyårs klänning =). kisses!

(kanske en sån här fast hel svart ? lr en svart som ser nästan ut så här fast med gliter och ett skärp har ingen aning men vi får se vad det blir PANIK!!!)


Måndag! - only 5 days until the weekend

Hejj mina fina läsare! =)tror nästan jag ska göra om min blogg till engelska.. Så mycket roligare att skriva på det, Hur mår ni idag? själv mår jah toppan och är hur bigg som helst Faktiskt inte trött alls även fast jag gick upp klockan 6..de kanske bara för jag skull ha mina nya kläder på miig whiie =)det  tog typ 40 min att fiixa siig imorse och visste redan vad jah skulle ha på miig och allt..  ! händer typ ingeting i skolan idag faktiskt...  det snöar juh ute och när jag och julia skulle gå ner till bussen så har vi en backe ifårn våra skola och den brukar vaea ganska hal lr vad man säger ;) så¨jag och julia går skit sagta ner så två gubbar bara stannar och skrattar åt oss? och skarattar självklart också ¨haha men men whatevrer just nu lyssnar jag på Lyssnar på love story.. kisses!


Dove- summer glow!

Dålig upptaering idah sorry! Men nu sitter jag och väntar att naglacket ska torka sen blir det att kolla kläder tills imorgon. söndagar är verkligen jobbiga dom går sjukt segt ? bara jag som tycker de eller?  men whatevrer  Nu har jag smörjt in mig med dove summer glow love it, den är sjukt braa  om ni har lust att köra på det och bli lika fint brun som mig, köp Dove - sommerglowe. Skitbillig och asbra! Tyvärr måste man ta ett par gånger för att det ska ge resultat, men när det väl gör det blir det grymt fint och inte fläckigt. .kisses!


Söndag!

Godmorgon mina fina läsare! sovit gott ? Det har jag iallafall.vaknade för några minuter sen nu väntar jah på att frukosten ska bli klar, ligger i min säng med datan och  kollar på tv =), är fortfarandeg ganska trött men, ska iaf godkända alla kommentarer jah inte hann godkända igår wiiiie =).  statistiken gick upp som fan igår! :OUrsäkta svordomarna men jag blev lite chockad,haha! igår hade jag bara 500 typ  och idag har jag  800. Det är faktiskt skillnad,håll med om de?  men inte så mycket!  (aa`kanske inte som blondbella som har över tusen besökare men iaf (aa` men nu ska jah dra ner och äta så upptaterar mer senare kisses



Dagen inköp!

Im baack bitches! nu är jah hemma har haft en toppen dah och har hittat sjukt mycket som jah ville ha men åkte likför att shoppa julklappar.. 12 dagar kvar till jul shiiiit typ ingeting det går sjukt  fort nu.... men whatever hittra några saker till miig iaf plus julklappar =)
´


halsduk/svart, mascara och ett vit linne (inte julklappar)
kanske har glömt något menmen! haft en toppen daaaah! =)
kisses


lördag

Godmorgon bloggen! Håller på att sminka mig nu, till musik såklart! idag gick jag upp halv 9 faktiskt men det behövs ska juh åka till täby strax och shoppa och köpajulklappar;) det är nog det tråkigaste som finns att köpa julklappar haha men vet juh typ aldrig vad man ska köpa :O, men men whatevrer :=) Så jag  började  morgonen med, ja musik. Och då kan väl dagen inte bli annat än bra?! Haha, Ehm nu måste jag fortsätta fixa mig... vi hörs när ja kommer hem kisses!

(erik grönwall Higher)

VINNAREN ERIK WHIIIE =)

Vem håller ni på? Själv så hejar jag på erik haha och han vann juh också självklart va skit nervös när dom skulle spela upp vinnar låten vem som vann!! men vart skit GLAD när det vart erik =), Tror ändå båda blir kända i vilket fall som helst, men erik är bäst =)iaf  Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, eller ja lägga mig och smsa imorgon blir det att dra och shoppa plus handla julklappar naaaice =)  så vi hörs imorgon kisses!


Fredag!

Hej mina söta bloggläsare..!  FREDAG IDAG, whiie.. =)blev inte så bra uppdatering idah , i know. men dagen är inte slut än liksom =)
ajaj aj vad ont det gör att bränna sig på plattången... Jag har värsta märket på handen, det ser ut som ett ärr alltså som om jag har skärt mig eller något - fett läskigt .. men whatever ni kanske inte bryr er ;) iaf vakande kl  6, och va så sjukt trött.. Men jag va tvungen, så ah jag gick upp och fixade mig hade ingen aning om vad jah skulle ha på miig (panik)hände inge speciellt idag faktsikt vi hade språk och där kollar vi på film sen på svenskan kollar vi på film ganska mycket film men whatevrer ;) nu ska jag iaf äta tror jag så upptarerar mer sneare kisses! en bild som jag tog i morse =)

(bjuder på bilden xD)
      

...

En besökare undrade hur jag kunde hålla min hud så fräsch varje dag, samtidigt som jag sminkar mig mycket. Och ett tips om ni vill göra det, änvänd " neutrogena visibly clear " plus en som man smörjer in ansiktet med och en som man kan tvätta bort sminket med varje kväll! Jag rekommenderar verkligen, man får bort allt smink plus att huden blir jättelen & inga finnar typ =) ingen aning om vart man köper den men min håller ganska länge faktiskt hihi (aa` kisses!


                   

yeees!

Tja bloggen! Saknat bloggen faktiskt.. Skrev ju bara på kvällen  igår idag är det torsdag vilket inebär just only one day left to Friday whiiie =)  Skolan var faktiskt níce idaglite ovanligt? Hm, nej inte nu för tiden. Bara man ser allt positivt klarar man det mesta! whatevrer idah hade vi typ två lektioner hm! drt va idott där vi skulle springa Biptest (stavning) sen gjorde en i klassen illa siig så vi va tvunga att ringa ambulas men dom kunde tydligen inte komma så vi fick bära ut han på en madrass tog typ 20 min att få upp han eftersom han hade sjukt ont och skagade lr hur man ska förklara xD whatever sen hade vi två timmars håltimme sen hade vi bara språk=) gjorde juh omprov idah också på kemi där 50 poäng va G KLARADE MIIG YEEES! känner miig stolt haha fattar liksom inte kemi varför har man ens de? men nu är hag hemma iaf =) håller på att fiixa bilderna nu också som ladda in på datan för några min sen =) kisses!



(min aoutfit i måndags (aa`)

onsdag!

Onsdag..onsdagonsdagonsdag mina kära läsare! Jag tror ni själva kan inse vad det betyder? Hello, just 2 days until friday!!! Hemma från skolan nu, det var rätt okej idag hände typ inte så mycket...fick tillbaka prov typ klarade dom känns skit skönt faktiskt =)iaf Vaknade av mig själv runt 6 ... Även fast jag hade bestämt för att sova ända till halv 7  idag! Men jag vaknade upp av ett ryck, för fick för mig att klockan redan var halv 7. men det va den inte haha! så gick upp och fiixa miig sne gick jag ner och åt fukost ;) måste verkligen bli bättre med aoutfits bilder lovar at tdet kommer imorgon bästämmer vi att jag börjar med det och ska ta mera bilder ska ladda in några snart whiiie =)så ni får stå ut med lite gammmla bilder så länge (aa` men nu ska jag kolla på one tree hill sen blir det att plugga :O har juh omprov i kemi imorgon USCH.... ofta man inte kan få G om man är 3 poäng ifrån? men whatever vi hörs senare kisses!




Pluggpluggplugg!

Nu Ska plugga ihjäl mig, men först äta lite. Prov på onsdag och torsdag men det ska gå bra, har jag bestämt.  oAja, snart spyr jag typ på allt mitt pluggsnack.... men va fan, jag gör ju typ inget annat så
hörs vi senare, kisses!

tisdag! tre dagar kvar tills fredag

Hejj bloggen! Tisdag idag, vilket inte brukar kännas så lockande.. Men jag kör pår och tänker att om tre dagar är det fredag. wiie =) Visst är mitt tänkesätt så sjukt jävla grymt? Jag vet...Hur mår ni idag? Själv är det bra. Jag vaknade kvart över sex idag!tog faktsikt bara 30 min igen att fixa siig coolt =) Är skittrött idag, vet inte varför, men jag ska klarade mig igenom skolan,annars va väl dagen okeej haha!hände inge specielt förutom att jag brände miig på tekniken på en bränpistol lr vad det va det gjorde skit ont! whatevrer ni kanske inye bryr er;)
fick iaf VG på mitt hus som jag gjorde på tekniken (stolt)men nu blir de att kolla på one tree hill så upptaterar mer efter det kisses frome me...


(biild från i sommras)



It's monday! USCH!

dåliga uppdateringen!...  i helgen jag vet Men jag tror ni förstår. Man har ju ett liv utanför bloggen också.. Blabla whatever,Måndag... Hum, alltid härligt. Hehe, kanske inte men ändå! Vaknade kl halv sju idag faktiskt skulle endå åka med mamma så fiixa miig på 30 min coolt =) hände inte så mycket i skolan idag faktiskt vad jag kommer på just nu xD det märks att det är lov snart det är nu man får tillbaka alla prov och veta om man måste göra omprov i nått har faktsikt bara ett prov att göra omprov i och de är i kemi hade 3 poäng ifrån G USCH snacka om att jag är typ arg/ledsen och måste verklitgen göra om kemi provet eftersom det Poäng som jag får på provet nu blir mitt slutbetyg vi har tydligen inte de nästa termin så ska faktiskt plugga de ikväll "/ men nu ska jag ner och dricka te och kanske äta nått vi fåt se men skriver mer senare kisses!

(inga bilder på denna data kommer I promise)

sunday

Godmorgon bloggen! Shit, det säger jag nu? kl 20 över 12 typ ? Ja... Jag vaknade faktiskt för bara några minuter sen. Såhär länge har jag nog inte sovit på flera vevkor typ.. Skönt var det iaf idag är det söndag vilken innebär skola imorgon skulle tycka det är tråkigt men neej får juh ha mina nya kläder imorgon naaaice =), men iaf Ligger i min säng nu med datan& kollar tv är fortfarande sjukt trött.Snart ska pappa göra scones mums. idag lovar jag att jag ska upptaera mycket mer men det kommer komma massor av nya bilder I promise sen ska jag börja göra videoinlägg lr ? ;) sen funderar jag på att ha en frågestund någon dag i veckan =) men nu ska jah ner och äta så vi hörs senare kisses!

(justin Bieber one time)

**

Im baack bitches! nu är jah hemma har haft en toppen dah och har hittat sjukt mycket som jah ville ha hade typ 1500 med miig tror jag  och nu har jah typ 500 kr kvar lr nått =). va juh i kista centrum för fösta gången faktsikt men tycker att täby är mycket bättre vet inte varför men whatevrer ;) sen hitta jag en skit snygg kavaj på JC måste bara ha den :O, ingen aning om vrf jag inte köpte den?





linne från gina tricot och tre örhängen från åhlens  (ligger på svarta adidas byxorna) 
adidas byxor love it sjukt snygga.. sen en tröja den ser lila ut men den är typ brun och någon mer färg skit snygg =)  kanske har glömt något menmen! haft en toppen daaaah! men nu ska jag ner och äta kisses!

lördag!

Godmorgon bloggen! Lördag idag, vilket känns skitbra. Snart ska pappa göra scones, mums Hur mår ni idag? Själv är det superbra!   jag vaknade för typ en timme sen , har duschat & raka benen osv :) sen så är det bara sminket & håret kvar -=) sen blir det att åka in till kista centrum och shoppa med elli =) äntligen USCH behöver verkligen nya kläder haha! så upptaterar mer när jag kommer hem kisses!


It's friday!

Wohow, det är fredag sötnosar! har längtat efter den här dagen hela veckan faktsikt =); men vad  Har ni planer för denna underbara dag? Själv ska jag spenderade  en tid i skolan först, Idag gick jag upp 06.00 faktiskt... Men jag var tvungen! för jag skulle duscha, rakat benen och så där, noppa ögonbrynen, osv. sen skulle min mammi skjusa miig till skolan så när vi har kommit halva vägen kommer jag inte ihåg om jag stägde av pla ramla jag idag också sjukt halt seriöst!! :O, whatevrer idah började jag 9 annars skulle jag aldrig hinna med allt det där =),dagen började med språk sen skulle vi ha matte då skulle vi tydligrn vara ute :O det va sjukt kallt och min klass är juh inte seriös om man säger så så vi sulle köra en tävling det va typ med kottar och massa och nästan alla fuskar haha dåliga förlorare lr vadå xD palla bry diig om de det va likoms bara matte och vem F*n gillar de ;) haha whatevrer nu ska jag göra någonting annat vi hörs senare kisses!


seriöst han sjunger så j*vla braa är och är mega sööt är kär seriöst (aa`

torsdag!

CHACHA bloggen =). blev inte så bra uppdatering igår, i know. ... iaf idah är det torsdag vilket innebär att imorgon är de fredag whiiie =). iaf idag gick jag upp kvart i sex då   klädde på mig, sminkade mig & fixade håret! hade redan duschat på kvällen så slapp göra de på morgonen ganska skönt faktiskt =)Är skittrött idag, vet inte varför, men jag ska klarade mig igenom skola! kom hem från skola för typ en timme sen lr nått xD whatever ..  nu Ska plugga ihjäl mig, ett nytt  Prov imorgon USCHhaha . så vi hörs senare kisses! =)


(sebastian krantz som sjunger )

Today.. It's wednesday.

Onsdag idag Kom hem från skolan för en stund sen, trodde det skulle vara värre idag men det var faktiskt okej. Dagen gick rätt snabbt.. kan berätta lite kort =). första lektionen va engelska vi läste bara så det va ganska lungt =) sen hade vi matte och vi kollar igentligen på film typ vi hade i alla fall tur med vädret igen haha x)) men matte läraren va sjuk så vi hade vikarie och han va typ 2 meter skohhar inte :O, iaf sen hade vi sy slöjd gick väl braa =),. sen skulel vi ha svenska då skulle vi ha ett oferberett prov.. och så skulle man skriva typ vad den saken betydde ex:assmo ? vad faan betyder de lr vad är de :O man skulle sätta in dom i meningar som fannas typp xD, sen skulle vi ha musik och vi har en aula precis där vi har musik och så och va den därren ner dit öppen så alla i klassen springer ner dit och upp på scenen och börjar dansa haha klockrent =) sen hitta vi inte lapknappen dit heller (Y) sen hör man några ba peo kommer (musik läraren) så alla bara springer upp haha klockren dah =) Men whatever nu måste jag ta och plugga eftersom jag har prov imorgon USCH! men iaf Bjuder på en bild 
(hadei ngen bättre gamal bild men man måste juh bjuda på siig själv lr ;) `)

hampus sikstrom!

Nej, nu ska jag ta och försöka sova. Brukar ju gå rätt bra haha! Imorgon börjar jag vid åtta, så det blir lite segt sådär... Men jag kanske går upp bara en timme innan jag börjar imorgon? det vore så skönt...  Tror det, =)  men ni måste  Lyssna på denna kille .. han sjunger hur braa som helst och är hur söt som helst! :O=)  love it!! GODNATT



1 december!

Hej sötnosar! idag är det tisdag känns väl sådär eftersom det är bara början på veckan men men man får försöka se det posetivt vet faan inte hur det går till men =). Skolan var faktiskt níce idag, lite ovanligt? Hm, nej inte nu för tiden. Bara man ser allt positivt klarar man det mesta! Iaf, direkt efter skolan gick jag hem och pluggade... USCH två prov denan vecka so och kemi typ ett skit stort kemi prov där 50 Poäng är G hyr F***n ska man klara de liksom ?men what evrer nu ska jag ner och äta sen ska jag fortsätta plugga suck! elli kommer hit ovkså och pluggar =) men nu ska jag äta kisses!


RSS 2.0