Dagens inköp!

Dagens inköp från H&M 299 kr i think ;)


VALBORG!

Hello sweeties! kom precis hem drog ner på stan med några efter skolan skulle hitta nått att ha på miig ikväll de är juh VALBORG.. hittade en midjekjol biild kommer senare iaf idag gick jag upp 6 då duschade direkt så jag skulle vakna haha.. Rakade rbenen osv så man är sådär fräsch som man kan bli, mm loveit... hm vet inte hur de blir med upptateringen ikväll men ska försöka men vi hörs senare bilder kommer snart ;) kisses!'''



BILDER FRÅN DAGEN!

(några av bilderna och dom är bara på några i min klass)














några av killarna i klassen  och derass pokal..




VINNARNA 9F!

Hellou!Kvart över sex gick jag upp idag, duktig som man är. Lyssnade på lite musik och sen klädde jag på miig tönt kläderna ;) hade juh volleyboll tunering idag så skulle var i skolan vid halv 8 då satt vi upp nät och fixkade sen skulle 7orna spela och då dömde vi tjejer på en sida för tjejerna och killarn på den andra för killarna sen bestämmde vi den bäst utklädda sen va det 8orna sen vi ;) gissa vilka som vann den stora pukalen ;) JO VIII 9F..
de va sjukt gämt men med jessis surv så vann vi haha dom andra vart cp sura men om man går i irdotts klass kan man inte förlora  massaa bilder kommer senare i promise ni kan bara längta ;)



TÖNT VS TÖNT

Hello sweeties!  kom precis hem va hos min kusin en snabbis och hämtade brillor till imorgon sa juh ha volleyboll tuneringen och va tönt ;) de kommer komma massa biilder imorgon på hela klassen vi har även spex foto som vi har i 9an alla i kommunen typ ;) så tog på miig kläderna jag ska ha imorgon och tog ett snabbt kort i webben bättre bild imorgon ;) och har inge smink elr nått på bilden så alla vet haha..




..


en läsare undrar hur jag fixar håret här kommer svaret ;)

1. Borstar igenom hela ( gör dt bara ibland när dt behövs.. )
2. sätter upp överhåret, & plattar dt under.
3. sen plattar jag resten.
4. borstar & plattar hårförlängningen.
5. sätter i löshåret
6. sen tuperar jag lite av överhåret, sen hårspray.
KLART!


you are so amazing!

blev superglad när jag loggade in på blogg.se och såg att statistiken höjs lite - superkul ju! Dock när jag tittade mig i spegeln blev jag inte lika glad. Jag har ett jävla rivsår mitt i ansiktet haha, wtf vad har jag gjort i sömnen?
iaf kom hem från skolan precis måste snart börja packa ska te mamiiiie idag så hon kommer runt 5 så hinner någ blogga innan jag åker annars gör jag de när jag kommer dit ;) skolan va ganska nice idag vi fick sluta 30 min tidigare från musiken pga av läraren orkade inte med våran klass ;) men nu måste jag börja packa så vi hörs efter kisses!


Det här låter väl bra?

                    



                              * uppdatera minst 4-5 ggr om dan
                            * videoblogga minst 2 gånger i veckan?
                            * lägga in mer bilder
                            * fixa en skitsnygg design
                      *kom med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om!!
                   Men då får ni fan kommentera mycket mer mina 1000 fina läsare ;)

Dagens inköp!



ring 50 kr,halsband 30 kr H&M




tunika skjorta H&M rea 100 kr vanligt pris 199 kr


TISDAG!

Men gud det är verkligen något fel på mig idag, fick sudda det jag skrivit precis i början av inlägget, vet ni vad jag skrev eller? "Godmorgon sötnosar!" Shit, jag är helt borta. Vad är det här? Varför har jag INGEN energi alls? Varför är jag så trött? Sova kan jag inte heller haha.. iaf kom precis hem skolan va chill idag slutade 10 övet 1 då drog vi tjejer ner på stan och köpte en present till jessi sen shoppade vi lite alla letade efter nått att på sig på volleyboll tuneringen man ska vara utklädd sen har vi spex foto den dan alla 9or har de typ ;) sen får man en katalog hem me bilder från alla andra skolor osv.. och jag ska vara **** ;) biilder kommer senare och en sak av de jag köpte är för tuneringen ;) så ni kan gissa ;) hörs senare kisses!


ballerina!

Jag har hittat världens sötaste skor!  ballerina dårå jag kollade runt efter ett par snygga skor och hittade dessa på internet! Dem är vanliga, men ändå så kan man ha dem om man ska på lite finare plus att ma kan ha dom till vardags osv.. Hiss elr diss ?



what a day

Hello sweeties! hemam nu igår så Jag somnade som en stock igår, var skit  trött Men lika bra det så jag vaknar upp utvilad, för idag är det måndag vilken innebär att de är fyra dagar kvar tills de är fredan och då är de valborg då blir de att taggga för fest ;) iaf idag i skolan hände de inte så mycket hm JESSI FYLLER 16 SÅ GRATTIS! men nu ska jag ut och sätta miig i solan et ta nice vaaah ;) hörs senare kisses!

(bjuder på bilden)

ser fram emot en ny vecka!

God natt alla bloggläsare nu ska jag se tv sen ska faktiskt sova..
kom ihåg att skriva vilken klänning ni tcker är snyggast och om nu vet någon bra sida ;) sen om ni kanske har något förslag på skor som passar till de ska ska var klackar ;) men vi hörs imorgon kisses!


 

För tidigt för att tänka på kläder till balen..?

Har ni börjat fundera på vad ni ska ha på er på balen än?

Även fast det är ett tag kvar så brukar det ju vara så att man kommer på veckan innan att man inte har bestämmt någonting alls! Haha! Jag sitter iaf och kollar runt efter nått snyggt att ha på siig på balen  ska iaf ha en kort klänning eftesom det blir fest efteråt och man ska kunna ha den vid fler tillfällen sen vad ska man ha för skor till hm igen aning får PANIK!
något förslag på en braa sida?



thinking of you, (L'


"you're the closest to heaven, that I'd ever been"...


Godmorgon på er!

förlåt för dålig upptatering men efter de senaste inlägget cyklade jag till stationen och möttr kristina sen skulle vi dra på fest men vi drog till jessi och efter en timme så skjusade jessis brors kompis oss till donken så vi fick köps glass hög musik i bilen osv kunde inte bli bättre ;) sen runt ett halv två kulle vi börja gå hem och gick genom stan där man träffade nyss folk ^^ min kväll igår typ iaf


Goodmorning! Sovit gott? Jag har det, var sååå trött så jag verkligen däckade i sängen igår efter att jag hade kommit hem, usch så trött var jagvaknade för några minuter sen nu väntar jah på att frukosten/lunch  ska bli klar, ligger i min säng med datan och  kollar på tv  ska ner och äta nu hörs senare kisses!


Dagens låt!


Cheryl Cole - Fight for this love



Fixar naglarna

Hello sweeties! håller på att måla naglarna med naglacken jag köpte igår ;) de är rosa neon naglar hiss elr diss ? kisses!


Lördag!

Godmorgon solstrålar!


idag vaknade jag på ett strålane humör de är juh typ sommar ute whiie :D iaf idag är de lördag vilket känns skit bra vaknade för några minuter sen ska snart ner och äta tror jag sen ska jag ta en dush sen fiixa miig ;)
vad ska ni hitta på denna underbara sommar dagen ;)? men vi hörs lite senare ska ner och äta nu kisses!


Bjuder på en biild!





Dagens inköp!


Dagens inköp från åhlens naglack för 45 kr =) 


FREDAG!

Hello beautifuls! Idag är det fredag, så skönt. Nu sitter jag och lyssnar lite på justin bieber, one time! Min favorit ju =) kom precis hem direkt efter skolan drog vi brudar ner på stan och fika sen gick vi och kollade i affärer och bara skartta osv.. bild kommer senare på vad jag köpte ;) men nu ska jag faktiskt kolla på andra avenyn eftersom jag missade de i onsdas haha  så hörs efter kisses!


..

Men jag försöker fan se fram emot min jävla dag, det brukar gå bra. Men nu är jag fan bara nere i skit igen.
Samlar mitt mod, och blablablbla. Hundra gånger om dagen, sen så är det meningen att man ska sova.
Jag kan inte somna.. Så när jag väl somnar, varför vaknar jag? tänk att man vaknar och är glas sen helt plötsligt blir allt skit man ska dra åt helvette alla missförstår en.. man skriker och man kommer ingen vart man tror alt blir bra när man kommer hem men nej man tror de sla lösa siig så man kan bli vänner igen men så lätt är de inte spelar ingen roll vad som händer.. du säger vi kan va vänner men du skriver när du har lust och du ska alltid va sur på mig osv.. jag har försökt nu hela kvällen att försöka  få dig att förstå att jag är ledsen och att de inte va så jag menade men de går inte visst vi är vänner nu men de kommer aldrig bli som förut igen "/ du tänker fortsätta vara sur på mig du tänker skratta åt mig om jag dog du hatar mig med andra ord har sagt förlåt och du missförstod mig med de jag sa kan inte göra mkt mer är glad att jag har en blogg som man kan skriva av alla sina känslor på de är skönt att kunna skriva av siig..

du vet vem du är och jag är ledsen!



im sorry!

Hej mina ÄLSKADE bloggläsare, seriöst ni är bäst! kom hem från skolan för ett tag sen Just nu då? Jo, ligger i min säng och smsar lite Ska tänka lite på vad jag ska ha på mig imorgon sen ska jag tänka på en ny låt i huvudet som jag ska skriva ner.. dagen började sjukt bra men näst sista lektionen hände de en sak tar upp de senare då ska jag sriva av miig alla känslor men är mest ledsen nu men ska se tv och snacka i tele nu hörs efter kisses!

(hitta en gamal bild)

you can see it babe

Har precis tagit ett bad. Jag har inte gjort det på år, då menar jag verkligen år. Så jag bara satt där, visste inte vad jag skulle göra. Men jag lästa lite tidningar & drack hallonsmoothie. Sen la jag i en badbomd från märket Spenter. Men det var fortfarande inge kul. Men sen kom jag på varför det kändes så tomt! Haha jag hade ju ingen musik på. Så jag hämtade datan, och lyssnade på your call. Då blev det skönt i badet. Jag la mig och tänkte på allting, som kommer upp när jag hör den låten. Sen rakade jag mina ben, tvättade mitt hår Sen gick jag upp och målade mina naglar, och la på en ansiktsmask. Sen noppade jag mina ögonbryn. Så nu är jag riktigt fräsch haha! kisses!

..


(fronda-andas)

shiiit, beautiful?

Hej sweeties! hur mår ni idag ? själv är de grymt dock så är jag cp trött så somna ett tag när jag kom hem läskigt! iaf nu ligger och lyssnar på musik.. Seriöst fick panik när jag kom in i mitt rum, kom på att jag inte lyssnat på musik på hela dagen haha! Så, ja.... Dagen har varit bra alltså.. gick upp kvart över sex idag och vart klart 7 typ ;) kisses!



random

Vet ni? jag har skickat 7 och ett halv tusen sms den här månaden... Wtf, det är ganska mycket va? Jaja.. S Jag har så ont i halsen och längtar way to much.. iaf kommentera inlägget innan om jag ska beställa skorna elr inte ;) och ska faktiskt lägga mig i sängen nu och försöka sova är jätte trött lovar att upptarringen blir bättre imorgon   vi hörs imorgon ? kisses



beställa ?

Jag har hittat världens sötaste skor! Har inga vanliga skor till sommaren elr har ballerina men man vill juh inte bara ha de ?jag kollade runt efter ett par snygga skor och hittade dessa på internet! Dem är vanliga, men ändå så kan man ha dem om man ska på lite finare tillfällenRemsandal med dekorerade ton-iton på remmarna. Översta remmen har reglerbart spänne med resårfäste och de två följande remmarna har resårfäste på insidan. Hel häl med dragkedja mitt bak. Syntetfoder och syntetinnersula. Låg kilklack av gummi med mönstrad dom här är bruna fast ska beställa svarta och bruna :D finns på modegallerian.se

379,00 kr


...

Hello sweeties! Kom hem precis, ligger i min säng och chillar lite bara =)Såg att några nya läsare hade hittat hit?... Hade 1040besökare igår! Whie, säger vi för det. Hur mår ni idag då? Själv är det nice, lite ont i magen bara för har inte ätit ordentligt =( ... Men det går väl över... idag på morgne cyklade jag till friskis och svettis för klassen sklle samlas där vi skulle ha tai-boxning men de vart inget så vi fick gymma ist ;) as nice juh :O, sprang 20 min på band sen gick med armarna och benen på någon sak typ i 25 sen testade jag massa olika saker haha.. men ska iaf börja gymma nu :D, sluade ett idag och skulle klippa miig direkt efter skolan (bild senare ) nu ska jag ta de lungt en stund hös senare kisses!


(sorry för bilden )

Godnatt bloggen!

Hello beautiful's! har sjungit massa ikväll.. Sen har jag bara legat och vilat lite också, lyssnat på musik och tänkt på massa saker. Tänker ni också extra mycket på kvällen? Hm... Jag måste iallafall sova nu, ska ju upp imorgon rätt så tidigt.  elr vid 6 men endå ;) vi hörs imorgon Godnatt bloggen!



I TRY to be Perfect




Dagens inköp!

Dagens inköp från cheep monday (stavning) 179 kr












you've got me going crazy



Haha idag när jag släppte ut håret på morgonen – vet ni vad som hände då? Jo,de va platt behövde bara platta håret lite =)ÅH! , gissa om jag blev glad?kom hem från skolan för ett tag sen Anywayimorse gick jag upp vid 6   S smsade  lite också, ätit frukost, lyssnat på musik och sånt! idag i skolan hände de inte så mycket.. efter skolan gick jag och jessi på stan köpte en tröja bild kommer snare plus bilder som jag tog idag :D men nu ska jag ner och göra en kopp te ;) kisses!


Godnatt bloggen!

Hoppas ni mår bra? Själv är det grymt iaf Har precis kommit ur duschen, rakade benen osv... så har jag noppat ögonbrynen, och haft på ansiktsmask! Känner mig fräsch. ska faktikiskt lägga miig i sängen nu elr ligger redan i sängen men ska stänga av datan sen ska jah sova börjar bli trött ;) men vi hörs imorgon.. ? Godnatt bloggen!



snabb update

Hej allihopa! Vad har ni för er? Själv har jag försökt trycka i mig lite middag för ett tag sen , inte för att det funkade riktigt sådär men det gick helt OK! Börjar känna mig bättre nu, hade jhu ont i halsen igår men de är mycket bättre nu.. kolla på min mobil för ett ta sen asså den är typ böjd? nej men asså den är lite böjd men den funkar och allt men man tänker inte på de om man håller i den osv men la den på bordet och såg att den va lite böjd men men de kanske inte gör nått den funkar juh iaf :D.. kisses!



.

kom till pappa för typ 30 min sen iaf Resultat på färgningen ;) de är typ svart/brunt  som förra gången men skulle liksom bara färga utväxten vart skit nöjd.. men ska färga löshåret igen om typ en vecka ? men löshåret vart också braa ni får se biild på löshåret i vecka eftersom har ingen smink på bilden.. men måste börja packa upp nu -.- så upptaterar efter kisses!


sunshine everywhere you go

Hello sweeties ;) !Själv så vaknade jag halv 11, eftersom jag hade ställt klockn på det, men jag kom inte riktigt ihåg varför...  nej. ska jag städa mitt rum? ja. Det tar typ en timme, och jag måste städa garderoben och badrummet?!och jag måste städa mitt rum också innan jag åker till pappi idag..  ni får se hur mitt hår vart lite senare ;) kisses!

(sommaren 09)


Oooooooooooooh

hejj sweeties! gaasch de märks att sommaren är på G nu idag tog jag ut moppen och åte lite sen drog jag och elli ner till finsta och köpte glass och satt och snacka..  iaf nu sitter vi med varsin data i min säng och nördar ;) ska strax färga håret tänk om de blir blont elr grönt :O hörs senare kisses! en biild från  förra sommaren!





...

har duschat och luktar sjukt gott av alla bodylotions och parfymer och saker jag har på mig. Yes, ska börja fiixa mig nu  Lägger upp min outfit om ett tag, puss!



one less lonely girl?

Börjar min morgon som förut, men en kopp te

Visste ni att hela dagen slutar bra om man börjar sin morgon lugnt och bra? Så därför har jag precis gjort mig en kopp te  och två mackor! Det var sjukt jäkla länge sen jag gjorde mig frukost på morgonen för jag har aldrig hunnit, men nu hann jag iaf! Dock vet jag inte vad jag ska göra iag "/ men dagen har juh precis börjat.. juste måste berätta om vad som hände igår kväll sen!!! iaf Vad har ni planerat att göra idag då..?
(hitta en biild på mig i min gamla hårfärg)


Dagens inköp!


hårfärg,hårspray.dreame matt mouss,shamppo,rakhyvell (stavning),kanske har glömt nått men ;)


Dagens inköp!


hårfärg,hårspray.dreame matt mouss,shamppo,rakhyvell (stavning),kanske har glömt nått men ;)


FEEST!

Kom hem från skolan precis, det var chill idag förutom att  det rinner och kliar i ögonen plus ont i halsen och är ALLERGISK mot pollen så ska köpa medecin mot de i veckan sommaren är ¨på G nu :D Men det gick bra iallafall. ! Jag tror att jag totalt misstolkat mina egna morgonvanor, för jag verkar tro att det tar 2 timmar sammalagt att fixa till sig och käka frulle på morgonen. Men så är inte fallet, helt plötsligt tar det typ 30min att sminka sig och 15min att fixa håret och 20min att fixa och käka frukost. Alltså allt detta under 1timme... men de e bra, då har jag tid att sitta här och inte göra något alls. håller på att ladda upp nya bilder också som kommer senare ;)men Vi hörs om ett litet tag? Puss! 

Godnatt bloggen!

Godnatt bloggen! nu ska jag stänga av datan och ta på mig en stor t-shirt sen lägga miig och smsa lite :D, förlåt för super dålig upptatering ikväll "/ men har pluggat hela kvällen för jag har juh nationella imorgon -.- men imorgon blir de bättre i promise.. kanske ska fika effter skolan med brudarna  men upptaterar när jag kommer hem då :D tar självklart kameran med miig ;) men vi hörs imorgon...? kisses!


Det va ett tag sen nu kör vi!



* OK - wannabes & EJ OK - wannabes - Tror inte det är någon som förstår vad jag menar? men hoppas iaf haha ... Okej jag ska förklara. Dom som man kallar "wannabekisse", "wannabefjortis" och det dära, det är som stämplat att dom ska man INTE acceptera. Men alla dom här kenzakopiorna då?? Dom är fan lika mycket wannabe som dom med platinablondt hår och rosa läppar elr hur ? Bara på oliak sätt juh om ni förstår . Det gillar jag INTE. Hoppas någon förstår :O


* Subway! Älskar deras mackor, känns jättefräscht. Mycket bättre än donken om jag får säga det själv, lite dyrare bara men whatever! Sen dom goda cookies som finns dära om man köper meny ;) Mums alltså....


Oooooooooooooh

Whie, säger bara yes Yes YES! Så jävla nice alltså. Whatever,hejj sweeties!  Idag är det torsdag och det är rätt okej faktiskt, vaknade av ett sms som typ gjorde hela min dag haha =) sen  fixade jag  mig och såntdära, iaf kom hem från skolan nyss de va faktiskt nice idag jag.. imorgon har jag dock nationella i matte så måste plugga de senare "/ men funderar på att hissa & dissa sen de va ett tag sen =) kisses!


Oooooooooooooh

Whie, säger bara yes Yes YES! Så jävla nice alltså. Whatever,hejj sweeties!  Idag är det torsdag och det är rätt okej faktiskt, vaknade av ett sms som typ gjorde hela min dag haha =) sen  fixade jag  mig och såntdära, iaf kom hem från skolan nyss de va faktiskt nice idag jag.. imorgon har jag dock nationella i matte så måste plugga de senare "/ men funderar på att hissa & dissa sen de va ett tag sen =) kisses!


you are so amazing!

jag  Ligger och smsar lite, är sjukt trött. Hm, var uppe länge inatt på grund av en viss person? *ta åt dig* Juste, ni som lägger till mig på facebook? Jag accepterar bara dom jag känner. Men om ni skriver någonting, så kanske jag accepterar ändå så jag vet lite vem ni är liksom =) Det beror på haha...  men ska sova nu GODNATT !



...



Visst är den bra?♥

Biilder från dagen!


(fler biilder senare)






and all I can breathe is you life

Hellou!Kvart över sex gick jag upp idag, duktig som man är. Lyssnade på lite musik och sånt dära, sen fixade jag mig. =) Skdrog till skolan 10 över 7 typ  elr stationen där jag mötte upp alla brudar sen kom killarna också.. sen skulle vi hoppa på bussen men det va bara 6 som kom på så vi åkte till tekniska och vänta på alla andra sen drog vi till östermalm och där skulle vi gå på museum -.- sjukt tråkigt men men.. men de va typ sommar värme ute så ;) hm biilder kommer snera ska ner och göra te nu hörs senare kisses!


random saker som är kul att läsa?

förlåt för super dålig upptatering idag  men har vart trött hela kvällen "/ iaf Har precis kommit ur duschen, rakade benen osv... Och nu har jag smörjt in hela min kropp med  Dove summer glow och så har jag noppat ögonbrynen, och haft på ansiktsmask! Känner mig fräsch. Har precis gjort en kopp te  också, och ska lägga mig bland mina tusen kuddar i mitt rum haha... juste imorgon blir de stockholm med klassen ska försöka komma ihåg kameran :D, men kommer inte hinna skriva mer ikväll men vi hörs imorgon ska försöka blogga på morgonen GODNATT kisses!




miss this ...





"Ibland när jag saknar dig, så tänker jag på oss och alla minnen som vi delat" ♥

(inga nya bilder)

it's right right right

Jag vill byta design.. Gillade headern men det ser inte bra ut till bakgrunden. SNÄLLA kan någon hjälpa mig? Den får flera länkningar. puss

Somnade med ett leende, vaknade med ett leende? Någon som känner sig skyldig ;)?Vaknade klockan 6 då fixade jag miig sen gick jag ned och år frukost sen drog jag till skolan iaf  Hemma från skolan nu! Det var rätt så chill idag, hade bara några lektioner och vå första lektion va spinning Gaaach vad kul de va 60 min utan vila elr nått vet en som kommer ha ont imorgon ;) men de va iaf skit kul tror jag ska köra på de en dag i veckan nu :D, kisses!
(sommaren 09)

Godnatt bloggen!

Nu ska jag stänga av datorn, ta på mig en stor tshirt, lägga mig i sängen, smsa, sen sova. Mysigt huh? vi hörs imorgon...? GODNATT!


snabb update

Tja bloggen! Whie, statistiken går uppåt! Hihi, glad jag blir. Ligger i min säng just nu och pluggar hah amåste fortsätta plugga nu tänkte bara uppdatera lite kisses!

(inge löshår och uppsatt på bilden)

 

hm.....

Sofie funderar på... Navelpiercing! Jag får ta det nu, men vill jag? Hm... Ja det är snyggt som fan. Passar jag i det? Höhö, paintpiercing. Kanske ska ta då? Men ALLA har typ det. Det är det tråkiga, menmen, någon som vet hur det ser ut sen när man inte vill ha piercingen i längre? Help me, ska jag ta =) ?


I TRY to be Perfect

hejj sweeties! Startade min morgon bra med en kopp hallon te och farlla mums  ;) Men vet ni, det var stört haha jag vaknade upp med mobilen i handen och så hade jag tyydligen skrivit hej till en inatt :o, läskigt ?
whatever idag är det måndag  känns väl sådär eftersom det är bara början på veckan men men man får försöka se det posetivt vet faan inte hur det går till men.. och de är verkligen sommar värme ute idag gaasch love it sommaren är på G  :D iaf kom hem från skolan nyss vi hade typ en lektion idag så de va nice idag fyller mormor år också så vi ska te henne men ska upptatera så gott jag kan ;) men nu ska jag kolla tv hörs senare kisses!

(gammal biild)

layin' in my bed,

hejj sweeties! Ligger i min säng nyduschad, fräscht asså bjuder jag på en ball bild jag tog nyss! Osminkad & Utan löshår, även fast man inte ser så mycket haha.





blogg tipps

tänkte tippsa om en blogg som jag brukar läsa och hon vill ha fler besökare så kolla hennes blogg! =)

http://liinneawincrantz.blogg.se/
(linnea på bilden)

Biilder från kvällen!

mer biilder senare!








life is good

Goodmorning! Sovit gott? Jag har det, var sååå trött så jag verkligen däckade i sängen igår efter att jag hade kommit hem, usch så trött var jagvaknade för några minuter sen nu väntar jah på att frukosten/lunch  ska bli klar, ligger i min säng med datan och  kollar på tv de vart iaf en lyckad kväll igår iaf igår så skjusade mamiiie in miig till norrtälje då hämtade vi upp jessi sen drog vi till åsa på fest det va en toppen kväll skrattade och hade sjukt kul kom hem runt 2 med andra ord en lyckad kväll =)

biilder kommer senare ;)


it's the ladies night

Efter jag skrivit senaste inlägget, hoppade jag in i duschen och fixade mig efteråt....Just nu sitter jag bara och väntar på att nagellckacket ska torka.. hinner inte ta något kort på min aoutfit idag är inte klar än ;) men bilder kommer komma imórgon :D, Men nu hinner jag inte mer, så vi hörs antagligen imorgon när jag vaknat! Kisses

(biild ifrån påsken)


life is good

ska börja fixa miig nu musik till de OFC upptaterar mer efter kisses

(har sjungit denna låt hela dan nu :O)


Goodmorning sunshines

Godmorgon sötnosar! lördag indag vilken känns skit braa!! vaknade nyss  Hade världens värsta mardröm, inte kul alltså =( ... Men nu är jag vaken iallafall! Skönt ändå att inte sova bort hela dagen. Sitter och lyssnar på musik som vanligt, seriöst det är typ mitt liv? Vafan skulle man göra utan de liksom!
ikväll ska jag &  brudarna från klassen  ha tjejkväll/fest ! för en har fyllt år så vi ska fira henne ;)Loveit.. Det kommer bli riktigt kul tror jag Så det kommer självklart en massa bilder. Ni kan bara längta! ... men nu ska jag er och äta frukost så  




..

Alla tjejer, det här går ut till er

Vi tjejer, är sjukt jävla avundsjuka av oss. Jag har tänkt på det här och egentligen är vi så löjliga. Jag säger inte att ALLA är såhär, men otroligt många tror jag. Lyssna, killar är... killar liksom. Hopplösa eller hur? Haha, nej men bli inte arg om du får höra att din kille sagt att någon annan tjej är snygg tillexempel. Du tycker ju att Justin Bieber är hur fin som helst ellerhur? Och det betyder ju inte att du älskar din kille? Så... Tänk lite längre innan du får värsta damputbrottet. Okej, tror den här texten går till mig själv men ändå den kanske kan hjälpa några. För killar, är det sjukt stor skillnad att älska en tjej och tycka att en tjej är snygg, sexig, söt osv. Bli inte arg om din kille tittar på någon annan tjejs ass, vi skulle ju inte direkt blunda om Cristiano Ronaldo gick utan tröja förbi oss ellerhur? Vi tjejer har bara lite större krav på vad som ska va snyggt haha, killar kan nöja sig att titta på någon brud dom ser på stan. Vi vill helst se in i erik saades  ögon. Nej men förstår ni poängen?


Hm.. Ska man vara angel or devil mot en kille? Tror en kombination blir bra ;)

I like the image!


Det var länge sen, nu kör vi!



* Sommaren! - Snart är den här seriöst, fyfan vad skönt! drar ut med moppen  dra runt och chilla i stan, mysa med killen, bada osv! Allt sånt mysigt man gör på sommaren. Sommaren 2010 ska bli den bästa ever!
Vem är med mig ;) ?





* Killar som leker players!HAHA, det omognaste som finns. Playa på riktigt eller inte alls... Nej men seriöst nu, sån stil funkar inte. Skriver till en  på kvällarna osv, "Du är den vackraste som finns, klarar mig inte utan dig!" Och sånt skit. Varför säger jag att det är skit? Jo för inte ett jävla ord är sant. För sen när han är med sina såkallade kompisar, snackar han skit om mig exakt hela tiden.  HAHA

Godmorgon på er!

Rubriken är i mitten, texten är mörk?.. Fyfan jag måste vara eran favoritbloggare, gör ju allt som ni säger ;)


Godmorgon på er! Vaknade för en stund sen, har bara legat och smsat lite Jag ligger i sängen och lyssnar lite på musik som vanligt, ska snart gå jag ner och duschar. Tvättar håret med mitt smultronbalsam för det luktar sjukt gott..
en ska först ner och äta lite så upptaterar senare kisses!



Shopping

Skönt det var ute, det var nästan varmt med skinnjackan! jag hittade lite saker sen köptejag presenter till åsa och elli för dom har fyllt år ;) Haha, här får ni en bild på allt. Snygg mouli l tröja & sjal ifrån H&M sen två linnen från bikbok  Resten är presenter, det som ligger i påsar har vi inte hunnit slå in än...










I TRY to be Perfect


shopping

Hello beautiful! Har fixat mig till låten här under, gaaash. Har tagit en massa egopics också... Sen så dansade jag framför kameran ;) Det vill ni se va? Tänkte lägga ut det från början, men sen såg jag att jag hade fortfarande zoomen kvar, så man ser liksom bara nedanför brösten, men man ser lite iaf. Ska jag lägga ut?... Haha är inte seriös men. Jaaa.. men nu hinner jag inte skriva mer ska åka till  stockholm nu med kusin  så upptaterar mer när jag kommer hem kisses! =)




Godmorgon på er!

Är jättetrött faktiskt, eftersom jag kunde verkligen inte somna igår. Men jag somnade trots allt runt 2, halv 3? Och nu är jag vaken iaf! och nu är klockan kvart över 9 liksom USCH vad tidigt haha..  Men ska ta och hoppa in i duschen nu sen ska jag bara sminka miig och fixa håret kolla pengar packa vätskan sen drar jag och shoppar med kusin i stockholm så upptaterar om jag hinner när ha är klar annars kommer aoutifts bild när jag kommer hem kisses!



lite humor sofie kommit på själv! HAHA hur lyckas jag...






De barnen som växte upp med spöket laban, lärde sig att det är så där man ska se ut. 3 ögonfransar, det är så man ska ha. Dessa barn, är tyvärr fjortisstämplade idag... Och vet ni, laban var min idol.

Justin Bieber - Never let you go







There's a dream that I'll be chasin oh so badly for it to be reality, and when you hold my hand then I understand that it's meant to be.

Godmorgon på er!

Godmorgon på er!med 

 igår kväll låg jag och pratade i telefon, med johan <3 haha det var fan kul, sen lite jensa också , gick och la mig runt 3... Och idag gick jag upp 11?... Menmen var tvungen! Jag duschade, tvättade håret, rakade benen osv så man är sådär fräsch! Sen nu har jag tagit min victoriasecret bodylotion ofcourse! vi får höras senare! är , osminkad & mjukiskläder är skönt alltså =)
Puss




ANSIKTSMASK

Har precis duschat och nu sitter jag med ansiktsmask, men ska dock gå och tvätta av dennu.
Denna jag har i är persikokärna och valnöt. Supermysigt, skönt med en uppfriskande hy.

BRUKAR NI ANVÄNDA ANSIKTSMASK?

OCH ISÅFALL, VILKEN SORT GILLAR NI BÄST?


jason derulo - in my head




"In my head I see you all over me, In my head you fulfill my fantasy.."

Några av vårfavoriterna!

Gaaaaaaaash jag bara måste shoppa snart Hm.Kan intebara  snön bara smälta lite mer, och kan det inte bara bli lite varmare? Jag längtar sååå till vårshoppingen! Ska köpa en massa nya saker,nya  skor, jeans, tröjor, smink, smycken! Åh, sitter och kollar runt lite... ska juh shoppa i veckan med kusin  Vill att all snö ska bort NU! Vill shoppa NU! =)




Godmorgon på er!

Godmorgon mina fin bloggläsare! Vaknade av mig själv för en stund sen, men har inte riktigt kunnat gå upp hah... Jag ligger och lyssnar på lite musik som vanligt Har drömt två drömmar inatt! Först var bästa drömmen ever ♥ JAG var ladygaga, och jag uppträdde på grönalund... FYFAN vad kul alltså =) Haha, andra drömmen gillar vi INTE. Det var en mardrömMenmen blev glaaad när jag vaknade iallafall =) men tror jag ska ner och försöka äta lite så upptaerar efter de ? kisses!


Godnatt bloggen!

nu sitter jag och chattar lite på msn och smsar och läser olika bloggar me like. ser att jag måste färga håret i veckan får köpa de när jag drar och shoppar ;) börjar bli utväxt.. börjar få ont i huvudet typ migrän också usch hatar verklugen de "/  så ska stänga av datan strax  och ta på miig en stor t-shirt lägga mig i sängen elr sitter redan i sängen men iaf och kolla på tv . men vi hörs imorgon ?
Godnatt mina 1000 fina läsare kisses!


...

Kom hem precis, vi var hos min farmor på lite middag, det var nice för hon har så jävla skön klädstil haha fick  ja är man en lundberg är man inte vilken farmor som helst ;) Hah, smsade såklart alla under kvällen elr dom som har mitt nr ;) ♥ Nu ska jag snacka lite med några på msn, hörs senare kisses!



wohow...

Ska dra på någon middag nu...  bättre aoutfit bild senare..Uppdaterar sen puss!


one time...



Tror det här är min favoritlåt med JB! Vilken är eran ;) ?

5e april

Godmorgon bloggen! Igår kväll var nice, smsade, åt godis, och kollade mtv haha ;) Det är också skönt idag. Just nu lyssnar jag lite på justin bieber, Men har ni sätt att det snöar ute?! F*n.. jag som trodde sommaren va på G men de här kanske smälter ganska fort? nu ska jag iaf ner och äta lite frukost är inte hungrig alls men "/ sen ska jag ta en lång varm dusch så upptaterar efter de kisses!
(utan smink)

livin in a dream yeah?

jag rätt så trött och ligger i sängen och smsar ♥.. Fan  Ska sova snart tror jag, så vi hörs imorgon..?puss.
(bjuder på en gammal bild)



snabb update

hejj sweeties! kom till mamiiiie typ vid halv sex då packade jag upp alla saker osv usch de är verkligen jobbigt tog med miig halva garderobben och de blev 4 väskor typ och de är bara halva.. iaf efter de senaste inlägget så gick jag ner och åt de vart fyllda kyckligfeler och massa gott till nu ska jag faktiskt kolla på wipeaout haha älskar de pogramet vi satt och kolla på de igår lite ;) så vi hörs efter de kisses!


ska dra!

Nu ska jag dra till mamma upptaterar  när jag kommer dit kisses!

..



* Got2be gel spray - grymt om man vill ha volym i sitt hår, och spraya bara det lite sen fixar du så du vill ha det, och det håller sig så!


Godmorgon på er!

Ny dag, nya krafter..Iaf, Godmorgon bloggen! Idag vaknade jag av mig själv 10:30.. Stört tidigt? Gick upp tio minuter senare, sen duschade jag i en halvtimme =) Gissa om jag är fräsch alltså, luktar victoria secret över hela kroppen! Tvättade håret också, och då blir det alltid cepe.. Ser ut som en blöt hund idag! Haha, men mitt hår brukar alltid vara stort ju, men jag kan inte få det så nu! Aja whatever. Vet inte vad jag ska ha på mig idag, PANIK...Menmen vi får se! kvällen vart lyckad igår mkt skratt osv :D ,nu ska jag ner och äta frukost iaf  kisses.


                                           Update you later, kisses

ska dra!

hejj sweeties!nu har jag sminkat miig ocH fixar håret så  Ska snart dra till  elli sen ska jag dra till mina kusiner på middag/fest så upptarerar när jag kommer hem ikväll nån gång  om jag hinner ;)har med miig kameran så de kommer nog bilder ;) kisses from me! en biild som jag tog nyss




GLADPÅSK!


                Ett av mina påskägg som jag fick

    

Godmorgon på er!

Goodmorning sunshines! Vaknade för en stund sen och glad påsk! Haha, har fått ett påskägg som jag sitter och äter lite ur nu...  har ni fått något påskägg än ;)Iaf, ligger i sängen nu och lyssnar på lite musik..har iaf börjat min dag med att ha tagit en fräsh dush! Känner mig som en ny människa! Men nu känner jag mig superfräsh iaf Det gäller bara att börja planera in dagen dåra.. Men vad ska ni hitta på idag då? själv så ska jag först till elli och nycklar osv ska passa deras katter :D, senare mot kvällen blir de att åka till kusinerna på middag/fest med massa folk :så vet inte hur de blir med upptateringen men några inlägg blir de :D men nu ska jag ner och äta frukost kisses!
(mitt hår när jag har sovit med inbakadfläta)


vill ha !

Gaaaaaaaash jag bara måste shoppa snart Hm.. Ja, detta ska bli mitt! Vill jag iaf, får väl se till att det blir så. Lätt att säga, svårt att fixa. Måste kolla på kontot först, höhö.. men får juh pengar i morgon naaaaice ;)
så dom ska bli mina haha  ? skit snyggt att ha dom dom här i sommar plus att man är brun då längtar  ;) plus dom som jag håller på att sy på slöjden :D.






påsklov!

Börjar min morgon som förut, men en kopp te

Visste ni att hela dagen slutar bra om man börjar sin morgon lugnt och bra? Så därför har jag precis gjort mig en latte och två mackor! Det var sjukt jäkla länge sen jag gjorde mig frukost på morgonen för jag har aldrig hunnit, men nu hann jag iaf! ska snart hoppa in i duschen  I think? =) aja  nu ska jah godkända några till kommentarer =)Ni skriver så gulliga kommentarer.. Tack, blir så glad!  Ja, nu är det påsklov  äntligen! Vad ska ni hitta på denna vecka? dåligt att påsklovet t bara är en vecka man hinner bara komma in i de sen är de skola igen "/ men men whatevter that's life...

Oooooooooooooh


Hello sweeties! har kollat på bella & tyra show nyss.. nu sitter jag och lyssnar på denna låt hade den i mitt huvud hela dan igår.. hon ser ut som en barnunge men låter är faktiskt ganska grym endå om man höjer och bara tänker så är de bra någon som håller med ?



..




I thought it meant something to you, all the times I have been there for you and support you gave you advice you get shit back it hurts

i love you

Hello sweeties! Fin & solig dag idag va? Om det ändå vore så haha... kom hem från skolan för några timmar sen ganska chill idah vi gjorde typ ingeting.. förlåt för jag inte skrev direkt när jag kom hem men somnade när jag kom hem.. har sovit en timme p.g.a en sak som hände igår kväll visste inte att man kan gråta så mkt som jag gjorde igår usch sen kunde jag inte somna om för allt hade förändrats efter bara några sekunder?? kommer nog aldrig bli som förut igen så därför "/ kan skriva vad som hände lite senare "/ men ska fortsätta sova lite så skriver mer senare kisses! btw Vad ska ni göra idag sötnosar?

(BILD FRÅN SOMMAREN)

RSS 2.0