God Morgon - Sick

 
God Morgon. Jag vaknade upp och var krasslig i halsen och kunde knappt svälja, även lite snorig i näsan. Så de blev ingen praktik för mig idag heller. Men vaknade upp till en klarblå himmel och strålande sol så blev genast på lite bättre humör. Har även gjort mig lite frukost som jag ska försöka svälja blev bara lite frukt idag plus en kopp te som jag ska mysa mig ner på altanen och äta i solen.
 
 
Annars så får det bli en hemma dag/kväll denna fredag med sol, och väntar även ett viktigt samtal underdagen från min blivande chef som ska ringa och prata om min lön osv till sommaren då jag fick jobbet som min bror fixade till mig. men nu blir det att försöka äta lite och sedan sola lite Ha en fin dag kära läsare KRAM/S

Kommentarer
Postat av: Nicole Hamilton

*svar:* Yes

2013-05-17 @ 15:48:09
URL: http://nicolehamiltons.blogg.se/
Postat av: Celine

- Ska träffa några kompisar imorgon & se på Eurovision & sedan ska jag umgås med en av mina bästa kompisar på söndag & idag :)

2013-05-17 @ 16:39:57
URL: http://celinelf.blogg.se
Postat av: Ellinor

Usch då inte bra o vara krasslig :/

SV: Okej, Ja min morgon var helt okej, hur var din? :)

2013-05-17 @ 18:33:29
URL: http://ellinorsollander.blogg.se/
Postat av: Emme

SV: Låter ju jättebra! Reser ni någonting då?;)

Nja sådär, vaknade och var fortfarande förkyld(fick förkylning i förrgår :S) så det var väl ingen jättebra morgon. Men jag vilade mig och såg klart på en serie jag började kolla på igår(som tyvärr inte toppade mina förväntningar och som var den mest vrickade serien jag någonsin stött på haha), så det var väl en helt ok morgon ;) Själv då?:)

2013-05-17 @ 20:11:22
URL: http://emmesphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0